View tracker

​följ mig på weheartit @lovefors

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var en relativt rolig dag, skickade in mitt hemprov i svenska och skrev en reflektion av mitt sociologiarbete. Känns så bra att göra något produktivt för en gång skull. Har äntligen blivit av med en förkylning som har hängt efter mig i typ två veckor så jag kunde äntligen gå och träna igen. Blir direkt slö och trött när jag inte tränat på ett tag så de är bara att fortsätta med rutinerna igen som vanligt.

På kvällen så gick jag ut och åt med Klara, Kärstin, Vendela, Ebba och Matilda. Det blev att äta på Nittaya, supergott åt en rätt med äggnudlar, broccoli och blomkål som jag har tagit tidigare. Det var kul att träffas och göra något för en gång skull, var speciellt taggad på att fixa mig. Upptäckte att jag älskar att ha mitt hår platt, som jag typ varit emot sen alltid. Kul med något annat än att ha de frissit och självlockigt.

Likes

Comments

View tracker

Igår bestämde jag för att fara till byn, sjukt mysigt har de varit hittills. Vi satt vid elden och gjorde vegoburgare som för övrigt var galet goda. Idag har jag legat i soffan, kollat på Masterchef Australien och Sagan om Ringen. Tror inte att jag kommer flytta mig desto mer idag, ska kanske baka nånting, who knows. Myshelg skulle jag kalla det

Likes

Comments

Frank Ocean har släppt ett album. Jag upprepar, FRANK OCEAN har släppt ett nytt album! Har lyssnat näst intill maniskt på albumet och jag har några saker att säga. 1. Inte så bra som Channel Orange (men det är ju kanske inte ens möjligt) 2. Äntligen? 3. jag älskar det, soundet, texten, fantastiskt. Hade svårt för albumet första lyssningen men jag har de med nästan alla album. Mina favoritlåtar är Nights, Solo, Selfcontrol och Seigfreid

Likes

Comments

​Ett månads hopp igen, sprang igenom augustis sista veckor och in i september. Olivia flyttade till Umeå, grät ofantligt mycket kändes som slutet på en era. Skolan började och jag ville dö, det var som att jag hade förträngt allt det jobbiga med min skola under sommaren. Att komma tillbaka till en grupp människor som man verkligen inte trivs med, jobba matematik och äta en snor-liknande kebabgryta; kändes förjävligt rent utsagt. Det blev lite bättre efter nån vecka dock, rutinerna är mitt allt. Älskar att veta exakt vad jag ska göra och känslan av att inte ha något att göra hade börjat kännas jobbig efter 10 veckor. Stig upp, gå på bussen, skola, bussen, hem, gymmet, duscha, sova och sen samma igen. Kanske kommer bli långtråkigt men inte då än iallafall, jag ger de nån vecka till innan jag faller ner i gropen av ångest och uttråkning igen. Har inte fotat, inte målat, skrivit nånting på 1 månad. Kan inte fatta det. 

Likes

Comments