Header

Känner att dagarna och veckorna bara springer iväg och vi är snart halvvägs inne i september månad. Detta innebär dessutom att hösten närmar sig. Hösten ligger mig varmt om hjärtat, det är något speciellt med hösten. Så mysigt med alla löv överallt, de börjar bli lite kallare, luften känns så speciell, man börjar klä sig i lite tjockare kläder, massa tända ljus och man myser ner dig med filtar och varm choklad och allt de där. Åh behöver jag ens säga att jag älskar hösten.

Dessutom har jag införskaffat mig ett par nya stövlar inför denna höst. Så fina och sköna dessutom också med en rosa rosett såklart 🍁🍂🎀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu kan jag säga att vårt sovrum är helt klart, eller ja lite små dekorationer kvar sen så. Våra egenritade och hemmagjorda sängbord är dessutom klara och jag är så nöjd med resultatet! 

Jag är helt förälskad i vårt sovrum & kombinationen av vitt, grått & puderrosa är verkligen min smak. De blir liksom så mysigt och lugnt på något sätt. 


Likes

Comments

I tisdags va jag hos finaste Steffi igen, hon gör verkligen magi med mitt hår. Är jag är lika nöjd varje gång och ser redan framemot nästa besök. Om tre veckor ska jag dit igen för att göra en ny nyansering i håret för att behålla de den där kalla askiga färgen. Är så glad att hon fått tillbaka kvalitén i mitt hår, de känns så  mycket friskare och så mycket tjockare. 

Har dessutom fått hem nya hårprodukter från Lanza till mitt hår 👌🏻


Likes

Comments

Kan inte säga annat än att säga att jag är totalt förälskad i vårt kök. Allt från bänkskiva, till färg, till handtag ja till precis allt. I början av juni stod köket klart och vi är så glada & så otroligt tacksamma för all hjälp vi har fått. Köket är verkligen husets hjärta och precis så är även planlösningen i vårt hus.

Tror inte vi har riktigt förstått vilken totalförändring vi faktiskt har gjort med vårt kök från vi tittar tillbaka på bilderna (läs: kolla under texten) Från att ha rivit väggar, bytt fönster, byggt igen fönster, ny el, fix med vatten, byggt in rör, slipat golv, lagt nytt golv, all el.. listan kan göras lång men så värt all tid och vi har verkligen fått de precis som vi önskat.Likes

Comments

Våren är här och det är verkligen så härligt. Jag älskar verkligen våren. Detta har jag verkligen längtat efter, vår i vårt nya hem. Mitt all renovering, fix och allt de där så passade jag på att boka in ett besök hos bästa Steffi som fixade mitt hår, jag kunde verkligen inte bli mer nöjd. Lagom kort, ljust & fräscht. Bästa beslutet verkligen, varit lite nojig för om de skulle vara för kort, men jag älskar de verkligen!

Dessutom har jag länge funderat på om jag ska göra fransar eller inte. De ser liksom så fräscht ut, att vakna upp på morgonen och se naturligt sminkad ut och nu när våren är här och snart likaså sommaren så hade de varit skönt när strandhäng och allt de där. Så i veckan var jag iväg och fick nya fransar. Så nöjd!


Likes

Comments

I fredags var de min dag, min födelsedag & jag fick fira den med de två viktigaste personerna i mitt liv. Min bästa vän & mannen i mitt liv.

Först jobb där alla barn & kollegor sjöng för både mig och bästa vän (läs: som fyller år dagen efter mig) Därefter överraskade de oss med fredagsfika, rosa dekorationer och fina presenter. Efter jobb åkte jag och mötte upp lillebror så vi gick på stan och sen fikade vi på Espresso house sen åkte vi hem till mig. Senare så kom bästis hit och överraskade mig med fina presenter. Två Gant handdukar & rosa dessutom, så fina & fluffiga. Därefter åkte vi ut på väla & shoppade lite. Blev lite nytt från rituals. Kvällen avslutades med grillat & mys med min man.

Likes

Comments

En månad senare och nu är köket nästan färdigt. I skrivande stund sätts de sista kaklet upp på väggen och sen ska de fogas. Imorgon kopplas vattnet in och under veckan kommer elektrikern. Därefter är det bra täcksidorna som ska kopplas in. Så skönt när man börjar se resultat och det blir verkligen så fint. Så glad att vi valde att ha ett vitt kök, så ljust och så fräscht. Längtar så tills det är klart! 

Denna helg har vi hunnit med att göra en inköpslista till köket inför ikea nästa helg. Allt från tallrikar, skålar, bestick glas till stekpanna och kastruller. Känns som en riktigt bra vecka som väntar faktiskt. 


Likes

Comments

Vi har verkligen kommit en bra bit på köket på två dagar nu (eller dagar kan jag egentligen inte säga men kvällarna efter jobb). Alla stommar är byggda både till skåp under bänkskivan, vitrinskåpen och till ön. De blir verkligen så fint. Till en början när vi planerade vårt kök tejpade vi på golvet för att se ungefär hur köket skulle bli. Men nu när man ser stommarna såhär så känns de verkligen som att vi gjort rätt val när vi planerade köket. De blir verkligen ljust & fint.

Nu väntar jobb och därefter studiebesök. Ikväll kommer vår elektriker hit för att fixa med de i köket.
Nu ut i de kalla snöovädret & bege sig till jobb. Ha en underbar dag!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. En bra vecka dessutom. Vilken helg de har varit, en massa målande och nu är hela hallen och köket målat, vitt blev de. De känns verkligen så ljust och fräscht. När N kommer hem idag ska vi börja bygga köket. Alltså som vi har väntat på denna dag och jag längtar så tills köket är klart. Till inredning, detaljer och allt de där. Därefter ska vi klura ut vart vi vill ha våra fondväggar.

Denna vecka är en lite kortare arbetsvecka då jag är ledig tillsammans med N på fredag. Vi ska då åka iväg och köpa golvlister och foder till dörrarna. De kommer göra så mycket och likaså denna vecka. Ser så mycket framemot den. Nu väntar köksbygge 👏🏻🔨


Likes

Comments

Allt vad heter slipa & spackla är klart, iallafall vad gäller detta projekt. Jag har fixat med de sista och nu har N precis kommit hem och han ska måla taket. Flyter allt på och går som de ska så kommer vi att kunna börja bygga köket redan i slutet av helgen, kanske söndag. Åh som jag har längtat efter denna dag.


Igår va jag faktiskt iväg och gjorde nya naglar. Har gått på samma ställe en ganska lång tid nu och på slutet var jag inte alls nöjd, tappade dom, de bubblade sig och dom blev fort matta. Så byta till ett annat ställe och jag är verkligen så nöjd och jag hoppas att detta ska hålla.


Likes

Comments