Vart vid havet idag och badat👌🏻
Det var jätte fint men de var inte soligt men de var ändå helt okej varmt i vattnet 💕
Snart ska vi grilla, så de ska bli mysigt🌊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Va nyss ute på en promenad med hunden❤️
Och ja så gick jag och leta efter Pokémon på Pokémon GO..
Hittade ingen, så jag gick hem😂
Efter bara en kilometer, men kände mig inte i form heller min hals vill inte som jag vill.. Vart så ansträngd bara av de lilla, men ska operera bort halsmandlarna snart som tur är👌🏻 och börja träna igen ligger bara still har inget och göra🔫

Puss puss💕

Likes

Comments

Vaknade för någon timme sen och känner mig helt slut i kroppen.
Förstår inte varför hur mycket jag än sover kan jag sova lika mycket igen..

Ja de är fullt ös på övervåningen små barn springer runt.
Ja du vad ska jag göra idag?
Blir nog att kolla på serier hela dagen🙈

Livet på landet😂😂
Känner ingen här så ja får göra de bästa av situationen🙈

Puss puss💕

Likes

Comments

Nu ska jag berätta lite om mitt liv..
Innan jag flytta hit nära Göteborg bodde jag på ett hvb hem i Alunda
.

Jag kom dit för att socialsjouren hämta mig på natten från hemmet jag bodde på innan och sen stanna jag där helt enkelt.
Jag hade ingen anledning att stanna där förens jag började göra saker som jag inte är stolt över, jag smög ut och drack, jag rymde till Enköping där jag hamna i bråk med polisen.

De här med att jag hamna i bråk med polisen var att min väska såg för tung ut, de var ända anledningen sen tog de tag i mig och jag svartnade och fick panikångest, jag fick handfängsel och de tejpade ihop mina ben med handfängslet.

Sen fick jag sitta i en cell i 3 timmar, hungrig och fick inte gå på toa när jag ville för jag skulle ta ett pissprov och de fanns ingen kvinnlig polis som kunde ta de så fick vänta 30-45 min för att gå på toa.


Sen åkte jag tillbaka till hemmet med blåmärken över hela mig, händerna var svullna och jag tror jag fick en liten hjärnskakning för allt snörade och jag somna direkt.

Ska snart in på förhör om våld mot tjänsteman, vad ska jag säga Lixom? De kom ytligare 1 hund polis bil, en till polis bil och en piketbuss och de var 6 st poliser på lilla mig när jag låg på baken, jag fick knappt luft när ena polisen satt på mig.

Till och med en taxichafför stanna och skrek vad de höll på med och då skrek polisen backa annars använder jag pepparsprej, jag känner mig så kränkt och smutsig, efter händelsen.

Vet ni vad? De var bara manliga poliser som tog mig och kolla över allt på mig, jag fick bara ha min tröja på mig i cellen, inte ens min bh, min tröja var genomskinlig.

Alla mina armband var borta polisen hade tagit sönder de på plats och sa att jag hade inga när de tog mig.

Den dagen förändrades mitt liv, jag som ville bli polis, nu ångrar jag mig.

Sen vart allt bara värre jag testade saker som jag aldrig skulle gjort annars, jag hamna i bråk med personalen och en tjej på boendet, jag mådde bra innan jag flytta hemifrån men nu är jag här och stoppar i mig utskriva tabletter.

Som att de ska ändra på hur jag mår🔫

Jag mår bra men har grova ångest attacker, och är nere i en depression, de ända jag vill är hem, träffa mina vänner och min familj men istället så är jag 5 timmar bort från de... Jag undrar hur socialen tänkte...


De var lite om mig 💕

Puss puss💕
Gammal bild men de är så jag känner✋🏼

Likes

Comments