Instagram@piinkbabylady

OMG!

Började nyligen prenumerera på glossybox och WOW!

Prenumererar ni där? Om inte in och gör det!

Så värt! Är sååå nöjd! Mycket prisvärt!

Starta prenumeration här: https://gbx.to/r/SECI=MzA5MTM3

DO IT!!!😍

PS! Finns även box för killar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är många som frågar mig hur jag gör mina bryn. Så jag tänkte berätta det för er! =)

Under en längre tid så förstod inte jag riktigt hur de där skönhetstjejerna fick till sina snygga bryn. För jag gjorde ju precis som dem, men ändå blev det inte lika skarpt och vingen blev ändå skittjock. När jag sedan köpte Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape gick allt som smort, den är dubbelsidig för att skapa ultimat perfektion med dina ögonbryn. Ena sidan har en mjuk men intensiv brynpenna medan den andra har en superfin filt spets som gör det möjligt att dra, definiera och form ögonbrynen samt skapa enskilda hårstrån eller fylla i ögonbrynen på ett professionellt sätt. Den var sååå mycket tunnare än min tidigare ögonbrynspenna. Så den kan jag verkligen rekommendera!!

Här ser ni en bild på mina bryn, före och efter jag målat dem (vänster sminkat, höger osminkat)

Så, hur gör jag? Ska försöka förklara i ord..vilket inte är så lätt. Haha. Jag brukar först måla en ganska skarp kant under hela brynet, ju längre in mot näsroten desto mindre färg.Tänk så här: ju längre in, desto ljusare och ju längre ut desto mörkare. Om man målar mörkt hela vägen så får man en lite ”argare” look, jag tycker det är snyggare att liksom fadea ut lite. Men jag målar först själva linjen underst och fyller sedan i dem ungefär fram till din inre regnbågshinna. Längst ut för att få det lite ljusare och en mer naturlig look så tar jag just nu h&m ögonbrynskugga(den ljusaste) med en snedskuren pensel och "suddar" ut med resten av ögonbrynet så det blir en jämn övergång. Är mina hårstrån på ögonbrynen spretiga just den dagen så går jag även in med h&m ögonbrynsgel på slutet för att dem ska sitta på plats. Det är i allt jag gör.

Som ni ser så är det ganska stor skillnad på mitt målade bryn och det utan. Så även om du tror att du aldrig kommer få snygga bryn, så går det faktiskt att måla och ”fake it til you make it”.

Likes

Comments

https://www.cocopanda.se/products/bronx

Nu har cocopanda.se in ett nytt sminkmärke: Bronx som har prisvärt kvalitetssmink och bäst av allt, dem testar INTE på djur. HUR BRA ÄR INTE DET?!

Är du lika nyfiken som jag att testa dessa nya produkter?
varför då inte passa på nu när har cocopanda.se har lansering-erbjudande med upp till 50% rabatt!

Likes

Comments