ÄNTLIGEN är den här! Jag trodde aldrig den skulle komma och att den var så här snygg vem hade kunna tro det. Den tog mitt hjärta med storm.. Men inte nå mer än 1 % av hjärtat då min pojkvänn och min älskade katt har de resterande 99% och så ska det förbli.

Datorn åtsido, igår så var jag ute och gick/jogga i detta höst mörker vi har här uppe i norr. Mycket härligt med den svala nästan kalla luften ute och perfekt musik att ha i öronen hade jag också.
Senare samma kväll myste jag på med min älskade katt Darwin och lagade en snabb middag så att jag skulle få mig någon lunch idag på jobbet.

Ikväll ska jag endast mysa på soffan med Darwin i famnen och datorn framför mig så att jag kan lära mig känna den bättre.

Likes

Comments

Efter en helg av mys med poljvännen för att fira våran 2 års dag så känns det så ensammet att sitta själv i soffan nu i början på arbetsveckan. 
Sammtidigt så är jag som så glad över att jag äntligen har fått min stora stationär såld och nu har beställt en ny snygging som kan komma hem vilken dag som helst!

Likes

Comments

Efter att jag blev väckt av konstanta meddelanden från en viss facebok grupp runt 8:00 på morgonen, så bestämde jag mig för att fara till närmsta badhus för att simma några längder.
Efter ungefär en timmas simning så var det dags för allmänbad, så då klev jag upp för att duscha och sedan fara på coop för att köpa lite färska och torkade bär till frukosten. Vi får se vad som kommer att hända senare idag, men skulle gissa på att det blir en promenad under eftermiddagen och sedan lite mys vid Tv:n ikväll.

Likes

Comments