Helgen närmar sig slutet, vilodagen söndag och jag ligger i soffan och tänker lite på vad som händer i livet. Alla val man gör, med någon eller själv. Mina val kan vara väldigt impulsiva men alltid med kärlek och välmening. Vissa val har mer tanke bakom, som husköpet, vi ska flytta till våren, vilket känns underbart. Det valet att vi ska flytta var impulsivt till en början, men mer tanke i vart ska vi bo, vart, hur ska de vara för att vi kan trivas? Vi diskuterade och bestämde oss ❤️ när vi fick visningen på huset så var vi sålda, här ska vi bo. Mina tjejer har fått se och känna in, de vill gärna bo där och det var bara positivt med plastsen och huset. De får mycket trädgård att springa i. Viktigt för mig att de kan tänka sig bo där också så klart!
Så nu ska vi börja rensa i röran och packa inför flytten till våren, tidigt? De är så att vi längtar och vill ha ordning 😁 så inom kort åker vi och köper flytt kartonger.

I helgen har jag serverat på ett jättehärligt bröllop. 50-tals inspekterat och jättemysiga människor. Kärlek i luften och underbar underhållning. I kyrkan var ja med och sen jobba jag på festen, jättekul. Glada och härliga minnen efter denna helg!
Min vän Amanda och jag träffas nästan bara på jobb, vi träffades via jobbet och försöker hålla kontakten, hon är så rolig, vi skrattar mycket ihop, underbara vän, jag bara älskar henne❤️
Vi var tre servitriser och den tredje tjejen är också en härlig tjej, aldrig pratat med förut men hon är helmysig och ja hoppas vi ses igen!
När jag kom hem så somnade jag på direkten med ett leende. Älskar kärleken❤️
Bröllop, vänner, nära och kära. Hålla kontakten och var dig själv!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 282 Readers

Likes

Comments

Respektera varandra. Förhållande hur jag tänker, vi är två olika unika individer som blir kära, de håller i sig ett bra tag med att man inte ser något "störande" på sin partner. Så här är det för mig iaf. Jag älskar allt med min kärlek Nicklas. Han kan göra saker jag inte hänger med på men han är alltid sig själv. Helt underbar, ju mer jag tänker på de, ju mer ser ja och känner ja va underbar han är. Snart har vi varit ett par i 2 år. Han är nu precis som då, fantastisk! Jag respekterar honom, hans vilja och min vilja, och vi diskuterar alltid tillsammans innan vi tar beslut, redan köpt hus, men båda känner att vi inte trivs, vi diskuterar och gör om vårat gemensamma val, nu säljer vi och hittar drömhuset. Där vi vill bo.
Alltid vid din sida min älskade Nicklas. Och jag är mamma till Lova och Tindra, de två underbara tjejerna finns jag alltid för och tänker alltid försöka förstå mig på och stötta i vått och torrt. Familjen betyder allt.

Problem i en relation, gå till botten med det. Vad är fel, kan du leva med det? Kan du förbättra dig eller din partner sig.
Jag skilde mig från mina barns pappa,vi provade parterapi, men det var slut i kärleksrelationen, jag vill hellre vara hans vän och vi kommer alltid vara varandra nära, för vi har avslutat på ett sätt för bådas skull och tänker på våra barn innan oss själva utöver att vi valde att gå isär, vi lever inte ihop, det är inte något barnen vill, de vill vara med båda sina föräldrar samtidigt. Men det bästa för oss allihop var att avsluta som vänner och nu är vi två kärleksfulla familjer för våra gemensamma barn. Barnen är lyckliga i båda sina familjer, de mår bra, men ibland kommer det små förfrågningar om vi kan leva tillsammans, då känns det i hjärtat, för det är det enda jag känner att jag inte kan hjälpa dem med, men men men jag kan åka till dem och krama om dem när det är pappa vecka, och pappa kan komma till oss när det är mamma vecka. De har ändå tur att vi uppför oss som vänner och älskar våra barn mest av allt.

Likes

Comments

Att kränka en annan människa, usch å fy.
Viktigt att lära sina barn rätt, man ska aldrig kränka någon annan människa.
Kommentera utseende osv.
Hemskt, skulle mina barn kränka någon skulle jag ta det allvarligt direkt, diskutera med mina barn och få dem att förstå.
Nu är mina barn väldigt förståndiga och har inte visat de tendenserna någonsin. De förstå att människor är olika och vi ska Heller inte se likadana ut, de vore tråkigt.
Men att vara den som blivit kränkt, över hur den ser ut. Det är inte säkert att den någonsin kan läka det, leva med det! Men den som har utsatt för kränkning / mobbning måste få stöd och stärka sin självbild direkt. Stoppa mobbning och stöd efter.

Man kan tycka en sak om någons utseende men man kommenterar inte de, genom ett ord som fetto !! Så kan det skadat djupt, det kanske inte Heller kan "tvättas bort"
Lär era barn att aldrig kränka någon, och lär era barn att älska sig själv! Och att man får tycka en sak men inte kränka.

Kommer absolut återkomma till mobbning i min blogg.

STOPPA MOBBNING NU
Börja prata med era barn❤️lyssna och agera!!!

  • 296 Readers

Likes

Comments

Idag försöker jag få ihop tiden, skola, dagis, jobb iväg till mormor med mina flickor efter jobbet. Till deras pappa och hämta deras fotbollskläder och iväg till veckans höjdpunkt 😉 fotboll. Så kul att se barnen spela, alla duktiga barn! Sen hem, vanliga sysslor som läxa med min stora dotter. Dusch och kvällsmat ! Viktigaste av allt, mysa ner oss och krama om varandra.
Min mormor är jag alldeles för sällan hos, känner att det är lite upp till mig, så vi tar en stund hos dem idag, barnen ser fram emot det också😊 Lova älskar hennes mat och Tindra kallar henne gammelmor 😍
Min mormor kan få mig att skratta, älskar den människan! Och jag är inte rädd för att åldras när jag ser och pratar med henne!

Att ha sina barn varannan vecka kan ibland vara stressigt, för att hinna med det mesta på en vecka, annars får man vänta så länge till nästa mamma vecka, jag har ju turen att vi bor nära och är bra vänner. Men ändå min vecka är helig❤️ viktiga rutiner och mys ❤️och barnens aktiviteter prio!

  • 295 Readers

Likes

Comments

Idag har jag blivit intervjuad av radion, kände igen reportern direkt, min gamla favorit på TV4 Värmlands nyheterna 😊 kul ! Men ämnet är långt från kul, fast viktigt att de kommer ut till allmänheten! Ett hemtjänstföretag som inte är seriöst. Bryter mot sekretessen för kunderna, behandlar personal som skit.. Känns bra att fått berätta om dem nu. För skulle det vara min mormor de hade gjort så här emot, då hade jag varit mycket arg. Onsdag sänds reportaget 👍

Ikväll har mannen i mitt liv hjälpt mig med mina barn, han har sett till dem (hemma, mat, lekpark, lek hos kompisar till dem, promenad) medans jag jobbade några timmar. Han är helt fantastisk, en kärleksfull man som stöttar mig och barnen. Han är bonuspappa och sköter den fina uppgiften perfekt. Han finns alltid där för mig och vi har varit ett par i över ett och halvt år. Lever tillsammans.
Sjävklart kan nog många tycka, men det är inte så självklart för alla, men det gör han, Jag är lyckligt lottad verkligen, dessa vackra underbara barn, unik man och väldigt bra relation till mina barns pappa och nya sambo❤️ tänker inte klaga på det 😊

Nu blir det nattinatti här😊

  • 295 Readers

Likes

Comments

Nyss nattat Lova och Tindra, så just nu sover de båda gott i sina sängar. Vilket är en underbar känsla, de sover trygga i sina sängar. De är lyckligt lottade dessa två barn, jag är lycklig ! Mina barn är "som för många andra föräldrar" allt för mig, jag gör allt för dem! 

Det finns så mycket vidrigt ute i världen, som pågår just nu, vi läser och ser bilder och filmer om det hemska.  Det finns många som inte kan somna tryggt, mätta och rena. Vad görs, det tänker jag mycket på, vad kan man göra åt detta så det blir ett stopp. Alla barn borde verkligen få somna tryggt i sina sängar och må bra! Leka och lära sig viktiga saker. Få massor av kärlek. 

Jag kommer troligen återkomma med funderingar angående detta. Men nu vill ja bara berätta, jag är lyckligt lottad som kan ge mina barn denna trygghet! 

Jag vill att mina barn alltid kan känna sig trygga och må bra. Hoppas av hela mitt hjärta att de får leva i fred och känna glädje och kärlek i denna värld ❤️ 


Likes

Comments

Jag har länge tänkt skaffa mig en egen blogg, dels för att skriva av mig lite funderingar och tankar! Många gånger behöver jag skriva av mig så jag kan släppa en del och få nya idéer. Det är även bra att spara vissa "nedskrivningar" att kunna gå tillbaka och se. Men vissa gånger även skriva och "använda papperet till tändpapper i kaminen 😉!

Allt för nu! 

Likes

Comments