Instagram@piinkbabylady

Det är många som frågar mig hur jag gör mina bryn. Så jag tänkte berätta det för er! =)

Under en längre tid så förstod inte jag riktigt hur de där skönhetstjejerna fick till sina snygga bryn. För jag gjorde ju precis som dem, men ändå blev det inte lika skarpt och vingen blev ändå skittjock. När jag sedan köpte Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape gick allt som smort, den är dubbelsidig för att skapa ultimat perfektion med dina ögonbryn. Ena sidan har en mjuk men intensiv brynpenna medan den andra har en superfin filt spets som gör det möjligt att dra, definiera och form ögonbrynen samt skapa enskilda hårstrån eller fylla i ögonbrynen på ett professionellt sätt. Den var sååå mycket tunnare än min tidigare ögonbrynspenna. Så den kan jag verkligen rekommendera!!

Här ser ni en bild på mina bryn, före och efter jag målat dem (vänster sminkat, höger osminkat)

Så, hur gör jag? Ska försöka förklara i ord..vilket inte är så lätt. Haha. Jag brukar först måla en ganska skarp kant under hela brynet, ju längre in mot näsroten desto mindre färg.Tänk så här: ju längre in, desto ljusare och ju längre ut desto mörkare. Om man målar mörkt hela vägen så får man en lite ”argare” look, jag tycker det är snyggare att liksom fadea ut lite. Men jag målar först själva linjen underst och fyller sedan i dem ungefär fram till din inre regnbågshinna. Längst ut för att få det lite ljusare och en mer naturlig look så tar jag just nu h&m ögonbrynskugga(den ljusaste) med en snedskuren pensel och "suddar" ut med resten av ögonbrynet så det blir en jämn övergång. Är mina hårstrån på ögonbrynen spretiga just den dagen så går jag även in med h&m ögonbrynsgel på slutet för att dem ska sitta på plats. Det är i allt jag gör.

Som ni ser så är det ganska stor skillnad på mitt målade bryn och det utan. Så även om du tror att du aldrig kommer få snygga bryn, så går det faktiskt att måla och ”fake it til you make it”.

Likes

Comments

https://www.cocopanda.se/products/bronx

Nu har cocopanda.se in ett nytt sminkmärke: Bronx som har prisvärt kvalitetssmink och bäst av allt, dem testar INTE på djur. HUR BRA ÄR INTE DET?!

Är du lika nyfiken som jag att testa dessa nya produkter?
varför då inte passa på nu när har cocopanda.se har lansering-erbjudande med upp till 50% rabatt!

Likes

Comments

3 juni: jag och andreas bestämde oss för att ta en lång promenad med dante på lickershamn. Under ungefär halva promenaden går vi och skämtar om att vattnet kunde gå så jag slapp mina sammandragningar. men vi båda sa tillslut att "nej ikväll kommer ingen bebis, vi får nog vänta ett tag till". vi kommer hem och sätter oss i soffan och efter en stund var jag tvungen att gå på toa. Under den tiden får andreas för sig att springa och gömma sig (vet inte om han skulle skrämma mig eller vad han skulle göra) och undertiden jag går och kollar efter honom så var det som att spräcka en vattenballong. jag får panik och visste inte om det var vattnet som gått eller om jag kissat på mig. (22.00) jag börjar skrika på andreas att vattnet gått men självklart trodde han mig inte först. men efter några sekunder såg han nog på mig att jag inte skämtade. efter jag bytt kläder så sa han att jag måste ringa förlossningen (vilket jag verkligen inte hunnit tänka på). vi ringde in och förklarade då situationen och självklart ville dem att vi skulle åka in. jag hann knappt lägga på innan jag började få värkar. vi åkte till mamma för att lämna dante. värkarna har nu börjat komma med 5-min mellanrum. vi kommer in på förlossningen (22.30) och får ligga och kolla kurvan på värkarna och hans hjärtljud i 30min. efter det säger dom att dom vill att jag stannar iaf en stund till för att se vart det tar vägen med värkarna. vi fick ett rum så vi skulle kunna sova men värkarna hade börjat bli väldigt kraftiga och jag var där inne max 10 min innan jag sa till Andreas att hämta barnmorskan för smärtan var outhärdlig. hon kom in för att kolla hur öppen jag var och det forsar ut vatten och hon säger bara "oj här blir det ingen vila, du ska ha barn inatt. Du är öppen 4cm". jag som var hur trött som helst för jag bara sovit 2h natten innan blev väll inte så jätte glad just då. jag fick lägga mig i ett bad en stund innan vi skulle testa lustgasen. jag har aldrig uppskattat ett bad mer än jag gjorde då!
efter badet la jag mig på sängen igen och började andas in lustgasen. Vad hade man gjort utan den säger jag bara?! ganska snart därefter kom läkaren som Gav mig ryggbedövning.(02.30) efter 40min med ryggbedövning (vilket kändes som 5min för mig) var jag öppen 10cm, dom tog bort lustgasen och jag fick börja krysta. jag måste erkänna att jag inte riktigt vågade ta i ibörjan pga min fobi om att bajsa på mig. men efter ha krystat i 30min så fick jag nog av smärtan och ville bara få ut honom. 10min efter var han ute. (03.47) När jag såg honom så kunde jag varken jag eller andreas hålla tillbaka tårarna! att hålla sin son för första gången är den bästa känslan jag upplevt. Andreas klippte navelsträngen sen fick jag tillbaka honom till mitt bröst. men när jag såg dem ta fram nålen för att sy så ökade pulsen lite. Blev livrädd över att det skulle göra ont.  även fast jag inte sprack något så fick dem sy 2 stygn invändigt pga en bristning. men oväntat nog så lyckades jag koppla bort det.

efter 6h av smärta så låg han vid bröstet och åt

Likes

Comments