Header

Vardag
...nya klor

Har ju inte visat mina nya klor som jag gjorde igår. Är lika nöjd som alltid och denna gång blev det en grönaktig metallic variant. Hade dock lite beslutsångest, finns så många färger man vill prova på.

Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Jag har mest känt att jag velat att dagen ska ta slut, inte alls mått bra utan mest legat i sängen och tittat på serier. Jag har också känt mig så otroligt ensam och det brukar jag inte göra. Brukar trivas väldigt bra i min lägenhet men inte idag. Vet inte riktigt vad det beror på.

Imorgon ska jag till ätstörningsenheten igen iallafall vilket känns bra. Det är faktiskt väldigt skönt att få komma dit och träffa min behandlare, brukar alltid kännas lättare efteråt. Det är så viktigt med bra personal inom ätstörningsvården och jag har verkligen fått världens bästa.

Kisses-A💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Anorexi, Frukostar, Tänkvärt, Vardag, Ätbart
soyghurt toppad med granola & banan // 1 glas vatten // mina morgonpiller

Godmorgon, eller ska jag säga god förmiddag? Klockan börjar ju ändå närma sig elva. Dock så har jag varit uppe sen åtta men har haft en riktigt tuff morgon. Anorexin och ångesten är så stark att jag ibland inte vet vad jag ska ta vägen. När tårarna rinner och man känner hur orken är slut, vad gör man då liksom? Men vet ju att jag ska få mer hjälp så det är bara att vänta ut tiden. Men det ska bli SÅ SKÖNT att få mer intensiv hjälp, lägga över ansvaret på någon annan även om det självklart är jag som måste göra det största jobbet. Men behöver inte göra det ensam på samma sätt som nu och tror det kommer göra stor skillnad. Är så jävla less på den här sjukdomen, så less på vad den gör med mig och hur den får mig att må. Fuck anorexia säger jag bara..

Hoppas ni hade en bättre start denna morgon och att ni får en fortsatt fin dag!

Kisses-A💋Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, haft en bra natt? Jag har drömt väldigt mycket, dock inga mardrömmar vilket är skönt. Men vissa nätter drömmer man bara så sjukt mycket. Jag kan vara med om så mycket olika saker under en natt, haha!

Frukosten ligger i magen och jag har även hunnit med att få klart metoddelen i PMet som ska in imorgon bitti. Så skönt. Min hjärna skärpte sig till slut. Lite senare idag ska jag även till min nageltjej och få nya klor, ska bli så skönt då jag har världens utväxt + att två stycken gått av.

Kisses-A💋

Likes

Comments

Vardag, Ätbart
...dagens outfirre
...presenten från mig
...blöjtårtan från mig och några andra tjejer
...fikat

Idag var jag på babyshower hos min vän Paulina som ska bli mamma i oktober. Paulina är den vän som jag värdesätter mest och som jag känt längst. Hon betyder verkligen jättemycket för mig, spelar ingen roll att vi inte ses så ofta hon kommer ändå alltid tillhöra en av mina närmsta vänner. Att gå på hennes babyshower var självklart, hur dåligt jag än mår. Ska bli så kul att få se hennes lilla son sen.

Babyshower var iallafall jätteroligt. Jätteroligt koncept, vi fikade ( som självklart var svinjobbigt även om jag bara åt frukt), umgicks, Paulina öppnade presenter och sen körde vi lite gravidlekar i slutet som att gissa omkrets på magen och gissa längd, vikt och datum på när barnet kommer. Av mig fick hon ett gossedjur som var en snuttefilt, tydligen jättepopulär bland barn. Sedan hade jag och någras andra tjejer köpt en blöjtårta tillsammans. Visst var den fin?

Jättebra dag har jag haft iallafall. Man mår alltid bra av att träffa folk och speciellt att träffa en vän som betyder så mycket för en. Och sen säger jag bara, när din tjejkompis blir gravid se till att ordna en babyshower för det var verkligen jättekul!

Kisses-A💋

Likes

Comments

Frukostar, Vardag
...kanel-kardemummagröt toppad med blåbär, lingon, kanel & mandelmjölk

Gröt måste väl ändå vara det bästa under höst och vinter. Så detta var vad jag startade min morgon med.

Idag är det babyshower som står på schemat så det ska bli kul, har aldrig varit på en babyshower tidigare. Annars ska jag inte göra så mycket annat. Måste väl plugga, men vet inte seriöst hur jag ska lyckas..

Hoppas ni får ett bra avslut på denna vecka.

Kisses-A💋

Likes

Comments

Anorexi, Vardag
...Russi är en bra läxhjälp
...coca-cola zero vanilj

Lördag kväll och jag sitter med min älskade vaniljcola som jag hittade på hemköp idag. Tror inte jag druckit den på fem år, så glad jag blev när jag såg den i butiken.

Idag har det varit en pluggdag. Var först på biblioteket och lånade en bok till plugget och sen var det plugg hela dagen. Kan ju säga såhär, det gick åt h-e-l-v-e-t-e. Att plugga fungerar inte, verkligen inte. Min hjärna tar inte in någonting, jag förstår ingenting och orden i böckerna flyter bara ihop. Jag blir tokig, hur svårt ska det vara? Känner mig så jäkla dum, korkad. Men vet ju varför det är så. Vet ju att jag inte är korkad, utan har egentligen inte alls svårt för att lära mig. Men med en svältpåverkad kropp är det inte så konstigt att hjärnan inte fungerar normalt, att den inte är kapabel till inlärning på samma sätt längre. Därför är det nog rätt bra att det blir ett studieuppehåll.

Kisses-A💋


Likes

Comments

Vardag
...photobooth i morgonfrilla

Godmorgon, såhär fräsch ser man ut just nu denna lördag morgon men jag bjuder på det. 

Igår tog jag tåget till Stockholm då det vankas babyshower i helgen för min kära vän Paulina som snart blir mamma. Man känner ju att åldern tickar på när ens vänner börjar skaffa barn. Men är verkligen inte redo att bli mamma, kan ju inte ens ta hand om mig själv. Och ärligt så är jag livrädd för en graviditet efter förra året då jag blev ofrivilligt gravid. Så nej, p-pillerna håller jag fast vid de kommande åren, haha.

Frukosten ligger iallafall i magen och om ett tag ska jag få skjuts till biblioteket för att få tag i en bok till skolan.

Kisses-A💋


Likes

Comments