OJ OJ vilken dag, inte har det varit en lugn dag..iallfall inte vid eftermiddagen.

Vaknade upp imorse av att någon knep mig och drog i mitt hår. Och så klart var det sessan

"life of mortherhood".

Och när jag öppnade ögonen märker jag att rasmus hade lagt alla soffkuddarna på sängen och vid sängen. HAHA. Har varit världens paranoia nu när hon föll ur sängen för någon dag sen. Verkligen en obehaglig känsla och man förstår nu att man aldrig ska underskatta barn.

 och jag gick upp och sminkade mig, klädde på hailey och sedan fixat tillbaka kuddarna.
Sedan fick hon lite gröt och sedan lekte vi..fram tills lunchen och då fick hon tutten och somnade vid famnen. Så la henne på soffan för att sedan städa lite i lägenheten för en kompis skulle vara här senare under dagen.

Och efter en stund så knackade det på dörren och så hade då kompisen kommit och någon minut efter det tog vi bussen till byn bredvid för att hailey skulle till BVC. Det var som lite tråkigt var ju att vi hade fått vänta där i ca 40minuter bara för att buss tiden inte var anpassad till mötet. Men det jag inte visste om var att det var öppna förskolan under tiden där. Så vi hängde med på deras sång stunder o.s.v det tyckte hailey var kul. Så länge hon var i min kompis famn för mammas famn var inte tillräcklig. HAHA.

Men BVC gick bra och så klart fick hon massor av beröm att hon var fin och hade utvecklat sig bra.

Efter det gick vi och handlade lite och sedan så tog vi bussen hem och bara lekte och snackade. För någon minut senare kom ju rasmus hem.

Och nu så sitter jag framför datorn och precis fått hailey att sova. och ska själv sova för att orka med dagen imorgon.

Okej denna dagen kanske inte var så hektisk som jag trodde den var. haha.

Men jag känner att det är en bra dag iallfall för man har ju ändån fått göra något idag. 

Men imorgon lär väl bli att stanna hemma och leka lite..och städa sedan när hailey sover.

Jag känner verkligen att dagarna går ut på att leka och städa..och jag ÄÄÄLSKAR DET.


Likes

Comments

ÄNTLIGEN, äntligen är december månaden snart här och äntligen har min humör kommit tillbaka.
Jag har varit ganska deppig dem senaste månaderna där av min frånvaron. Och hösten hjälper inte direkt till. Jag ogillar verkligen hösten. mörkret och kylan för ingeting. dock är det ju underbart med dem eldiga färgerna som kommer med hösten men det är ändån en ganska deprimerande årstid.

Här hos mig har det typ bara varit regnigt eller molnigt, eller bara kännt allmänt

"nepp fuck it tänker inte ta ett enda steg från tröskeln "så man ha ju inte kunnat gå ut och leka med löven osv.

Så har varit mycket inomhus vilket har blivit en typ av fängelse för mig. Och under hösten har små problem smugit sig fram på mig så jag har bara varit inne och försökt att visa ett glad ansikte för min dotter men det har verkligen inte varit lätt. Men nu är december här vilket innebär juldekorationer, jullåtar och massor av julklappar som ska köpas. Det är det BÄSTA.

och efter julen är det nyårsafton. Vilket innebär nya löften och nya mål. hihi.

Och sen flyter livet på....

Så nu är modet tillbaka, och jag är överlycklig upp till huvudet.

Vilket innebär också att min rätta jag är tillbaka.

Det som har varit extra kul är att jag har återupptaget kontakt med en före detta klasskamrat jag nästan aldrig riktigt varit vän med. Men om jag ska vara ärlig har hon varit den ända sanna vännen under min svåra period hon väljer liksom att komma till mig och hjälper till med att bara finns där för mig när jag behöver ta en paus eller någon att snacka med. Det bästa är att hon är en person som inte sitter och snacka en massa gojja utan kommer med realistiska tips och råd. Så det har ju också gjort att jag äntligen kan säga

JAAAAG MÅR ÄNTLIGEN BRA.


Haileys utveckling:

Asså helt sjukt hur fort dem verkligen växer, JA JAG VET ALLA FÖRÄLDRAR PÅPEKAR OM DET HELA TIDEN. Men herregud ni som själv inte har barn förstår inte vilken känsla det är.

Men det hailey nu kan göra är att sitta upp utan stöd, hon kan ej krypa men hon står på alla fyra och ålar sig från plats till plats, så nu är det dags att barnsäkra hela lägenheten. Och nu har jag och r valt att det är hennes egen säng det nu blir för att förhindra henne från att ramla ner från sängen.

btw klänningen är hennes julklänning i år jag var tvungen att testa den först. Köpte den faktiskt på Höganäs marknaden för några månader sen. Haileys farmor valde den.

//Lovejoy M

men ja nu ska jag kolla klart färdigt filmen vi satte på och sen är det dags och lägga sig för imorgon jag och hailey till BVC.

Likes

Comments

Idag är en underbar dag, så idag orkar jag äntligen skriva ett inlägg.
Och det är tack vare en kompis som jag på länge inte träffat eller riktigt varit nära nära vän med. Men hon har seriöst varit den ända som jag på ett par veckor verkligen kunde prata ut med idag. Så jag blev så ohört glad att hon skrev och ville träffas för att "catcha up" lite. SÅ GULDVÄRD TILL HENNE ASSÅ.

Så nu har jag samlat på mig kraft att fortsätta med bloggen.

Det som har varit nytt är att jag har tagit en liten pause från körskolan,jag behövde samlar på mig både kraft och motivation att fortsätta.

Så om ett par veckor är det att köra igång igen med det...

Och att vi skaffat en ny barnvagn som både jag och rasmus blivit kär för, kan verkligen inte förstå hur den märket kan passa våran vardag till max.

Men i övrigt till de har faktiskt jag och rasmus varit lite över allt, vi var förra helgen hos rasmus pappa men besökte också hans mamma. Och det var ju under Höganäs årliga marknad, MARKNADER ÄR NÅGOT JAG ÄÄÄLSKAR. Har varit helt hypad under 1 månad över det, men där köpte jag lite saker som var riktigt behövda här i lägenheten.
Och i veckan har det varit fram och tillbaka i stan för olika möten och träffar av andra människor. Så imorgon ska jag antagligen bara stanna hemma så man kan ta det lite lugnt framför tv. För idag innan kompisen kom på besök var det ju bara städning och tvättning. Och att städa och tvätta under haileys "mammiga period" var verkligen en utmaning idag. Hon sov typ bara 20minuter vid 12tiden sen varit vaken fram tills halv 8 nu ikväll. Så hon var sjuuukt trött.

Att bara lägga ner henne under 1minut för att värma hennes mat fick henne gråta som om hon blev lämnad för livet...så sööta barn är asså.

Men ja nu kolla lite youtube och eventuellt kolla film med rasmus och sova.
Så god natt på er så hörs vi imorgon.

Måste dock påpeka något nytt..och det är att Hailey ÄNTLIGEN TAR NAPPEN. Hon behöver nu inte behöva sova med våran lill finger utan nu funkar nappen. Vilket också inte ger mig panik för dem där "tjut gråten" under tåg/buss resa in mot stan. Hon kan nu också sova när vi är bort på grund av nappen.

GUUD NI FÖRSTÅR INTE VILKEN LÄTTNAD DET ÄR. 😂

//Lovejoy

Likes

Comments

Dagen serie blir outlander.
Denna serien är också en av dem bästa, och antagligen den enda serien som jag aldrig direkt pausar ifrån.
Den har en otrolig story och inte alls är lik andra serier.

Outlander handlar om en kvinna som heter Clair vars intresse är blommor. Efter att nästan varit ifrån varandra under 5år(utspelar sig efter andra världskriget) väljer dem båda att åka till Skottland för semester. Och medan dem är där forskar frank lite om sin släkt samtidigt som dem kollar lite typiska turistområden. Men så var det en dag som clair valde ensamt att gå till en kulle med speciella stenar för att plocka blommor hon innan fastnade för. Och medan hon är där hör hon en surrande ljud som kommer från stenarna och när hon rörde stenarna råkade hon av misstag att ta sig till det förflutna, 200år bakåt i tiden.

Det är verkligen en riktig spännande serie...


Likes

Comments

Okej nu tänker ni kanske, WHAT THE F**K...det är den mest female serien ever.

Och ja det är den... BIG TIME.
Men den är också en av dem bästa "tjej serie" som jag iallafall sett, den har ALLT ALLT ALLT!!.

Om man dock räknar bort skräck så har den ju allt.

Det är drama och en gnutta komedi faktiskt. Vet inte hur många gånger jag har gråtit under dem 8 säsongerna (Rasmus med, precis som jag fastnade han på den) . Och jag är verkligen inte den typen av person som brukar gilla något typ av sånt här för serie.
Men seriöst under 2 veckor kollade jag färdig alla säsongerna, så bra är den.
Har man ingeting annat att göra hemma mer än att amma,byta blöja och mata etc så sätt på den här bara för att  ha den i bakgrunden för tillslut slutar det upp med att man fastar framför tv​.
​Denna är också en serie jag rekommenderar STARKT.


Likes

Comments

Hej på er, nu tänkte jag skriva lite mer om vad som hände inatt och vad som kan ha hänt när man "tror" att ens barn faktiskt inte kan ta sig någonstans. Men iallafall så vaknade jag ju upp flertal gånger av att att antingen rasmus behövde hjälp med rasmus eller att hon var hungrig. Men det var den gång vid 5på morgonen jag seriöst hade panik. För jag vaknade av att Hailey började skrika och när jag tittar på min vänstra sida(för det är där hon brukar ligga) så låg hon inte där. Och då tänkte jag under 1 sekund "nu jävlar har någon tagit min bebis. Men nä hailey hade bara lyckats rulla till sin egen säng haha.

Men ja..

På min förra inlägg skrev jag ju att jag var påväg till körskolan, jag har ju 2timmars körlektioner på tisdagar.

Vilket gick kaos, jag fick sån jädrans ångest när jag skulle åka på motorvägen att åka in och ut från avfart speciellt där man ska accelera som bara den gav mig inget mer än panikattacker. Trodde seriöst att jag skulle svimma och krocka in på någon eller ut ur vägbanan. Men ja första gången av något är alltid läskigt. Och när jag menar ångest då menar jag verkligen ångest började hyperventilera och typ se svarta prickar framför mig...

Vilket är det mest obehagligaste och kanske farligaste man kan få under en körning.
Läraren frågade ju om vi skulle pause med den momenten men jag kände ju att om jag lägger av här kommer jag ju komma ihåg vad för typ jag hade för känsla sist jag gick igenom denna momenten så jag sa,

"nej vi fortsätter, annars lär jag mig aldrig"

Men i övrigt gick det skit bra.


Och när jag kom hem stod ju rasmus med hailey i famnen vid trappan och väntade på mig, så det första han typ gjorde var att räcka mig henne och gick och la sig för en powernap haha.

Ja juste skulle plugga lite körkort teori och hittade boken helt sönder vid enda sidan. Jo av någon konstig sätt hade H fått tag på boken och kanske börjat gnaga, vilket gav mig den där "världens sämsta mamma" känsla. För hade hon kvävt till döds hade jag ju hoppat framför tåget. Så denna gången hade jag ju en ån jädrans tur.

Så nu har jag typ röjt undan allt "riskzon"

Och imorgon ska vi på öppna förskolan med en kompis, vilket ska bli spännande jag har aldrig varit på en sån innan faktiskt.
Har inte aldrig riktigt vågat faktiskt, jag har ju varit rädd att gå på sånna med andra "äldre" mammor, rädd för att bli utdömd. Men ska iallafall dit med en kompis och hennes dotter så ensam är jag ju inte. 😃

//LovejoyLikes

Comments

helvetes natt: om jag ska ärlig vet jag seriöst inte hur jag klarade av att gå upp från sängen denna morgon och sminka mig.
Lilla hailey hade ju såklart världens förkylning inatt, vilket det skulle bestämmas att  just denna natten det skulle bli, speciellt när  jag behövde all min sömn.
Men nej istället vaknade hon var femte minut och tillslut behövde ju rasmus min hjälp för att få henne komma till ro.
vilken bara fick mig att bli frustrerad.
JAG ÄLSKAR ATT AMMA MEN SERIÖST BORDE FINNAS DAGAR MÄNNEN KUNDE GÖRA DET FÖR EN GÅNG SKULL.
så ja blev en liten gräl mitt i natten för att jag var så jädrans trött och orolig vilken tydligen förvandlar mig till en
"arg anka"(rasmus beskvringing av mig)
så nu jag är på tåget till centralen och bara LÄÄÄNGTAR TILL EN KALL REDBULL.
Innan jag behöver gå till körskolan.

//Lovejoy

Likes

Comments

Dagens är serie är Supernatural.

Handling: Sam och Dean är bröder vars barndom inte alltid varit lätt, deras pappa hade en viss paranoia så dem bodde aldrig på samma ställe utan deras barndom gick ut på att döda monster, spöken etc. Men det är inte vad serien utspelar sig på, utan det utspelar sig dem som vuxna.

Under en varje nytt avsnitt så är det alltid något ny monster dem jagar det kan vara från en spöke till ett mördande clown eller mer(vill inte spoila dem viktigaste karaktärerna)


Denna är en serie som jag tipsar starkt, iallfall att man ger den en chans för efter bara ett par avsnitt lär man dygna för att man inte kan sluta kolla.

Fast att det är en halvt läskig serie så är det fullt med skratt och tårar under dem 12 säsonger som kommit ut hittils.


Ja nu är det dags att försöka få Hailey att sova, så att jag kan ta det lite lugnt innan jag själv ska gå och lägga mig för jag ska upp tidigt för att ta mig till körskolan och övningsköra.

God natt.

//Lovejoy

Likes

Comments

Haft världens oro över att vi ännu inte skaffat en åkpåse till lille tösen, men idag blev jag taggad av rasmus syster på ett inlägg där en kvinna sålde en helt ny åkpåse för 200kr.
Och när jag såg den tänkte jag"men herre min gud" det är ju en sån jag söker efter.
Så jag skrev på direkten och skickade iväg rasmus(även om han hade ont i ryggen och var nyvaken) för att gå och hämta/köpa den. Vilket han gjorde med glädje för att han vet att jag har varit orolig över att vi inte haft en en och inte kunnat köpa en för åk påsar är ju tok dyra.

Men icke som nicke vi fyndade en helt fin och ny en.
Så nu vågar jag gå ut utan att vara rädd att kanske hailey fryser.

Man hade ju kunnat ha filt eller något men med tanke på att hailey inte alls är förtjust i att ha ligg delen längre på vagnen bytte vi ut den till sittdelen för någon dag sen. Och hon älskar ju att sparka som en jädrans ninja så filtar åker bara ner till marken och blir smutsigt istället.

Dock har ju hailey haft fleece overaller men jag har typ känt att det liksom inte har räckt till. 

Men nu försvann oron och så nu är det bara njuta av höstvärlden, för nu vet man  att min lilla tös sitter på vagnen helt gosig. Plus verkar hon vara jätte nöjd med den för så fort jag satte henne på vagnen flinade hon som bara den😍

Sjukt att man kan ha "ont i magen oro" för något sådant 😝

//Lovejoy


Likes

Comments

Veckans inspirationsbild:

Hur ska du någonsin kunnat veta vad DU just är för person eller vad du är skapt för, om det ända du gör är att tävla med andra. Utmana dig SJÄLV se vad du kan göra och inte göra.
Bara då kan du se det rolig i att göra saker.

//Lovejoy


Likes

Comments