Header

Vardag, Anorexi, Ätbart, Behandling

...todays eftermiddagsmellis

Ny vecka och tillbaka på dagvården. Igår tog jag bussen från Stockholm så kom hem vid sextiden igår. Egentligen skulle jag ta tåget men det var sent så gick in och väntade sen kom tåget och åkte iväg utan att de ropade ut det i högtalarna eller skrev det på tavlan eller i appen. Så surt! Hatar SJ. Så bokade en bussbiljett istället.

Idag var det dagvård i vanlig ordning. Vikt togs som varje måndag och jag stod helt still i vikt trots att jag ätit 6 gånger varje dag. Och jag som var rädd att jag hade gått upp massor. Det blev lite jobbigt och krig i huvudet vid lunchen då dietisten ändrat i min matordination så är tvungen att äta en knäckemacka till lunchen. Tycker redan att min portion är stor men tydligen får jag inte i mig tillräckligt. Men skulle ljuga om jag sa att det inte känns skit, men finns inget som kommer få mig att gå ifrån den veganska kosten. Djurens välmående och det jag står för ligger mig för varmt om hjärtat. 

Under eftermiddagen har jag tvättat kläder och pysslat lite för att distrahera ångesten. Imorgon åker jag till Stockholm igen för på onsdag ska jag tatuera mig, är så sjukt jäkla taggad!

Kisses-A💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, Anorexi, Behandling

...me today

Jag ska vara ärlig och säga att det tar emot som fan att lägga upp bilder på mig själv. Mitt kroppsångest är extrem och det är inte så konstigt med tanke på hur mycket jag gått upp i vikt och vad jag jämför mig med. Men tydligen är mitt bmi fortfarande lågt men känslan säger något annat. Men orkar heller inte gömma mig och bli ännu mer begränsad än vad jag redan är,

Idag var det dagvård och det blev rätt jobbigt vid lunchen då jag blev serverad avokado till maten som är en stor "fear food" för mig. Friska Angelica älskar avokado och därför ville personalen utmana mig med det men anorexin ser bara fett och kalorier. Fick bara ångest när jag såg tallriken, men fick ett enormt stöd och påtryckning av personalen och fick efter mycket om och men i mig en liten bit och sedan fick jag näringsdryck.

Efteråt hade jag ett läkarbesök inbokat så jag och min behandlare traskade upp dit, läkarbesöket gick bra. Fått min sjukskrivning förlängd till slutet av april och sen pratade vi lite om mitt mående och ev mediciner. Men inga tabletter för mig, spelar ingen roll att både läkaren och min behandlare försökte få mig att prova sa nej ändå. Sedan gick vi tillbaka till ätstörningsenheten för vårdplanering och sen hade vi vårt enskilda samtal. Jag har fått en ganska rolig hemläxa av henne också, ska göra en "krisbox" och fylla med saker som motiverar och saker som jag kan använda som ångesthantering.

Kisses-A💋


Likes

Comments

Vardag, Ätbart, Frukostar

Vaniljgröt toppad med äpplemos & mandeldryck // en skiva Levain surdeg med mjölkfrit smör & tartex // ett glas proviva // kaffe

Godmorgon, idag är det onsdag vilket betyder att dagvården är stängd. Det är också bara en vecka kvar tills jag ska göra min fjärde tatuering, SÅ TAGGAD! Vet att det kommer bli så snyggt.

Startade min morgon med grötfrulle framför lite youtube och senare idag ska jag ner på stan för att köpa nytt msmpulver och B12 tabletter. Det har även snöat inatt så ser ut över ett fint vinterlandskap igen. Älskar snö, så vackert! 

Kisses-A💋


Likes

Comments

Vardag, Anorexi, Behandling

Igår blev det ny vecka och dags för dagvården igen. Det var vikt och vågen visade ett rejält plus och jag började må så otroligt dåligt. Tror det är första gången på dagvården jag mått så otroligt dåligt över vikten. På avdelningen grät jag efter varje vägning vågade visade plus men igår var första gången på dagvården jag fick sådana extremt jobbiga känslor efter vikten även om jag känt att det varit jobbigt tidigare. Mådde riktigt dåligt under hela dagen så när jag kom hem på eftermiddagen kröp jag upp i anorexins trygga famn där hon höll om mig och viskade i mitt öra " jag finns här för dig, bara du gör som jag säger kommer allt bli bra". Jag lyssnade och åt ingenting resten av den dagen.

Imorse gick jag tillbaka till dagvården och fick tampas med mat och näringsdryck igen. Personalen fick mig även att tänka om lite så tog upp kampen igen när jag kom hem på eftermiddagen. Så både mellis och middag ligger i magen nu och har ett kvällsmål som också ska intas senare ikväll. Det är inte lätt, det är jävligt tufft och svårt. Anorexi är ett rent helvete att ta sig ur. Det är så jäkla lätt att sluta äta när det blir svårt i jämförelse med att fortsätta och gå emot. Men jag måste våga stanna kvar och möta känslorna istället för att bedöva och fly med anorexi och svält.

Kisses-A💋

Likes

Comments

Vardag, Anorexi, Behandling

...morgonprommis 

Söndag och jag har spenderat min morgon med en morgonprommis i minusgrader. Har för en stund sedan fått i mig ett sent mellis. Ibland känns det som värsta stressen att hinna få i sig alla måltider under dagen och jag är inte där än att äta ihop måltider, tycker det är för svårt. Menmen, alla 6 mål ska i magen ändå. Gick och la mig hyfsat sent igår då vi hade besök vilket var roligt och gav en hel del positiv energi. Sådant behövs verkligen.

Imorgon ska jag tillbaka till dagvården och det känns riktigt nervöst. Det har ju varit lite osäkert på om jag ska få gå kvar på dagvården. Men nu har jag skött mig perfekt och känns verkligen som jag gått upp massor i vikt. Så borde vara rätt safe. Och jag har faktiskt inte kunnat göra mer än vad gjort.

Kisses-A💋


Likes

Comments

Vardag, Anorexi, Behandling

...en torsdagsselfie

...gårdagens blöta morgonpromenad

I torsdags efter dagvården åkte jag till Stockholm och ska vara här över helgen. Igår var jag på campusbokhandeln och sålde massor av studentlitteratur och får nu mejl hela tiden att böckerna blir sålda, alltid ett bra sätt att tjäna pengar på. Göra sig av med böcker man inte behöver.

Annars var gårdagen otroligt jobbig för mig. Dels all ångest över maten. Jag äter alla mina 6 mål om dagen + att jag dricker tre näringsdrycker. Det känns otroligt jobbigt dels psykiskt och att jag är mätt hela tiden. Igår var det extra tungt då jag hade magkramper och illamående större delen av dagen, idag känns det bättre med det även om magen är i obalans, hehe.. Jag har också sådan otrolig kroppsångest att jag grät mig till söms inatt, men vovven märkte det och hoppade upp i sängen och la sig bredvid mig och slickade mig tills jag slutade gråta. Sedan somnade jag med henne tätt intill. myspys och absolut bästa botet mot ångest. Världens bästa vovve är hon!❤

Kisses-A💋

Likes

Comments

Årsresumé 2017

...i januari var det massor av snö och tjugo minus ute. Russi älskade det!

...jag och mamma hade tacokväll när vi var ensamma hemma

...i julklapp av Rickard ( mitt ex) så skulle vi gå på spa, så i januari gjorde det vi det. Hur mysigt som helst. Så det blev en eftermiddag/kväll med spa, middag på herrmans och avslutades hemma hos mig framför SKAM.

...åkte in på akuten pga min jävla mage.

...när vi äntligen kom hem därifrån fick jag sushi.

...jag började termin 3 på mälardalens högskola i västerås

...innan jag fick tillgång till min lägenhet pendlade jag mellan Stockholm och västerås. Då blev det rätt mycket plocksallad på vägen hem.

...gymmade som vanligt

...en sojalatte i väntan på nästa tåg

...hade en myskväll med Gräddi och Russi

...mådde väldigt dåligt pga förhållandet jag var i. Hade en konstant oro och klump i magen. Russi fanns alltid där och slickade mina tårar.

...jag och sis tog en vapianomiddag i MOS

...en annan middag på Oleary's

...jag varje morgon med citronvattnet i högsta hugg

...knasvovven

...såg ut lite såhär.

Kisses-A💋

Likes

Comments