Family, Our life, Just me

Igår vaknade vi upp lite kaotiskt, Nemo fick ett migränanfall och det slutade med att han fick vara hemma och sov bort halva dagen. Tycker så synd om honom när han får så ont! 🙁

Jag spenderade dagen i soffan eftersom det inte fanns så mycket annat att göra mellan det att jag servade min lilla stackare. Satt mest och tänkte på allt och inget tills jag kom att tänka på det här med det mörka vinterhalvåret och ökningen av depressioner och nedstämdhet. Jag vet att jag skrivit om det tidigare, att jag typ drivs av solenergi. Jag har ju mått sämre sedan det började mörkna i höstas och jag hamnar liksom i en svacka mellan början av november till slutet av februari varje år. Det är verkligen inte kul! Tycker jag har försökt med diverse olika knep och tips som sprids inför vintern men inget funkar. Vissa dagar känner jag att hade jag haft ekonomin till det så skulle jag flyttat till soligare breddgrader under vinterhalvåret. Men jag får försöka leva på hoppet om att sommaren kommer tillbaka istället och då blir allt lättare! 😜

Men nu har jag en fråga till alla er. Tycker ni att det har varit mörkare denna vintern än föregående vintrar? För det är någon jag reflekterat över flera gånger nu i vinter och jag upplever att det har varit mörkare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har antagit en jätte kul utmaning!

Från och men idag anordnar Nouw som är mitt bloggnätverk en #nouw30daychallenge som går ut på att blogga varje dag i 30 dagar för att utmana och utveckla oss bloggare i vårt bloggande.

Känns som en super kul grej och jag känner mig jätte peppad! Jag kommer jobba med att göra personliga och givande inlägg 😊

Nu kör vi!

nouw.com/nouw30daychallange

Likes

Comments

Just me

Vill verkligen tacka alla som efter mitt långa uppehåll här på bloggen är tillbaka och följer mig! 😊

Trodde faktiskt inte att det var så många som skulle notera att jag är tillbaka men jag är verkligen positivt överraskad och så tacksam! Ni som följt mig genom både med och motgångar genom åren, ni är verkligen guld värda!! Tack!

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion and Beauty

Jag har fått ett super kul erbjudande i samarbete med NA-KD som jag får dela med mig av det till er!

Dags att fylla på i garderoben inför våren? Eller bara dags att unna dig något nytt?

Med rabattkoden GRAB20 så får ni 20% rabatt när ni handlar på NA-KD.com

Gäller på allt förutom reavaror.

Klicka på bilderna för länk till plaggen. #nakdxmetapic

Likes

Comments

Our life, Just me

Tänkte att eftersom jag inte varit så aktiv under det gångna halvåret så passar det väl väldigt bra med en liten uppdatering om vad som hänt den senaste tiden 😊

Är väl inte några storslagna händelser utan det mesta är ju bara vardagen som tuffar på. Jobbar ju fortfarande 100% i hemtjänsten och trivs fortfarande bra med det! 2017 var dock ett påfrestande år då vi påbörjat stora förändringar i verksamheten, men det blir nog bra när allt är i hamn.
Sen har jag börjat skriva på en bok, något jag tänkt på i flera år. Det är ingen bok som kommer bli klar inom någon snar framtid utan det får ta den tiden det tar oavsett om det tar 1år eller 10år 😜 men det kommer bli en spännande resa!

Sen så tar ju killarna mycke av min tid och dom är ju det viktigaste och ligger högst på min prioriteringslista. I och med att dom går i skolan nu, inte Milo än men han börjar till hösten, så är det mycke kring skola och läxor och där emellan så vill man ju ha värdefull kvalitetstid med dom.

Ja det var lite om nuläget. Inget super glammigt men jag trivs med livet ändå! 😊

Likes

Comments

Just me

God morgon från en febrig mig!
Detta är ju väldigt typiskt. Jag skulle vara ledig torsdag och fredag denna veckan. Skulle jobba kvällen igår efter möte men började nog känna mig lite dålig redan i tisdags och igår på mötet så kände jag att ju längre tiden gick desto sämre blev jag och fram mot slutet låg jag typ med huvudet på bordet och kände mig helt kass. Fick åka hem och ja nu kommer väl mina två lediga dagar spenderas nerbäddad med feber. Typiskt att man oftast blir sjuk när man ska vara ledig!
Men men det är inte mycke att göra åt så får väl ladda med lite filmer och serier och hoppas på snabb bättring 😊

Likes

Comments

Just me

Nu har till och med jag börjat nedräkningen till julafton :) Har sjukt mycket jag skall hinna denna veckan och jag jobbar fem dagar så kommer bli lite stressigt men det kommer vara värt det! :p

Idag jobbar jag 7-16 och ikväll ska jag till gymmet. En stor förändring som jag gjort i mitt liv är att jag lagt om kosten och börjat träna. Kan berätta mer om det vid ett senare tillfälle med jag är chockad över hur stor skillnad det gjort, både kroppsligt och i vardagen :) Jag älskar det och jag kommer fortsätta!

Hoppas ni får en fin dag och nu håller vi tummarna att det får ligga kvar lite vitt på marken till julafton!

Likes

Comments

Family, Just me, Our life

Äntligen helg! Och en ledig helg med mina goa killar! Det har verkligen varit en händelserik vecka. Måndag- Luciatåg med Nemo
Tisdag- föräldramöte för Marwins klass
Onsdag- Fika och Luciafirande för Milo
Torsdag- Drop in fika på fritids
Och imorgon är det Hockey men idag blir det en lugn dag förutom att killarna är bjudna på kalas :p

Jag har blivit jätte beroende av att planera och organisera min vardag. Förut kunde jag ha allt i huvudet och ta det som det kom men det går inte längre. Jag får skriva ner allt och jag har märkt att jag mår mycket bättre när vardagen är strukturerad och sen är det viktigt för killarna med fasta rutiner. Jag märker även stor skillnad på Marwin som inte alls har lika lätt till utbrott när han vet vad det är som gäller. Alla barn mår bra av fasta rutiner men barn med speciella behov behöver struktur på ännu högre nivå men det går inte att säga -nu bestämmer vi att vi gör såhär... för man måste prova sig fram så man hittar rätt balans i sin egen familj. Alla människor är ju olika och så även lösningarna. Jag tror vi hittat vår balans (för tillfället iallafall) med tiden så kommer ju förändringar. :)

Ha nu en härlig helg allihopa!

Likes

Comments


Önskar en trevlig Lucia till er alla!

Vad var du helst utklädd till i luciatåget när du var liten?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw