Jeg tenkte jeg skulle skrive 10 ting om meg selv som dere kanskje ikke visste.

1. omsorgsfull. Jeg elsker å hjelpe andre mennesker, det å hjelpe eller bare lytte og gi de beste rådene jeg kan ut ifra beste evne.

2. Jeg elsker dyr. Dyr gjør denne verden litt mer fargerik og morsom.

3. Jeg har vært forlovet 3 ganger tidligere.

4. Jeg har spilt trommer i et skolekorps, gått på turn, karate, sunget i kor og vært med i speideren.

5. Jeg er tilgivende, det skal veldig mye til for at jeg ikke skal tilgi.

6. Jeg har rømt hjemmefra og ble hentet av politiet som liten jente.

7. Jeg har opplevd å bli forelsket i noen ved første blikk, og jeg har opplevd at noen har blitt det i meg.

8. Jeg har hatt skikkelig kjærlighetssorg, og jeg visste ikke at det kunne gjøre så vondt.

9. Jeg elsker Harry potter filmene og bøkene.

10. Jeg og en venninne kjørte av veien langt ute i huttiheita midt på natten, så kom det en bil 5 min senere med slepetau.. . tilfeldig?......I dont think so.

Og en liten ekstra bonus: Jeg synger alltid i dusjen, klarer ikke la være. Så fort det sildrer vann fra dusjhodet former tungen min ord og lungene fylles opp med luft som presser ut toner og melodier opp av halsen..

Visste dere forresten at det å synge kan endre en sinnsstemning? Er du trist eller lei, stresset eller sint, ja så syng av full hals, eller kanskje bare sette på litt god musikk og la deg rive med.

Lær av feilene, men ta vare på dine gode kvaliteter ♥

Likes

Comments

Nå lengter jeg etter sol, vår og ferie. I dag fylte jeg ut feriesøknad på jobben, og jeg fikk en lengsel etter sommerferie. Men jeg skal jo ikke klage, det er HELG og fredag så i dag skal dagen nytes. På med joggebuksene, beina på bordet, og frem med litt snack ♥

Friske røde roser står på bordet og jeg har tent stearinlys, så her i min stue er det skikkelig romlemantisk. Bare synd at askim er milevis fra meg, Men men jeg har jo selskap av min lodne trofaste venn.

Happy Friday 

Likes

Comments

Søndager for meg er avslapning og kos. Ta seg et langt bad, rense huden, kure håret, smøre seg inn med velduftende og pleiende kremer. Viktig å ta vare på seg selv i alle fall en gang i uken og for meg passer det best på søndag.

I dag har det vært knallvær, men dessverre veldig kaldt. Virker som vinteren har kommet nå i februar.

Det er ikke snø, men kulden har inntatt landet. Det er kaldt i Tyrkia også, askim klager virkelig på vinteren i år, hehe og det til min fornøyelse. Nå slipper jeg å høre på skrytingen og motta snaps med bare solfylte dager.


Ha en fin fin kommende uke ♥

Og med det avslutter jeg med noen vakre palmer i solnedgangen fra Cesme. Jeg kommer sterkere tilbake med et litt lengre innlegg en annen dag.

Happy mothers day ♥

Likes

Comments

Første gangen jeg kom til Tyrkia var mine øyne vid åpne og jeg tok inn mange rare nye inntrykk. Men over årene har jeg lært og kjenne dette landet på godt og vondt.

Det første jeg husker var at når jeg kom inn på bussen, reiste det seg flere og ville gi meg sitteplassen sin.

Blikk fra mannfolk som stirret uten å flytte blikket når jeg stirret tilbake.

Gutter som holder hender.

Alltid folk ute å spiser eller drikker cay til alle døgnets tider.

Azan ( bønnerop) første gangen kvakk jeg til kl 5 på morgenen ( tror jeg det var).

Ataürk statuer over alt og gjerne bilder av han på veggene i de fleste hjem.

Å ha bilde av seg selv i glass og ramme i flere eksemplarer.

Boblejakke på sommeren

De fleste sitter som sild i tønner på små skyggeflekker.

Maaaange mennesker over alt ( akk og ve )

Bilulykker er et vanlig syn.

Tigging (barn som voksne)

Gatehunder

Søppel

Palmer

Sosiale mennesker

Mange nye smaksopplevelser ( köfte med mye mer)

Do ( hull i gulvet)

Spise på gulvet og gjerne av samme fat alle sammen ( jeg må si at der måtte jeg be om min egen tallerken)

Egne sitteplasser for bare mannfolk eller kvinnfolk.

Ellers så kan jeg si at til tross for mange rare kulturkrasj og forskjeller har jeg blitt glad i dette "rare "landet.

Turkey in my  ♥

Likes

Comments

Uken har gått fort og sakte, har vært syk med en kraftig forkjølelse så har ikke fått gjort en dritt bortsett fra å synes veldig synd i meg selv.

Tyrkia-turen min nærmer seg med stormskritt, men frister ikke når det har vært veldig ustabilt vær. Bedre enn i Norge men ikke noe å skryte av. Det jeg trenger nå er varme eller så får jeg og askim kose oss i god gammeldags sauna, for varme på en frossen vinterkropp det trengs. Kan selvfølgelig ikke klage over denne vinteren da vi neste ikke har hatt noe kuldegrader, men ingenting kan måle seg med en varm vårsol.

I dag er det en grå dag her i Norge, har ikke sett solen på en uke, snufs. Men askim har sendt meg litt snaps med sol og palmer, så det har tilfredsstilt min hunger etter sol.

Angående trening, vel det har jeg ikke fått gjort da Fru Forkjølelse kom på besøk, men jeg begynte så vidt i går med en liten gå tur, og det var kjempedeilig å kjenne frisk luft i ansiktet igjen. .

Litt rotete innlegg, men har som sagt ikke gjort noe spennende på en hel uke. Nei nå skal jeg ta meg en dusj og ut å hente en liten pakke jeg har kjøpt..He he lettvint med shopping på nett når man er syk :)

Ha en fredelig helg!

Likes

Comments

Kom igjen, dette klarer du, nytt år nye muligheter. Nytt treningstøy er kjøpt inn, du vil vel ha sommerkroppen?

Alt dette sier jeg til meg selv, prøver og motivere meg selv, men funker det? Nei, absolutt ikke, jeg er en skikkelig lat sofagris. Men nå er det nok !! nå skal jeg uansett 1-3 dage i uken gjøre en aktiv innsats..

Ingen unnskyldninger

Gjør det til en vane

Ut å gå med god musikk

Sette mål

Se på trening som noe positivt

Finne inspirasjon ( bilder, treningsvideo, treningstøy, etc )

være konsekvent

Variasjon


Dette er noe jeg må og skal gjøre. Ingen unnskyldninger !!


Likes

Comments

Hvor blir det av tiden? jeg syns dagene går så fort og jeg klarer ikke fylle opp dagene med alt det jeg vil gjøre.

I dag er det nok en fantastisk fin dag, med sol og varmgrader ute, dette er den beste vinteren jeg har hatt på mange år. Ohhh me like ♥

Jeg har fått kjøpt meg mitt etterlengta kamera som jeg har siklet på i mange år, nå er jeg en stolt eier av en helt fersk liten Canon baby♥

Jeg har også klar å catche en forkjølelse, har sovet dårlig pga en vond hals så da ble jeg hjemme fra jobb. Har sittet litt å tittet på nettet og funnet mye fint jeg har lyst på, men må nå bare nøye meg med å se.

Johaug-genser
Strikkelue og votter
Malen Birger skjerf

Dette skjerfet har jeg vært på leting etter en liten evighet, men dessverre er det helt utsolgt og er en gammel modell. Men nye lignende modeller dukker nok opp.


Ha en fantastisk fin dag med masse kjærliget, og Husk! snart kommer våren.

Likes

Comments

Eller, det føles som vår. Vi er midt i januar og det er 7 varmegrader , sol, grønne jorder, fugler som kvitrer og en kropp som våkner til full liv igjen, altså min kropp. Det er så deilig å kjenne på denne følelsen.

Merker også at solen går saktere ned og det er litt lengre lyst for hver uke. Jeg kan bare ikke vente til det er offisielt vår.

Hadde noen herlige timer ute i naturen etter jobb i dag, og det var en slik magisk solnedgang. Himmelen var som et maleri med ulike farger som endret seg for hvert minutt.

Må også vise dere noen bilder jeg tok forrige helg, da var det morgenfrost og jeg måtte ut å ta bilder av småfuglene. De er litt skvetne og jeg hadde ikke nok tålmodighet til å sitte der i kulden, men noen bilder ble det.

I morgen skal jeg ut igjen, da er det meldt samme fine solnedgangen som i dag. Skal være litt tidligere ute slik at jeg får med meg alle stadiene i fargespillet. Ha en fantastisk fin helg ♥

Likes

Comments

Det går bare ikke an å beskrive hvor glad jeg er i denne dagen, det er som jul, bursdag og nyttårsaften pakket inn i en og samme dag, men her er du min herlige fredag.

Nå har jeg noen få dager med fri som jeg skal maksimalt nyte. Fikse litt hjemme, være sammen med venner, og ikke minst ut å fotografere.

Snøen kom og gikk etter noen få dager, og det til min store glede.

Som kanskje noen av dere vet så kom det snø i Tyrkia. Askim har ikke hatt snø på mange år, kanskje 11-12 år men denne vinteren kom den på besøk. Må bare vise dere noen snaps jeg har fått av han, hihi.

Men nå har regnet vasket bort snøen, og solen skinner atter igjen i Tyrkia. Er uansett veldig glad jeg bestemte meg for å utsette reisen min i januar.

Ha en fantastisk fin Fredag !

Likes

Comments

Da har vinteren kommet og bakken er dekket av et tynt lag med snø. Jeg sitter under pleddet og peisen knitrer så fint.

Jeg har på meg min tykke Skappelgenser som jeg strikket i fjor, ullbukser fra Kari Traa og en liten lodden venn som sitter ved min side å gir meg sin kroppsvarme. Livet er godt.

Det er ikke bare snø her i Norge, men det er også snø hos askim. På alle mine år sammen med han, har jeg aldri fått slike snap med snø og rim som nå. Litt tilfredsstillende for da blir det ikke så vanskelig å håndtere vinteren, som når han sender solskinnsbilder med palmer.

I dag er det søndag, og det er første dagen på 3 uker som jeg skal ta det helt med ro. i dag skal jeg sitte under pleddet mitt og bare kose meg å samle opp ny energi.

My sunset to rise again

Ellers så vurderer jeg å strikke meg en god varm kofte fra Klompelompe med varme votter og lue til. Syns dette settet er så fint.

Ønsker dere alle en avslappende søndag med masse kjærlighet og harmoni for den kommende uken.

Likes

Comments