View tracker

Eller, det føles som vår. Vi er midt i januar og det er 7 varmegrader , sol, grønne jorder, fugler som kvitrer og en kropp som våkner til full liv igjen, altså min kropp. Det er så deilig å kjenne på denne følelsen.

Merker også at solen går saktere ned og det er litt lengre lyst for hver uke. Jeg kan bare ikke vente til det er offisielt vår.

Hadde noen herlige timer ute i naturen etter jobb i dag, og det var en slik magisk solnedgang. Himmelen var som et maleri med ulike farger som endret seg for hvert minutt.

Må også vise dere noen bilder jeg tok forrige helg, da var det morgenfrost og jeg måtte ut å ta bilder av småfuglene. De er litt skvetne og jeg hadde ikke nok tålmodighet til å sitte der i kulden, men noen bilder ble det.

I morgen skal jeg ut igjen, da er det meldt samme fine solnedgangen som i dag. Skal være litt tidligere ute slik at jeg får med meg alle stadiene i fargespillet. Ha en fantastisk fin helg ♥

Likes

Comments

Det går bare ikke an å beskrive hvor glad jeg er i denne dagen, det er som jul, bursdag og nyttårsaften pakket inn i en og samme dag, men her er du min herlige fredag.

Nå har jeg noen få dager med fri som jeg skal maksimalt nyte. Fikse litt hjemme, være sammen med venner, og ikke minst ut å fotografere.

Snøen kom og gikk etter noen få dager, og det til min store glede.

Som kanskje noen av dere vet så kom det snø i Tyrkia. Askim har ikke hatt snø på mange år, kanskje 11-12 år men denne vinteren kom den på besøk. Må bare vise dere noen snaps jeg har fått av han, hihi.

Men nå har regnet vasket bort snøen, og solen skinner atter igjen i Tyrkia. Er uansett veldig glad jeg bestemte meg for å utsette reisen min i januar.

Ha en fantastisk fin Fredag !

Likes

Comments

Da har vinteren kommet og bakken er dekket av et tynt lag med snø. Jeg sitter under pleddet og peisen knitrer så fint.

Jeg har på meg min tykke Skappelgenser som jeg strikket i fjor, ullbukser fra Kari Traa og en liten lodden venn som sitter ved min side å gir meg sin kroppsvarme. Livet er godt.

Det er ikke bare snø her i Norge, men det er også snø hos askim. På alle mine år sammen med han, har jeg aldri fått slike snap med snø og rim som nå. Litt tilfredsstillende for da blir det ikke så vanskelig å håndtere vinteren, som når han sender solskinnsbilder med palmer.

I dag er det søndag, og det er første dagen på 3 uker som jeg skal ta det helt med ro. i dag skal jeg sitte under pleddet mitt og bare kose meg å samle opp ny energi.

My sunset to rise again

Ellers så vurderer jeg å strikke meg en god varm kofte fra Klompelompe med varme votter og lue til. Syns dette settet er så fint.

Ønsker dere alle en avslappende søndag med masse kjærlighet og harmoni for den kommende uken.

Likes

Comments

Da har det skjedd igjen, en ny terrorhandling og denne gangen i Izmir.

Jeg fatter det ikke, hva slags krig er det de fører? hva slags budskap skal de ha frem ? hva vil de oppnå med disse grusomme handlingene sine. Vil de drepe flest mulig mennesker på sin vei for å oppnå respekt? makt?

Denne gangen var det nok PKK som stod bak det som skjedde i Izmir, målet var ikke sivile men mot regjeringen.

Det var rundt disse bygningene det skjedde. Slenger med noen bilder fra vakre Izmir.

Vi ses snart igjen Izmir ♥

Likes

Comments

Nå har vi kommet til et nytt år, og året for meg har startet kjempefint. Det nye året startet med sol fra blå himmel og harmoni.

Welcome 2017

Tyrkia gikk dessverre inn i et nytt år med terror og sorg. Det er helt uforståelig og mitt hjerte lider med de som ble rammet. Nok er nok, nå vil jeg ikke se mer terror i dette vakre landet.

Noen bilder fra Cesme. Elsker disse bildene av palmer i solnedgang

Jeg elsker å ta bilder og det gir meg så mye. Jeg har derfor bestemt meg for å gå til innkjøp i et bedre kamera. Et speilreflekskamera som jeg har lest mye om og som mange bloggere bruker, Canon 6D.

Jeg kjøpte som sagt et nytt kamera i sommer, men det er mer lommekamera til å ha med på reiser. Men jeg vil ha et kamera som jeg kan ta ordentlig bilder med. Det blir en investering men det er absolutt verdt det.

Avslutter med et bilde tatt i Alanya med mitt gamle kompaktkamera før jeg kjøpte mitt nye.

Ønsker Dere fred, kjærlighet og masse glede for 2017

Likes

Comments

View tracker

Har dere fått handlet litt på salg? det har jeg i hvert fall, herlig når man får gjort noen kupp.

Har faktisk litt penger igjen fra jula, men føler de forsvinner fort nå som jeg har lyst på så mye. Prøver å tenke meg om to ganger før jeg kjøper det, men dessverre er det alt for lett å gjøre impulskjøp.

Legger ved litt mote inspirasjon :

Og dere, har dere hørt denne sangen ? den er bare så fint at jeg slenger den med

Stay tuned for more fashion and update here on my blog ;)

Likes

Comments

Da har julefreden senket seg. Selveste julaften er over og nå sitter vi igjen med bare gode minner og en mage stappfull av julemat. Solen skinner ute, noe den har gjort siden lillejulaften og det er ikke et snøfnugg å se på bakken.

Sitter og skal redigere litt bilder fra min Tyrkia-reise jeg hadde tidligere i år. Skal snart ned, men det som er så dumt med Tyrkia er at det er ikke stabilt vær hele året. Vinteren er det mye regn og sommeren er det stekende varmt.

Anbefalt å reise er faktisk på våren, da er Tyrkia på sitt beste. Deilig behagelig varme med en frodig og spirende natur.

Litt bilder fra Alanya igjen.

Håper dere nyter romjulen.

Likes

Comments

Hva er vel mer tradisjonelt enn å bake kaker til jul. Gjerne 7 slag sorter som ble gjort i "gamledager", da husmødrene sloss om å være den beste husmoren på kjøkkenet. Da kvinnene var hjemme å stelte i stand til jul, med baking, vasking, stryking, sylte og kanskje far lagde litt hjemmebrent.

Nå er det bare julestress og tiden strekker ikke til, I alle fall ikke for meg. Jeg vil så gjerne bake 7 slag sorter, vaske ned hele huset, stryke gardiner, og være en god gammeldags husmor. Men nei, det er umulig når man jobber fullt og i tillegg skift. FY F## altså, jeg vil jo så gjerne men får det ikke til.

Til fredag, altså lille julaften MÅ jeg få baket litt om jeg så skal stå på kjøkkenet til krampen tar meg. Noe kaker har jeg allerede kjøpt inn, men det blir ingen jul uten hjemmelaget julebakst.

Uansett, dette blir bra. Gleder meg til julaften som et lite barn, kosen, maten, freden, og familiesammenkomsten.

Tror neppe jeg rekker noen flere blogg- innlegg før jul, så med det ønsker jeg dere alle en riktig God Jul med masse kjærlighet og julekos ♥

Likes

Comments

Desember er en fin måned, jeg elsker denne måneden i året selv om det er en vintermåned. Men pytt pytt, det gjør jo ingenting så lenge måneden er fylt med kjærlighet, julelys og lite snø. For det er det de siste desember månedene har vært, lite snø og mildt vær.

I dag er det en fantastisk fin søndag, med sol fra en knallblå himmel og et magisk sollys som fyller stuen min behagelig. Ohhh i feel happy in my heart ♥

Jeg savnet å dele slike øyeblikk med bloggen, med dere, og ikke minst ha noe å se tilbake på når jeg virkelig pensjonerer meg fra bloggen.

Det har vært noen hektiske dager, det er så mye å gjøre før den store dagen og jeg er på langt nær ferdig. Har noen gaver igjen, litt mer vasking, baking og pynting. Nå som solen titter frem, øker også lysten og energien så jeg skal snart brette opp ermene å få gjort noe.

Noen bilder tatt i desember, svibel blomsten er tilbake igjen ♥

Ellers så er det lite nytt fra fronten, dagene er fylt opp med jobb og hverdagslige ting. Skal nedover til Alanya i januar / februar må bare få spart opp litt penger. Savner en litt varmere sol, selv om aksim sier at solen gir lite varme nå.

Ha en fantastisk fin søndag.

Likes

Comments

I dag er det onsdag og jeg har en kort uke på jobb så da får jeg gjort litt mer hjemme. Elsker stuen min ♥ lys sofa med mange sofaputer i duse farger med litt avbrekk av rosa. Stor lysekrone i taket og en kähler vase med friske tulipaner. Friske blomster på bordet er viktig nå som vinteren har ankommet.

Jeg og askim har snakket om flytting og han vil så gjerne at jeg får fingeren ut, noe jeg skjønner veldig godt. Vinteren er den beste tiden for meg å flytte på, men huff jeg er liksom ikke klar. Jeg var som sagt klar for noen år siden, men så skjedde det noe.. Håper virkelig vi kan finne en leilighet som er perfekt for meg.

Jeg fant en leilighet i Spania som var akkurat slik jeg vil ha det, men problemet er jo at den ikke ligger i Tyrkia.

Lyse fine rom med lyse møbler, akkurat slik jeg vil ha det.

Akkurat nå hadde det vært deilig å reist en uke til Tyrkia for litt sol og overnatte på hotellet vi lå på i Alanya. Der var det helt fantastisk. Jeg savner varmen nå men vet jeg har mange uker igjen til jeg får kjenne en varm vårsol.

Ellers så har jeg og askim snakket om at vi skal møtes igjen i Alanya på nyåret å se litt på steder slik som Tosmur, Oba og Mahmutlar. Vi vil ikke bo midt i byen så det blir utenfor Alanya sentrum, billigere er det også. Mitt favoritt sted er Tosmur, men hvor vi ender opp vet vi ikke.

View over Alanya

Ha en fin "lille" lørdag som onsdager kalles.

Likes

Comments