God kväll allihopa! Hoppas ni haft en bra dag, det har vi haft. Det har varit mycket jobb det senaste så idag har vi bara njutit av ledigheten. Killarna har fått nya frisyrer och jag har röjt lite på uteplatsen nu inför vintern. Vi kan faktiskt fortfarande plocka tomater :) det är flera som mognar hela tiden. Känns lite konstigt med ändå roligt att äta färska tomater som vi kan gå ut och plocka fortfarande och då är det ju snart mitten av oktober :) Men nu har jag fått slå på värmen här hemma. Blir så kallt på nätterna. Dax att skapa lite mysig höst stämning här hemma.

Gula körsbärstomater :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har blivit överöst med frågor det senaste så jag tänkte att jag tar och svarar på några av dom.

Hur mår du?

Med tanke på vad vi gått och fortfarande går igenom så mår jag faktiskt bra, jag behövde den här "cirkusen" för att liksom få en spark i baken och börja fokusera på vad som får mig att må bra. Jag vill se detta som ett stort positivt framsteg i vårt liv.

Har du och Ulf gjort slut?

Nej vi är fortfarande tillsammans och älskar varandra.

Varför har ni flyttat isär?

För att vi båda är personer som behöver utrymme. Vi behöver tid att bli starka i oss själva för att kunna stärka våra band och för att kunna växa oss starkare som familj. Vi ser det så att istället för att rulla på i det gamla vardagliga "vi tar varandra förgivet" så vill vi nu värdesätta tiden tillsammans.

Kommer ni flytta ihop igen?

Kanske i framtiden men just nu finns det inga planer på det.
Likes

Comments

Idag har det varit en fullbokad dag. Började med att lämna barnen, åkte hem och satte mig med webbutbildningen som jag gör genom jobbet. Sen fixade jag iordning lite innan jag åkte till mina föräldrar. Jag har bett mamma om hjälp med att skriva ner synpunkter som jag skall lägga till innan beslut fattas angående den anmälan som jag gjort mot Fröja (barnmorskemottagningen) där jag gick under graviditeten med Ellie. Dom är helt ute och cyklar och det gör mig så arg! Men får jag bara ner mina synpunkter så har jag fått säga mitt. Fröja har iallafall erkänt vissa fel dom gjort och det är ju ändå något.

Nu sitter jag i Kungälv och väntar på Ulf som snart slutar jobbet och sen ska vi åka och hämta killarna. Har varit många saker att ta in idag så känner mig lite trött i huvudet men känns ändå som en bra start på veckan. :)

Likes

Comments

Idag är det höst! Fy va kallt det är i vinden... var riktigt gott att komma in nu men vi har haft en spännande dag. Vi var och kollade på folkrace. Killarna tycker det är jätte roligt :) Vi tog med lite fika och så träffade vi massor med folk vi känner. Egentligen skulle killarna spelat hockey idag men eftersom det är folkrace så sällan här på Tjörn så blev det att åka dit istället då vi vet att dom uppskattar det så mycket.

Nu får det bli en lugn och mysig hemmakväll för att få upp värmen och för att ladda inför ny vecka imorgon.

Likes

Comments

En grå och trist dag men vad gör väl det. Här har vi varit i full gång sedan tidigt imorse. Vi har fått skaffat delar till min bil och Nemo har varit på kalas, första kalaset! :) vi har bestämt att vi går inte på kalas eller bjuder till kalas för kompisarna fören man börjar förskoleklass. Så det var första kalaset för Nemo och han var så spänd av förväntan :) medans har var på kalas så passade vi andra på att handla och så var vi till torget och lekte på lekplatsen, något kul fick ju Marwin och Milo oxå göra ;)
Sen hämtade vi en väldigt glad och nöjd Nemo som hade varit på det bästa kalset i hela hans liv!! :) hahaha.

Nu har vi precis ätit middag och killarna bygger med lego. Dom pausar typ var tionde minut och frågar -är det dax för lördagsgodis snart? ;) Nä inte ännu men sen blir det myslördag med mina favvo killar!

Likes

Comments

Hej allihopa! Tänkte ni kanske behövde en liten life update :)
Det senaste så har vardagen i stort sätt flutit på som vanligt med jobb, bus, lek, hushållssysslor m.m
Vi börjar anpassa oss till vårt nya "liv" och det börjar kännas rätt bra även om det är väldigt ovant ibland. Men det känns som att saker blir till det bättre så det verkar hoppfullt :)
Sen har det varit fullt upp med massa annat. Via jobbet så håller jag på med en utbildning i palliativ vård i livets slutskede och det är faktiskt väldigt intressant.
Förra helgen hade vi familjetid och åkte till barnens lekstad med killarna och det var väldigt uppskattat, var så längesedan vi var där nu.
Igår var jag även på första föräldramötet för Marwins klass. Massor med nyttig information#. Fröknarna och alla klassföräldrarna är verkligen underbara! :)

Haha, killarna älskar snapchat ;)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra för det gör jag, iallafall så bra som jag kan må just nu :) Idag kommer killarna hem till mig igen och gud va jag längtar!!

Vet att det har ekat tomt här men det har många anledningar. I och med att livet har förändrats drastiskt så betyder ju det att det kommer bli lite annat här inne med. Jag kommer absolut inte lägga ner bloggen, aldrig!! Hihi men det som gjort att jag varit lite frånvarande är att jag går och funderar en hel del. Jag vill fortsätta med mitt upplägg och målet om minst ett inlägg per dag men just nu vet jag inte vart jag ska dra gränsen för vad jag skall dela med mig av och vad som är "privat". Jag vill ju självklart vara personlig och dela med mig av allt mellan himmel och jord och det kommer jag göra men jag vet inte just nu hur mycket av det vi som familj går igenom som jag skall dela med mig av och det jag delar med mig av ska ju kännas okej för både mig, ulf och barnen så det är något som vi diskuterar lite fram och tillbaka. Vi börjar leva efter ett för oss otestat koncept och vi måste få ta det i vår takt och därför är det lite svårt att uppdatera just nu då detta tar mycket av vår tid och samtidigt så rullar vardagen. Men jag kommer så sakteliga att komma igång med bloggen igen och jag hoppas och tror att ni har förståelse :)

Pöss på er!!

Likes

Comments

Idag är en sådan dag som jag planerat att göra väldigt mycke men så blir det oftast inte. Känner mig trött och yr så jag tar det lite långsamt. Planen var att storstäda hela huset men det blir till att lugnt gå och plocka och ta ett rum i taget så får vi se hur långt jag kommer. Ikväll hade jag iallafall tänkt att pyssla om mig själv lite med ansiktsmask och ett varmt bad. Kommer jag behöva efter den här dagen för även om jag städar lugnt så är det så varmt så man blir helt svettig.

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag kanske jag skall säga :) Igår blev en lång dag med jobb och annat så idag vaknade jag med huvudvärk. Ingen bra start på dagen men det börjar rätta till sig. Sitter just nu och håller på med lite research och försöker leta inspiration. Försöker komma på hur jag kan utvecklas i det jag gör och tycker är roligt. Vart vill jag komma med det jag gör? Låter kanske rörigt och konstigt men det är vid dessa tillfällen när man sitter och brainstormar som gör att jag känner sånt driv och det gör att jag mår bra. Ingenting händer över en natt och ibland hamnar nog vi alla i svackor då vi bara vill ge upp allt men önskan och längtan efter att någon dag nå dit vi vill håller vårt hopp uppe. Låter som väldigt djupa ord men det har varit tufft ett tag nu och det har gjort att jag lagt mer tid på familjen och då har liksom "mitt" fått vänta.
Men ska vi ha förutsättningarna för att lyckas med vår familjedröm så måste vi oxå fokusera på oss själva, alla pusselbitarna måste vara på plats :)

Jag vet att min stämning här på bloggen har varit lite nedstämd men precis som för alla så går livet upp och ner och jag vill skriva personligt och utifrån mig och mitt liv och då är det ju så ibland att vissa dagar är tyngre än andra. Sen tycker jag att det hade känts fruktansvärt fel om jag skulle låtsas som ingenting och måla upp en bild av en alltid glad, lycklig, över positiv och problemfri familj som vi egentligen inte är, vi är en helt vanlig familj och alla familjen stöter på svårigheter då och då och det är ju genom dessa som våra band till varandra bygger sig starkare.

En svacka behöver inte betyda ett nederlag, det kan betyda en helt ny start och kan öppna upp för många fler möjligheter till att jobba framåt mot dom gemensamma målen! :)

Likes

Comments

Vi var uppe med tuppen idag igen. Åt frukost och sen gick jag hem, tvättade och städade medan resten av familjen spelade tvspel hos Ulf. Sen blev det en liten tripp till affären och så åt vi middag ihop hemma hos mig :)
Nu idag börjar allvaret kan man nog kalla det för, ikväll blir första natten jag sover ensam hemma. Känns jätte jobbigt men det är ju så med det mesta att man behöver lite tid att vänja sig. Har ju sovit ensam förr och överlevt :p

Busungar :)

Likes

Comments