​Hej! vad kul att du hittat hit! Jag i mitt första inlägg tänkte berätta lite om mig själv och vad jag gör. 

Till att börja med går jag under mitt alibi namn LoveDevilCat som uppkom redan för cirka 5-6 år när jag började spela datorspelet Leauge Of Legends med några vänner. Efter det har det hängt med och har blivit ett namn som flyter bra i munnen när man säger det. 

På min fritid håller jag på med rollspel. Som går ut på att man ska spela en karaktär som man gjort själv utefter böcker, regler och en viss typ av värld. Och nej, man är inte ute och springer i skogen eller så under rollspel. Det gör man i lajvets värld. När man spelar rollspel sitter man runt ett bord och slår tärningar utefter vad man vill göra och rollspelsystem. Man får även förutsättningar av den som håller i rollspelssektionen. 

I lajv där emot som jag också håller på med så gör man också en karaktär som man skickar till arrangörerna för lajvet och de godkänner den. Då är det dags att sy kläder som passar till lajvet du ska på, alla har inte samma tema och därför skulle det se konstigt ut om lajvet utspelade sig i medeltid och du kom i kläder som är anpassade till framtidens tid. Men när man fixat kläderna då ska man ut på lajv! oftast och beroende på lajvtyp och tema åker man ut i skogen.

Jag spelar även dataspel, bland annat lol som jag nämnde över, Guildwars2, liite minecraft då jag inte spelar ensam, jag spelar spel som går via steam dvs spel som subnotica, rainbow six, the ARK, the Isle, Day of Defeat sorce, Lara croft (de nya men har också några av de gamla) m.m. 

Jag planerar även att köpa OverWatch när jag får pengar till det! 

Det var lite för mig!! hör av mig snart ! ses!

Likes

Comments