Har sittet her på morgenkvisten og surfet litt på nett ( farlige greier ) og fått masse inspirasjon samt handlet litt...(ehh hark host)!

Jeg elsker høstmoten, og det er da min inspirasjon er på topp. Da jeg og askim var på Forum ( i Izmir) fikk jeg så mye inspirasjon av de Tyrkiske jentene. De er så flinke til å kle seg, og du ser at Izmir er en moteby.

Som alltid litt LV mote. Dessverre har ikke Izmir egen LV butikk, da må man faktisk til Istanbul.

Igjen litt treningsklær, det er noe jeg trenger nå som jeg skal satse fullt på trening.

Mitt favoritt merke er Adidas, men i det siste har det blitt litt Nike og Puma innkjøp også.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Man kan ikke dra til Izmir uten å ha besøkt det gamle klokketårnet som ligger nede ved havnen. Der yrer det av liv, og da mener jeg spesielt duer. pass bare på at du ikke får en liten dæsj i hodet ditt. Du kan også kjøpe fuglefrø å mate de hvis man ønsker det.

Klokkene på tårnet var på reparasjon så , saat kaç?

Her er litt bilder rundt omkring denne plassen

Det er så deilig å kjenne varme solstråler på en frossen kropp, og det er så deilig å se palmer som svaier i vinden. Det er virkelig deilig å føle seg hjemme igjen i Izmir, det er her mitt hjerte hører til.

Ha en fantastisk fin lørdag ♥

Likes

Comments

Jeg er fullstendig sjokkert over en ting, en ting jeg aldri hadde forestilt meg. Jeg trodde gatehundene i Tyrkia var sultne ? jeg og askim var på butikken og kjøpte hundemat. Jeg hadde bestemt meg at jeg ville gi alle disse gatehundene mat da mitt hjerte blør for hjemløse dyr.

Så var det å finne disse hundene, og det var jo ikke vanskelig for de er jo her og der. De er som regel i flokk, finner du en så ser du fort 3-4 til, men så kom sjokket. Ingen av hundene var sultne !! jeg tenkte at det var kanskje fordi de var trøtte så jeg la maten foran dem. Nope! de bare luktet litt, løftet litt på øynene før de duppet av igjen.

Så da var det å reise videre å finne nye "sultne" hunder, for de som bor i byen kan jo spise av søppelet tenkte jeg. Vi fant noen hunder lengere ut av byen, på en parkeringsplass.

Men de var mer opptatt å hvile seg i morgensolen.

Da vi derimot skulle ta oss en lunsj senere på dagen fikk vi selskap av to katter og en hund. Menneskemat, det ville de ha.

Pølse og ost gikk ned, men ikke brød det var de for kresne til å spise. Hunden luktet litt på osten, fikk ikke helt bestemt seg om dette var godt, så han delte det med kattene.

Så ja, vet ikke om disse gatehundene er så stakkarslige, i alle fall ikke de jeg har møtt på.

I dag er en helt fantastisk fin dag, så nå skal jeg spise litt frokost før jeg skal nyte en varm morgensol fra blå himmel. 

Likes

Comments

God søndag morgen alle dere morgenfugler der ute. I dag har jeg stått opp sammen med fuglene og fått med meg en fin soloppgang. Jeg er i Izmir og skal snart ut å ta mange bilder, så dette blir en kort oppdatering. Har vært her noen dager allerede men første dagen med internett. Viser dere noen bilder fra min utsikt fra hotellet ôzdilek Wyndham Grand

Ha en fin søndag!

​I dag blir det en fin dag, med sol og sommer temp.

Likes

Comments

Hei mine herlige lesere.

I dag har jeg startet dagen aktivt med en liten joggetur i en herlig høstsol. Jeg hadde så mye energi at jeg kunne ha jogget milevis. Det er virkelig deilig å bruke kroppen.

Nå har jeg sittet på nettet og handlet litt sporty outfits , nytt treningstøy gjør susen.

Ønsker dere alle en sporty ny uke!

Skulle ønske dette var meg, men kanskje en dag jogger jeg slik mens jeg nyter palmer på min vei.

Likes

Comments

Fredag igjen folken og det er helt supert. Humøret har hoppet opp tusen hakk og jeg sitter med en god-følelse i hele kroppen. Momser på en sjokolade mens jeg hører på diggende musikk. Har redigert mine bilde fra Alanya så da passer det å ta med de i bloggen før nye bilder fra Izmir kommer og tar sin plass.

Ha en fin helg !

Likes

Comments

Ja hvor skal man begynne. September var årets første høstmåned, og jeg var ikke helt klar til å ta imot høsten, men det viste seg at måneden hadde mye fint å by på. Fine fototurer, restaurant besøk, shopping med gode venner, knall vær og mye mer. Selv om det også er mange hverdager, har alle dager noe ekstra fint i seg.

Månedens opptur : Det har vært mye fint måneden hadde å by på, men jeg velger å nevne noe så enkelt som alle de fine solnedgangene jeg har opplevd. Det er ingenting i denne verden som får meg til å føle meg så harmonisk som når jeg ser en solnedgang.

Månedens nedtur: hmmm det er så vanskelig, spesielt når det ikke er noe som skille seg ut. Jeg vet ærlig talt ikke, men hvis jeg skal nevne noe så må det nok være at min venn er sporløs borte.

Månedens sitat:

Hver dag har vi valg og avgjørelser som må taes. Det kan være store eller små, lette eller vanskelige, men uansett så har vi et valg. I dag velger jeg å smile, og kun fokusere på det positive. I dag velger jeg glede!

Månedens bilde :

Det har vært så mye epler på epletrærne i år, og det til min store glede. Jeg har holdt høsttradisjonen gående og laget fårikål og eplekake.. Mmmmm to favoritter som hører høsten til. Dette er noe jeg lager hver høst, og denne tradisjonen skal jeg opprettholde.

Månedens innkjøp: Käler fat som jeg skal fylle opp med mye moms fremover.

Månedens sang :

Så med det sier jeg velkommen Oktober, og oktober har begynt helt fantastisk. Sol fra blå himmel, kald luft men godt og varmt i solen. Oktober har også Izmir å by på, så det gleder jeg meg veldig til.

Likes

Comments

Det var ikke mye respons jeg fikk på mitt forrige innlegg. Ser at det har vært mange innom å lest bloggen men ikke skrevet et eneste spørsmål. Da kan jeg si at jeg kommer til å senke skuldrene litt mer og kun skrive når jeg føler for det.

Ellers så vil jeg nevne at jeg er helt sjokkert over visse mennesker. Noen personer er som blodigler som suger seg fast til mennesker de ser opp til. Det er vel som oftest de med lavest selvtillit som må ha noen å se opp til, veldig synd at det skal være slik. Trist at de ikke har tro nok på seg selv, at de ikke kan se seg selv i speilet å si.. Jeg er like bra nok ! Måtte bare nevne dette, da det hendte noe i helgen.

Jeg vil også nevne at jeg er litt lei Tyrkia. Nå er nok mange sjokkerte av de som har fulgt meg i mange år, men ikke lei Tyrkia i den forstand eller askim, men bare generelt lei. Høres veldig rart ut, men jeg har mine perioder dessverre.

Jeg vet også at denne bloggen ikke er så personlig, så det er veldig sjeldent jeg oppdaterer med mine tanker og følelser, men akkurat nå var det deilig å sette seg ned å skrive litt og lufte hodet.

I helgen ble også askim veldig lei seg. Det har vært utrolig mye å gjøre på jobb ( som vanlig) så jeg har nesten ikke hatt overskudd til å snakke med han. Så kom helgen, og mine venner og familie vil jo selvfølgelig også bruke tid med meg, samme som askim. Ikke lett å ha to liv og skal dele seg. Skjønner at long distance relationship ikke varer lenge.

Kjenner jeg også er litt bekymret for kompisen min, han er helt umulig å få tak i. Får ikke kontakt med han på noen plattformer, så nå er jeg 99 % sikker at han har blitt arrestert. En i familien til askim er også arrestert, han jobber i militæret og er nygift. Noen i militæret har pekt han ut på falskt grunnlag. Sånn er det når man skal redde sitt eget skinn, så kaster man andre under bussen istedet.

Nå er vi i oktober og måneden har startet med knallfint vær, sol fra blå himmel. Jeg har blåst støv av mine joggesko og gått noen herlige powerwalks i skogen. Kost meg med diggende musikk på øret, mens jeg har sunget høyt for fuglene.

Nå har jeg også pakket bort mine sommer sko, snufs. Farvel lette sko og solbrune bein.

Solen går raskere ned også, men derimot blir det flere fine solnedganger jeg kan fotografere.Elsker solnedgangen på høsten og vinteren. Himmelen får mer farge. Nei, nå avslutter jeg  så med det ønsker jeg dere en fantastisk fin uke.

Likes

Comments

Denne bloggen skriver jeg som sagt mest for meg selv, og jeg skjønner at dere som leser ikke får noe personlig forhold til meg så lenge jeg velger å være anonym.

Men er det noe du ønsker at jeg skal skrive om på bloggen, er det et spørsmål du har grublet på men ikke spurt tidligere, så har du sjansen nå.

Jeg må være ærlig å si at jeg noen ganger har satt meg ned og skrevet et innlegg for mine lesere for at det ikke skal være alt for stort opphold mellom oppdateringene. For jeg vet selv hvordan det er å følge en blogg og plutselig er det et kjempe langt opphold. Noen ganger har bloggeren bare sluttet og blogge uten å si ifra. Syns det er så kjipt og respektløst.

Skulle jeg komme til det punktet at jeg ikke orker mer, eller trenger pause så skal jeg si ifra.

Bilder fra min mobil!

Likes

Comments

Fredaggg, oh yeah... det var en typisk paty dag for meg når jeg var yngre. Noen ganger savner jeg det å være fri, singel og gal. I dag har jeg en slik dag at jeg har veldig lyst å ta meg en fest.

Musikk kan gi meg forskjellige assosiasjoner, og akkurat i kveld har musikken skapt en slik følelse i meg. En glad følelse som gir meg lyst til å ta en drink eller to og slenge meg ut på dansegulvet. Være litt gal, if you know what I mean.

A drink with a beautiful view

Har ikke så mye å skrive om, bortsett fra en gammel bekjent av meg har blitt arrestert, eller det er hva jeg tror. Han har alltid vært tilgjengelig, men etter noen uker etter kuppforsøket i Tyrkia er han sporløs borte. Som dere alle vet, er det mange fra politiet og militæret som har blitt arrestert. Får håpe han bare er opptatt.

Ha en fin fredag!

Likes

Comments