Hejsan allihopa!
nu är jag tillbaka ännu en gång och den här gången är de väl jag som är boven i dramat men att glömma bort en mans ansike, hans leende och att han var min största skatt, personen jag kunde prata med, nu blir allt bara fel,jag vill för alltid finnas vid din sida min vän, jag har vart en riktig fitta, du kanske förtjänade en del av de en början och drev men ibland så tänker jag mig inte för och jag sårar dig så som du sårade mig, men nu kanske får vara slut på att såra men jag kan inte be om ursäkt så här.
kevin om du ser de här, lyssna på din inre röst, du värd en kvinna som älskar dig och tar hand om dig, de jag knte gjorde, du kommer föralltid att vara min vän ♡

xoxo en tom röst

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHej alla party glada! Hoppas ni haft en underbar midsommar, min midsommar kunde ha blivit helt okej eftersom jag skulle jobbat hela helgen, vilket är goa pengar så klagar inte men då ska man gå få mag smärtor blandat med en av dem värsta mens värken jag haft, att ha så ont att man nästan gråter var länge sen, jag gick till jobbet stannade två timmar innan jag kände mig svimmfärgig , så det blev hem och lägga sig, somna ganska fort efter att fått i mig lite fil, idag har jag väl vart lite piggare och mest haft ont i sidan och mensvärk men tagit värktablater och blir hemma imorgon med för är helt snurrig, känns så där att när man går ibland att det känns som man går på moln men kan lova att nästa midsommar pch nästa helg och jag är tillräckligt pigg så göra götebog osäkert och ge allt!
I veckan om jag orkar som sagt så ska även gymmet komma igång, behöver bli helt fit igen!
Men skippar gärna detta snurret och så måste jag säga att jag älskar min underbara vovve som Hållt mig sällskap hela helgen :)
Xoxo flickan som går på moln!

Likes

Comments

Hej!
Gick på mitt vikariat idag, underbart att vara tillbaka hos alla goa kollegor , redan fått lite mer tider än tänkt, kommer ha ca 1 en dags ledighet men va fan det är sommar och goa pengar! Ser det inte som något dåligt tvärtom att man kan göra nytta!
Sen så känner jag väl mig fortfarnade inte igen mig, känns väl jobbigt att inte kunna sova på nätterna, sover oroligt men allt lägger sig med att ha mina underbara vänner som stöd , min familj och givetvis min bebis vovve tezziz! Ser bara farm åt vad mer kan gå fel liksom.
På torsdag lutar det nog mot utgång och sen så är det jobba hela midsommar men hoppas alla får en underbar midsommar!
Xoxo

Likes

Comments

Asså vet inte riktigt var jag ska börja men ligger här i sängen och funderar som vanligt, sover fortfarnade dåligt och oroligt.
Jag tror inte riktigt han förstår hur mycket han betyder för mig och hur jävla mycket jag tycker om honom.
Första gången känner mig tom när han är i närheten. Jag känner mig svag fortfarande även om träffades i söndags.
Känns som att mitt huvud snurrar av tankar hela tiden, dygnet runt.
Så om du bara ville se och förstå men vet att du har mycket i dig själv just och att jag vill du ska må bra :)

Likes

Comments

Att prata ut med den man tycker om är det bästa som finns,
Men ibland handlar det kanske inte att ta reda på allt utan att det där lilla gör det så speciellt.
Efter ikväll så tvivlar jag inte på oss,
Vi klarar detta ihop, jag kommer finnas där.
Jag kan gå genom eld och vatten och storm för dig, att se dig och få känna din värme gör lyckligare än du tror.
Nu sitter jag på bussen hem, snart framme i Borås. Ganska hungrig med tanke på att jag typ inte ätit något idag och knappt igår.. Blir serien hemma vid tvn och få somna med ett leende på läpparna.

Xoxo

Likes

Comments

Hej!
Då ska man sammanfatta ute kvällen igår då?
Ja du den var ganska lugn och jag var ganska full men jag gjorde ändå ingenting som kunde förvärra typ få för mig att jag ska lösa det på fyllan, den har ju hänt ett antal ggr och det har fått sina konsekvenser i efterhand, mina tankar går ju inte mindre men fick ingen bakfylla iallafall Skönt det!
Ikväll blir det försökta släppa tankarna i några timmar när det blir grilla med mina grabbar! Försöka hålla leendet uppe och försöka stå på benen, tids nog kanske det lugnar sig.

Likes

Comments

Det har gått en dag och några timmar sen jag läste ditt sms,
Jag grät i timmar och slutar aldrig gråta, varför jag ler i mellan åt vet jag lnte, vad ska jag tro på?
Kan jag aldrig få vara lyckligt kär?
För en gång skull trodde jag på det och du fick mig verkligen att tro att du kände samma sak.
Jag drömmar madrömmar och vaknar upp gråtandes igen, somnar med tårar, min ork har jag tappat helt, men jag måste väl göra nått för att komma på andra tankar...
Att jag aldrig får betyda någonting, det gör så fruktansvärt ont att du inte känner som jag gör, det gör ont i hela kroppen och jag vill gärna somna och bara glömma. Om det bara vore så enkelt, dem säger att du inte värd mina tårar, strunta i honom, han är inte värd dig, avsett vad folk säger så vet jag vart jag ska tro och vart jag ska gå.
Men vill du inte vara en del av mig så det bara att glömma och försöka gå vidare för din skull.
Med gråten i halsen, tåren på kinden så måste jag ändå skriva av mig, det sa pang som blixt, ditt leende, din personlighet, dina ögon kan jag inte glömma, hur du fick mig att le och känna mig värdefull, när du sa att tyckte om mig var som glädje att jag inte hade fel men det var bara lögn.. Nu är det nog dags att försöka sova att somna med gråten i halsen i natt igen och veta att jag vaknar upp och det gör lika ont.får mig att vilja försvinna och komma bort från allt.

Likes

Comments

hej mina kära vänner!

vet inte vad som har hänt men jag funderar på att plugga på distans. men som sagt jag vill ju två saker och det kan ju bli lite jobbigt!

antingen så börjar jag med att komplettera min undersökteska  utbildning eller så kör jag en kurs på 20 veckor inom resturang.

vi får väl se hur det ser ut.

kom gärna med mer förslag, någon mer som tänkt plugga?

men givetvis så kör vi på jobb & party i helgen som vanligt! uppvärming i borås på fredag :)

xoxo er alexandra

Likes

Comments

Hej alla snyggingar!

vad ska man säga träningen har stannat upp lite, ligger hemma sjuk men funderade på ni var sugen på träning resultat varje vecka?

sen så kör vi första biknibilden 27 april, nått att hoppa för hoppas jag :)

annars mår jag bra, hoppas ni känner våren som en annan gör :)

snart är sommaren här och det ska bli så underbart, allt flyter på :)

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag kan väl säga att jag känner mig ganska omtumlad med tanke på omständigheterna.
Känslan är svår att beskriva men vet inte om jag ska lämna det eller ha kvar det.
Vi tjejer är ju ganska bra på att förstora upp grejer vilket jag tror alla håller med även killar.
Men ska sova på saken så får vi se hur de får till. Xoxo eran skakade rumpa!

Likes

Comments