Här är lite actionbilder från årets beachhandboll. Söndagens väder var katastrof med regn, men på måndagen tittade solen fram. Turneringen är en av årets höjdpunkter och det är lika roligt varje år. Puss!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det bal för min fina storebror Svante. Nästa fredag tar han studenten!!!

Min fina mami<333

Likes

Comments

Tröja Zara // Kjol Hm // Väska Marc jacobs // Skor Mango

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en fantastisk helg i en fantastisk stad med fantastiska människor. Jag kunde inte önskat ett bättre avslut med klassen. I detta inlägget får ni lite pics från vår vistelse på en foodmarket i centrala Göteborg. Vi käkade en grym vego- börgare och hamnade av en ren slump på en vintage affär sprängfylld med levis kläder. Jag köpte ett par ljusa 501 shorts och en svart jeans jacka. Bästa<33Likes

Comments

Hur gott? Självklart är det favvis salladerna ifrån Holy. Egentligen är min favorit Asian shrimp (den är grym) men jag måste variera mig. Men jag gråter inte för det, alla andra är minst lika goda!!!!

Likes

Comments

  • 25/5- Kristi himmelsfärd kommer att spenderas tillsammans med goa människor på grill-häng

  • 26/5- Klockan 08 på morgonen går bussen från Helsingborg till Göteborg. På bussen finns jag & mina klasskamrater som kommer spendera helgen på västkusten. Längtar<333

  • 29/5- Beachhandboll med klassen. En höjdpunkt för mig som brinner för sporten.

  • 4/6- Beachhandboll med laget. Bezta<33

  • 8/6- Heldag med hemlig destination tillsammans med klassen

  • 9/6- Min fina storebror tar studenten, är taggad för hanns & min egnas skull- Att vara värdinna på partaj är väldans skojigt enligt mig.

  • 12/6- Lärarlunch

  • 13/6- SKOL AVSLUTNING


Likes

Comments

Idag vankades det goe fika hemma hos mig. Det var definitivt boosten som jag behövde för att bli lite lyckligare med tanke på att jag har åkt på en rejäl förkylning. Familjen käkade bullar, medans jag som är gludeeen käkade en svingod, raw, choklad-historia. Allt kom i från min fasters magiska saluhall i Höganäs. Imorgon är det sista nationellaprovet och de är inget mindre än Tyska uppsatts. Sen väntas bara roligheter, och då menar jag verkligen roligheter. Håll koll på bloggen så får ni snart se mina roliga planer de kommande veckorna!

Kramar!!!<333

Lille plutten har blivit så himla stor<33

Sviiiiiiiiiiiin gott

Hur smarrigt? Allt finns på http://hoganassaluhall.se

Likes

Comments

Mode
Alla plagg går att hitta på NA- KD som för övrigt min absoluta favorit online butik.
Puss och kram


Likes

Comments