Vardag

Två bilder från när vi orienterade i onsdags på gympan! Det var så kallt, 3 grader, så vi höll på frysa ihjäl haha.
Idag har vi haft en friluftsdag. Först skulle man orientera vid skolan och sedan skulle vi iväg och springa ett lopp på fem kilometer. Och det var ganska kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto, Inspiration, Vardag, Vänner

​Oherre gud va längesedan det känns som att det var jag bloggade. Har hänt mycket sedan sist. Det största är väll att jag och mina kompisar var i Stockholm och kollade på Justin Bieber på tele2 arena. Vi åkte upp på torsdagen och gick på Justins första konsert som han hade på torsdagen. Jag är verkligen inte världens största JB fan men det var så kul att gå på hans konsert. Jag kunde ju refrängerna till alla låtar och sorry &  what do you mean kunde jag ju helt. 

Sedan på fredagen gick vi och shoppade hela dagen tills vi skulle åka hem vid fem. Jag handlade på hollister och brandy melville bland annat. Är såå nöjd med allt jag har köpt. Vi var hemme vid nio med tåget och jag kan säga att jag var ganska trött.

Denna vecka som kommer nu har jag två prov att se fram emot hehe. Men är taggad på att komma tillbaka till skolan nu efter en långhelg. Jag gillar att gå i skolan.

Likes

Comments

Vardag

​Studiedag idag och det känns så välbehövligt. Gick på föraritygskurs hela helgen så jag har inte fått någon helg. Kursen gick bra iallafall och jag klarade provet. Så att det var skönt att få sova ut idag. Idag ska jag plugga massor och städa mitt rum typ. Hörs senare!

Likes

Comments

Vardag, Inspiration

Tre bilder från Brännö i lördags. Dem har ett så fint café där som är lite typ slitet i stilen. Ni kan se stilen lite på första bilden. Dock så stänger dem nästa vecka vilket år tråkigt! Kommer sakna sommaren så mycket men jag är ändå lite taggad på vinter och kyla.

Likes

Comments

Hemma ännu en dag från skolan. Har tröttnat på att vara sjuk sedan länge. Nu har jag ingen feber längre utan är bara svag eller vad man ska säga. Imorgon hoppas jag på skola iallafall. Saknar verkligen rutiner och sådant. Ska börja kolla på Orange is the new black nu för att se om den är bra. Som sagt det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället.

Likes

Comments

Vardag

Fortfarande sjuk och det suger. Jag orkar inte göra något alls och det är bara så himla tråkigt. Vi får iallafall hoppas att det vänder snart då jag inte vill missa för mycket i skolan!

Likes

Comments

Instagram@lovawahlqvist