Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och skriver på ett personligtbrev, känns sjukt konstigt att man snart räknas som vuxen. Det är väldigt stressigt i skolan just nu, alla uppgifter som jag har släpat med under våren ska in. Men nästa vecka så har jag ett litet lov så den här stressen är värt det. Nu till helgen så ska jag till IKEA, har en sån hatkärlek för den butiken, men just nu så är jag så taggad på att köpa lite nya tavlor och plantor till mitt rum så det inte känns så tomt och tråkigt. Tog nämligen kål på varenda av mina växter under den här vintern, så lite grönt är väl behövligt.

Likes

Comments

feelings

Varje dag när jag minst anar det så kryper den fram, ett grått moln som förföljer mig vart jag än går. Den har varit min följeslagare länge nu, jag vet inte riktigt hur vi lärde känna varandra men nu är den min enda vän. Jag är aldrig ensam längre, men enda sen den kom in i mitt liv så känner jag mig ensam även om jag är runt andra. Det här molnet färgar mitt sätt att se på världen, allt jag ser känns grått och trist. Allt jag älskade att göra känns meningslöst, det enda som finns kvar är att dra mig undan från allt grått. Molnet förändrar inte bara mitt sätt att se på världen, den förändrar mitt sätt att se på mig själv. Den får mig att känna som den minsta personen i världen, någon som förtjänar att stå i regn och någon som inte är värd någonting alls. Mitt gråa moln.

Likes

Comments

fashion

Förra veckan så beställde jag hem ett par Adidas Gazelle sneakers i grått som jag har önskat mig i evigheter. Idag kom de äntligen, så nu kan jag känna mig lite fräschare än i mina f.d vita superstars som jag har burit tills de bokstavligen blivit bruna.

Beställde även hem ett par marinblåa Stan Smiths men de var i helt fel storlek, så det blir bara att skicka tillbaka. Här kan ni beställa likadana om ni skulle vara intresserade.

Likes

Comments

Under den senaste veckan så har jag lyssnat på ett par bra låtar av en fantastisk artist; @nwithu på soundcloud. Perfekta soundtracket till morgonens bussresa eller om man bara vill höra några lugna låtar i det fina vårvädret, rekommenderar starkt att ni checkar in hen. 

Likes

Comments