Jag hatar den känslan, som att allt runt omkring mig rör sig, skrattar - lever, men jag står kvar helt orörlig. Tiden spenderas med att oroa sig över att tiden snart är slut, snart är du vuxen, snart ska du vara klar, snart är det över. Det värsta jag kan tänka mig är att inte leva på riktigt. Just nu så står jag bara där och väntar, i ett evigt väntrum på saker som aldrig kommer hända. Vi är unga, vi måste ta vara på tiden; Lev medan ni kan.

Jag hatar den känslan, som att livet har stannat upp men allt omkring mig fortsätter. Jag lever inte, jag bara väntar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, jag vet att det har vart tufft men jag vill att du kämpar i år, på riktigt den här gången. Du vet vem du är nu, ärlig, empatisk, rätt pinsam större delen av tiden och det viktigaste är att du bryr dig så mycket om allt och alla; STÅ FAST VID DETTA! Du är väldigt dramatisk och tenderar till att göra varje händelse till något som får dig att vilja dö. Men jag vet att du kan klara av allt det här, för du är så jävla bra. Det enda jag vill är att du försöker, försök! Gör ditt bästa och sluta tveka inför allt. Var snäll med människorna runt omkring dig även om du anser att dem är sjukt omogna och tråkiga, för vem gav dig rätten till att hata dem? Låt bli att dras med i något bara för att dina vänner gör eller tycker det, stå upp för dina åsikter och var dig själv. Lycka till med allt, det kommer bli tufft men det är det som är livet.

Likes

Comments

Ibland under jag om livet är värt att leva, skulle det inte bara enklare att bara dö? All oro, stress, sorg och besvikelse skulle försvinna. Jag vet inte om jag tänker på det här för ofta, på det här med hur jag mår och så. Kanske är det på samma sätt som att man kan inbilla sig att något gör ont om man "känner efter" för mycket. Jag tänker på det hela tiden, oroväckande ofta. Livet känns kul för stunden, men i långa loppet har de varit ganska grått och sorgligt. Kanske är det något som har gått sönder i mig som inte går att laga, det är så det känns. Men jag ska försöka må bättre nu, kanske ta tag i allt.

Likes

Comments