I helgen hade jag bästa Pauline på besök :D Vi åkte och spela minigolf sen åt vi kex med ost och vitt vin på kvällen :) även lite monopol spelande blev det också, självklart vann Fredrik ;)

Idag har jag varit och skrivit kontrakt på Deichmann :) sen har jag skickat in kontraktet på netto med :) Så blir en höst som jag kommer kombinera med två jobb :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vart sjukt varmt idag!! vinden har bara varit ljummen och solen har stekt på. tycker det är skönt men blir helt slut då jag glömmer att dricka mkt vätska.
jobbade kväll idag och tyckte tiden stod still vissa stunder, gick riktigt segt ikväll..
Imorgon blir det jobb igen och sen arbetsintervju :) plus att det kom ett kontrakt på posten från netto idag och jag får förlängt tills sista december om jag vill :) blir spännande att se va det säger imorn på intervjun. Ny arbetsplats med skor eller fortsättning på netto, spännande :)

Likes

Comments

Ska på jobbintervju på tisdag!! :D :D :D

Likes

Comments

Idag har jag och mamma varit och shoppat :) jag fick en riktigt söt klänning och Ralf ett nytt halsband :)
sen har vi varit vid hundbadplatsen och simmat med Ralf :)


Likes

Comments

Igår var jag ledig så då passade jag och Fredrik på att åka till hundbadplatsen ned Ralf :) Ralf är fortfarande lite feg och tycker det är lite läskigt när han inte bottnar. Men det blir bättre och bättre :)

Idag har jag jobbat en heldag igen, har gått bra och vi köpte pizza på lunchen :) va riktigt gott!!

när jag kom hem från jobbet fick jag en hejdåpuss av Fredrik sen åkte han mot skövde för att spendera några dagar där innan han börjar jobba igen :) Imorgon kväll kommer mamma hit och håller mig och Ralf sällskap i några dagar :) blir mysigt <3


Likes

Comments

Idag skulle jag varit ledig men jobbet ringde imorse så fick hoppa in och jobba 11-15.30. Lär bli en bra lön nästa månad iallafall :)
Va längesen jag fixade mina naglar så tyckte det var dax ikväll :)Likes

Comments

Har varit ute på en löprunda med Fredrik och Ralf, de ni ;) haha vet inte när jag var ute och sprang senast, måste vart när jag gick skolan typ :) inte för att vi sprang så långt men ändå :)

Likes

Comments

istället för ett kvällspass och två kortisar mån-ons, så blev det ett 10 timmarspass i måndags sen va jag ledig i tisdags och idag jobbade jag 6 timmar :)
skönt att va ledig i två dagar nu :)
sen blir det ett 10 timmarspass på lördag igen.

Likes

Comments

äntligen var den här långa Jobbhelgen över. Imorgon blir det ett kvällspass och sen två korta dagar :)
När jag kom hem från jobbet idag stod mannen och lagade mat och sen hade han skrivit massa fina lappar och satt överallt i lägenheten :) jag blev så glad!!

Likes

Comments

Igår när jag kom hem från jobbet stod maten på bordet och ljus var tända :)
idag har jag jobbat mellan 8-18.15 och är lagom seg nu, sen blir det en lika lång jobbdag imorgon med..

Likes

Comments