​Det är som att någon hugger mig rakt i hjärtat 1000 ggr om. Ungefär så känns det när en dag går åt helvete. Det känns som om någon skulle plocka ut mina lungor när min panik attack kommer. Jag tror aldrig vissa av er kommer förstå eller att nån av er kommer fatta precis hur jag känner. Men smärtan i mitt bröst är brutal. Jag vet att jag var ur lycklig i skolan, aldrig skrattat så mycket som jag gjort den senaste tiden på gymnasiet, men efter skolan blir allt svart för mig. Jag åker hem, sitter i min säng och bara deppar. Jag finner liksom inte riktig lycka i livet och blir bara irriterad på minsta lilla. Fråga min kille, kan bli sur på honom för ... ALLT. Och det är inte kul då det förstör så himla mycket, saker som inte ska förstöras. Jag vet att ni hört detta av mig typ 1000 ggr men jag måste få skriva av mig.. Smärtan tar kol på mig och jag vet varken in eller ut..

Fredag fungerade bra i skolan, hade riktigt kul med alex och lovisa verklihen såå gosiga tjejer jag går med. Love dom så mycket!! Efter skolan åkte jag hem och har bara suttit och slöat hela dagen kollat film, gjort lite uppgifter och kollat idol med mamma. Mys 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har vart en sådan dag när jag inte vatat vad jag vill med livet. Jag har inte vetat om jag ska skratta eller gråta. Ena sekunden funderar jag över mitt framtida yrka och andra sekunden skrattar jag något enormt. Nästa sekund har jag vart irriterad över saker folk sagt eller hur människor agerar över saker som är så enormt onödiga. 

Jag har haft en hyfsat bra dag, kommit bra överens med killarna i klassen och vart helt hypad med alla mina tjejkompisar dock har jag hela dagen haft ett enormt agg mot killen som iggar mig pga att jag har kille. Vilket jag anser så omoget då jag inte mår på topp och varför ska JAG behöva hantera att han ska gå runt och vara sur på mig?? Omoget enligt mig och jag förväntar mig mer av 16 åriga killar.. eller ja man ska inte förvänta sig olika saker av killar då de aldrig kommer att ske sååå hans mognad får vänta ex antal år till antar jag :) Men ja funkar ändå... 

Omogna människor är inget för mig opsiii där blev jag av med dom :)) Bc ja hatar människor som säger att de alltid ska finnas där flr än och sedan lämnar än halv kvar eller bryter ner än tills det inte finns nått kvar.. jag har tänkt oehört mycket på HAN (mitt ex som bröt sönder mig helt och hållet). Jag har tänkt på vad jag gjorde fel och vad han gjorde fel, vad de var som krockade så att allt blev som det blev. Att allt kanske inte alltid var hans fel och vad vi kunde gjort annorlunda, nästa sekund är jag glad över killen jag har för jag älskar han över allt annat annat får ni inte tro! Och då minns jag ju alla sms mitt ex skickat allt han sagt om hur dålig jag är och horig osv, jag minns allt de där onda han nånsin sagt och hur han alltid brytit ner mig, för hur ska jag nånsin glömma?? Det går ju inte då det var han som förstörde mig. Han förstörde mig tills det nu inte finns något kvar av mig och jag får kämpa varje dag för att överleva. Han berättar hela tiden hur dålig jag är eller ja berättade... hur ska ja nånsin kunna ändra de tankarna han tryckt in i mitt huvud och kunna tro att jag är bra?? Jag kan inbilla mig att jag är bra vissa dagar men sedan minns jag hans ord och meningar och konmmer ihåg att nej juste jag är bara en äcklig hora som inte är fin, snäll eller bra på något alls.. SUCK.. Jag hatar kärlek och kommer alltid stå fast vid de hur myclet jag än måå älska min kille i dagens läge så har HAN de där äckliga svinet gjort så att JAG hatar ordet kärlek. Jag hatar orden MÅ BRA, jag hatar orden depression, självmordsbenägen, självkänsla och allt som ha med liknande saker att göra. Alla tårar ja fäller är för hur svag jag är efter allt han gjort mig. Och jag är lämnad kvar och det jag TYVÄRR har efter han är mina panik attacker... varför är det inte han som mår dåligt?? Gråter sig till sömns?? Varför är det inte gan somfått in i sitt huvud hur dålig hn är och sitter och skakar och inte har nån självkänsla kvar i kroppen alls?? Varför jag?? Och varför får jag itne ut allt ur mutthuvud. Varför ka n jag inte som alla andra inse hur vacker jag är?? 

Han bröt ner mig så mycket.. han lämnade mig kvar md min ångest och jag vet inte hur jag ska ta mig till toppen igen. :))) Men jag älskar allt ändå.. :) Hatar att se han ibland genom buss fönstret då detta ger mig en obehaglig känsla, han ger mig en klump i magen även om han sitter i en busskur och jag bara ser hans tröja ungefär... jag hatar att han bor i samma stad som mig. Hatar att behöva vara rädd för att träffa han och hans kompisar när jag går på stan, jag vill bara vara glad.. glad för den jag är och för vad jag har... men så lätt är det INTEE! 

Ska duscha o avreagera mig nu.  

Likes

Comments

Ni vet de var ju en tjej som kallades min bästa vän, hon som tog mitt ex efter att han psykiskt misshandlat mej i ett o ett halvt år... eftersom hon och HAN inte är vänner längre vill hon nu fökja mig på insta... vad känner ja kring de.. SPYR:... HUr kan hon ens tro att hon först kan få stötta hans misshandel av mej o nu komma tillbaka?? Usch mpår illa o får en stooor klump i magen inte ok inte kul.

Haft en stor klump i magen hela helgen, somnade gråtandes nästan på lördag eftersom jag umgåtts med john fredag lördag söndag och vi inte gjorde ett skit sååå har jah inte mycket att berätta om helgen frutom att mina tårar var kaos. Jag fick en sån panik attack i lördags då jag gjiort en riktigt dum sak på johns snap som jag ångrar vilket endast skulle vara ett skämt vilket var ett dåligt skämt, mycket hade hänt i veckan och i libet o jag ställde mig på toan och grät tills mitt ansikte var helt sönder av alla tårar som runnit ner... John fick mig att sluta darra, torka bort tårarna ställa mif på benen igen vilket var så skönt... Älskar att han finns där för mig, vi har även snackat en del ikcäll om hur han ska få mig att kunna öppna upp mig mer för han och berätta vad som får mig må dåligt osv då jag är dålig när jag mår dåligt att berätta irl varför osv.. men de går mot rätt håll och jag ser ändå en framtid och hopp ust ikväll för att kunna må bra igen... ska bli frisk!

Likes

Comments

​Jag hatar livet. Jag hatar allt. Är det ens ok att hata livet såhär mycket. Idag är en sån dag när man vill ligga i sängen, dra täcket över huvudet och försvinna från allt och alla. Mens veckan påbörjades även idag och de är nog fan den veckan jag ser som mest ner på mig själv och är på sämst humör någonsin. Och de har hänt så jävla mycket idag, så jag vet varken hur jag ska hantera vissa saker eller hur jag ska bete mej. SKa jag gråta, skratta eller bara vara jävligt arg? 


Jag bör vara tacksam för det jag har och för att jag är den jag är, men de är så jävla svårt att vara tacksam, att alltid le och att alltid älska livet. Varför just jag?? Varför ska jag behöva gå igenom detta, och allt annat?? Varför ska jag vara den jag är?? Varför kan inte jag ha ett sånt där riktigt lyckligt och lätt liv?? NEJ för jag ska fan behöva gå igenom allt. o ä de nått jag inte behöver gå igenom så gör jag det ändå, för att JAG ställer till det för mig. Min hjärna ställer till det för mig. Minm hjärna v'änder på allt som sker. Mitt hjärta vänder på allt som sker. Vissa dagar är allt kanon, jag säger inte att jag aldrig skrattar och har de bra men det antar jag att ni förstår trots att jag aldrig skriver om det och berättar att hej idag var jag glad.. men allt ska oftast sluta med att jag inte är på bra humör... allt ska alltid sluta med att nått händer att jag rör till det, att han gör det eller andra. Jag hatar allt. ALLt. Jag hatar denna lördagen, Jag hatar mens, jag hatar cancer, jag hatar mig själv och den jag är så jävla mycket just nu,... orkar inte ens... Godnatt får se om jag skriver mer sen om jag orkar. Eller om jag lägger mej och sover nu igen så jag slipper all skit. SÅ man gör ELLER? FAKK

Likes

Comments

​Jag är en sån person som förvränger allt. Oavsett om min kille säger att jag är den enda och att jag är världens finaste eller vad han än säger kommer jag förvränga det och tänka "ja men de har du sagt till fler" .. asså fatar ni grejen... Jag gör alltid så och sånt skapar så enormt mycket bråk mellan mig och John. Vi satt uppe igår länge på kvällen och bråkade om en jätte onödig sak som jag och han förstorade trots att jag bara vill hans bästa och han mitt och det vet jag ju men jag fattar inte det när jag kommer till tillståndet att jag inte bryr mig om något. Det är väldigt jobbigt. Och jag försöker att jobba med mej själv, ibland känns de som jag vart ensam för lite så jag inte fått tiden att jobba med mig själv innan jag träffat en kille, dock skulle jag aldrig lämna John för hur mycket pengar timmar eller något som helst. Inget är bättre än han. SÅ nej skulle bara må sämre om jag lämnade honom. Han hjälper ju mig på min resa trots att vi ibland drar ner varandra.. Tror de flesta i förhållanden bråkar men så får de vara tror jag... vi löser allt och brkar oftast inte om det igen.. 


Hemma sjuk idag med förresten.. skit tråkigt men så får det vara antar jag, ont i huvudet och förkyld men men ... sånt är livet antar jafg... Tror jag går imorgon men vi får se helt enkelt ifall jag orkar vill ju kunna vara med JOhn och karl och dom i helgen och mysa med dom för skojs skull men de får vi se på. Vad mamam tycker och så oavset vad kommer ju John antagligen att sova här.. men vi får se helt enkelt vad som hände rimorgon och hur jag mår ikväll. Det är långtråkigt hemma.... Men jag har ångest av att gå på engelskan imorgon... det vill jag inte... så får se vad det blir av morgon dagen.. Nu ska jag upp och städa sen ska jag nog ut med Busan på en prommis kanske möter John vid bussen sen får se. Puss på er. 

Likes

Comments

​Hur kunde jag ens tro att jag inte skulle få ångest?? Hur kunde jag tro att jag skulle klara av att vara med hennes familj utan att tänka hur jag skullle ta mig hem snabbaste sätt... eller att jag skulle klara en konsert och stå bland ett sånt tryck med människor??

Jag bröst ihop på konserten antagligen av att jag vart så nervös för allt och för jag höll inne allt så länge inför allt. Allt blev egentligen så bra tillslut men jag hade verkligen inte humör kvar för allt... alls.

Jag lever ju så varför klaga för?? men i min värld är klaga allt just nu. Jag mår inte bra och gjorde det i sthlm men delvis inte.. Jag mår så dålivt ibland så ja förstör min relation till john och mina bästa vänner... för jag kan inte hantera min ilska över saker... jag hatar att må dåligt. 

Hur kunde jag tro att jag skulle klara sthlm felfritt?? Eller att jag skulle vara en bra flickvän?? eller bra vän`?? Åh

Likes

Comments

​Åh har inte bloggat på så lång tid .. sorry men har vart i sthlm som ni vet har även vart sjuk sen i måndags så.. 

Torsdagen åkte jag och jossan upp till stockholm och var uppe på kvällen. DÅ snackade vi lite med hennes morbror och hans fru och sen gick vi och la oss. 

På fredagen var det upp åtta och var inne vi tele2 arena vid halv tolv, och då började vi köa och köade till halv sex.. pust. Väl inne var det kaos.. alla sprang på en, man knökade redan vid de två första förbanden och jag fick en panik attack då jag inte fick luft tillslut när vi försökte ta oss ut. Men ett par jätte söta tjejer tog hand om mig tog mig åts sidan och sen gck jag och jossan och ställde oss längst bak. visst vi såg knappt nått förutom på tvn men men de va bättre att kunna andas än att stå längre fram. SÅ konserten var super bra och Justin var perfekt även om han ite sjön alla låtar så var han såååå grym! Love!!!

Lördag skulle vi åkt till MOS men sket i att shoppa och bestämde oss ist för att vara med på barnkalaset som dom skulle ha vilket blev väldigt mysug. Och söndag åkte vi hem ... såååå tråkigt ändå så skönt.

Efter stockholm har jag legat hemma sjuk i feber och förkylning, såå trist men funkar ändå att bara ligga hemma och ta det öugnt allt var så tstressigt i sthlm. SÅ skönt att få koppla av lite. John kommer även snart o myser lite.

Imorgon blir det nog skola och fredag oxå dock ångest inför fredag då jag har engelska o jah känner FML.... hatar engelska... men men...KLarar mig nog igenom den ektionen också hoppas jag verkligen. 

Helgen blir det nog vara med john karl och samuel och bara sova typ haha men mysigt mysigt.. 

Likes

Comments

​Jag vet jag hör många gånger att jag verkar deprimerad på skoj, jag skrattar, viftar lite på håret och sen låtsas jag att det är glömt. Men det är det inte. FÖr det gör ont, nånstans djupt inuti mig är det något som värker av de ord du just sa. DEPRIMERAD. Att jag har ångest. Eller att jag är sur eller varför inte verkar ledsen? Allt de där gör mig så jävla arg ledsen besviken. PÅ mig och på er som säger det. Jag vet det måste för många av er vara svårt att sätta er in i min situation, att veta hur ångesten varje dag på ett eller annat sätt kväver mig så jag tror att jag ska dö. Visst jag köper det men nånstans måste man väl ändå tönka efter vad man tycker och tänker och hur man uttrycker sig egentligen, eller? Jag vet det är svårt för er att tro eller förstå, att jag som oftast skrattar bryts ner helt totalt inombords, att de där leendet oftast inte är ett leende utan tårar som försöker bryta sig ut, men något måste ju dökja det elle rhur? Jag vet att ni tror att jag är glad men något förstörde mig, cancern, papaps bortgpng och HAN. Det bröt ner mig så myckeet så jag inte längre vill se världen. Jag vill inte se verkligheten och det gör ont att andas. Jag vill sätta mig på mitt badrumsgolv och gråta till all smärta är borta men jag vet inte hur när eller om den kommer försvinna.Jag vet hur vissa vill se mig växa, att jag bör le och se livet som vilken annan tonåring som helst, men förlåt, det går inte och jag faller i tusen bitar på vägen. 

De bröt ner mig helt. Jag vet att ni skrattar åt hur jag tror att jag inte ska klara fyra dagar utan John, men de är tufft tro mig då det är han som får mina ben att inte skaka. Hur ska jag klara det?? När jag inte ens klarar att lyfta ett finger på egen hand. Det går ej. Hjälp. Jag är rädd. FÖr jag vet innte när ångesten kommer eller om den ens kommer, den kanske är värre imorgon än vad den var idag och det slutar med att jag låser in mig i mig själv igen och inte vill komma ut. Eller så blir det bättre, Jag vill inte ducka för verkligheten men jag är rödd för den. Jag är rädd för folk jag vill inte vara kring folk jag inte känner på bussar och limnadnde de ger mig riktigt ont i mage. Hur ska jag klara en konsert? Vara utan john? Inte få ångest? Jag ler, låtsas som allt och inget. Och lever denna helgen precis som jag levt alla andra dagar??

Men nästa gång du ska säga att jag är sur eller deprimerad JA JAG är det. Men jag blr inte en sämre människa för det som är mindre värd eller? Och det har sina anledningar till  varför jag är som jag är. Jag tror aldrig du kommer förstå mig, hu mitt hjärta nästan hoppar ur mitt bröst när smärtan av allt som kväver mig kommer. Hur tårar rinner och slutar när jag somnat för attjag sedan ska drömma mardrömmar som håller mig vaken hela natten och ger mig ännu mer ångest. Jag tror aldrig du kommer förstå hur det är att vara jag. Hur det är att vilja försvinna eller känna sig som mig. Jag var en gång den där glada tonårs tjejen men sorry hon är borta och begravd. Jag vill inte mer. FAKK. 

Likes

Comments

Jag vet jag har inte bloggat men det finns anledningar. Jag har inte orkat, har vart för lat och behövt få den sömn jag kan få vilket jag prioriterat denna veckan. Jag har umgåtts mycket med John och tagit vara på tiden innan jag åker till stockholm imorgon och blir borta till söndag. DÅ är det skönt om man får pussa på honom extra vilkt jag verkligen fått dock ska jag pussa på han imorgin innan tåget går också. Har även gjort klart väldigt många uppgifter från skolan och lämnat in vilket är så enormt skönt att ha gjort.

Måndagen var det ridning, riktigt härligt Johnvvar där och kollade vilket peppade mig mer än något annat. Jag hade min lilla Carnit och vi hade dressyr. Mysigt men jobbigt pass. Mycket med skänkelvikning, ställa och ha kontrollen över hästen vilket är A och O i ridningen. Ansåg att detta gick super bra med Carnit och vi kom riktigt bra överrens. SKönt! Nästa måndag är det bom som gäller. 

Är otagg på att inte träffa John för än måndag igenm, kommer lämna honom med tårar i ögonen och ont i magen imorgon även om det bara är några dagar så är jag inte van med ens en dag ifrån honom typ. Men men

Ska ner och packa klart min väska nu, och ta en varm skön och lång dusch. Imorgon åker jag. Jag är nervös, förväntansfull och ledsen. FAKK. Rädd för min panik ångest ska påverka mig med min kompis, med hennes släkt, på konserten, bland alla i sthlm, på tåget, utan John, på natten . HELA TIDEN. Men de kommer gå bra... eller jag hoppas det och tror det. Tror även att John kommer finnas där för mig och peppa mig. Har han en samtal bort. SKÖNT

Likes

Comments

​Hallå fram med något och slå mig på fingrarna eller ge mig en klapp i ansiktet då detta inte ens är okej. Jag har inte bloggat på hela helgen så jag måste dra nu vad jag har gjort och varför jag inte har bloggat. I fredags var jag så himla trött och hade så ont i huvudet oh migrän efter min engelska lektion så åkte hem och la mig i sängen med John och kollade film fram till halv tio. Sen duscha jag och somnade.

Lördag hade jag skola, alltså inte sitta och räkna matte kanske men vi hade öppet hus bara för alla saker ligger under samma tak äntligen på birger tydligen så öppet hus på en lördag. Där var jag från halv tio till två sen åkte jag och John till Överby för han skulle köpa en jacka sen mötte vi upp hans mamma och åkte hem till dom. Eftersom att hans mamma skulle iväg kvällen och natten så fick vi alltså passa hans syster, super dupet mysigt vi såg på film och myste hela lördag kväll. Vi la henne sedan och låg och kollade en egen film sen blev det sängen för att sova för oss också såklart. SUper mysigt var det iallafall. Och jag är så glad att jag har den killen och hans familj. akn inte tacka honom nog för denna helgen älskar dig baby. 

Idag har vi endast myst i sängen och vart allmänt lata och jag kom hem nån gång efter sex. Så har inte gjort mer ä att sitta på datorn, snapat och lyssnat på musik.

Denna veckan blir det ledigt imorgon för att vi var i skolan i lördags. Tisdag inget speciellt. Onsdag träffa john och pussa honom hejdå för på torsdag åker jag till stockholm med jossan för att stanna där tills på söndag. Kommer bli super mysigt att gå i affärer, mysa med jossan, prata ut om allt och inget, äta god mat, sova asså gå på justin bieber??? Kingen?? Mannen myten legenden... kan knappt fatta att jag SKA DIT!!!!!!! Men taggad är jag AF!  

Komemr som sagt sakna ihjäl mig efter JOhn kommer bli så jävla svprt. Är inte van med att vara utan honom i så många dagar. Är van att va utan han en dag eller två men inte fyra. Orkar inte.. men blir telefon samtal! Många gånger om dagen för att kolla hur han mår osv. 

DOck rädd för mina panik attacker där. Hur ska jag kunna hantera dom där i fyra dagar?? Kommer ju sutta fast där med jossan osv i fyra dagar och jag kan inte bara gå iväg och få min panik attack. Men men det får la gå ändå. 

Likes

Comments