Liten skrivelyst for tiden, så da tar bloggen en pause. Ønsker dere alle fred i deres sinn, og husk ta vare på de du har rundt deg. Where there is Love there is Peace ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg nyter mine fridager her i Norge, NYTER. Jeg føler meg så tilfreds og jeg kunne ikke tenkt meg å være noen andre steder i verden enn hvor jeg er nå. Norge in my ♥.

Vi har hatt noen helt fantastiske dager med sol fra blå himmel, og en behagelig vårsol som kjærtegner mine bare føtter. Jeg har til og med ligget i bare singlet på verandaen.

Har vært på en liten photo shoot i skogen og kost meg gløgg i hjel. Skogen gir meg en slik ro og fred i mitt sinn. Kun høre fuglekvitter og bekkebrus. Lukte furunåler og gran, samt se vakre blomster.

Nyt dagen, nyt livet ♥

Likes

Comments

Velkommen til hotellet i Alanya som heter Sentido gold island. Det er et hotell som rett og slett ligner på en golfball og som på kvelden lyser opp i mange forskjellige farger. Jeg og askim har vært her før også for mange år siden.

Når vi var der nå var det lite gjester og hotellet sparte på strømmen så det lyste ikke opp slik det pleier å gjøre , men gjestfriheten var like stor for det.

Hotellet har egen strand, spa, restaurant, bar og det som skal til for å nyte en ferie.

Fordelen med å overnatte på hoteller utenom høysesongen er at man har mer plass å boltre seg på, samt at hotellprisene er mye rimeligere. Da kan man fint ligge på et fem stjernes hotell med god samvittighet og nyte det gode liv uten å blakke seg ♥

Her er utsikten fra balkongen, og en fin solnedgang er jeg alltid klar til å nyte.

Ha en fin onsdag !

Likes

Comments

My sweet, sweet Friday !

Nå er du her igjen, dagen som overskygger alle andre dager i uken. En kose momse fredag, avslapning, glede og frihets fredag. Nå begynner livet igjen, nå kan jeg puste ut, slappe av, slenge beina på bordet og kose meg.

Jeg har allerede startet med en deilig cheesburger fra bensinstasjonen med en kald Cola. Dårlig samvittighet er et ord som ikke eksisterer på en fredag, for denne dagen skal nytes fullt ut.

Why? Because it`s Friday !

I dag har det vært knallvær og en deilig varm vår sol. Det begynner å bli mer og mer grønt. og jeg sier det igjen...det er VÅR og det er FREDAG!! Kos dere folkens, gled dere og nyt dagen!! Kanskje sette på litt god musikk å riste litt på dansefoten og kroppen mens dere synger. Det skal jeg...

Likes

Comments

Fortsatt God Påske, og jeg håper dere nyter disse hellige dagene, det gjør jeg i hvert fall. Kost meg med deilig lammestek, familie og fred i mitt sinn. Tid eksisterer ikke, og jeg trenger ikke sjekke klokka. Jeg nyter hvert minutt og gjør ting som faller meg inn. Vaske, trene, strikke, spille, momse, gåturer, familiesammenkomst og mye mer.

I dag har jeg redigert litt bilder fra Tyrkia- turen min og fra hotellet vi lå på i Antalya "Poseidon". Ved hotellet var det en kjempestor strand, og når skumringen kom, var jeg klar for litt photoshoot. Det var helt perfekt at det var litt skyer den kvelden for det lagde så magisk stemning. Det var også to kamerater som lekte seg på stranden som jeg snek meg til å ta bilde av.

Loving the peace

Likes

Comments

Da er det påskeferie igjen og fridager som skal nytes fullt ut. Vi har hatt noen helt fantastiske fine soldager og det er vår i luften. Vår folkens! det er jo så fantastisk.

Men hva er Påske for meg?

Påske er tur i fjell og mark, skiturer og kos i solveggen. Kvikklunsj, appelsin og varm kakao i termosen.

Godteri og snacks

spill og moro

Fototurer

Påskebudskapet

Venner og familie

God mat

God Påske

Litt bilder jeg tok for noen dager siden.

Likes

Comments

Jeg er hjemme i Norge, og det er vår, VÅR med store bokstaver ♥

Det er sååå utrolig herlig og deilig at jeg ikke har ord, det er bare helt fantastisk på denne tiden. Tyrkia er toppen, men ingenting kan sammenlignes med Norge. Frodig spirende natur som omringer oss med all sin glans. Fuglene har fuglekor fra morgen til kveld, samt vakre krokuser og hestehov langs veikanter og kratt som er et sikkert tegn på vår.

Det lukter så friskt og godt av naturen og det yrer av menneskeliv. En varmende sol som holder seg oppe lengre og lengre for hver dag som går.

Gledelig vår ♥

Likes

Comments

Ha en fin søndag kjære lesere. Ønsker dere alle en fin kommende uke med masse kjærlighet og glede. Husk at livet er her og nå ♥

Likes

Comments

Våren har kommet til Tyrkia. Grønne blader og blomster på trærne. Appelsinene er modne og en varm vårsol som gir ny energi til mennesker og dyr.

Da er det godt å drikke en ferskpresset lemonade juice i solen.

Dette er hva jeg elsker med Tyrkia ♥ avslapning, tropiske frukter, palmer, deilig vær, atmosfære, mennesker, smaksopplevelser, strand, shopping og generelt livet i Tyrkia.

When life gives us lemon, lets make a lemonade

Likes

Comments