Header
Min YouTube
Emelie Carlberg

​Japp! Det är den tid på året. Alla ska vara glada. Låtsas som ingenting OCH umgås med släkt, familj och vänner. Bara det att för mig är julen extra jobbig. Jag skulle inte gå så långt att jag hatar julen. Det är bara det att mina föräldrar gjorde slut för några år sedan, dagar innan julen. Jag skyller på mig själv för det. Det gör jag varje eviga dag. Jag vet att det inte syns, jag har bara blivit bättre att hålla inne alla tårar. Men när det närmar sig jul, så blir det svårt. Väldigt svårt.

Ett exempel på att jag jag har blivit bättre är att jag vill inte döda mig själv längre, jag gråter inte varje gång jag ser dom. 

Men som sagt. Det är snart jul. Och allt jag kan tänka på eller göra, är att gråta. Jag ifrågasätter mig varje natt. Vad kunde jag gjort bättre? kunde jag fixat det? Vad har jag gjort? Och en massa andra frågor. 

Så jag kommer inte vara så glad som jag brukar vara , dessa dagar innan och under jul.

Ta hand om varandra.

-Emelie Carlberg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta har hänt, jag vet inte hur länge längre. Varje natt och kväll, då jag blir typ extremt känslig. På ett dåligt sätt. Irriterad på ALLT! Jag vet inte varför. Och jag har inte vågat prata med någon om detta. Men nu börjar det bli värre och jag behöver hjälp. För nu drabbas min familj över detta här. Jag vet inte om det beror på stressen med att flytta och börja på gymnasiet eller bo med någon jag inte känner. Eller pressen över samma sak. Eller deprimerad. Jag vet faktiskt inte. Om ni vet eller varit med om samma sak, att man blir irriterad fram mot kvällar och nätter, så vill jag gärna veta det.

Likes

Comments

Då är det verkligen och äntligen varmt för första gången i sommar. och jag sitter i Varberg och har det underbart.

Likes

Comments

Jag har tänkt att bli mer kulturell i sommar. Det vill säga att denna sommar har jag tänkt att gå på museum, Universium i Göteborg med mer. Sedan har jag tänkt att åka ner till Skåne någon dag. Har aldrig varit i Skåne. Så dit ska jag en gång i sommar. Först till Helsingborg och sedan till Malmö. Kommer bli bra. Just det, sedan kanske till Danmark.

Vad ska jag mer göra i sommar? Jobba stenhårt med Youtube.

Likes

Comments

Mitt mående just nu? Hur mår lilla Emelie? Hur känner hon sig? Vad tänker hon på? De frågor ska jag svara, så ärligt som möjligt.

Först av allt, hur mår jag? Jo, jag mår piss. Och det beror inte på att klockan är tolv på natten. Det är vid denna tid, jag kan må så här. Så som jag verkligen gör. för då finns det ingen som frågar en, en gång varje kvart om man bör vara orolig att hon tänker skada sig själv. Vilket jag inte längre tänker göra. För jag är smartare nu. Jag lovar att jag inte ska ta livet av mig och att jag inte ska göra något som skadar mig eller andra. Jag har mått så här i en vecka eller mer. Och med mår menar jag att jag är ledsen och lätt irriterad dygnet runt.

Börja inte nu att fråga vad detta beror på. För jag vet inte ens svaret på det. inte än i alla fall. Sedan över vad jag tänker på är att jag vill må bättre, men jag gör inte det. Jag skriver detta för att jag vill att ni inte behöver vara oroliga och inte behöver titta upp på mig. Jag klarar mig själv genom detta.

Likes

Comments

Att hota någon till döds är bara helt idiotiskt. Enligt mig. Man ska inte hota med att ta andras liv. Man borde istället prata om situationen eller bara ignorera varandra helt. Det är det smartaste enligt mig. MAKE LOVE NO WAR!

Likes

Comments

Har lovat mig själv att aldrig titta på den norska serien SKAM. Men nu har jag börjat se den. Och tro det eller ej så börjar jag gilla den. Jag har just sett klart på säsong 1. Och den var kjempebra:)

Anledningen till varför jag inte har valt att se den tills nu är för att i mitt huvud så var serien för stor. Men när min skola visade den så blev jag fast vid den.

Så nu vet ni att jag börjat titta på SKAM. Och att jag är en del av dagens ungdomar.

Likes

Comments

Har inte orkat att uppdatera om min testa på period eftersom jag också har haft nationella igår i matte. Men nu är jag här. Andra dagen gick galant. Vi fick tacos. (Taco-Tisdag) Nej men mina sista tankar efter prova på är att jag håller båda tummarna på att jag kommer in. Eftersom både skolan och boendet värkar fett Awesome.

Mer än det så har jag tänkt att börja fokusera mer tid på min youtube kanal. Med start nästa Vecka. Så håll utkik då:)


Likes

Comments

Jag överlevde natten. Vilket är tur. Nu sitter jag i en säng och har ätit macka och druckit kaffe och väntar tills jag ska ta och gå och testa på ett gymnasium. som jag innerligt hoppas att jag kommer ni på. Men det får jag reda på efter jag slutat skolan. Ni hörde rätt. Jag får reda på redan några dagar efter jag slutat skolan om jag kommer in. Men nu ska jag bara ta det lite lugnt och titta på Youtube.

Uppdaterar om resten senare.

Likes

Comments

Om jag skulle beskriva min känsla just nu så skulle jag säga att det är en blandning utav nervositet och lite glädje.

Just nu när jag skriver detta sitter jag i ett rum mitt i Tidaholm. En stad som jag aldrig visste fanns fören några veckor sedan. Och här ska jag prova på att bo i tre dagar. Vilket jag hoppas ska gå bra. Jag ska såklart inte spendera hela tiden i ett boende. Jag ska också prova på ett gymnasium som jag hoppas att få komma in i. (Inriktning estet) Jag får reda på det innan jag slutar skolan. Vilket jag tycker är grymt. Så jag håller tummarna. Så på Måndag och Tisdag ska jag testa på. Så här långt så är boendet bra. De har wifi och kaffe. vilket jag älskar:)

Uppdaterar er om mer. Så hörs vi när vi hörs.

Likes

Comments