Hej, jag vet att det har vart tufft men jag vill att du kämpar i år, på riktigt den här gången. Du vet vem du är nu, ärlig, empatisk, rätt pinsam större delen av tiden och det viktigaste är att du bryr dig så mycket om allt och alla; STÅ FAST VID DETTA! Du är väldigt dramatisk och tenderar till att göra varje händelse till något som får dig att vilja dö. Men jag vet att du kan klara av allt det här, för du är så jävla bra. Det enda jag vill är att du försöker, försök! Gör ditt bästa och sluta tveka inför allt. Var snäll med människorna runt omkring dig även om du anser att dem är sjukt omogna och tråkiga, för vem gav dig rätten till att hata dem? Låt bli att dras med i något bara för att dina vänner gör eller tycker det, stå upp för dina åsikter och var dig själv. Lycka till med allt, det kommer bli tufft men det är det som är livet.

Likes

Comments

Ibland under jag om livet är värt att leva, skulle det inte bara enklare att bara dö? All oro, stress, sorg och besvikelse skulle försvinna. Jag vet inte om jag tänker på det här för ofta, på det här med hur jag mår och så. Kanske är det på samma sätt som att man kan inbilla sig att något gör ont om man "känner efter" för mycket. Jag tänker på det hela tiden, oroväckande ofta. Livet känns kul för stunden, men i långa loppet har de varit ganska grått och sorgligt. Kanske är det något som har gått sönder i mig som inte går att laga, det är så det känns. Men jag ska försöka må bättre nu, kanske ta tag i allt.

Likes

Comments

Under de senaste månaderna när jag bara har legat i min säng och dödat tid så har jag hittat en massa nya youtube kanaler som jag är helt obsessed med. Så nu tänkte jag dela med mig av mina nya favoritkanaler som jag har tittat på under större delen av min vakna tid.

LIFESTYLE/MODE/BEAUTY

Jag har kollat en hel del lifestyle/mode/stil videos, så nu känner jag mig inspirerad att göra fina outfits och köpa massa fina kläder. De två kanalerna som jag kollat mest på är ToThe9s och TheLineUp. Kanalerna är typ likadana för de har samma stil på ett ungefär så för er som gillar "minimalistic fashion" bör checka in dessa för att få massa modetips.

Sen har jag tittat en del på de här "beauty/haul/diy" kanalerna, som MyLifeAsEva, Claudia Sulewski och Maddi Bragg. Vet inte riktigt vad man ska kalla dom, men tycker iaf att ni kan ta en titt om ni vill ha tips på hur ni ska inreda, klä er och så.

Jag har även tittat på två danska kanaler som också fokuserar på lifestyle/mode videos och de heter Louise Madsen och Emilie Malou. Jättebra videos som ni borde checka in för allt ifrån julklappstips till nyaste trenderna

Likes

Comments