Jag ska väl strax sova. Som om jag inte har gjort det hela dagen. Men jag är glad över att inte ha några sömnproblem längre. Sover som en stock. 😊
Varit ute på en kort promenad, ätit middag och tittat på Room igen (en film)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag sov till över 9 imorse, och då borde jag ju vara utvilad kan man tycka, men nej, så jag gick upp åt frukost och sen har jag sovit från och till hela dagen. Snacka om slöseri på min lördag, men också SNACKA OM SKÖNT! Hehe. Nu skulle jag lätt kunna sova igen, men jag ska inte det, ska äta middag i basen snart. Sen ska jag nog gå ut på en promenad, måste tvinga mig. Jag var jätte duktig förut på att gå promenader, men nu har det blivit mindre och mindre.


Likes

Comments

Hej hej! Jag ser på film, någon på 4:an. Dagen har varit bra. DV gick bra, bakade havreflarn, fick reda på i onsdags att min kontaktperson där ska sluta. 😥 såå tråkigt!!
Gillar inte det alls!

När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade i 2 timmar.

Handlat på ICA och så...

Likes

Comments

Idag är väl ingen dag jag kommer minnas direkt, jag har inte gjort mycket alls. Varit jätte trött bara, beror på att jag fick en lugnande för jag hade ångest. Var iväg kort besök på förmiddagen till dietisten, men jag vill inte gå dit mer. Så sista besöket dit. SKÖNT! Var där typ max 10 minuter. När vi kom hem så duschade jag, var tvungen att tvätta håret. Jag vet att jag tvättar mitt hår för ofta, men det har liksom vant sig vid det och annars blir det så ofräscht. Jaja, sen la jag mig i min underbara säng och sov. Skulle gå upp vid 13 för att äta lunch och skriva inköpslista. Gud vad de tig emot att gå upp ur sängen. Men jag tog mig upp. Åt matlådan jag hade (Lagade mat igår, korvstroganoff med ris) och skrev inköpslistan. Sen skulle jag gå en promenad men hade verkligen ingen energi till det så istället så sov jag igen, fast typ bara en halv timme.

Jag beställde filmen 3096 dagar idag. Den har jag sett förut,. sorglig och hemsk historia. Filmen borde komma nästa vecka, så då ska Maria (stödperson) och jag se den ihop.

Imorgon är det DV-bakning. Nice... 😄 Hoppas jag kommer iväg bara, och slipper den där dumma ångesten som ofta kommer....

Likes

Comments

Nu ska jag strax sova. Haft en bra dag 😊 Var till kuratorn idag, personalen väntade utanför. Det gick bra. Hade mycket att prata om.

Diskmaskinen är ikopplad! 👍 sååå skönt!

Imorgon är min stödperson tillbaka! 😀

Likes

Comments

Idag var jag på DV och det gick toppen bra!! 😄 Min stödperson var tillbaka med. Det gjorde mycket att det gick så bra.

Var där i 2 h och 15 min, inte lång tid för många kanske, men för mig är det precis lagom. Men när jag mår dåligt är det alldeles för lång tid. Imorgon ska jag till kuratorn för samtal nummer 2. Det blir bra det. Har tvätt med...!


Fin frisyr. En personal gjorde denna på mig.


Likes

Comments

Hej! Det har varit en toppen dag idag minsann!!! 😄 Jag har fått såååå otroligt mycket fina saker. Saker som pappa och dem skulle skänka bort, och jag fick ta vad jag ville ha. NAJS! Det blev 2 möbler: en hylla (liten) och en annan möbel. Sedan böcker, porslin, kuddar, och massa annat. så himla snällt.

Bilen proppfull på väg hem! :D

Förutom att jag fick massor av saker, så bjöd de på god mat och glass med super god jordgubbssås. Ljuvligt! Och farmor, å, så kul att se henne, eller mysigt. Älskar henne så!! Hon är så snäll, världens finaste.

Vi åkte hemåt vid 15:30. När vi kom hem packade jag upp allt och gjorde fint, sen vila och duscha och sådant. Och middag. 😘

Likes

Comments

Jaaa....så var det kväll då, snart dags att sova. Dagen har varit upp och ner, jag var ledsen tidigare, fattar inte vad det är med mig!? Jag känner att jag borde vara glad och jag har ett bra liv, men ändå så kommer ångesten och tårarna. Var på DV ganska så kort tid. När jag kom hem så var det jobbigt med pga lite saker, och sen så har det känts skit hela dagen, fram till ja.. för en stund sedan. Har just nu en ganska bra och lugn känsla i mig. Och är trött så ska ju sova snart, men skulle vilja tvinga mig uppe bara för jag vill ha lugnet kvar... 💗

Imorgon bär det av till Norrtälje!! YAY!

Likes

Comments

Likes

Comments

Kom hem med en söt tröja igår. 💕

Likes

Comments