Vilken årstid är eran favorit?

För mig är det ALLA ...

Alla årstiderna kommer med fina detaljer och nu känner jag att hösten äntligen är här.
Hösten med alla dens varma färger, och imorse blev jag så uppfriskad av den kyliga känslan mixad med färgerna.
Dem senaste dagarna har ju vädret varit tråkigt och att kunna uppskatta naturen då är svårt, så morgons promenader känns mer som helvete än uppfriskande. Men inte imorse..imorse njöt jag av promenaden.

Det stimulerar hjärnan och jag som i vanliga fall kan vara ganska stressad kan känna en viss lugn till att bara titta.

Men iallafall efter jag hade lämnat Hailey på förskolan så gjorde jag klart min sista powerpoint för denna kursen..JIPPI.
Det jag väntar dock på är att min lärare ska rätta mitt "utkast" så att jag kan använda mig av hans kommentarer till att förbättra essän. Men det har han inte gjort än men bara för det kan jag inte lämna in min sista uppgift. Vilket jag tycker är jätte tråkigt...hade förväntat mig att denna helgen skulle vara lugn men nu kommer jag att få spendera några timmar med den.

Känns jätte tråkigt, och imorgon är dagen ganska fullproppad.

Helgen:

En vän kommer över och Rasmus ska Hailey från lör till söndag. Men imorgon bitti ska vi ju upp tidigt för att hämta Rasmus i Höganäs sen åka till Malmö för att jag ska fixa pass....och efter det ska vi lämna Hailey och rasmus i Höganäs. Och jag och min vän ska käka middag och kolla bio. Hur ska jag få in någon timme till att plugga där när min sista uppgift ska in på söndag................ Men jag tror på mig själv, jag tror att jag kommer fixa det. Jag har ju essän i grund och botten färdigt det ända som behövs är små ändring från läraren (vilket jag hoppas får ikväll) vilket kanske tar 1timme. Annars får min dator följa med i bilen så jag kan fixa det mellan stoppen av aktiviteter imorgon.

Inget jag ska stressa mig i onödan över egentligen, och verkligen inte klaga över det är ju FREEDAG!!!!!!

Och det ska jag ju spendera med den bästa människan på hela jorden... HAILEY!!!


 Lovejoy Bäcklund🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, denna morgonen började fint fint. Jag fick ju lite sovmorgon och fast att jag egentligen kunde sova längre så vaknade jag automatiskt. Blir så när man är själv ibland med ett barn ...men iallafall.

Igår kom Rasmus hit och han var även den som hämtade Hailey på förskolan, och vad tror ni det första han säger när han kommer hit?

"Gud vad jobbigt det var att ta sexans väg" sexans väg är den vägen som vi som bor här kallar den, den är den säkraste vägen men med ca25min promenad till förskolan. Och den tar jag 2 gånger varje dag när jag lämnar Hailey och ska gå hem med Hailey. Och detta är hans andra gång....hahaha mes.

Men fortsättningen följer.... Rasmus sov ju då över för att vi tillsammans kunde gå till haileys tandläkartid. Och det gick ju jätte bra, dock fick vi en liten utskällning angående om vällingen och att inte BORSTA tänderna efteråt.

Men va? det visste jag inte ens att man skulle. Hon somnar ju med vällingen hur ska jag då komma med tandborsten. Men aa får ju ta in informationen och göra "rätt".

Men i övrigt var tänderna fina osv osv.

Sen åkte jag och Hailey hem igen.

Och då brakade det loss för mig...Jag återställde telefonen igår vilket innebar att ALLA appar måste laddas om, så som Swedbank, Swish och mobilt bank ID, och när jag tänkte fixa dem kom jag ju först på att jag inte kan logga in i Swedbanks hemsida för att jag inte har mobilt bank ID och säkerhetsdosa (Hailey lekte med den som en telefon en gång).

JAHA..men jag tänkte ju men det gör ju inget det är bara att gå till banken nästa vecka. MEN NEJ DET KAN JAG JU HELLER INTE.
Min legitimation och pass är ju längre inte giltig pågrund av efternamns bytet jag gjorde FÖR LÄNGE SEN,

Så på grund av att jag är sååå fruktansvärt lat som jag är ibland ,så har jag ju INTE tagit tag i att fixa ett nytt ID vilket resulterar att jag inte kan gå till Swedbank.

Jag och tvångstankar att spara pengar biter mig också i röven just nu. Jag har ju två konton, ett som är kopplad till kortet och ett annat vid sidan om som jag sätter ALLA MINA PENGAR och när jag behöver handla skickar jag pengar till den som är kopplad till kortet. Så pengar på kortet har jag ju inte.........................

Ja jag grät...jag grät under tiden jag pratade med min syster för råd och grät under tiden jag var i kö på skatteverket telefonservice. (BOKSTAVLIGT TALAT) 😭

Men efter en massa tårar och halv ångest så löste jag det.

Jag ringde skatteverket för ett intyg om mitt tidigare efternamn till den nya, och med det intyget gör det min gamla legitimation giltig tillsvidare. Så nästa vecka är att gå till Swedbank för att fixa tillgång till mina pengar och utlämningsställe för att jag har 2 paket som måste hämtas.

Och nej jag har inte glömt att faktiskt fixa ett nytt pass denna gången....

Bokade tid på lördag och Rasmus kunde intyga vem jag är så han följer med till Malmö tillsammans med en vän. Och jag lånar pengar av min kompis så att jag klarar mig under den tiden jag inte kan använda mina egna. Så aaa...kommer bli kul att springa runt med kontanter..var ett tag sen. 😂

// Lovejoy Bäcklund Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Nu är kursen jag håller på med snart klar, och ska snart påbörja med att ansöka till nästa kurs. Denna plugg tiden har verkligen varit svårt, och att komma in i studierna igen tar sin lilla tid men efter ett tag blir det liksom non stop av skrivande och informations sökning.

Idag t.ex. har jag varit så produktiv att jag hunnit både påbörja och avsluta 2 stycken uppgifter... asså 2 STYCKEN det brukar för tusan ta mig en hel dag att göra färdigt 1. HAHA vart kom brainstormen ifrån helt plötsligen och varför just sista veckan. HAHA.

Men efter denna veckan är jag iallafall klar och kanske får en tid att andas ut ett tag.
Dem här 4 veckors av intensiva kurs har nästa tagit kål på mig, har inte gjort något annat än att skifta mellan pluggen och Hailey.

Jag har märkt att jag knappt gjort någon inlägg på sistone så jag tänker jag skulle informera lite om vad som hänt som jag kanske inte har skrivit om. Men aa... jag har blivit en stora syster iallafall igen och jag har testat på att dejta...

oooh dejtar joy?

aaa.. det trodde jag heller inte att jag kunde göra haha, jag började prata med en jätte snäll kille på tinder (JA TINDER) XD
Och vi pratade länge innan vi väl träffades, och vi lyckades KLICKADE hade skit kul tillsammans vi skrattade skämtade etc och min familj tyckte om honom.....vi klickade inte på ett kärleksfull sätt. Utan mer som vänner, jag träffar denna killen fortfarande och vi pratar som aldrig förr..men som typ bästa vänner. HAHAH... så kan det också bli.

Jag märkte ju senare efter det att jag inte har bråttom och att det är okej och vara själv ett tag, så singel kommer jag nog att vara ett tag. Iallafall tills jag hittar min riddare i nöd med en vit häst *host* lär ju aldrig hända....

1, riddare finns ej.

2, jag är rädd för hästar.

Men var ju dock inloggad på några "dejter appar" men efter ett tag kände några av killarna igen mig från TV så det gjorde mig o säker. så jag raderade apparna hahaha. Men se där dock, finns killar som kollar på "unga mammor" 😍

Men ja nu ska jag fortsätta min kväll med att äta SOPPA med hailey, soppa på denna höstkvällen passar super fint 👌


//Lovejoy Bäcklund
 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Vad är fel på mig?

Denna veckan har jag på ett PSYKISKT sätt enbart fokuserat med studierna, men det här med att verkligen leta fakta, skriva och göra själva uppgiften...ASSÅ FY FAN. Är helt lost, jag har aldrig haft så svårt över att göra uppgifter eller läsa ALDRIG. Innan hade jag hur lätt som helst med kurser..ja utom matte. Men har aldrig haft så svårt och göra uppgifterna, när jag pluggade på gymnasiet gjorde jag allt dagen innan. Men här är jag nu, dag 5 och fattar ingeting av det jag precis har läst.

Kan det vara så att min mamma ledighet har satt sina spår hahah. Har jag blivit så lat på sistone att jag inte ens orkar öppna boken.

Återigen vad e fel på mig haha.

Det som också är ovanligt AV MIG är glömma viktiga grejer.

När jag hämtade henne igår med rasmus från förskolan sa hennes förskolelärare tydligt att dem skulle ha fotografering idag, jag svarade med "ohh, imorgon ska du alltså vara fin hailey"

Vad glömde jag då?

JO FOTOGRAFERINGEN.

Jag brukar klä hailey relativt fint alla dagar i veckan även i förskolan. Men imorse var jag så trött att jag inte ens la energi på att kläderna skulle matcha och se fin ut. Utan jag var mest regnar det ute? nej då kan hon ha dem här fula byxorna med fläckar som ej går bort.

SÅ DENNA DAGEN AV ALLA hängde inte hjärnan med.

Kom på misstaget halvvägs till förskolan så det var försent och vända.

Ni förstår nog inte vilken ångest jag hade när jag såg alla extra fina, men inte hailey :/

Haileys första grupp foto och jag misslyckades....bajs.

Jag har känt mig så krassligt på sistone, 0 energi till något. Jag hoppas bara jag kommer på fötter igen så hjärnan kan gå i högvarv igen, så jag kan börja minnas ens hur min dag varit.

//Lovejoy Bäcklund

 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

AAWWW, denne veckan har hailey haft inskolning och det har gått otroligt bra. Jag är faktiskt otroligt nöjd med förskolan. Och 4km promenad ger mig fördelar..hihi.

Men i allfall med tanke på att mina studier börjar nästa vecka OCH att det har gått otroligt bra för hailey att träffa andra barn samt förskolelärarna. Så körde vi idag att jag lämnade henne vid 9 till 12 utan att jag behövde vara med.

Och då hade jag i tankar att hon kommer antingen gnälla, skrika och följa efter mig.

Min mamma hjärta brister bara av tanken, men så var inte fallet.

Jag försökte inte förlänga "hej då" men lite av mig ville att hon skulle sakna mig. Men det tror jag inte alls hon kommer göra. MIN DOTTER KLIPTE AV NAVELSTRÄNGEN SJÄLV.

Så fort vi kom till förskolan så gick hon sin egen väg på gården.

Hon tittade inte ens på mig när jag sa hej då.

Så jag behövde inte vänta 10min för jag kände på mig att det inte kommer bli någon problem så jag drog mig hemåt.

Så aaa. Nu är jag alltså hemma....ensam...och har ingen aning om vad jag ska göra.

Jag har 2 alternativ antingen kan jag nyttja dem här timmarna att antingen städa eller bara sitta i soffan och kolla serier.

Har inte riktigt bestämt mig.

Men o en annan femma är jag faktiskt otroligt stolt över mig själv.

Under inskolningen har jag behärskat mig själv ganska mycket, mycket av det har ju också gjort att jag känt mig bekväm med förskolan. Men också tanken att göra det för haileys skull. Hade jag varit orolig hade haileu ju känt av det men jag har inte över tänkt. Jag har HÅLLIT MIG LUGN och jag har låtit hailey själv utforska vad som kommer innebära nu med förskola nu.

Så får se sen vad hon reagerar när hon ska hem, om hon kommer bli glad av att se mig eller om hon kommer att bli ledsen att hon måste hem. SPÄNNANDE OCH SE.

// Lovejoy bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Ja jag kan vara super bitchig och gnällig, så som jag är på tv stämmer in på mig men en halv kanna krydda av överdrift.

Men jag vill att ni ska börja tänka på en sak.

Under inspelningen så spelade vi in i några timmar där vi fick göra vad vi ville eller så fick vi i förslag vad vi kunde göra, och ni vet ju att vi har en kort tid under varje avsnitt.

Så om vi tar dem minuterna av serien och jämför med timmarna. Vad tror ni att ni hade för bild då av mig och rasmus?

Jo jag tror att ni hade sett helheten. Jag skriver inte detta inlägget bara för att jag vill ha mer av tv tiderna. Utan jag försöker få er att förstå att det ni faktiskt ser är inte allt. Dem klipper dem timmarna till 5minuter helt plötsligen och då får ni alltså se en PROMILLE av bilden.

DET ÄR TV FÖR GUDS SKULL.

Ni måste börja sätta 1+1.

Jag och rasmus är BÄSTA VÄNNER, denna samarbeten fanns mycket också i vårt förhållande, inte enbart en massa bråk eller gnäll. Men det var vad som var problemet under vårt förhållande, vi var mer vänner än par.

Det ni kan ta som är en jätte bra exempel är att det är exakt som att blogga, eller youtube man använder sig av dem materialen man tror ni hade uppskattat mer eller vill titta på. Samma sak är med tv. Så helt ärligt ta inte allt bokstavligt talat. Eller att gå fram till rasmus och sätta kommentarer som "stå upp för dig själv" TRO MIG, det kan rasmus. Rasmus är ingen svag person som alltid följer allt jag säger.

Jag och rasmus försvarar varandra, ALLTID.

Vem tror ni jag ringer först om jag behöver prata...EHM RASMUS.

Vem ringer rasmus när han behöver prata med någon? JO MIG.

Detta inlägget är inte för att skälla ut någon eller att jag blev irriterad över vissas kommentarer.

Utan för att ni ska förstå att ta det med en nypa salt, snackar heller INTE skit om dem som klipper och filmar. Det har varit en kul resa och jag hade aldrig gjort det ogjort.

Men det ni ser är en liten del av mig som person.

Inte ens denna inlägget kommer få er att börja förstå mig, för ni kommer ändån aldrig lära känna mig.

För er är jag bara någon ni ser på bild under få sekunder, det borde INTE ge er någon som helst uppfattningen av mig.

Kanske har mina senaste inlägg fått er på fel spår..och för det ber jag om ursäkt för.


//Lovejoy Bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Under mamma ledigheten och relationen jag hade med haileys pappa har mitt liv stannat upp.

Jag var så bekväm och lat, jag gick runt och trodde hela tiden att även om jag sitter still och inte gör något kommer allt och lösa sig. Jag visste ju innerst inne att det inte kommer göra det, utan det handlar om att gå ur den mörka hålet och börja leva igen. Men det gjorde jag inte.... Och när jag tillslut insåg det insåg jag också att jag inte var lycklig. FÖR FEM ÖRE.

Men NU!!?

Jag anser att livet rullar på, jag inser nu att jag vet VAD JAG VILL GÖRA med MITT LIV.

Men under denna vevan vet jag att det kommer vara en svår väg.

Studera samtidigt som jag är ensamstående och med dem studierna jag hade tänkt mig, kommer det bli svårt.

Men jag kommer inte backa denna gången, jag kommer slutföra detta.

Och det är nu jag känner att jag är stolt över mig själv.

Att jag faktiskt kommer ut ur den mörka hålet av olycka och bekvämlighet.

Att vara bekväm i livet är absolut inte något dumt. Det kan vara det bästa alternativen för vissa...Men för mig?

Nej jag vill vara mycket mer och göra mycket mer.

Jag kan inte stanna upp för att jag är bekväm..jag vill stanna upp när jag känner att jag gjort tillräckligt i livet.

Den typen av ambitioner har alltid varit en del av min personlighet, jag har alltid haft stora mål och drömmar.

Vad tusan hände?

Men när det kommer till kärlek....suck*

Jag har inte bråttom, händer det så händer det.

Men jag hoppas att jag en vacker dag hittar det, för att även om jag har haft relationer och där en av dem relationen till och med lett till ett barn. Så har jag aldrig hittat kärleken. Inte den typen av kärlek vissa beskriver så sagolikt över.

Visst älskade jag haileys pappa, men jag visste under en lång tid att det inte var min framtida man.

Och hur ska man leva med någon man inte ser framtiden med?

och det är skillnaden mellan älska och ÄLSKA NÅGON!!

Som jag skrivit tidigare har R en del av mitt hjärta men dem mest bästa platserna är hailey och förhoppningsvis min framtida livskärlek.

Om jag nu kommer hitta den, jag anser mig själv som jätte kräsen. Jag vill ju ha en person som har lika mycket ambitioner som mig och vill mycket i livet. JAG har lovat mig själv denna gången att aldrig förlita mig på en person som inte är i samma nivå som mig i livet. Jag vill inte fastna igen, jag vill komma långt i livet både i karriär och familje liv.

//Lovejoy Bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

God morgon på er, jag vaknade upp med en jobbig känsla.

ÅNGEST. 😓

På måndag börjar min kära dotter med inskolningen, vilket inte har gett mig mer än ångest.

Jag har gått runt och trott att hon inte skulle börja förens i slutet av denna månaden, men sen ringde förskolans rektor till mig och berättade lite om tider och datum. Så förstår ni vilken chock jag fick när hon sa "MÅNDAG"

HERREGUD, JAG HAR JU INTE FÖRBERETT MIG. Jag har inte googlat om hur man ska göra.

(ANDAS IN JOY, ANDAS UT)

Jag har inte varit så taggad för detta, jag vill inte vara utan hailey. Men nu måste jag ju för att min mamma ledighet är nu slut. *suck* Nu dem första veckorna är ju inskolningen vilket innebär att jag ska vara med henne på förskolan, sedan är det från måndag till onsdag hade jag tänkt (15tim).

Sen när min ansökan till kurser är beviljad så är det måndag till fredag som gäller.

Men det jag dock är taggad för är att jag ska gå, HAHA jag? gå?

Ja jag har bestämt att jag ska gå med hailey till förskolan, vilket är bra. För om jag ska plugga distans kommer jag vara hemma och vara ännu mer instängd och då vet jag att min hjärna inte kommer hänga med. Men om jag går dem kilometerna per dag kommer jag nog orka med studierna. Dem här kurserna är så otroligt viktig för mig och haileys framtid.

//Lovejoy Bäcklund

 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

Hej på er.

Ni förstår nog verkligen inte hur trött jag känner mig just nu.
Denna helgen skulle jag ju vara hos min syster och komma hem idag. Men på söndagsmorgonen så ringde min pappa till min min syster för att berätta att dem nu var på väg till Bb. Så då åkte vi hem igen för att hjälpa till med dem minsta.

Min familj är ju ganska stor. Jag har 6st syson. 4st av dem är så stora att dem kan ta hand om sig själva, och sen har jag 2stycken som är 4år gamla. Så det är dem vi alla skulle hjälpas åt att ta hand om.

När vi är så många som vi är ibland, kan man ju tro att det är massor av konflikter och ja, ibland finns det men sen finns det dem gångerna där samarbetet mellan oss är sjukt bra.

Jag står ju alla mina syskon nära, dem äldsta barnen kan jag ju vända mig till för en snack fast att en av dem är typ 4år yngre än mig. Jag har ju aldrig haft min tvilling syster vid min sida, men med så många människor som både finns för mig och hailey är ju energin under vardagen.

Så igår gjorde vi dagen lite som "syskon tid" vi lekte lekar, och alla hjälpte till med maten, dem minsta och uppgifter.

Jag njöt verkligen av att spendera så mycket tid med mina systrar. Det var så sjukt längesen vi alla var med varandra. Och så blir det ju med tiden, alla växer och vissa av dem är i stort sett vuxna nu. Så ibland finns det inte någon tid att bara hänge i någon minut.

Men jag känner ju så klart att dem alltid finns där och det är dem jag kan förlita mig på.

Så igår var en av dem stunden man var otroligt stolt över att vara med i en sådan fin familj som vi är.

Jag har ju inte riktigt haft det under min barndom, men att det finns där nu under mina bästa år är lyckan i livet.

Att vara ett fosterbarn är aldrig lätt, man kan känna sig som en utomstående eller en gäst under en långtid. Och den känslan är faktiskt hemskt som barn. Att känna att alla har någon men inte jag, att man alltid känner sig ensam och inte tillhör någon familj.

Finns dem fosterhemmen som får en att känna så också. Och så finns det sånna som min familj, som tar in en i familjen med öppna armar.

Men processen till att vara en i familjen är svårt, även om jag ofta hörde att jag är en av dem. Hade man alltid en tanke att dem bara säger sånna saker, eller att dem en vacker dag kommer tröttna på mig. För egentligen är jag ju inget för dem, det är ju inte obligatorisk att ha mig hos dem. Det räcker med en samtal och sen kanske man flyttas till ett annat hem.

Det finns dem hemmen som slänger ut barn p.g.a att dem tröttnat eller inte pallar trycket.

(Nu är jag ju såklart ingen barn längre eller en fosterbarn.)

För dem vill man ju inte vara vem som helst, för dem vill man ju vara en dotter, en syster och en familje medlem.

Inte en hund som man kan lämna av bara för att dem tröttnat på en.

Finns också rädslan att en en gång bli lämnad..IGEN. Att man suger in dem orden och accepterar dem som familj men att man ännu en gång blir nekad.

Och det är därför jag en vacker dag vill vara en fostermamma, för att ta emot barn som inte har någon. Få dem känna sig lika viktig som vilken annan barn med ett kärlek och ett hem.

Och det är också anledningen till min utbildning, jag vill hjälpa barn som inte har någon som kan stötta dem och hjälpa dem under svåra situationer.

Barn är världens framtid, om vi inte tar hand om dem..vem ska annars ta hand om dem?.
Sen anser jag inte att det spelar någon roll vad man är till barnet, man kan vara en främling, moster eller en kusin.

Blir barn skadad är det viktigt att sätta stopp för det.

Och det har många vuxna i mitt liv misslyckats med.

Jag kanske inte hade blivit så stor påverkad av det om det fanns en vuxen som stoppade de så fort dem såg hur jag levde.

Inte att jag själv fick vänta tills jag var 13år och sätta stopp för det på egen hand-

Många stänger ögonen för sånt och det är ALDRIG OKEJ. Nu slutade jag med ett lyckligt avslut, men tänk om det inte var så. Tänk om jag inte hade hamnat i min familj utan bodde hos sånna som inte brydde sig, eller bodde kvar i Göteborg.

Hur hade mitt liv såg ut då?

Jag vet nog med fakta i handen att jag inte hade överlevt, jag hade aldrig fått känna en sån lycka jag känner just nu.

Eller få uppleva hur det är att vara en mamma, för min existence hade varit borta för många år sen.

Mina år i Göteborg handlade om att överleva. Och dem första åren hos min nuvarande familj var som en sista krig, överleva mitt mående efter dem åren jag levde under dåliga omständigheter.

Jag kommer aldrig blunda för någon eller något, om jag ser att barn kommer till skada. Jag krigar för alla barn ❤

//Lovejoy Bäcklund


 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments

VILKEN HÄRLIG DAG.❤

Hailey fick ensamtid med hennes pappa idag, så hon blev hämtad vid förmiddagen.

Samtidigt som jag tyckte det var skönt med lite ensamtid,  så sved det lite i hjärtat när jag fick säga hej då.

Att det svider i hjärtat har ju så klart inte med att jag tror hennes pappa inte kan ta hand om henne, utan det handlar om mig som mamma.
Det gör ont att lämna över henne ibland för jag saknar ju henne för var sekund som går utan henne med mig.

Men jag kan ju säga er att jag utnyttjade timmarna väl.

Denna helgen är jag hos min syster så efter Hailey åkte iväg och min syster vaknade så var det "syskon time", vi kollade film och snackade om ALLT.
Sen tog jag en lååång  bad  med bad skum och grejjer 😎, för första gången på länge fick jag faktiskt tvätta håret ordentligt och bara SKRUBBA bort tankar.
(blir ganska svårt ibland med ett barn)

Jag hade lovat mig själv också att inte hålla på och smsa R för att kolla hur det går, ville verkligen ge dem den tiden själva.
Och JA det var ganska svårt o låta bli,
Det ska jag ju inte ljuga om. 😆

Men efter R lämnade av henne igen så berättade han ju så klart vad dem hade gjort. Och det hade gått jätte bra..ja förutan den gången hon sprang ifrån honom i affären och lyckats smyga in i lagret på Ica.
Att hon springer ifrån var ju dock inte första gången.

HAHAH.

Den flickan är mitt allt asså😍😆

Men jag såg på henne att hon hade haft en kul dag med hennes pappa. Och det gläder mig så fruktansvärt mycket, speciellt att jag och R kan samarbeta på den nivån.

// Lovejoy  Bäcklund

 Lovejoy Bäcklund🌸

Likes

Comments