I love my hair! 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God dag!! 😀. Hoppas ni har det bra!

Jag tog en låång sovmorgon imorse va så himla trött 😴 😀 sen har jag sträck kollat newgirl på netflix och var precis o handlade med sebbe till kvällens middag. Det blir chrispy chicken taco med inlagd rödlök, guacumole, ranchdressing o sallad i tortillabröd. Det ska bli smaskens! 😊

Trevlig lördag alla! Pusssss

Likes

Comments

Har tagit det ganska lugnt idag. Sebbe köpte hamburgare från hamburgerbruket sen körde han mig till jobbet så jag fick hämta jobb bilen till imorgon. Har solat lite och läst en bok. Senare ska vi laga middag och jag ska bättre på min röda hårfärg. Köpte en ännu rödare färg nu. Ska bli intressant 😀

Trevlig söndag på er
😊 😊

Likes

Comments

Ibland funderar jag på livet. Och just nu är det rätt schysst. Sitter ute under vår paviljong och lyssnar på små regndroppar som träffar det tunna tygtaket. Luften är frisk och kylig och det enda som hörs är bilar lång bort och syrsor i gräset. Himlnen som börjar mörkna sakta men säkert och snart är allt svart som natten.

Godnatt på er. Imorgon är en ny dag!

Likes

Comments

Did some shopping yesterday. Är väldans nöjd!
Kaffet är svalt och nu blir det frukost med lite originals!
Hoppas på sol och värme idag så man kan sola idag!

Ha en awesome lördag! Pussss

Likes

Comments

Hej min kära blogg!  Har gått på semester nu andra veckan. Himla gutt! På måndag börjat jobbet i västerås igen. Är inhyrd som parkarbetare på kommunen där 😊 trivs bra! Förra veckan var jag i kalmar och på öland, hann fan träffa nästan hela tjocka släkten så det var toppen 😊👍
Denna veckan har hag fiskat med sebbe och solar och shoppat lite.
Idag var jag och käkade lunch i stan med elin på kafe kaka. Dom har världens godaste chili kycklingsallad där!! 😀 sen gick vi på bio, pirates of the caribbean, salazars revenge. Den va ASBRA!! Har väntat på det där slutet länge länge..
Ikväll blir det räkor och vinmed mim kära sebbelon 😊👍❤️ trevlig fredag alla!!

Likes

Comments

jag är en funderare. vad som än händer i mitt liv så går jag igenom händelsen i minsta detalj flera gånger på raken. analyserar, grubblar. Ansiktsuttryck, tonlägen. har jag gjort något fel nu? oftast inte men jag tror gärna det. jag tänker ihjäl allt. jag finns inte när jag tänker. hör inget, ser inget. jag glömmer bort saker. blir det för mycket drar jag mig undan. jag har inget emot att vara ensam en stund ibland. jag gör saker svårare än det är. Ibland blir jag ledsen men jag vet inte varför. Det bara är så. Är en sån där känslig jävel ibland.

Samtidigt som jag är jätte glad och sprallig. Vill hitta på massa saker och umgås med massa människor. Socialisera mig. Gå på fester och lära känna nya människor. Vara utomhus och greja med min trädgård och göra fint. Hittar på massa idéer av olika slag. Är omtänksam och tänker på andras välmående.

Det känns som om jag är flera olika ibland, men utom dom skulle jag inte vara jag. Och utan dina skulle du inte vara du. Jag får göra det bästa av det jag är.

Jag ska börja skriva lite mer tankar så jag får lite mera plats i min hjärna för ibland blir det alldeles för fullt.

Får fokusera på det viktigaste i nuet. Just nu är det ett framtida ( snart ) husbygge med världens bästa och förstående sambo som accepterar mig för den jag är och jag borde kanske börja göra detsamma! Och mitt jobb som jag blir glad av. Ska dessutom börja jobba med en go gammal vän sen barndomen och det ska bli kul!


Nej men detta var lite av mina tankar och det var skönt att skriva av mig lite =)

Trevlig söndag på er!

xoxo

Likes

Comments

Hello sorry for bad update men jag har haft mycket för mig. Eller mycke o mycke, har iaf haft annat att tänka på. Men nu är jag här :D

Jobbet går braa, får se om det kommer nån mera snöskottning eller om vi får vårväder snart. Längtar!! :D

Igår var vi hos sebbes mor o far o käkade lite god mat och kollade på mello finalen. Jag är nöjd! De andra vart skit sura :D:D haha Idag vart de lite segt att kliva upp.Sebbe som är en rastlös själ åkte för att tvätta våran lilla fiskebåt. Och jag, har inte ens ätit frukost, men lite kaffe har slunkit ner.

Funderar på att idag ta med min kamera och stativ och cykla upp till berget för att fota lite. Hoppas bara att solen kommer fram lite mer så kan det bli skit fina bilder, annars blir de så grått och tråkigt.. Vi får se, well well :D

Igår fick man se SISTA avsnittet av The Vampire Diaries.........!!!!!! What the fuuuuuuuck! nu måste jag kolla om allt bara för de. Och så har jag ju REIGN och THE 100 och THE BLACKLIST att titta på med. Och inte att glömma THE ORIGINALS som kommer med nytt nästa fredag!!!! yeeey! Well well nog om series. nu ska jag äta lite mat innan jag börjar må illa.

HA DET!Likes

Comments

Likes

Comments