Vilken natt, både inatt och gårdagens natt.

Hailey har börjat 2 gånger i rad att börja vakna klockan 3 på natten/morgonen för att börja leka med mig. Och när hon gör det tar det lite tid att få henne och somna om. Hade hon varit skrikig eller gnällig hade det bara räckt med att ha henne i famnen eller ge henne välling och så hade hon somnat om. Men när hon leker är hon ju pigg, vilket jag inte förstår hur?hahah.

Hon brukar inte somna förens 8 tiden på kvällen även om jag försöker få henne att somna klockan7. Denna natten vaknade jag iallafall 2 gånger, först vid 12 för att jag frös så mycket att jag vaknade av att jag skakade så mycket. Så jag tog 2filtar, 1 morgonrock och min dubbel täcke hahah. Hailey behövde bara en täcke och det kan hon sparka ifrån sig ibland, hon är så fruktansvärt varm. Hennes värme kommer ju från hennes pappa. Både rasmus och hailey är varmblodiga.

Och andra gången var ju klockan 3, och det var ju då hailey.

Vid 7tiden vaknade hailey igen med att slå mig i ansiktet och säger "byta, byta" hahaha. Hailey har börjat med att säga byta varje gång hon gjort nr2. Och så fort jag bar henne från sängen går hon direkt till skötbordet och pekar på blöjorna och säger "byta, byta" Tycker det är jätte bra, hon verkar mer och mer medvetande till saker. Så till sommaren hoppas jag med att börja potträningen med henne.

Men aja, denna dagen är att jag ska försöka städa lägenheten lite. Och sedan plugga vidare..jag har prov på fredag. Och jag vet inte vad jag förväntar mig och vad jag behöver läsa in. För jag har inte fått någon kommentar av det. Så jag antar att jag får läsa igenom hela kursen och hoppas något fastnar i hjärnan.

Efter städningen och studierna ska jag hämta hailey och sedan blir vi hämtad av min syster, jag behöver handla och vi ska ta en fika. Har man inte själv körkort får min kära tvilling syster skjutsa mig dit jag ibland behöver vara. Tycker ibland synd om henne, men hon tycker ju självklart att det kan vara kul ibland med tanke på att hon får spendera tid med hailey och mig.

 Lovejoy Bäcklund🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag vet att det var ett tag sen, men jag har verkligen haft fullt upp och när kvällen kommer och jag vill blogga så har inte orken funnits att ta fram datorn och börja skriva. Men jag försöker verkligen att börja blogga, jag glömmer hela tiden varför jag bloggar. Och anledningen är ju att jag bloggar för min egen skull. När jag t.ex. haft en stressig dag kan jag ju via bloggen ventilera mina dagar. På det sätter ligger jag inte sängen med massor av spöken som spökar i hjärnan och får mig att vara uppe halva natten. Men iallafall är denna inlägget "10saker" som ni förhoppningsvis inte visste.

1. Jag är livrädd för maskar och ormar. Det finns ju ett avsnitt på unga mammor där vi åkte till Tropikariet och jag fick se ormar.

Jag är iallafall livrädd för dem och får världens panikångest, jag tittar ALDRIG på marken när det regnar. För det är ju då maskar kommer fram. Är jag t.ex. i skogen stampar jag när jag går, för att så lärde jag mig som liten att det skrämmer iväg ormar. HAHAH

2. Jag älskade spela dator spel, jag har lätt för att lära mig strategi spel. Innan jag blev mamma kunde jag och rasmus sitta hela natten och bara spelar t.ex. wow och LoL. Min bror lärde mig om LoL sen lärde jag Rasmus att spela LoL. Och rasmus lärde mig Wow.

Gjorde det med som gravid, dock tappade jag intressen när jag fick hailey. Har inte så mycket tid för det längre.

3. Ska jag på toaletten hos någon annan så tar jag mycket papper runt toa sitsen även om det är hos någon jag känner. Med tanke på att jag inte vet hur dem rengör toaletten litar jag inte på att toan är ren.

4. Jag har fått lära mig om riktig fattigdom, innan jag kom till Sverige hade vi INGET i hemlandet, det var knappt så att jag hade kläder att ha på mig som liten. Vi bodde i en hydda med INGETING. Det är typ som en koja gjort av bambu. När jag kom till Sverige vet jag i efterhand som andra sagt att jag kunde bli fascinerad av t.ex. toan. Kunde stå i timmar och spola ner saker för att jag hade aldrig sett något sånt innan. Eller bara stå och kolla på saker och människor runt omkring mig.

5. Jag har ett ärr vid ena ögonlocken, som liten hade jag en stor böld som täckte ögat. Jag tror att den opererades bort sedan.

6. Jag kan ibland tänka tillbaka till mitt förflutna och skämmas för mina handlingar och ord. Men det slutar alltid att jag tänker " det kan ha varit jag som sa det eller gjorde det, men det var inte mitt fel att jag var en sådan person, det var så mycket mer bakom mina handlingar"

7. När jag var gravid med hailey så trodde jag verkligen att jag skulle dö under förlossningen, så jag berättade för rasmus hur jag ville hon skulle uppfostras och allt jag hade skulle sparas till henne. Jag hade en hel livs plan för Hailey om jag inte skulle vara där för henne.

(Jag var JÄTTE paranoid under graviditeten)

8. Jag hamnade ALLTID I SLAGSMÅL INNAN. För några år sen hade jag så mycket ilska och frustrationen, och tyckte jag att jag blev "fel behandlad" så kunde jag explodera. Även om det var en liten grej det handlade om. Killar var något jag hade NOLL respekt för, jag kunde hoppa på dem hej vilt. HAHAH ganska kul när folk får reda på det.

För jag är ju så kort, men det hindrade mig aldrig att hamna i slagsmål.

9. Från 5:an och uppåt så skolkade jag jätte mycket, jag använde alltid ursäkten som "ont i magen" men jag gick aldrig hem eller annat, utan jag gick till biblioteket och läste böcker. Kunde vara i biblioteket i flera timmar eller tills dem stängde. Jag använde mig av böcker för att "komma bort"

10, Jag har rymt 2 gånger, 1 gång hemifrån och en annan gång från ett behandlingshem. Den gången jag rymde från behandlingshem kan jag ibland tänka tillbaka, jag skäms hur jag behandlade personalen och hur den situationen eskalerades. Den gången jag rymde hemifrån är jag stolt över, jag vet ju nu att jag var stark som valde en annan väg för min egen skull och framtid. Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Hailey har varit hemma från förskolan idag, igår och antagligen imorgon med, hon har haft jobbiga hostningar. Dock har hon ingen feber (tackar för det) men någon höst virus har hon nog fångat.

MEN hon har inte varit den enda som är krasslig, jag själv fångat nått..tror jag.

Haft ett bultande huvudvärk att jag inte ens vet vart jag ska ta mig till. Så fort jag reser mig upp så bara bultar huvudet och jag blir yr. Tänk om jag hade gått med hailey till förskolan, antagligen hade jag svimmat på vägen och ingen hade märkt det hahahah.

Men jag har varit så otroligt tacksam för Rasmus dock , han har varit här sen igår och åkte hem idag vid eftermiddagen så jag har fått mycket hjälp. Tack vare honom  har jag fått sova ganska länge och bara fått tid att vila upp mig. Och imorgon ska rasmus hämta henne vid 4 tiden. Denna helgen är rasmus helg så jag får lite ensam tid att återhämta mig till kommande vecka. Ska börja på en ny distanskurs på måndagen och jag hoppas att vad jag nu än har försvinner innan dess.

Vilket jag tycker är skönt, då kan jag få återhämta mig lite.

Men kommer nog sakna henne mycket mer denna helgen än dem tidigare, det känns som om jag knappt spenderat tid med henne.
Men rasmus har planerat en underbar helg för Hailey, dem ska ju den årliga Höganäs marknaden. Vilket jag alltid har tyckt varit mysigt, vi var där förra året men som familj. Denna helgen är det enbart Rasmus och Hailey. Hade ju såklart varit med dem två, men kroppen hade nog inte klarat det.

Jag och rasmus gjorde det till en tradition när vi först hade träffats, sen när Hailey kom in i vårt liv gjorde vi de till en familje tradition. Och bara för att vi har gjort slut upphör det så klart inte, vi är ju fortfarande en familj.

Den starkaste bandet mellan mig och rasmus är ju hailey, och det bandet finns alltid där även om bandet visar sig i ett annat skepnad.

 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Vilken årstid är eran favorit?

För mig är det ALLA ...

Alla årstiderna kommer med fina detaljer och nu känner jag att hösten äntligen är här.
Hösten med alla dens varma färger, och imorse blev jag så uppfriskad av den kyliga känslan mixad med färgerna.
Dem senaste dagarna har ju vädret varit tråkigt och att kunna uppskatta naturen då är svårt, så morgons promenader känns mer som helvete än uppfriskande. Men inte imorse..imorse njöt jag av promenaden.

Det stimulerar hjärnan och jag som i vanliga fall kan vara ganska stressad kan känna en viss lugn till att bara titta.

Men iallafall efter jag hade lämnat Hailey på förskolan så gjorde jag klart min sista powerpoint för denna kursen..JIPPI.
Det jag väntar dock på är att min lärare ska rätta mitt "utkast" så att jag kan använda mig av hans kommentarer till att förbättra essän. Men det har han inte gjort än men bara för det kan jag inte lämna in min sista uppgift. Vilket jag tycker är jätte tråkigt...hade förväntat mig att denna helgen skulle vara lugn men nu kommer jag att få spendera några timmar med den.

Känns jätte tråkigt, och imorgon är dagen ganska fullproppad.

Helgen:

En vän kommer över och Rasmus ska Hailey från lör till söndag. Men imorgon bitti ska vi ju upp tidigt för att hämta Rasmus i Höganäs sen åka till Malmö för att jag ska fixa pass....och efter det ska vi lämna Hailey och rasmus i Höganäs. Och jag och min vän ska käka middag och kolla bio. Hur ska jag få in någon timme till att plugga där när min sista uppgift ska in på söndag................ Men jag tror på mig själv, jag tror att jag kommer fixa det. Jag har ju essän i grund och botten färdigt det ända som behövs är små ändring från läraren (vilket jag hoppas får ikväll) vilket kanske tar 1timme. Annars får min dator följa med i bilen så jag kan fixa det mellan stoppen av aktiviteter imorgon.

Inget jag ska stressa mig i onödan över egentligen, och verkligen inte klaga över det är ju FREEDAG!!!!!!

Och det ska jag ju spendera med den bästa människan på hela jorden... HAILEY!!!


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Hej på er, denna morgonen började fint fint. Jag fick ju lite sovmorgon och fast att jag egentligen kunde sova längre så vaknade jag automatiskt. Blir så när man är själv ibland med ett barn ...men iallafall.

Igår kom Rasmus hit och han var även den som hämtade Hailey på förskolan, och vad tror ni det första han säger när han kommer hit?

"Gud vad jobbigt det var att ta sexans väg" sexans väg är den vägen som vi som bor här kallar den, den är den säkraste vägen men med ca25min promenad till förskolan. Och den tar jag 2 gånger varje dag när jag lämnar Hailey och ska gå hem med Hailey. Och detta är hans andra gång....hahaha mes.

Men fortsättningen följer.... Rasmus sov ju då över för att vi tillsammans kunde gå till haileys tandläkartid. Och det gick ju jätte bra, dock fick vi en liten utskällning angående om vällingen och att inte BORSTA tänderna efteråt.

Men va? det visste jag inte ens att man skulle. Hon somnar ju med vällingen hur ska jag då komma med tandborsten. Men aa får ju ta in informationen och göra "rätt".

Men i övrigt var tänderna fina osv osv.

Sen åkte jag och Hailey hem igen.

Och då brakade det loss för mig...Jag återställde telefonen igår vilket innebar att ALLA appar måste laddas om, så som Swedbank, Swish och mobilt bank ID, och när jag tänkte fixa dem kom jag ju först på att jag inte kan logga in i Swedbanks hemsida för att jag inte har mobilt bank ID och säkerhetsdosa (Hailey lekte med den som en telefon en gång).

JAHA..men jag tänkte ju men det gör ju inget det är bara att gå till banken nästa vecka. MEN NEJ DET KAN JAG JU HELLER INTE.
Min legitimation och pass är ju längre inte giltig pågrund av efternamns bytet jag gjorde FÖR LÄNGE SEN,

Så på grund av att jag är sååå fruktansvärt lat som jag är ibland ,så har jag ju INTE tagit tag i att fixa ett nytt ID vilket resulterar att jag inte kan gå till Swedbank.

Jag och tvångstankar att spara pengar biter mig också i röven just nu. Jag har ju två konton, ett som är kopplad till kortet och ett annat vid sidan om som jag sätter ALLA MINA PENGAR och när jag behöver handla skickar jag pengar till den som är kopplad till kortet. Så pengar på kortet har jag ju inte.........................

Ja jag grät...jag grät under tiden jag pratade med min syster för råd och grät under tiden jag var i kö på skatteverket telefonservice. (BOKSTAVLIGT TALAT) 😭

Men efter en massa tårar och halv ångest så löste jag det.

Jag ringde skatteverket för ett intyg om mitt tidigare efternamn till den nya, och med det intyget gör det min gamla legitimation giltig tillsvidare. Så nästa vecka är att gå till Swedbank för att fixa tillgång till mina pengar och utlämningsställe för att jag har 2 paket som måste hämtas.

Och nej jag har inte glömt att faktiskt fixa ett nytt pass denna gången....

Bokade tid på lördag och Rasmus kunde intyga vem jag är så han följer med till Malmö tillsammans med en vän. Och jag lånar pengar av min kompis så att jag klarar mig under den tiden jag inte kan använda mina egna. Så aaa...kommer bli kul att springa runt med kontanter..var ett tag sen. 😂

// Lovejoy Bäcklund Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Nu är kursen jag håller på med snart klar, och ska snart påbörja med att ansöka till nästa kurs. Denna plugg tiden har verkligen varit svårt, och att komma in i studierna igen tar sin lilla tid men efter ett tag blir det liksom non stop av skrivande och informations sökning.

Idag t.ex. har jag varit så produktiv att jag hunnit både påbörja och avsluta 2 stycken uppgifter... asså 2 STYCKEN det brukar för tusan ta mig en hel dag att göra färdigt 1. HAHA vart kom brainstormen ifrån helt plötsligen och varför just sista veckan. HAHA.

Men efter denna veckan är jag iallafall klar och kanske får en tid att andas ut ett tag.
Dem här 4 veckors av intensiva kurs har nästa tagit kål på mig, har inte gjort något annat än att skifta mellan pluggen och Hailey.

Jag har märkt att jag knappt gjort någon inlägg på sistone så jag tänker jag skulle informera lite om vad som hänt som jag kanske inte har skrivit om. Men aa... jag har blivit en stora syster iallafall igen och jag har testat på att dejta...

oooh dejtar joy?

aaa.. det trodde jag heller inte att jag kunde göra haha, jag började prata med en jätte snäll kille på tinder (JA TINDER) XD
Och vi pratade länge innan vi väl träffades, och vi lyckades KLICKADE hade skit kul tillsammans vi skrattade skämtade etc och min familj tyckte om honom.....vi klickade inte på ett kärleksfull sätt. Utan mer som vänner, jag träffar denna killen fortfarande och vi pratar som aldrig förr..men som typ bästa vänner. HAHAH... så kan det också bli.

Jag märkte ju senare efter det att jag inte har bråttom och att det är okej och vara själv ett tag, så singel kommer jag nog att vara ett tag. Iallafall tills jag hittar min riddare i nöd med en vit häst *host* lär ju aldrig hända....

1, riddare finns ej.

2, jag är rädd för hästar.

Men var ju dock inloggad på några "dejter appar" men efter ett tag kände några av killarna igen mig från TV så det gjorde mig o säker. så jag raderade apparna hahaha. Men se där dock, finns killar som kollar på "unga mammor" 😍

Men ja nu ska jag fortsätta min kväll med att äta SOPPA med hailey, soppa på denna höstkvällen passar super fint 👌


//Lovejoy Bäcklund
 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Vad är fel på mig?

Denna veckan har jag på ett PSYKISKT sätt enbart fokuserat med studierna, men det här med att verkligen leta fakta, skriva och göra själva uppgiften...ASSÅ FY FAN. Är helt lost, jag har aldrig haft så svårt över att göra uppgifter eller läsa ALDRIG. Innan hade jag hur lätt som helst med kurser..ja utom matte. Men har aldrig haft så svårt och göra uppgifterna, när jag pluggade på gymnasiet gjorde jag allt dagen innan. Men här är jag nu, dag 5 och fattar ingeting av det jag precis har läst.

Kan det vara så att min mamma ledighet har satt sina spår hahah. Har jag blivit så lat på sistone att jag inte ens orkar öppna boken.

Återigen vad e fel på mig haha.

Det som också är ovanligt AV MIG är glömma viktiga grejer.

När jag hämtade henne igår med rasmus från förskolan sa hennes förskolelärare tydligt att dem skulle ha fotografering idag, jag svarade med "ohh, imorgon ska du alltså vara fin hailey"

Vad glömde jag då?

JO FOTOGRAFERINGEN.

Jag brukar klä hailey relativt fint alla dagar i veckan även i förskolan. Men imorse var jag så trött att jag inte ens la energi på att kläderna skulle matcha och se fin ut. Utan jag var mest regnar det ute? nej då kan hon ha dem här fula byxorna med fläckar som ej går bort.

SÅ DENNA DAGEN AV ALLA hängde inte hjärnan med.

Kom på misstaget halvvägs till förskolan så det var försent och vända.

Ni förstår nog inte vilken ångest jag hade när jag såg alla extra fina, men inte hailey :/

Haileys första grupp foto och jag misslyckades....bajs.

Jag har känt mig så krassligt på sistone, 0 energi till något. Jag hoppas bara jag kommer på fötter igen så hjärnan kan gå i högvarv igen, så jag kan börja minnas ens hur min dag varit.

//Lovejoy Bäcklund

 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

AAWWW, denne veckan har hailey haft inskolning och det har gått otroligt bra. Jag är faktiskt otroligt nöjd med förskolan. Och 4km promenad ger mig fördelar..hihi.

Men i allfall med tanke på att mina studier börjar nästa vecka OCH att det har gått otroligt bra för hailey att träffa andra barn samt förskolelärarna. Så körde vi idag att jag lämnade henne vid 9 till 12 utan att jag behövde vara med.

Och då hade jag i tankar att hon kommer antingen gnälla, skrika och följa efter mig.

Min mamma hjärta brister bara av tanken, men så var inte fallet.

Jag försökte inte förlänga "hej då" men lite av mig ville att hon skulle sakna mig. Men det tror jag inte alls hon kommer göra. MIN DOTTER KLIPTE AV NAVELSTRÄNGEN SJÄLV.

Så fort vi kom till förskolan så gick hon sin egen väg på gården.

Hon tittade inte ens på mig när jag sa hej då.

Så jag behövde inte vänta 10min för jag kände på mig att det inte kommer bli någon problem så jag drog mig hemåt.

Så aaa. Nu är jag alltså hemma....ensam...och har ingen aning om vad jag ska göra.

Jag har 2 alternativ antingen kan jag nyttja dem här timmarna att antingen städa eller bara sitta i soffan och kolla serier.

Har inte riktigt bestämt mig.

Men o en annan femma är jag faktiskt otroligt stolt över mig själv.

Under inskolningen har jag behärskat mig själv ganska mycket, mycket av det har ju också gjort att jag känt mig bekväm med förskolan. Men också tanken att göra det för haileys skull. Hade jag varit orolig hade haileu ju känt av det men jag har inte över tänkt. Jag har HÅLLIT MIG LUGN och jag har låtit hailey själv utforska vad som kommer innebära nu med förskola nu.

Så får se sen vad hon reagerar när hon ska hem, om hon kommer bli glad av att se mig eller om hon kommer att bli ledsen att hon måste hem. SPÄNNANDE OCH SE.

// Lovejoy bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Ja jag kan vara super bitchig och gnällig, så som jag är på tv stämmer in på mig men en halv kanna krydda av överdrift.

Men jag vill att ni ska börja tänka på en sak.

Under inspelningen så spelade vi in i några timmar där vi fick göra vad vi ville eller så fick vi i förslag vad vi kunde göra, och ni vet ju att vi har en kort tid under varje avsnitt.

Så om vi tar dem minuterna av serien och jämför med timmarna. Vad tror ni att ni hade för bild då av mig och rasmus?

Jo jag tror att ni hade sett helheten. Jag skriver inte detta inlägget bara för att jag vill ha mer av tv tiderna. Utan jag försöker få er att förstå att det ni faktiskt ser är inte allt. Dem klipper dem timmarna till 5minuter helt plötsligen och då får ni alltså se en PROMILLE av bilden.

DET ÄR TV FÖR GUDS SKULL.

Ni måste börja sätta 1+1.

Jag och rasmus är BÄSTA VÄNNER, denna samarbeten fanns mycket också i vårt förhållande, inte enbart en massa bråk eller gnäll. Men det var vad som var problemet under vårt förhållande, vi var mer vänner än par.

Det ni kan ta som är en jätte bra exempel är att det är exakt som att blogga, eller youtube man använder sig av dem materialen man tror ni hade uppskattat mer eller vill titta på. Samma sak är med tv. Så helt ärligt ta inte allt bokstavligt talat. Eller att gå fram till rasmus och sätta kommentarer som "stå upp för dig själv" TRO MIG, det kan rasmus. Rasmus är ingen svag person som alltid följer allt jag säger.

Jag och rasmus försvarar varandra, ALLTID.

Vem tror ni jag ringer först om jag behöver prata...EHM RASMUS.

Vem ringer rasmus när han behöver prata med någon? JO MIG.

Detta inlägget är inte för att skälla ut någon eller att jag blev irriterad över vissas kommentarer.

Utan för att ni ska förstå att ta det med en nypa salt, snackar heller INTE skit om dem som klipper och filmar. Det har varit en kul resa och jag hade aldrig gjort det ogjort.

Men det ni ser är en liten del av mig som person.

Inte ens denna inlägget kommer få er att börja förstå mig, för ni kommer ändån aldrig lära känna mig.

För er är jag bara någon ni ser på bild under få sekunder, det borde INTE ge er någon som helst uppfattningen av mig.

Kanske har mina senaste inlägg fått er på fel spår..och för det ber jag om ursäkt för.


//Lovejoy Bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Under mamma ledigheten och relationen jag hade med haileys pappa har mitt liv stannat upp.

Jag var så bekväm och lat, jag gick runt och trodde hela tiden att även om jag sitter still och inte gör något kommer allt och lösa sig. Jag visste ju innerst inne att det inte kommer göra det, utan det handlar om att gå ur den mörka hålet och börja leva igen. Men det gjorde jag inte.... Och när jag tillslut insåg det insåg jag också att jag inte var lycklig. FÖR FEM ÖRE.

Men NU!!?

Jag anser att livet rullar på, jag inser nu att jag vet VAD JAG VILL GÖRA med MITT LIV.

Men under denna vevan vet jag att det kommer vara en svår väg.

Studera samtidigt som jag är ensamstående och med dem studierna jag hade tänkt mig, kommer det bli svårt.

Men jag kommer inte backa denna gången, jag kommer slutföra detta.

Och det är nu jag känner att jag är stolt över mig själv.

Att jag faktiskt kommer ut ur den mörka hålet av olycka och bekvämlighet.

Att vara bekväm i livet är absolut inte något dumt. Det kan vara det bästa alternativen för vissa...Men för mig?

Nej jag vill vara mycket mer och göra mycket mer.

Jag kan inte stanna upp för att jag är bekväm..jag vill stanna upp när jag känner att jag gjort tillräckligt i livet.

Den typen av ambitioner har alltid varit en del av min personlighet, jag har alltid haft stora mål och drömmar.

Vad tusan hände?

Men när det kommer till kärlek....suck*

Jag har inte bråttom, händer det så händer det.

Men jag hoppas att jag en vacker dag hittar det, för att även om jag har haft relationer och där en av dem relationen till och med lett till ett barn. Så har jag aldrig hittat kärleken. Inte den typen av kärlek vissa beskriver så sagolikt över.

Visst älskade jag haileys pappa, men jag visste under en lång tid att det inte var min framtida man.

Och hur ska man leva med någon man inte ser framtiden med?

och det är skillnaden mellan älska och ÄLSKA NÅGON!!

Som jag skrivit tidigare har R en del av mitt hjärta men dem mest bästa platserna är hailey och förhoppningsvis min framtida livskärlek.

Om jag nu kommer hitta den, jag anser mig själv som jätte kräsen. Jag vill ju ha en person som har lika mycket ambitioner som mig och vill mycket i livet. JAG har lovat mig själv denna gången att aldrig förlita mig på en person som inte är i samma nivå som mig i livet. Jag vill inte fastna igen, jag vill komma långt i livet både i karriär och familje liv.

//Lovejoy Bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments