Header
View tracker

Idag åt vi tacos och det såg ut som på bilden faktiskt! (Snodd från Pinterest) Fantastisk vegansk fredagstaco. Ok, det såg inte riktigt ut som på bilden... vi hade inga bönor. Avokado hade vi! Eller ja, den var ju lite rutten inuti så det gick inte att äta den. Men annars var det precis sådär! Eller nä, inte riktigt... Vi hade ju glömt köpa grönsker och bröd! Chips hade vi, taco chips. Och köttfärs, chips och köttfärs åt vi! Wihooo, tacofredag!
Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fredag och en dag för återhämtning och fylla på med ny energi för att börja 7 dagars jobbvecka imorgon! Har lite svårt med lediga dagar då jag har så mycket jag vill göra, men saker som jag måste göra som kommer före och hamnar då i nån slags gråzon där ingenting händer för att jag inte kan bestämma mig för vart jag ska börja!
Men bestämmer nu att jag börjar med ett kort träningspass och sen slänga mig i duschen. Hoppas på att vakna till och kunna tänka mer klart! Härlig dag förresten med lite frost och solsken.Älskar höstluften!
Kram och glöm inte bort att andas:)

Likes

Comments

View tracker

Ok, med risk för att bli tjatig när det kommer till hudvård så får ni bara lov att stå ut. Vem vet, det kanske helt enkelt kommer bli en hudvårdsblogg!? Mest troligt att det blir så faktiskt:)
Jo, men alltså den här nya oljan från Dermalogica är min nya favorit! Den är fuktgivande, stärkande och skyddande för huden. Dessutom får man en otrolig lyster! Så för mig som alltid blir ganska torr och känslig på vintern så är denna produkt perfekt!
Har du nån favorit som ger huden en boost inför vintern till kropp eller ansikte?

Likes

Comments

Vad gör man då? Jo då kommer man på att man ska börja blogga! Kan bli kul:) 

På återseende, i förhoppningsvis ett längre och mer innehållsrikt inlägg:) 

Kram 

Likes

Comments