Our life, Family

Full rulle idag med förberedelser inför kalas i eftermiddag för Marwin. Självklart blir det våffelkalas på våffeldagen! :) så nu ska vi handla och sen hem och städa men ville ändå kika in och hälsa alla en trevlig dag. Hoppas ni oxå har sol och att ni får äta många våfflor! :)

Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Our life, Family

Äntligen Fredag och sista jobbpasset innan ledig helg :) klockan fyra går jag av och ikväll blir det fredagsmys! Tillåter vädret så kommer vi nog vara ute en stund när vi kommer hem. Igår var det ju fantastiskt väder hela dagen. Efter att jag hade hämtat killarna igår så åkte vi till en badplats och hade picknick med min mamma. Var jätte mysigt! Nemo matade en svan och jag var typ livrädd att den skulle ge sig på honom för dom är ju rätt bitska av sig men Nemo har något speciellt när det kommer till djur för alla djur verkar gilla honom :)

Snälla låt detta vara börjar på våren! Mer sol och värme tack ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Just me, Tips and tricks

Här är en sak som ni kanske inte visste om mig, musik är en stor del i mitt liv. Precis som känslor så finns musik i olika former. Jag är ingen person som lyssnar på bara en musikstil utan jag faller ofta för olika låtar som väcker en känsla hos mig. Det kan vara liken känsla som helst, glad, ledsen, positiv, bekymrad, peppad. Lite som att leva och utrycka känslor genom musiken.

Här är mina topp tre just nu :)

Likes

Comments

Our life, Just me

Måndag och ny vecka, en fullproppad vecka med jobb och bus med killarna. Och efter att ha bokat om tiden två gånger nu så är det jag som tar och åker och får gjort de där cellprovet, det är inte kul men det är ju bra att man gör det så idag ska jag! Och så måste jag veckohandla. Funderar på att klippa mig, bara toppa det och fräscha till men det får bli någon kväll senare i veckan.

Så ja det är väg bara att göra sig iordning och åka! :)

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Our life, Just me

God morgon. Hoppas ni alla sovit gott, det har jag gjort :) Dock så känns det som att gårdagen inte existerade. Kunde inte somna natten till igår så jag blev vaken ända fram till fyra så då var det ingen ide att ens försöka sova längre eftersom jag skulle börja jobba tidigt. Det gick rätt bra igår för att inte ha sovit något men vid två så började ögonen kännas tunga och jag han inte så mycke mer än att komma hem så orkade jag knappt sitta upp. Somnade på soffan vid sex, då hade jag varit vaken i 37 timmar :p

Idag är jag slö även om jag har sovit ordentligt. Förmiddagen spenderar jag med killarna och sen kör jag helgens sista jobbpass ikväll. :)

Bjuder på bilder från fotograferingen här om dagen :) Fotograf: Anni Gustafsson

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion and Beauty

Snart är våren äntligen här och vi behöver inte packa på oss lika mycke kläder längre! :) Här skiner solen idag och då kände jag för att förnya min vårgarderob. Här är några av mina vårfavoriter från BOOZT,com.

Klicka på plagget för att komma till butiken.
Likes

Comments

Just me

God morgon denna smått gråa torsdag. Min enda lediga dag denna veckan. Har inga planer alls och just nu ligger jag bara i soffan och chillar. Tycker det är så svårt att ta vara på lediga dagar för dom går så fort. Är oftast bara ledig en dag och sen är det jobb igen och ibland känns det inte som att en dags ledighet räcker. Väldigt sällan nuförtiden känner jag att jag är ordentligt utvilad, jag vaknar tidigt varje morgon trots att jag jobbat sent och behöver sova. Känner mig lite nere för jag hinner inte göra allt jag vill men jag försöker hitta gnistan igen. Jag har liksom varit nere i depressions träsket och nu är jag sakta på väg upp.

Skrev ju nu när jag tog upp bloggandet igen att det hänt tråkiga grejer och det var därför jag blev tvungen att ta en paus. Jag var på botten då och anledningen till det är att det uppstått konflikter på jobbet, konflikter som inte är arbetsrelaterade men som gått ut över jobbet. Jag har sen första stund trivts jätte bra på jobbet, jag gillar dom jag jobbar med och vi har haft en så god sammanhållning men det brast och jag hamna mitt i ett krig där jag nu känner att jag har en bidragande roll i att stämningen är usel och jag vet inte vad jag gjort. Jag vet seriöst inte vad jag gjort! Jag vill lösa detta till varje pris men ensam är inte stark och det krävs mer än en person för att föra en dialog.
Jag mår dåligt för jag vet inte vad jag ska göra, vad jag gör fel eller varför det behöver vara såhär.
Jag trivs fortfarande på jobbet men det måste ske förändringar.

Jag vill inte att någon skall tycka synd om mig utan det här är bara anledningen till varför bloggen blivit lidande. Mitt huvud går på högvarv för att försöka förstå vad som händer och i detta så ska man göra ett bra jobb och just nu tar det typ upp all min energi. Det blir bra det tvekar jag inte på men hur vägen dit ser ut har jag ingen aning om. Jag försöker att fokusera på positiva saker i liv och sakta blir det bättre.

Likes

Comments

Just me

Igår kände jag mig inget vidare. Vaknade med ont i halsen så jag tog det bara lugnt och kurerade mig eftersom jag skulle jobba kväll. Känns fortfarande som att det är något som ligger och inte riktigt vill bryta ut och idag var jag på jobbet kl sju igen så blev inte många timmars sömn. Får leva på ipren och hoppas på att det inte blir värre än såhär :/ minns inte när jag var sjuk såhär ofta senast. Blä!
Kämpar på och längtar till fyra när jag får gå hem och bädda ner mig igen.

Kram på er!

Likes

Comments

Our life, Family, Just me

Söndag och vi är på plats i ishallen. Marwin har slutat spela hockey och har börjat träna innebandy istället men Nemo han kämpar på och tycker fortfarande att det är jätte roligt. Nästa gång är det avslutning med match mot A-laget och det ser han verkligen fram emot :)


Annars händer det inte så mycket mer idag än att jag ska städa och sen bara mysa med mina favvokillar, får passa på nu för imorgon börjar en sexdagarsvecka (jag jobbar sex av sju dagar) varav fyra kvällspass :/ gillar inte dom veckorna. Men sånt är livet, allt kan inte vara kul jämt :p

Likes

Comments