Header

Vilka skor tycker ni e snyggast. här kommer lite mera höst skor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla glada fick dåliga besked igår från min riktiga pappa han skrev att jag var död för honom att han inte vill veta av mig men om jag ska va ärlig bryr jag mig inte.

Eller de e klart jag gör men nu har jag fått svaret varför han inte velat ha någon kontakt med mig. Kan även säga att han haft eller fortfarande drogar och då känner jag att vad får jag utav det bara en massa lögner.

Han skrev saker som min riktiga mamma gjort mot mig när jag va liten vet inte vem jag ska tro på men ärligt talat så bryr jag mig inte jag lever idag.

Jag och min riktiga mamma förenas kanske en dag om inte har jag iallafall träffat henne en gång och det minnet kommer jag ha med mig.

Jag ska leva mitt liv så som jag vill ha det.

Vi hörs senare ❤️❤️❤️

  • 35 Readers

Likes

Comments

Hej blev ett sent inlägg för och vara jag. Fast jag hade svårt o gå upp i morse och sen hade jag ju jobb och så. Ni kanske vet att jag använder en andningsmask om nätterna som jag får syre. Har vad det heter,hur många uppehåll jag gör med andning på natten.

checka in de nya kläderna här nedanför vilken är eran favorit skriv i kommentarsfältet här nedanför. ↓

Likes

Comments

Här kommer en länk om ett bra företag som har hand om jättemycket smink och hårvård allt en tjej kan tänkas drömma om. just nu har dom klicka här

beauti planet

Likes

Comments

Idag blev det jobb efter det åkte jag till Västerås och shoppade köpte ett par skor som ni får en bild på imorgon och två rosa linnen ett par svarta tights men glömde kolla storleken haha☺️

Nu ska jag kolla på the Killing och sen sova för imorgon är det ännu en piss dag på jobbet.
Det blev inget hos polisen för dom stängde klockan fyra och vi åkte halv så ja men sov gott så hörs vi imorgon❤️

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgon på er idag tog de längre tid för mig att gå upp ur sängen jag ville bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova om jag hade fått välja. Men nu sitter jag i bilen påväg till älvkalö vet inte vad vi ska göra där men de får vi se.

Det är blå himmel men ändå känns de lite kyligt i luften. Efter jobbet ska jag ut och shoppa. Önska mig lycka till på jobbet Så hörs vi senare.

Likes

Comments

Då säger jag godnatt till er underbara läsare älskar verkligen er. Har kommit längre upp i topplistan om man kollar i hela Uppsala län ☺️ så jag säger tack.

Skriv gärna vad ni vill se mer av i min blogg.

Likes

Comments