Hello sorry for bad update men jag har haft mycket för mig. Eller mycke o mycke, har iaf haft annat att tänka på. Men nu är jag här :D

Jobbet går braa, får se om det kommer nån mera snöskottning eller om vi får vårväder snart. Längtar!! :D

Igår var vi hos sebbes mor o far o käkade lite god mat och kollade på mello finalen. Jag är nöjd! De andra vart skit sura :D:D haha Idag vart de lite segt att kliva upp.Sebbe som är en rastlös själ åkte för att tvätta våran lilla fiskebåt. Och jag, har inte ens ätit frukost, men lite kaffe har slunkit ner.

Funderar på att idag ta med min kamera och stativ och cykla upp till berget för att fota lite. Hoppas bara att solen kommer fram lite mer så kan det bli skit fina bilder, annars blir de så grått och tråkigt.. Vi får se, well well :D

Igår fick man se SISTA avsnittet av The Vampire Diaries.........!!!!!! What the fuuuuuuuck! nu måste jag kolla om allt bara för de. Och så har jag ju REIGN och THE 100 och THE BLACKLIST att titta på med. Och inte att glömma THE ORIGINALS som kommer med nytt nästa fredag!!!! yeeey! Well well nog om series. nu ska jag äta lite mat innan jag börjar må illa.

HA DET!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla söta och glada människor! Är proppmätt på pannkaka och sitter med min bättre hälft och tittar på ett program om julbelysning, nån tävling av nåt slag. Jag mår toppen! lite små ångest över den kommande julshoppingen bara. jag lyckas ju alltid stressa ihjäl mig så in i helvete! får försöka ta det lugnt i år! Kommer förhoppningsvis kunna åka ner till mamma och fira jul, om det inte vräker ner en jäkla massa snö och det kör ihop sig på jobbet! Men det vet man aldrig. Det verkar inte komma nån mer snö... och jag som hade taggat till rejält inför all handskottning!! Men det vet man aldrig heller.

På jobbet går det as bra i alla fall! Känns verkligen som att jag har hamnat på rätt ställe! Jag får göra fint överallt och lära mig nya saker och alla är super härliga och goa! Ett fantastiskt gäng! Och imorgon kommer Elin till jobbet igen! Då ska vi köra lite löv. Idag har hon visat mig Arboga, vi har två ställen där som vi håller rent från skräp och tar hand om alla grönytor och håller snyggt! Så nu hittat jag dit oxå!! Kanoners!

Hemma är det bra! Jag och sebbe flummar på som vanligt! På fredag har vi varit tillsammans i 5 år och 5 månader!! Nu satan går tiden fort! snart giftermål haha!

Och julen är ju snart här!Jag har fått lite tillökning i min ljusslingesamling! Tur jag har sebastian som kan hjälpa mig sätta upp allt. Kan lägga upp lite bilder så kan ni få se! Lite nytt sen förra året är det.

Bilen går bra, katten mår bra, sebbe är lika härlig som alltid, familjen är fantastisk! Och jag har börjat träna lite smått me! På thorgym i torshälla.Fys pass med Elin och Niklas. Är as kul och man får bra träning, precis som det ska va!

Men nu ska jag slänga mig på soffan bredvid min man!

Ha det bäst alla! kram kram <3 <3

Likes

Comments

​Nu är jag rustad för årets jakt! Nya strumpor, vinterstövlar, underställ, jaktradio och byxor.  Ja nu jävlar :D :D

Likes

Comments

​Tjabba!!! Vill bara uttrycka min glädje!

Jag älskar mitt jobb!! Mina arbetskamrater! Min nya goa vän Elin! Sebastian! Min familj! Min andra familj! Min katt! Mig själv! Allt känns väldans bra nu! är så glad :) :) 

Önskar er alla där ute världens bästa jävla fredags kväll och helg!!! <3

Likes

Comments

​Tjabba tjena! Ikväll kommer mange o becka över för lite tacos! Blir najs :D Musiken är på och ölen är tom haha. Härlig helg! Har även spenderat dagen med att klippa mina häckar och buskar hemma i trädgården. Blev super fint! Heja mig :D :D

Hoppas er lördag blir fett bra! Tjabbaaaaa :D

Likes

Comments

va tvingen o ta denna me. SÅ JÄVLA BRA DOM ÄR!

​ENJOY! Nu ska jag ha en fredagsöl! Ha en trevlig helg! pussss

Likes

Comments

Det är fredag. Dricker sangria. Vädret är skönt. Jobbet går bra. Jag mår bra. :) :)

Vi köpte pizza när jag kom hem från jobbet. Sen hittade jag en svala som trillat ner från sitt bo, stackarn , han kunde inte flyga..

Resten av kvällen blir lugn. Ha d fint :D Kraam!
Likes

Comments

Hello! I have had a lovely day, but now i am tired as shit and i cannot move. My couch will be my best friend until sebbe gets home. And then we will make som dinner, i was thinking taco's? I only need breakfast tomorrow for work and Sebbe has lunch ready for tomorrow so lots of food is not neccessary. :D Awesome! Tac'os it is :D

Tomorrow it's friday and this weekend we're maybe going to visit Sebastians nefue for the first time. He's name is Vilgot, I'm so exited! :D So happy for them!!

For the rest of the weekend I'm just gonna relax and enjoy life. Maybe go fishing with my love <3 :)

Have a nice day!! XXO
Likes

Comments