Kan inte förstå att åren går så snabbt när man tänker tillbaka.. Vissa saker man bara vill glömma och andra saker man absolut inte vill glömma.. Man kan ju förtränga dom sakerna man inte vill komma ihåg :D Nä men helt seriöst.. Vart far åren? Hur ha 10 år gått så snabbt.. Och för 10 år sedan var det 2007.. Helt sjukt.. Man tycker tiden går såååå långsamt men really.. Vart ha den nu farit och kan det inte slow it down..

Höstlov it is now sååå skönt.. Torsdag och fredag + veckoslutet.. I need it sooo bad. Imorgon är det shopping som gäller och fredag far jag till min pojkvän <3

Ha de gött xoxo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag körde jag upp så nu kör jag bil.. E i lite typ chock tillstånd för fattar inte riktigt att det har gått så snabbt. Men iallafall körde med jessis bil lite i stan och bra gick det väl typ, inga kärringstopp men vänt bara dom kommer nog :D Men vad göra? Ingenting, alla e vi ju nya i början :) Imorgon praktik och sedan höstlov på torsdag och fredag. Skall försöka börja fota lite mer men har verkligen inte haft ork för det.. Färgade även håret igår så det blev en del mörkare :D

Likes

Comments

Nu var vi här då, dagen man blev myndig kommer man alltid att komma ihåg, eller? På praktiken sjöng dom för mig 2 gånger och jag uppskattar det men man vet inte riktigt vad man skall göra när någon sjunger för en. Det bästa va kanske att då alla sjöng även åldringarna så dom sjöng typ 13:24 och det är då jag är född så det var ju lite kul att dom fick de så bra in. Haft annars en jätte bra dag och nu är det att städa lite å så och sen fira med några vänner. Det skall nog bli bra de här hörrni...

Ta de försiktigt alla!!

Första bilden är när jag föddes, den andra bilden när jag var 3 år och sen nu eller det är nog också en gammal bild men kanske 2 månader sedan.

Likes

Comments

Imorgon är det fredagen den 13 oktober och min födelsedag. Har inte varit så taggad på att bli 18 om jag skall vara ärlig.. Men nu börjar jag acceptera det, det finns en sak jag så skulle önska som jag vet jag inte kan få och det är att jag skulle få fira med min farmor.. Jag prata redan om det när ja var yngre att när jag fyller 18 skall jag sitta och fira med min farmor och sedan säkert med mina vänner. Men eftersom saker kan förändras på ett ögonblick får man planera om, om man sen vill eller inte. Men jag skall försöka ha så kul som möjligt och får tänka att min farmor sir allting från ett annat perspektiv.. Kommer nog inte riktigt förstå att man fyller 18, åren bara går och går och jag lovar snart är man 60 och börjar räkna hur många år man har till pension.

Iallafall ha de bra alla vänner och ovänner, xoxo <3

Likes

Comments

​Hello, nu är det bara 2 dagar tills jag blir 18 och då skall jag direkt ringa till hon som tatuerar och jag vet exakt vad jag skall ha. Vill haaa så många tatueringar men man måste väl gränsa lite. Den första tatueringen jag skall laga är ordet always som står för min farmor <3 Sen skulle jag vilja ha någon större men vi får se, skall no laga den första först innan man börjar planera något annat :)  

Likes

Comments

Så var det måndag igen, fast den är ju snart slut.. Har nog varit en hel bra dag.. Gick bra på praktiken och så körde jag en timme och alltid lika kul att köra men jag är väldigt osäker på mig själv.. Hmm... Men man blir väl van efter en tid sen. Sedan har jag varit ute med jessi alltså min bästa vän som fyller även 21 idag så vi drog ut på en cruis dejt vilket jag tror både hon och jag behövde på en regnig höstkväll.

ENDAST 4 dagar tills jag blir myndig, vad händer??

Grattis än en gång bästavän <3

Likes

Comments

Veckoslutet blev inte riktigt som planerat.. På fredagen for vi till min pojkvän men det slutade att vi fick komma till mig på lördag morgon för jag hade en sån fruktansvärd mensvärk.. Jag åt värkmedicin den dagen och trots medicinen tog det inte bort hela värken.. Jag kund inte gå eller sitta ordentligt och jag ville bara hem.. Tur så har man en så underbar pojkvän <3 Som sagt det var hemskt skulle jag få det på en skoldag finns det inte en chans att jag skulle kunna fara till skolan.. Till kvällen blev det trots lite bättre så vi slapp ut lite med min bästa vän och hennes pojkvän. Vi planerar en grej som ni kanske kommer få se sen.. (Vi skall få det klart också). Men i alla fall det var det veckoslutet. Idag har det varit bättre men har ännu lite värk. Har suttit och spelat ps4 men min pojkvän och sett på divergent, sedan for jag ut med min bästa vän och vi satt i bilen och sjöng som galningar. Man får hoppas att nästa veckoslut blir bättre.

xoxo <3

Likes

Comments

Hej, drömde inatt att jag låg på en strand och det var sååå varmt, men vet inte riktigt var jag var? Jag vill inte alls ha vinter utan jag vill ha de varmt och skönt..

Vi har nog faktiskt bokat en södern resa med mamma, pappa och min pojkvän. Jag längtar såå att slippa och få lite färg och bara njuta. Men som sagt får vänta på det till nästa år men den är i alla fall bokad så det är ett steg närmare. Börjar bli lite trött med det här finska vädret.. Men nåja dom säger att man inte skall klaga så mycket så man får ha en god min bara :)

En vecka över igen och äntligen fredag, jag väntar bara tills jag skall få själv sitta bakom ratten utan en bilskolelärare, han är väldigt bra och lugn så det är inte det men ni förstår man vill ju ha korte nu och inte nästa år..

Ha ett bra veckoslut <3 Har inte så mycket bilder just nu så bjuder en bild på jag och min allra bästa vän <3

Likes

Comments

Hej på er, tog bort alla inlägg eftersom senast jag bloggade var 23 december 2016.. Snart ett år sedan.. Jag fick bara en kick att jag skulle börja blogga igen så man får väl försöka ge det en chans. Problemet är vad skall jag blogga om? Jag är inte sådär jätte påhittig av mig så vi får se vart det här leder. Men jag tänkte att kanske jag skriver 10 saker om mig som kan vara intressant eller sen inte alls intressant, det kan ni bestämma själva :D

1. Idag är det endast 8 dagar tills jag äntligen blir myndig.. Jag vet inte om jag är väntar så mycket på att bli 18 men körkortet är något jag sååå vill ha, har 4 timmar kvar att köra med bilskolan och sen gäller det och se om dom ens låter en ha körkortet, det är att bara vänta.

2. Jag har nästan exakt 6 månader kvar i skolan sen blir jag klar närvårdare (trolitvis) inriktad på äldreomsorg.

3. Jag blev faster för exakt 6 månader sen, min bror fick en dotter (dock inte min bror utan hans flickvän) men you know what I mean... Hon är så härlig och så söt, kommer riktigt bli faster gulle eller det är hon ju redan

4. Exakt för 7 månader sen blev jag tillsammans med en häärlig pojke, eller vad säger man..?

5. Trolitvis rycker jag in i armén om cirka 9 månader, har inte varit på uppbåd än så det är svårt att säga om jag slipper in till sommaren men det är det jag vill.

6. Min bästavän är hon samma som förut jessi eller jessica, jaa vi har samma namn så jå. Vi har varit bästavänner i cirka 4 år..?

7. Sen senast har jag köpt lite mer kamera utrustning så nu är det inte bara min canon utan köpte ett nytt objektiv och stativ..

8. Det jag inte kanske berättade då men min farmor gick bort förra året i oktober och det var väldigt tungt för mig och har inte riktigt förstått de ännu men hon var som min bästa vän och jag saknar henne så otroligt mycket.

9. Jag har funderat mycket på att flytta hemifrån och sett på lägenheter men tror det nog blir att bo hemma eftersom jag har skola kvar och sen armén så kanske det är lite onödigt.

10. Helt samma med bil.. Skulle vilja köpa en egen men bilen drar pengar fast man inte kör med den så det får bli efter armén isåfall..

Det var allt för idag, kanske inte världen roligaste inlägg men kanske en början till något nytt men ändå gammalt? Här bjuder jag på en bild jag fotade på "sen" sommaren. 

Ha de bra <3

Likes

Comments