känner mig så fruktansvärt äcklig, jag städar ju varje dag men det finns alltid en plats jag inte ens väl gå i närheten av och det är....UNDER SÄNGEN. Men med tanke på att min lilla syster kunde ta hailey så tänkte jag att jag lika gärna kunde göra det idag. ASSÅ FYYY FAN. Om det är något jag hatar så är det damm.. Den där känslan när det känns som om dem är överallt på en.. i håret, i ansiktet OCH i munnen.

Så det ända jag typ gjort sen dess är typ att spotta hela tiden och dricka vatten. I hopp att den där obehagliga känslan försvinner.

Det som också gjorde mig irriterad är att jag må städa varje dag men det blir ändå stökigt. Det tar hailey EN SEKUND..ASSÅ EN SEKUND att riva ner hela lägenheten upp och ner.

Och att städa när man är själv med ett barn går absolut inte, finns inget ro i nått. Ska jag duscha måste jag ha med henne, och då står hon utanför duschen och bara skriker och skriker. Ska jag på toa måste jag ha med henne. Vet ni hur svårt det är att sitta på toaletten med ett barn som ska RÖRA ALLT. Hailey RÖR ALLT.

Och då kan man tänka, men kan du typ inte duscha efter hon somnat. Och nej det kan jag verkligen inte, hailey har någon typ av ninja skills, så fort jag går ner (hallen, ytterdörren och badrummet är där nere) så vaknar hon.

Det var en gång som jag hade gått ner för att duscha så hörde jag hailey, jag hade precis schamponerat håret och hon hade hennes "panikgråt" så mitt enda alternativ där var ju att kuta upp för att kolla..och då var ju ungen utanför spjälsängen och hängde. Men jag fick ju försöka få henne till ro igen...med skum och grejjer i håret. Så när jag hade fått henne och sova igen fick jag ju tvätta av håret i vasken...fresh.

Jag vågar inte riktigt lämna hailey själv där uppe när hon är vaken. För som jag skrivit innan klättrar hon över ALLT.

Varit fåtal gånger som hon till och med lyckades klättra över barngrinden.

Så inte för att vara en hönsmamma(jag är en stor hönsmamma) så litar jag inte riktigt på att hailey kommer vara kvar där jag lämnat henne.

Det jag också fick göra idag var att flytta soffan från fönstret till mer i mitten av vardagsrummet, för hailey kan ju öppna fönstret också. Och min största rädsla är att hon en vacker dag ramlar ut(vilket jag till och med drömt om en gång)

Men i övrigt är jag iallafall glad, ska inte bara klaga hahah vilket jag gjort mycket dem sistone. Jag har faktiskt fått mycket gjort idag. Min pappa beställde en container för att dem skulle slänga saker, och då kunde jag ju också ta den chansen.

Är dock inte klar.

Tänkte skänka kläder jag inte behöver..om jag då vågar.

Varje gång jag har haft en sådan tänk så har jag gjort 2 högar, dem plagg jag ska behålla och dem jag ska skänka.

Ni förstår inte hur många gånger jag går igenom den högen som ska skänkas..och varje gång jag gått igenom den har högen faktiskt blivit mindre o mindre. Och högen som ska behållas blir större och större. hmm...undrar varför😏

Men tänkte faktiskt ta tag i det..PÅ RIKTIGT DENNA GÅNGEN. Har också skor som borde skänkas.

Asså köper massor med skor men använder dem inte, har alltid mina favoriter som jag har på mig.

//Lovejoy Bäcklund


Likes

Comments

Ja nu är första avsnitten av "unga mammor" ute och helt ärligt tyckte jag det var coolt. Och det var inte så farligt som jag trodde. Första avsnitten kan ni se om ni klickar HÄR .

I övrigt var dagen ganska lugnt, jag försökte städa men så valde hailey att ta ner allt jag hade röjt undan. Så just nu ser det kaos ut här. Och vet ni vad jag känner OCH!!!

hahah.

Jag känner att idag har hailey sökt uppmärksamhet och som hennes enda närhet just nu tycker jag hon ska ha den. Vissa har satt kommentarer som att hon är lite bortskämd, men det gör inget för jag anser personligen att närhet kan man inte bli för bortskämd med. Men idag har vi varit ute en liten stund, och att låta hailey vara ute är som att släppa en vild varg ut.

Hon är på alla ställen under få sekunder, hon ska klättra på allt, äta på allt och känna på allt. Och det är vad jag älskar med henne, hennes energi ger mig energi till mera i livet. Men med en sån energi gäller det att ha koll..och ibland kan jag tappa fokuset under en sekund och då är hon halv vägs till något dumt.

Sådan mor sådan dotter..säger jag alltså. HAHAH.

Och hennes intelligens och personlighet gör mig förvånad för var dag som går.

Hon har blivit mer en sådan person som gärna observerar innan handling, t.ex. när hon såg min systers kille bygga ihop ett bord kunde hon fatta efter få sekunder vad som skulle göras, och försökte hjälpa till så som att fästa skruvar in i deras platser. Men ibland har hon också sina lite mer mindre smarta ideer. Hon vet tex att om hon stoppar handen i ett litet utrymme fastnar hon och när jag tagit loss handen gör hon det igen...och så kan det hålla på ett tag. haha😂

För henne är det kul att se mamma motionera fram och tillbaka.

Har också märkt att hailey har en sådan fruktansvärt temperament..och ÅTERIGEN sådan mor sådan dotter.

Får hon inte det hon vill slänger hon sig i marken och ligger där och gnäller, går jag därifrån så reser hon på sig och går tillbaka till det jag sagt nej till. HAHA.

BARN 😍

//Lovejoy Bäcklund


Likes

Comments

2 gånger har jag nu hamnat på olika tidningar där det just handlade OM MIG och att jag ska vara med på unga mammor. Och en av dem blev jag inte alls nöjd med, utan jag skämdes för den artikeln. Under interjuve tyckte jag mest journalisten verkade fiska efter något (vilket är vanligt då) men jag kände att jag inte fick det jag ville säga bli sagd.
Så när jag blev kontaktad av lokaltidningen trodde jag att det skulle bli samma, men nej det blev det inte.
Den journalisten var jätte trevlig och jag kunde lätt snacka med honom.
Och nu när jag sett resultaten ångrat jag inte alls att jag tackade JA.

Jag tyckte han fick in det jag verkligen hade sagt och menade och svårigheterna i mitt liv UTAN att överdriva. Och min personlighet WOW.
Den mannen borde få credd för hans arbete. Iallfall för att vara en journalist tyckte jag han verkade ganska legit.

Sen så fiskade han ju han med, men han gör ju bara sitt jobb.

CITRON klicka på ordet citron så kommer ni till länken om ni orkar/vill läsa.

//Lovejoy Bäcklund

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått komma ut, det här med sminka sig och göra sig fin gör en hel del..istället för att gå runt i lägenheten med mjukis byxor och helt ovårdad för att man ej har ork.
Men idag fick jag det, och gå ut lite.
Jag, hailey, min pappas fru och hennes dotter åkte till min tvillingsyster för att umgås lite och äta lite lunch i närheten.

Och vilket jag kände att jag behövde. På nått sätt gav det mig mer energi, vilket ledde till att det första jag gjorde när jag kom hem var att städa lägenheten hihi.

Men att få komma ut gör en hel del. Kände mig som en ny person när jag kom hem, fast med lite sömn var det ändå som om jag fick ladda om batterierna.

Vilket gör mig till en annan människa. Så idag kände jag mig jätte glad och lycklig.

Blir en kort inlägg idag för att jag vill ha denna kvällen för mig själv, logga ut ur alla sociala medierna och bara ta det lungt. Ta denna kvällen för enbart mig själv. BEHÖVD.


//Lovejoy Bäcklund

Likes

Comments

Så nu har jag ÄNTLIGEN EGEN TID. Hailey har äntligen sommat, tog så där 2tim. 😂 Och jag sitter framför tv och kollar

"the mentalist".

Rasmus var här tidigare för att hämta sina grejjer, och det var svårt.
Tyckte det var tradigt att efter så många år vi spenderat tillsammans nu nått sitt slut. Jag är glad för vår beslut, men ett "avslut" är aldrig kul oavsett hur det slutar, speciellt när man har ett barn tillsammans. Hailey blev lite ledsen när han åkte iväg igen(han var hos oss i flera timmar dock) men som mamma i en sådan situation gäller det att bita ihop och visa henne att fast pappa inte är här just nu finns ju jag och HAN ALLTID.

Men vi står starka tillsammans ändå ❤

Dock har folk missförstått mig (vilket hänt mkt på sistone), rasmus ÄR MED I BILDEN. Och mer engagerad av hailey än någonsin. Men vi har gjort slut ja och han bor inte längre med oss. Men han ringer VARJE dag för att kolla läget. Han hjälper oss med det han kan göra. Så han har inte stuckit och lämnat mig med hailey själv eller något sådant dramatiskt.

Jag och rasmus är inte ovänner utan vänner.

//Lovejoy Bäcklund


Likes

Comments

Hailey hade råkat somna igår relativt tidigare än vad hon brukar göra, men jag tänkte att hon har haft en lång dag med MASSOR av aktiviteter. Hoppet var på att hon kanske kommer sova igenom natten...och nej så blev inte fallet.

Hailey vaknade vid 2 och det blev en jädrans jobb att försöka få henne och somna om.

Att vara en ensamstående mamma har sina upp och ner, det är kul att vara mamma så som ensam eller med en partner.

Men när man är ensam är det dubbelt med arbete. Nu finns det inget vilostunder för mig. För nu är det att ha koll på henne både på dagarna och på nätterna. Samtidigt som jag ska försöka hålla ställningarna i hemmet. Städa med ett barn som har en sådan jädrans separations ångest som hailey är svårt. Om jag gå ner tex och hämta tvätten kan inte jag både bära henne och tvättkorgen, så jag får springa ner snabbt. Och då gråter hon som om hon blev lämnad i all evighet.

Ibland känner jag att jag varken har ork eller tid och ha så många bollar i luften. Men jag säger inte att jag inte vill att det ska vara så, för under all denna veva är jag mycket mycket lyckligare nu. Och hailey har fått mer av mig som mamma än tidigare.

IDAG har vi inga planer mer än att rasmus och hans vänner kommer komma förbi för att hämta grejjer.



Likes

Comments

Denna veckan har varit MYCKET. Och jag har inte riktigt varit redo att skriva detta MEN.
Så som det ser ut just nu har jag gått och blivit ensamstående mamma.

Det kan ha verkat konstigt för dem som känner mig och rasmus att vi helt plötsligen gjort slut. Men egentligen var det inte så konstigt, för dem som kände oss betydligt mer ställde inte ens frågan "varför" utan dem visste att vår förhållande under en lång period inte varit så mycket kärlek.

Men det e vad som har hänt. Jag och rasmus har gjort slut och valt att inte leva med varandra längre.
För dem som enbart kunde se på utsidan av förhållandet såg INGA brister. Men det va vad det var i förhållandet ett stor jädrans gap mellan han och mig.

Vi bråkade..MYCKET, speciellt framför hailey. Och för mig som hennes mamma kunde inte ha det så. Jag har levt med familjeförhållande där grunden enbart varit en massa bråk och ord som inte borde bli sagd av vuxna människor.
Och när både jag och rasmus insåg att det var där vi hade hamnat, så fick vi avsluta det.

Att vara småbarns föräldrar är svårt, och det har alla sagt. Att det är nu det kommer bevisa hur stark förhållandet är och kärleken till varandra . Och kanske om vi hade valt att låta trycket gå ner lite mer så kanske våra problem vi hade kunnat lösas. Men under denna perioden är det ju inte vi som kommer till skada utan Hailey. Och det var varken det jag eller rasmus ville ha..inte för vår lilla prinsessa som förtjänar mycket mer och kärlek och inte en massa bråk hela tiden. Rasmus är fortfarande med i bilden och han är ju såklart fortfarande engagerad till hailey.

Men hailey bor inte hos honom, utan hon bor hos mig alla dagar i veckan. Tills rasmus kommit upp mer på fötterna.

Så som det ser ut just nu är inte rasmus riktigt där. Och jag behöver ju såklart stå på mina fötter jag med och det gör vi med att vara ifrån varandra.

Jag älskar rasmus, men inte på samma sätt som det var innan.
Och han kommer alltid ha en viss plats i mitt hjärta, för hur livet än kommer se ut i framtiden så har vi ett band som aldrig kommer att försvinna. Hailey.

Rasmus träffar hailey(när det går, han bor numera en bit bort), pratar med henne i telefon DAGLIGEN.

han har DOCK en viss skräck att hon glömmer honom. Men det kommer hon aldrig att göra, hon vet vem han är och hon vet vem han är TILL henne.

Idag när vi skulle träffas efter ett par dagar ifrån hailey, var han super nervös..kunde se det en bit bort när vi gick emot honom. Och när vi kom fram sa jag till hailey.

-Hailey kolla pappa!!

Först reagerade hon med att vrida sig och vänd mot honom. Men så fort han sa "hej gumman, pappa har saknat sig" sträckte hon armarna mot honom och satt som en klister i hans famn hela dagen.

Jag kunde se i rasmus att han hade saknat henne.

Han ville ha henne alla dem timmarna vi va. Och när vi skulle hoppa på tåget hem kunde jag också se hur svårt det var för honom att säga hej då. Och hur ledsen hailey blev när han satte henne i vagnen. Hon ville upp, hon sträckte sina armar mot rasmus och gnällde lite. För rasmus tror jag nog att det var en viss lättnad att hon reagerade så, att han fortfarande var hennes pappa.

Så hela situationen är svårt för alla, MEN det är en långsiktig lösning för oss alla 3.

Även om det är svårt att göra vissa beslut ibland, är det också viktigt att tänka på att ibland är svåra beslut rätt beslut.

Och jag och rasmus är ju såklart vänner..vi säger att vi är BÄSTA VÄNNER. Han hjälper med det han kan och jag hjälper honom med det jag kan.

Men saker och ting hädanefter är enskilt.

Men han kommer imorgon för att få vara med hailey en stund, och för att hämta sina grejjer.

Även om det är tufft är vi lyckliga❤


//Lovejoy Bäcklund


Likes

Comments

God kväll på er.

I min förra inlägg satt jag mest och klagade pågrund av vädret....men efter ett jag satt och surade ett tag så började himlen klarna. Så det första jag gjorde såklart va att gå ut. Och som en beställning till Hailey fanns det vattenpölar ÖVERALLT.
Hon var sååå ööööverlycklig,

Så hon hoppade från pöl till pöl.

Efter vi hade varit ute ett tag kom min syster och hennes kille, dem skulle hämta upp de sista grejerna min syster hade i sitt rum.
Och sen ta dem till sin lägenhet. Efter dem hade lämnat av grejerna åkte de tillbaka för att hämta oss och de

ALLRA SISTA GREJERNA.

På vägen köpte vi pizza så vi kunde äta lite innan vi skulle börja packa upp och placera det sista. så när vi åkte därifrån va ALLT FÄRDIGT OCH PÅ SIN PLATS.

Så min syster var helt överlycklig att äntligen få allt gjort, så hon kunde njuta resten av helgen med killen i sin nya lägenheten. (LITE AVUNDSJUK ÄR JAG)

Men annars har det inte varit så mycket..jag har precis kommit hem så det har enbart varit om lägenheten idag.

NU ÄR KLOCKAN 00.08, JAG ÄR 20ÅR IDAG.


Likes

Comments