follow me on weheartit @lovefors

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mamma berättade helt från ingenstans att hon hade hittat en bil åt mig så vi i måndags for vi till Kiruna för att hämta min lilla röda Pt Cruiser.

Likes

Comments

I tisdags var jag tillsammans med min skolas avgångselever i Luleå för att besöka ett Universitet. Måste erkänna att vi inte såg mycket utav LTU men shoppade en hel del. Om ni klickar på bilderna så finns det länkar vars de är ifrån (Till de jag hittade dvs)

Likes

Comments

feelings

Nu är det Fredag och jag är äntligen ledig. Den här veckan har varit så hektisk och stökig att jag vara längtar tills den är över så jag kan få en nystart. Det händer så jäkla mycket just nu, man ska ta körkort, klara skolan, högskoleprov, fixa med försäkringar, bankpapper, bostadsköer och jobb. På toppen av det så har min älskade hund fått en tumör så hon har opererats och det känns bara som att allt har gått åt helvete den här veckan. Ska man känna sig såhär stressad? Har jag rätten att känna mig stressad?

Det känns inte som att jag får vara stressad när jag är såhär ung. Vad finns det som kan göra mig så stressad som vuxna inte har och göra med varje dag?

Likes

Comments

Har under en längre tid tyckt att de flesta kläder har varit gräsligt fula, så har gått runt i tights och huvtröjor hela sommaren. Men nu är min favoritårstid hösten här och då kan man börja klä sig lite finare igen. Dessa är några utav mina favoriter från Nelly som står på önskelistan. 

Likes

Comments