Likes

Comments

Resor

Äntligen är jag och pappa här i de franska alperna och oj vad fint det är. Redan bränt ansiktet i denna värme, ätit massa god mat och upplever en enorm träningsverk efter all skidåkning. Trivs som handen i handsken ;)

Likes

Comments

I helgen har jag, med kompisar myst något otroligt. Fredagen spenderades framför 4 filmer med ost, salami och en jäkla massa godis. Kvällen avslutades därför cirka halv 7 på morgonen... Prov-jobbade även igår kväll på Primo ciao ciao och samtidigt som jag måste erkänna att jag var livrädd över att göra fel i kassan var det faktiskt väldigt kul! Otroligt härlig och skön personal.
Kram

Likes

Comments

Resor

Grekland är ett land som jag suktat efter att åka till ett tag nu. Var där som liten men målet nu är att åka till Santorini och därifrån ö-luffa till alla möjliga öar runt omkring.

Bahamas är en solklar drömdestination med simmande grisar och det kristallklara vattnet. Älskar även de små havsbyarna fulla med palmer och fina hus.

Afrika, hur häftigt vore det inte att komma dit? Åka på safari, rida på kameler i öknen och njuta av värmen. Helt fantastiskt vore det.

Och slutligen Hawaii. Tror nog jag velat åka dit ända sedan Lilo & Stitch blev favoritfilmen. Med naturen, kulturen och god mat tror jag att denna resa helt klart skulle vara makalös.

Likes

Comments

Stora-syrran och jag i Grekland för sisådär 10 år sedan. Nu när hon varit borta och levt livet i Alperna de senaste 2,5 månaderna börjar ju längtan efter henne komma krypande upp för ryggraden. Den 18 får jag och pappa äntligen träffa henne då vi beger oss mot soliga val d´isere.

Likes

Comments

Vardag

Hur skönt är det inte med sportlov? Ska njuta galet denna vecka

Likes

Comments