När vardagen rullar på alldeles för bra så kommer ofta tanken "får det verkligen vara såhär bra?" till mig. Det är ganska märkligt egentligen att jag ifrågasätter stunder som är känns bra och som ger mig mycket glädje och energi. För det är väl så en vill att det ska kännas jämt?

Kanske bör jag detta år lära mig att njuta av de stunder som känns bra, njuta utan att ifrågasätta varför, hur och när känslan kommer att förändras. Kanske är det ett sätt att hålla sig kvar i det där nuet, nuet som sker hela tiden, varje dag. varje minut och varje sekund. Kanske...


Love. Peace. Happiness


Likes

Comments

​I mitt arbete träffar jag människor med ryggsäckar fyllda av minnen från tragedi och sorg, med ryggsäckar så tunga att de ibland släpar efter dem i marken. De bär på dem dag ut och dag in, ändå möts vi med så mycket värme och skratt. Igår fyllde de upp mitt hjärta till bredden med sina varma ord och hjärtliga skratt. Jag känner tacksamhet för att få vara dem nära och jag blir varm från tå till topp av deras engagemang, driv och vilja för det goda. Även om deras ryggsäckar är fyllda med krig, förluster, sorg och smärta så fyller de alla rum med hopp och kärlek. I allt mörker så lyser de starkare än någonsin. Så jävla fint. Puss!


Love. Peace. Happiness. Likes

Comments

Startade helgen med en promenad i parken tillsammans med mina två små hjärtan. Fortsatte sedan fredagskvällen med överraskningsmiddag för mina farföräldrar. Tänk att sådana små ansträngningar kan fylla hjärtat med så mycket kärlek och värme, helt perfekt när hösten börjar visa sin kalla sida. Jävligt fint! Puss!


Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments

Söndagen spenderades bland träden och längs bergstoppar. Jag andades in höstens doft och njöt av de fortfarande varma solstrålarna mellan grenarnas öppningar. Helt jävla underbart. Puss!


Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments

Äntligen faller löven och färgar marken röd, gul och grön. Det doftar höst i vinden och jag dricker grönt te på löpande band. Ännu bättre blev det med lite nytt skimrande runt fingret. Puss på dig hösten, jag är blir lite mer kär i dig för varje dag som går!

Love. Peace. Happiness.


Likes

Comments