Naturen. Det gröna, gula och blåa i detta land gör mig förälskad gång på gång. Möjligheten att plocka mango direkt från trädet, bada i vattenfall och upptäcka orörd djungel får mig att stanna upp för att andas in nuet.

M A K A L Ö ST fint. Så jävla fint.


Love. Peace. Happiness.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart 4 veckor i landet där människorna lever med hjärtat, i landet där alla känslor är så mycket starkare och där kontrasterna är oundvikliga. Här finns så mycket gott som ständigt utmanas av korruption och orättvisor. Kanske är det därför jag känner så mycket för detta land. En hinner inte landa i hur verkligheten ser ut innan den ändras igen. På knappt 4 veckor har jag hunnit se naturens underverk och ett civilsamhälle i kaos. Det går inte att att undvika det vackra men inte heller det fula och orättvisa.

Hjärtat och hjärnan är fulla av nya intryck och känslor, älskade Brasilien vi ses snart igen!

Love. Peace. Happiness


Likes

Comments

När vardagen rullar på alldeles för bra så kommer ofta tanken "får det verkligen vara såhär bra?" till mig. Det är ganska märkligt egentligen att jag ifrågasätter stunder som är känns bra och som ger mig mycket glädje och energi. För det är väl så en vill att det ska kännas jämt?

Kanske bör jag detta år lära mig att njuta av de stunder som känns bra, njuta utan att ifrågasätta varför, hur och när känslan kommer att förändras. Kanske är det ett sätt att hålla sig kvar i det där nuet, nuet som sker hela tiden, varje dag. varje minut och varje sekund. Kanske...


Love. Peace. Happiness


Likes

Comments

​I mitt arbete träffar jag människor med ryggsäckar fyllda av minnen från tragedi och sorg, med ryggsäckar så tunga att de ibland släpar efter dem i marken. De bär på dem dag ut och dag in, ändå möts vi med så mycket värme och skratt. Igår fyllde de upp mitt hjärta till bredden med sina varma ord och hjärtliga skratt. Jag känner tacksamhet för att få vara dem nära och jag blir varm från tå till topp av deras engagemang, driv och vilja för det goda. Även om deras ryggsäckar är fyllda med krig, förluster, sorg och smärta så fyller de alla rum med hopp och kärlek. I allt mörker så lyser de starkare än någonsin. Så jävla fint. Puss!


Love. Peace. Happiness. Likes

Comments

Startade helgen med en promenad i parken tillsammans med mina två små hjärtan. Fortsatte sedan fredagskvällen med överraskningsmiddag för mina farföräldrar. Tänk att sådana små ansträngningar kan fylla hjärtat med så mycket kärlek och värme, helt perfekt när hösten börjar visa sin kalla sida. Jävligt fint! Puss!


Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments