​Händelserik vecka.. Eller?
Utöver att vädret är kallare och mörkare än min själ så har mitt hem fyllts med ganska mycket intressanta händelser dessa dagarna.
Men nu går jag händelserna i förväg.

Han den där "inbetween"
Jag har tagit lite avstånd från honom då det stör mig att jag inte kan placera ut honom på min pokerhand.
Ju mer avstånd jag har tagit, desto mer har han dragits mot mig värre än en kylskåpsmagnet.
Allt oftare om dagarna så kommer det sms där han vill träffas, där han undrar hur det är med mig efter en tids sjukdom, där han undrar om jag behöver något osv.
Helt out of the blue.
Vilket får mig att fundera, kan det vara så att det finns känslor som han inte velat erkänna men helt plötsligt när jag försvinner från radarn så inser han att jag betyder mer än han tror?
Time will tell, ska träffas i morgon.

Wildcardet och jag har setts flera dagar i sträck och nästan betett oss som sambos, vilket är ALLDELES för tidigt för att ens tänka i de banorna.
Träffat hans närmaste vänner, trots "bad-boy"-stämpeln, så har han varit mer tillgiven än en hundvalp som kommit till sina nya ägare. Det ska pussas och kramas, hålla hand och visas upp överallt.
Hallå! Jag är inget utställningsexemplar. Speciellt inte när det är fler som vill hålla hand, pussas och kramas på daglig basis och jag har lika mycket beslutsångest som en bipolär. (No offense för er som är det, kämpa på!)

Safecard ​och jag ska nog ses idag. Skulle setts igår men ah, life happened. Efter sjukdom och smärta så var det dags för provtagning igår vilket grusade våra planer att ses.
Funderar på om jag kanske ska ta och erbjuda att vi ses idag, då han har frågat de senaste 10-15ggr de senaste månaderna. Och jag har avbokat gång på gång på gång. Vilket kanske inte är så smart, men kan inte rå för att tänka att om han hade varit så intressant och "rätt" för mig så kanske jag inte hade avbokat så många gånger?


Iofs, det gäller ju alla tre.
Jag är en ensamvarg mestadels av tiden, jag gillar att vara ensam helt enkelt.
Jag gillar, oftast, att sova själv då sova med någon annan gör att jag mer eller mindre, sover sjukt dåligt.
Att vakna bredvid en annan människa är ännu värre, träffa ens inre bitch innan första koppen kaffe vidrör min själ? No thank you!​
Jag gillar att umgås med mina vänner, utan att behöva introducera någon som "min kille" och samtidigt behöva tänka på vad jag säger inför dem. Alltså seriöst, jag har jävligt svårt för att tänka innan jag talar.
Förut så var man i den åldern när man tänkte "Fan, jag borde nog inte säga detta" medan man nu är i den åldern "Fuck it, låt oss se vad som händer".

Jag kan tycka att hade jag varit extremt intresserad av någon av dem, så hade jag inte träffat någon av dom andra.
Hade jag varit extremt intresserad så hade jag inte avbokat träff efter träff då bättre saker dyker upp.
(Och med bättre saker menar jag dricka vin i morgonrock framför tvn)
Ja rulla ni med ögonen, jag är jävligt förvånad att jag inte har rullat bak mina ögon i en annan dimension ännu men det kommer en tid för det också antar jag.





"Im a predator, posing as a house pet"
Over and out,
Author Unknown




























Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Mannen som jag ej kan placera varken som wild eller safe hörde precis av sig med ett litet finare meddelande än Netflix och chill (även om innebörden är densamma)
Mannen, myten, legenden. Den eftertraktade ungkarln som ingen lyckats sätta klorna i på flera år.
Varför kan jag ej placera denna man i en av två kategorier?
Har inget svar på det, men har några teorier.

Teori 1.
Han är så pass osäker på sig själv så han inte tillåter sig att känna/agera fullt ut på det han vill.

Teori 2.
Han är WAY WAY WAY out of my league.

Teori 3.
Han är helt enkelt ett vandrande arsle med högt självförtroende och står på sina 2meter höga apostlahästar och svajar i vinden som lutande tornet i Pisa.

Tippar på en blandning mellan 1 och 3.
Utåt är han en självsäker man som kan få vem som helst om han bara lade manken till. Inåt så är han en osäker pojk som blivit ratad och sårad så många gånger så han vågar inte löpa linan ut.
Nej, jag pratar inte om något jävla giftemål utan snarare ett monogamt, seriöst förhållande.

Shit, look who´s talkning. Hur jävla seriös kan jag vara på en skala som dejtar tre fantastiska män samtidigt?
Inte direkt så prinsarna kommer i skinande utrustning utan snarare i foliehattar som resterande idioter. Eller?

Han den där "inbetween" har allting gående för sig. Stabil ekonomi, fantastiskt yttre, rolig och speciell personlighet  (lite som Sheldon i Big Bang Theory) besserwisser emellanåt och lika sarkastisk humor som jag.
Lång, snygg, kåt och tacksam. De två första mer än de två sista dock.

Mitt safecard. Riktigt fin man, charmig, förbannat rolig och får mig alltid på bra humör. Också varit singel i evigheter, har gott om bra vänner och en oerhört fin familj. (I should know, right? ) stabil ekonomi, trygghet och säkerhet. Hela paketet egentligen. (Vad är det för fel på mig?!)

Den största wildcard som jag någonsin mött.
Extremt läcker, rolig, kåt, glad och tacksam. Ej stabil ekonomi, ej stabilt boende, ej körkort, suttit inne, umgås med de människorna som jag umgicks med förr (när man var ung, dum och inte visste riktigt vad man ville)
Dock en fantastiskt människa även han. Han får mig att känna (mestadels) som om jag vore den enda kvinnan i hela världen.
Ja utöver just nu dock, radiotystnad och försvinnande sen några timmar tillbaka...


Det måste vara något allvarligt fel på mig.
När man radar upp männen så som jag har gjort nu så borde mitt safecard vara den man jag borde vara med egentligen. Logiskt tänkande, eller hur?
Ööö, fel!
Hos mig finns inget logiskt tänkande när det kommer till relationer.
Ju värre dem är, desto mer intresserad blir jag.
Nästan som en herrelös hund, man vill bara ta med dem hem och "fixa" dem.

Men för att plocka isär mitt egna psyke, här på bloggen till allmän beskådning, så kan jag relatera till Freud.

Enligt den toporafiska teorin kunde psykets innehåll och funktioner indelas i tre kategorier:
​Omedvetet
- Den kategori som Freud lägger störst vikt vid. Här finns alla minnen, motiv, känslor etc som inte är tillgängliga för individen, även om denne anstränger sig.
​Ändå är det här drivkrafterna till mänskligt beteende finns. Enligt Freud styrs vi av önskningar, driftsimpulser och minnen som ligger utanför vår kontroll. Detta omedvetna material kan dock nå det förmedvetna i förklädd form, t ex genom drömmar och fantasier. 

Förmedvetet - Här finns all material som individen lätt kan plocka upp och som fyller medvetandet när individen skärper sin uppmärksamhet eller spontant, till följd av omgivningens krav.

Medvetet - Allt som individen för ögonblicket har för sig: tankar, känslor, önskningar, etc som han vet att han just nu har i fokus för sin uppmärksamhet. Innehållet i medvetandet skiftar från stund till stund, då nya känslor och tankar snart dyker upp och ersätter dem som vi nyss hade.


Svårt att lista ut vilken karl som hamnar i vilken kategori va?

Over and out,
Author unknown






















Likes

Comments

 ​The wildcard.

Jag har gått igenom det här så många gånger förr och borde lära mig hur utgången blir. Tydligen så går det inte lära denna gamla hyndan att sitta då oavsett erfarenhet så kan hon inte sitta fint på plats ändå.
När jag vet att vissa saker är sanning med en stor modifikation och att vissa människors inflytande kommer gå över huvudet. Fy mig!

Jag vet att i den "branschen" så finns det inget "glömma telefonen", jag vet att i den "branschen" så kan folk försvinna från radarn ett tag, men jag vet också vad som oftast orsakar denna tillfälliga minnesförlust och försvinnande.
Jag vet så jävla väl, men lik förbannat så pumpar hjärtat hårdare än en kolibri vid blotta tanken av the wildcard.
Jag BORDE inte känna så, jag borde hålla mig långt undan då, som jag skrev i förra inlägget, mitt karriärval inte ger minsta utrymme för några "Oops", "Ojsan" eller "Han sitter i cell 3"..

Sjukligt dragen och fascinerad av den världen men det betyder inte att jag vill leva mitt i den igen.
När ett förhållande bygger på enbart spänning och attraktion, kåthet och lust, så vad har man kvar när skiten träffar fläkten och sprids över halva kommunen?
Inte fan är det lojaliteten av ett wildcard iaf, det är så sant som det är sagt.


Over and out.
Author unknown.












Likes

Comments

För att ge er läsare en bild av vad denna bloggen kommer handla om så kommer jag ge er en liten introduktion om hur mitt liv ser ut för tillfället.

Man nr 1: 30års åldern, 2m vrålsnygg utan ett uns fett på kroppen. Utöver runt det vakuum som i vardagstal kallas hjärna.
Han är lite som ljuset i Norrland, mörkt och bittert under lång tid för att sen lysa upp som midnattsolen dygnet runt
Vi möttes på Tinder (go figure?) och har dejtat av och på i ca 2månader. Mest av om du frågar mig.
Tråkig fakta egentligen så låt mig berätta om ett roligare ämne. Nämligen sex.
Denna man har inte haft sex på 6månader (jag hade dött!) vilket ledde till att det hela var över på någon minut. Förväntade mig jumbojet storlek då har är grymt stor överlag men ack så fel jag hade. Size DO MATTER men hellre liten och rapp än stor och slapp. I detta läget var det inget av det, iaf vad jag hann att erfara under dessa 60-70 sekunderna av frustande likt en hingst som nyss blivit utsläppt. Men men, det är som att cykla, right?
Han är mittemellan ett safecard och ett wildcard.

Man nr 2: 30års åldern, 185cm. Känt mannen i flera år, varit KK med hans lillebror i ung ålder. (Naughty, I know) Manlig, trevlig och genuint intresserad av hur jag är som person. Både i och utanför sovrummet. Blyg och tillbakadragen (fullkomligt tvärtemot vad jag är)
Möttes på hans lillebrors bröllop för X antal år sedan, men har vetat om varandra de senaste 10åren.
Sexet är ok, lite mediokert och tråkigt utan den där wow-faktorn som får en vilja gå troslös varje gång man ser honom. Som ett gift par där sex nästan är inlagt i vardagsschemat som "myskväll för vuxna" Ett safecard så att säga. Man vet vad man får, när man vill ha det.


Man nr 3: 20års åldern. 170cm krutpaket med en lem som konstant är hårdare än järn och en trut som är snabbare än blixten.
Även vi hade en kort fling på Tinder som dock svalnade innan vi hann att träffas. Men av en slump så sågs vi på en fest och totalfastnade för varandra. Denna man är av en kaliber som inte går att förklara, vartenda del av honom skriker passion, åtrå och konstant kåthet.
Spenderat de senaste dagarna med varandra och träningsvärken är optimal i diverse delar av mig.
Ett riktigt tvättäkta wildcard med en bakgrund som inte är helt olik min, dock är hans förflutna mer tragedi än komedi vilket har gjort honom till den man han är idag.
En av de manligaste männen jag någonsin har mött dock kåkfarare och har en historik av att byta kvinnor som en porrskådis byter underkläder.

Men vem är jag att döma? Jag som sitter fastkilad mellan tre män och har beslutsångest.
Ingen vet om den andre.
Nästa politiska parti som har med legalisering av polygami på deras lista, får min röst.

Att välja mellan tre personer är inte lätt, men det borde inte vara så svårt heller.
Min historik inom förhållanden har alltid kört över ett safecard. Med andra ord, alltid varit draget mot ett wildcard.
Vilket oftast har slutat i en förstörd självbild, tårar och evigheter av uppbyggnad av mitt egna jag.
Varför skulle det vara annorlunda denna gången? Vad är det som gör att jag söker spänning bland kåkfarare och 1%are? Vad är det DEM gör för att jag ska dras gentemot dem hårdare än ett krocktest för nya Volvon?
Spänningen? Att inte veta från dag till dag (eller timme för timme) vad som händer?
Den där konstanta oron i kroppen när man vet vad som försiggår och att man inte kan påverka det?

Den karriär som jag har valt för mig nu framöver, kommer inte kunna ge marginaler för sådana fel. Den kommer inte ge några som helst utrymmen för spänning av den sorten i det privata livet.
Det kommer inte finnas minsta utrymme för "fel plats, vid fel tidpunkt".


Men ändå är jag här, vid en trevägskorsning i blött underlag med utslitna sommardäck, mer dragen mot ett wildcard än ett safecard.

Over and out,
Author unknown.

Likes

Comments