View tracker
View tracker

Family, Our life, A child in heaven

Jösses va trött jag är... hur kan man vara så trött?? Vill ha sommar, sol och massvis med energi. Men först vill jag ha jul! :) Funderar på om jag ska slå in julklappar idag, måste bara åka och köpa julklappspapper. Tror jag är så gott som klar med julklapparna så det känns faktiskt bra. Dock så har jag inte vågat planera julen än för jag fick inte reda på fören här om dagen att jag får ledigt på julafton. Skulle egentligen jobbat 7-16. Men julen är en en tuff period för min familj eftersom Ellie dog och det skulle ordnas med begravning och sen två dagar innan julafton ta ett sista farväl. Så julafton vill jag spendera med min familj, vi behöver varandra då.

Det är typ natt jämt... lite snö till jul tack! :)

Likes

Comments

View tracker

Tips and tricks

Vad tycker ni om årets julkalender, Selmas saga?? Jag älskar den! :) För första gången på många år så har dom lyckats! Den är fin, varm, charmig. Jag sitter bänkad precis som barnen, hihi. Känner mig som barn på nytt ;)
Killarna har laddat ner spelet på surfplattan och tycker det är jätte spännande. Längtar redan till morgondagens avsnitt :)

Likes

Comments

Our life, Family, A child in heaven

Tack till er som stöttade och gratulerade vår lilla ängel igår på hennes födelsedag! Vi har verkligen många fina människor runt oss. <3

Vi firade Ellie igår med att gå till graven och tända massa ljus. Milo fick ställa dit en liten lykta och Nemo blöd Ellie på lite dricka ;)
Sen åkte vi hem och hade ett litet kalas för våra närmaste, var jätte mysigt. En väldigt fin dag blev det men oxå väldigt tung. Man kan inte låta bli att tänka på hur livet hade sett ut idag om hon hade levt här med oss, vem hade hon varit, vem hade hon varit lik??? Ja alla miljoner frågor kommer tillbaka.

Men jag försöker att tänka att min dotter är något alldeles extra, det är inte många som är mamma till en alldeles egen ängel <3Likes

Comments

Family, A child in heaven

Två år har gått sedan jag blev mamma till fyra. Tre på jorden och en liten ängel i himlen.

Tiden flyger iväg men jag minns det ändå som igår. Det är med sorg och saknad men oxå med stor kärlek som vi idag firar vår dotter/lillasyster Ellie på hennes 2 års dag!

Älskade barn va vi saknar dig!!

Likes

Comments

Just me

Jag brukar få höra att mitt namn är ovanligt eller att det är ett gammalt namn som fanns mer förr. Har många gånger fått frågan om jag verkligen heter Lilly eller om det är ett smeknamn. Igår blev jag lite nyfiken och googlade och Lilly är faktiskt ett namn som blir allt vanligare. Var faktiskt kul att det ändå var så många som heter Lilly :)

Likes

Comments

Our life, Just me, Family

Gårdagen var helt sjuk. Jag hade tusen måsten och jag stressade hela dagen. Julklapps shopping, provtagning på vårdcentralen, en sväng till jobbet och det viktigaste var att få tag på nya jackor till barnen. Nemo och Marwins börjar bli kräsna när det gäller kläder så det är inte så lätt. Han till och med att köra in bilen till verkstan innan jag hämtade barnen. Jag lyckades faktiskt att avklara alla måsten så när som på en jacka som var fel storlek så jag kände mig väldigt nöjd när jag gick och la mig igår. Dock så känns det nästan som att det var lite skönt att jobba idag så att jag får ta det lite lugnt :p hihi

Hur går det för er med julklapparna? Jag tror jag har två kvar. Men jag tycker det är så sjukt svårt nuförtiden att komma på vad jag vill ge. Jag vill oftast att det skall vara något praktiskt som personen verkligen kan få nytta av. Barnen tycker jag är jätte svårt för dom vill ju bara ha sånt som andra har eller sånt som kostar skjortan och jag vägrar. Det är tanken som räknas inte prislappen.

Den lugnaste stunden igår, väntrummet :p

Likes

Comments

Our life, Just me, Family

Oj vart tog helgen vägen?! :p

Igår efter jobbet var jag helt slut efter två pass i totalt kaos. Kändes riktigt skönt att bara gå hem, byta om och sen var jag bjuden på middag hos Ulf så jag kom dit till dukat bord :) snacka om bortskämd!
Sen sov jag som en stock och idag har jag bara tagit det lugnt. Jag och Milo har varit och handlat inför veckan. Jag märkte att jag inte är jätte konsekvent när jag är trött och slö för det slutade med att Milo stolt vandrade ut från affären med ett paket ballonger, en leksaksbil och en ny tandborste :p

Nu blir det snart mat och sen ska jag göra mig iordning för helgens sista arbetspass.

Likes

Comments

Just me, Home, Our life

Idag kunde jag inte hålla mig så nu har jag tjuvstartat med lite juliga gardiner, dukar och kuddfodral. Det blir så mysigt och ombonat :)
Har kollat över alla advetstljusstakarna men jag hittar inte julstjärnorna som jag brukar ha på killarnas rum. Får fortsätta leta annars får jag köpa nya innan dom kommer på söndag. Nu ska jag ta en liten paus och lyssna på lite julmusik och äta en clementin innan jag fortsätter. I eftermiddag ska jag träffa en vän som jag inte träffat på länge och ikväll ska jag mysa med mina killar som jag inte träffat sen i förrgår... känns som en evighet! :p

Likes

Comments