​I torsdags stod jag och Wilma på gymnasiemässan och lockade till oss blivande ettor. Riktigt kul var det faktiskt och idag var det showcase som gällde. Grymma var vi idag måste jag säga! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det brunch med tjejerna på favvostället Pom & Flora och senare myste vi med glass och chips hemma hos Lisa. Sover även hos henne ikväll med Agnes och imorrn är det jobb samt träning som gäller... Kram!!

Likes

Comments

Idag hade vi världens mysigaste skoldag med ungefär 4 timmar håltimme som spenderades på Pom & Florals café. Grymt god mat och otroligt härligt överlag, rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Drog en spontanare och klippte "lugg" med kökssaxen. Alltid varit rätt impulsiv när jag velat ha något helt plötsligt sådär. Nöjd iallafall! 

Likes

Comments

​Inatt sov jag hos Agnes och kvällen spenderades med chips framför en förvånansvärt bra norsk serie, kram!!! 

Likes

Comments

​Idag mötte jag upp Vickan för att dra på en shoppingrunda i stan då vi inte träffats på ett tag. Super mysigt var det och fick med mig bla denna skinnjacka från Zara hem. Kram! 

Likes

Comments

​Tänkte ta och visa två av mina födelsedags presenter jag fick i torsdags som jag måste säga att jag har gått och blivit totalt dökära i. Både väskan och skorna är från nuvarande favoritaffären Zara! 

Likes

Comments

​Något jag suktar efter otroligt mycket nu är en snygg höst/vinter jacka. Hittade denna på zara häromdagen och måste säga att jag gillar den riktigt mycket. Vet dock inte om jag skulle passa i den men snygg var den iallafall! 

Likes

Comments

Igår fyllde jag äntligen 16 och det firades med franska skolans inspark på kvällen!! Tack för allt sjungande och grattande!

Likes

Comments

Tröja - Zara Jeans - Davy's Skor - Adidas

Likes

Comments