View tracker

Blir ju inte ett dugg valpsjuk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nyheter på tvn, havregrynsgröt och undrar verkligen om vi måste vara utomhus på idrotten idag.

Likes

Comments

View tracker

Min fina👆🏻 blev ingen matte förut heller, vi tar det imorgon. Dagen-innan-plugg är väl bra.

Likes

Comments

Inkommen från en promenad i strålande solsken och riktigt många minusgrader. Så många att mobilen hann å dö direkt efter ja tagit dessa bilder, tyvärr då de va riktigt fint ute. Om cirkus två och en halv timme är de äntligen match, men innan det blir det inte-så-efterlängtat matteplugg.

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter en tuff natt med ryggvärk så får denna dag bestå av vila vila vila och att lära sig av sina misstag. Men det är kanske ett bra sätt att starta 2016 på ändå. Senare är de premiär av nya Beck, kommer bli nice de å tror ja bestämt.

Likes

Comments


​Det tog mig en halv sida att läsa innan man kände rysningarna komma, och tills man var fast. Vilken ära och upplevelse det är att få läsa om denna legendariska fotbollsspelare, kapten i hans älskade Liverpool, och i England. Hur han gick med i klubben vid åtta års ålder och spelade över 700 matcher. Gerrard är en inspiration för fotbollsspelare men också för alla fans. Han kommer för mig och för alla bli ihågkommen som, inte bara en av Anfields bästa genom tiderna, utan också som en av England och världens bästa fotbollsspelare! 


Likes

Comments