Söndagen spenderades bland träden och längs bergstoppar. Jag andades in höstens doft och njöt av de fortfarande varma solstrålarna mellan grenarnas öppningar. Helt jävla underbart. Puss!


Love. Peace. Happiness.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen faller löven och färgar marken röd, gul och grön. Det doftar höst i vinden och jag dricker grönt te på löpande band. Ännu bättre blev det med lite nytt skimrande runt fingret. Puss på dig hösten, jag är blir lite mer kär i dig för varje dag som går!

Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments

Det här med att få lite perspektiv på saker och ting. Det kan vara lika vackert som vattendroppar i olika vinklar men det kan också göra lika ont som gråten från en kvinna som precis förlorat sin syster. Det händer något i kroppen, det känns ändå ut i topparna i hårstråna på mina armar, Det omfamnar mig samtidigt som det örfilar mig. Det förändrar mig och det förnyar mig. Perspektiv.. det kan vara det ända vi behöver ibland. Puss!


Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments

Nu börjar även vinden få lite höstkänsla. Den blir lite kallare för varje morgon och påminner mig på vägen till jobbet om hur skönt det ska bli att komma hem​, tända ljus och krypa upp i soffan med en onödigt stor kopp te. Jag ser verkligen framemot regniga kvällar, där regnet smattrar mot fönsterrutorna och en halvbra film underhåller sinnena. Jag ser framemot kalla händer och fötter som kan värma sig under filtar och många kramar av nära och kära. Ja, jag ser verkligen framemot hösten och allt spännande den har att erbjuda. För spännande, nytt och så mycket fint väntar de kommande månaderna. Så jävla fint, puss!


Love. Peace. Happiness. 


Likes

Comments

​En kväll, en himmel och oändligt många intryck. Mina grannar har nog börjat ana att jag älskar att stå i dörröppningen på balkongen och suga in solnedgångens skådespel...
​Solens värme under gårdagen låg kvar i luften långt in på natten, jag la mig därför raklång i soffan med balkongdörren vidöppen och njöt av underhållningen på himlen. Det var fint. så jävla fint. 


Love. Peace. Happiness. Likes

Comments

​Här bland oändliga gröna och färgglada växter är minnen från barndomen bevarade, sparade och närvarande. De påminner en om hur fantastiskt fint det är att få vara i mina farföräldrars trädgård. Här har inte bara jag trampat i farmor och farfars räfsade rabatter. Det har även min storebror, mina småbröder, min pappa, mina kusiner, nästkusiner och släktingar som alla samlats år efter år för att tillsammans skåla under de gröna löven. Denna trädgård har vi alla vuxit upp i och det finns ingen annan plats som bevarar så mycket minnen och glädje från de snart 25 år jag fått vandra. Det är så jävla fint. Puss!


Love. Peace. Happiness. Likes

Comments