Vardag, Ätbart, Anorexi, Frukostar

...söndagsfrulle

...morgonpromenad

Idag blev det sovmorgon och senare frukost, men jag och Ronja myste i soffan hela morgonen. Sedan blev det frukost innan jag tog ut Ronja på promenad och det är så roligt nu när Ronja orkar gå långpromenader. Idag blev det skogspromenad och hon tyckte det var så roligt och spännande!

Igår firade vi syrran och hon hade sin vovve med sig. Herregud vilket liv det blir med tre hundar, de var helt vilda. Så idag känner man sig lite sliten haha. Vi åt ju burgare och pommes till middag och sen födelsedagsfika. Det blir skitjobbigt för mig, verkligen skit-åt-helvete-jobbigt. Men berättar det i ett enskilt inlägg om lördagsutmaningen och allt det. Men tur att jag hade alla hundar, det hjälper så mycket.

Idag blir det gymmet och annars mer träning med Ronja, första dagen på hur länge som helst jag också har lite lägre energi så då får man ju passa på att ta det lite lugnt också och lyssna på kroppen.


​Kisses-A💋

Gillar

Kommentarer

Vardag, Ätbart, Anorexi, Frukostar

Havregurt med  granola & banan // bröd med mjölkfritt smör, vegansk ost, tomat & gurka // ett glas soyamjölk med "nicks chokladdryck" // kaffe med "oatly ikaffe"

God förmiddag eller nåt..

Lördag och äntligen är det lite varmare ute. Idag tog jag, mamma, Ronja och Russi en timmes morgonpromenad vilket var härligt. I eftermiddag ska vi fira syrran så då kommer syrran, Filip och lilla Rocky hit som är deras vovve. Och det är första gången Ronja och Russi får träffa Rocky.

I och med att det blir födelsedagsfirande idag så blir lördagsutmaningen ganska enkel - middagen blir ju hämtmat från texas longhorn och då veganburgare för mig och så har vi födelsedagsfika vilket blir någon typ av chokladboll för mig. Så två utmaningar blir det idag men är ändå två utmaningar jag gjort förut men inte på samma dag.

​Kisses-A💋

Gillar

Kommentarer

Vardag, Ätbart, Anorexi, Måltider

...Ronja på valpkurs

...dinner

Idag var jag och Ronja på valpkurs för första gången och hon var sååå duktig min lilla tjej! Blir så stolt i mammahjärtat <3 Koncentrationen under valpkursen var också bättre än vad den brukar för mig haha och det var så roligt. Detta ger mig så mycket motivation till att fortsätta kämpa trots att det känns åt helvete ibland och jag ser ingen ljus framtid och vill bara svälta. Men Ronja och göra saker tillsammans med henne ger mig så mycket positivt och styrka. Det bästa jag kunde göra för min "recovery" var att köpa henne. För jag hann inte alls tänka på min kropp eller få ångest under tiden jag var där utan var helt fokuserad på Ronja och vad vi skulle göra. Ronja är verkligen anledningen till dit jag kommit idag. Utan henne hade jag fallit tillbaka för längesen. Hon hjälper mig mer än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig.

Imorgon ska vi fira syrran och då kommer även hennes hund hit så det ska bli så intressant att se alla tre hundarna tillsammans. Jag är verkligen crazy dog lady haha. 

​Kisses-A💋

Gillar

Kommentarer