Header

Jag vet inte hur längesen det var jag var på stan och shoppade! För det första har jag inte haft någon tid till det och att jag tycker inte att det är roligt att gå och shoppa, när man går i samma butiker och egentligen kollar på samma kläder varje gång man är på stan.

Jag är i själva verket en kille som älskar kläder och mode men det måste få vara lite som mig själv krångligt, fantasi fult och inte samma saker hela tiden. Älskar när man sätter ihop två olika plagg som egentligen inte hör ihop och som inte är det minsta snygga egentligen.. Sedan så blir det helt ny perfekt look.

Den senaste tiden har jag vart och "shoppat" på secondhand, men inte allt jag ser utan kläder som är smakrika och som jag själv gillar. Som ni redan kanske vet så bor jag i Stockholm på Söder där det kryllar av olika secondhand med massor från kläder till skor och snygga gamla väskor.

Alla secondhand har sina olika stilar och strävar kanske efter att ha olika kläder eller vissa kanske strävar efter att ha olika möbler.

Ändå har alla samma strävan efter återanvändning.


Jag säger inte häller att jag inte kan gå till en butik och shoppa sönder på H&M och alla våra större kedjor, men att jag hälare går till en secondhand butik det jag mints lika gärna kan hitta ett lika snyggt plagg som på en vanlig butik. Dessutom har dem här kläderna varit med om mer intressanta saker samt att det måsta är så jävla snygg och det börjar komma tillbaka stilar som våra föräldrar hade när vi var små och jag tycker att det är så grymt coolt!

LOVE

Byxorna på den här bilden är ett bar 539 Levis!

OMG hur snygga?

Köpta: Humana

Pris: 249:-

Skjortan som jag älskar och som jag kommer ha på mig nu till hösten.

Köpt: Ersta Secondhand

Pris: 30:-

​Här har jag satt ihop dem snygga plaggen i en och samma outfit, med ett par underbara snygga sneakers från Rihannas Puma kollektion.

Likes

Comments

Hej


Jag vill berätta om att dem senaste dagarna så har jag provat på en helt ny kurir för mitt hår som kallas " Balsam Metoden ". Efter som jag kollar på YouTube väldigt mycket om dagarna har jag nu fått jätte mycket inspiration om hur man kan göra för att sitt hår ska växa och se mer naturligare och fräschare ut. Jag har Följt en av Sveriges största YouTubers så länge jag kan minnas och hon var den förta jag hörde prata om balsam metoden Therese Lindgren. Jag blev så intresserad för några år sedan så jag skulle prov men så bara glömde helt bort det.

Nu några år senare så kollar jag tillbaka på några av Therese gamla videos för cirka 1 år sedan tillbaka.

Efter att jag har kollat på hennes video om balsam metoden gjorde jag lite egna efter forskningar runt om kring den här metoden och vad man kunde använda för produkter och lite sånt där. Då jag kom in på Kenzas blogg och fick reda på att hon har hällt på med det eller hålet på med det. Hon har till och med lagt upp för och efter bild. Då blev jag så fascinerad att jag var tvungen att prova jag med.

Det ända som jag inte kollade innan var att om det fanns något negativt med balsam metoden utan jag körde bara på.

Man måste ha ett SISTA tvätten Schampo! Som i mitt fall är Coop Extras egna schampo för normalt hår och där också har jag deras egna balsam.

Efter största tvätten började det svida och brännas! Men inte i hårbotten utan guden runt omkring som pannan ner mot öronen och nacken ! Det såg ut som om att jag hade haft mormors egna stickade mössa som hade kliat och stucksitt (har tyvärr inga bilder på det). Eter andra tvätten var det likadant och jag vet inte vad det kan bero på? Jag hoppas verkligen bara att det beror på att jag prövar något nytt för min kropp och som kroppen än en gång måste vänja sig vid! Om den nu gör det.

Nu är det min fjärde dag då jag har hållit på med balsam metoden och jag tycker att mitt hår känns jätte fräscht. Det är helt sjukt att det kan kännas så bra efter bara några tvättar! Therese nämner i sin video att hon såg skillnad efter 6 månader, men jag vet inte om det är bara för att jag har kort hår eller vad det kan vara men jag känner och ser redan skillnad!


Jag tycker verkligen att ni måste prova! Jag är sjukt nöjd i alla fall!


Puss på er alla <3

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen och i det här inlägget kommer jag komne med kritik mot våra stora idoler som det senaste året har vart i Sverige och spelat.

Jag kommer att kritisera 5 stycken av våra världsstjärnor

Madonna

Adele

Justin

Rihanna

Beyonce

Jag måste först börja med att jag såg fram emot att gå på alla konserterna och jag är sjukt tacksam över att dem kom till Sverige och ville spela för oss!

Vissa hade jag jätte stora förhoppningar på och det visade sig i slut ändan att det var ganska onödigt, tycker jag själv och utifrån mina perspektiv.

När jag går på en konsert vill jag kunna sjunga med och dansa sönder hela dansgolvet...

Madonna:

Var den första konserten jag var på, Jag har hört låtar med henne som tar mig tillbaka till min barndom. I den åldern Madonna är i och hur bitchig hon egentligen brukar vara så tyckte jag att hon var helt underbar!

Man kunde sjunga och dansa samtidigt som hela publiken älskade henne och dem visste att på madonnas konstarter skulle man sjunga med och dansa som dårar! Vi stod längst fram vid scenen och vi kunde nästan ta på henne, Jag måste erkänna att jag tyckte inte om Madonna så jätte mycket förut men nu tycker jag verkligen om henne, den här artisten vet verkligen vad hon håller på med och hon vet exakt hur hon ska göra sin publik nöjd!


Adel:

Var sedan den andra konserten jag var på. Måste säga att det här är min största IDOL genom tiderna, ingen i min värld kommer att kunna slå Adele. Jag har lyssnat, gråtitt floder, sjungs med i över 5 år till hennes låter och jag kommer aldrig sluta.

DOCK! Var jag inte på hennes konsert i Sverige efter som den var full bokad.. Så jag och min pojkvän åkte ner till Berlin och kollade på Adele där, biljetterna var lite dyrare än vanligt men vad gör man inte för en helkväll med min största idol genom tiderna!

Vi fick en för drink, 3 rätters middag innan konserten!

Jag trodde vi skulle ha bättre plattset på parkett men det hade vi inte vi satt uppe på läktaren, men eftersom Mercedes Benz arena inte är så jätte stor så såg vi henne och jag ville inte ta mig där ifrån. Jag kan alla Adeles låter och den här kvällen sjunde jag med henne hur HÖGT som möjligt (brydde mig faktiskt inte om dem som satt bredvid mig Detta Var Min Kväll!) men dansa kan man ju direkt inte göra på en Adele konsert så jag nöjde mig med att sjunga!

Jag vet inte hur jag ska kunna utrycka mig mer om Adele för hon är humoristisk, kan sjunga, vänlig, kramas med publiken. Hon är en artist som alla kan se på utan att tröttna, jag älskar när artisterna bryr sig om sina fans!

Rihanna:

Efter det så var det efterlängtade Rihanna! Jag och min pojkvän körde på en spontanare och köpte biljetterna ganska sent. Vi fick inte vip/gold biljetter så vi fick nöja oss med vanliga ståplats!

Jag ville egentligen inte gå på Rihannas konsert efter som jag har hört så mycket om henne när hon har spelat live förut!

Men jag säger bara en sak man ska aldrig lyssna på rykten! (eller så hade vi bara tur) Men jag älskade verkligen Rihanna trots allt väntan och hur bitchig hon kan vara så kunde vi sjunga med och dansa! Gamla som nya låtar!

Vi hade relativt dåliga platser men jag försökte trycka fram mig så långt som möjligt på ståplatser och hon var så JÄLVA SEEEEN! Folk började röka inte bara vanliga cigarretter utan också något annat som inte är så jätte bra att röka direkt.

Sedan stod jag där och var sååå nära på att gå och då öppnade sig golvet mitt framför mig och där stod hon och jag dog!

Här har vi en människa trots allt sitt kändisskap vet hon exakt can hon ska göra för att vi ska bli nöjda!

Även fast hon är världens Bitch!

Beyonce:

Där efter har vi Queen-B! YAAAZZ.. Eller?

Jag älskar Beyonce och hon har världens bästa röst och hon har världens bästa koreografi, det finns nog ingen i hela världen som kan slå henne (förutom Madonna!).

Vi hade i VIP och stod i båsens uppe på scenen, den här kvällen var det i Friends Arena som är sjukt STOR och det var så mycket människor. Jag ryste i hela kroppen 50 gånger i minuten och det var så många människor som skrek och var sjukt glada! Men det sjukaste var att jag kunde ta på scenen!

konserten var jätte bra men inte så bra som jag hade hoppats på, jag hade för mycket förväntningar på Beyonce tror jag. Eller så var det bara för att ljudet där vi stod inte var så bra så att jag inte kunde sjunga med. Den dåliga stunden försvann ganska snabbt då hon kom mot oss och hon började ta alla i händerna! Gissa vad hon tog i min hand och höll den längre än alla andras och den kvällen blev bara magiskt och helt sjuk!


Justin Bieber:

Ja vart ska jag börja? Justin är Justin och han har jätte bra låtar, grym på scenen och sjunger sjukt bra! vi hade gold and cirkel biljetter, kunde lika gärna suttit längst back...

Men den här konserten var den dåsigaste jag har vart på, det verkade som att han inte var på riktigt humör för det hände lixom inget speciellt.

Han hoppade bara omkring och sjung på scenen och enligt mig var det inte bra!

Man kunde sjunga med och dansa men alla bara kollade på mig som om att jag var en idiot och så hade jag aldrig känt på e konsert förut! Kan vara för att ålder till denna konsert var minst 13 eller vad vet jag!
Hoppas ni inte tar illa upp av min "kritik". Jag gillar faktiskt alla dem här artisterna och jag har lyssnat på dem så läge jag kan minnas. Därför tror jag att JAG sätter mer press på dem när man ser dem live! Vissa gör sitt bästa och vissa inte!


Vill ni se mer av konserterna Lägg till mig på INSTAGRAM! TRULLZZZ


Likes

Comments

Hej alla Underbara!


Jag tänkte att jag skulle visa er en av mina favorit parfymer nu inför hösten. Det börjar på att bli kallt ute och man saknar värmen och den underbara doften av parfymer när man är ute. Den här är min favorit just nu och får mig att tänka tillbaka på sommaren!

Vilken doft/parfym får er att tänka tillbaka på den underbara värmen och sommaren vi har haft i år.

Likes

Comments

Längsta förhållandet!

Den 23:e denna monad har jag och min pojkvän vart tillsammans i 6 månader. Är så lyckligt lottad och lättad att ha någon och att tycka om en människa så mycket som vi tycker om varandra. Skulle inte kunna tänka mig en att älska någon annan!

Vi försöker fira varje månadsdag så gott det går och för mig är det bara roligt att fira och det gör att man håller förhållandet vid liv, älskar den där gnistan som man brukar prata om.

Jag har haft dem 6 mest spännande och älskvärda månaderna i mitt liv och det känns så bra! 

Det kommer blir fler och fler månader tillslut kommer man inte ens hålla koll på hur många almanackor man har kastat.

Jag är så glad och lycklig och kommer fortsätta leva i nuet.

Bästa pojkvän tack för presenten!

Puss

Likes

Comments