Hej och förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen, men jag har varit i Polen en vecka och deras wifi var så segt att det inte gick att ladda upp någonting. Men jag hade i alla fall en jätte bra vecka med både sol, bad, shopping och god mat! Men vi tog det mest lungt och kollade hur det såg ut i stan, så jag har inte så mycket att säga från den resan...

Men just nu befinner jag mig i Trollhättan där min pappas släkt bor och ska vara kvar här tills söndag, så vi får se om det kommer ut något inlägg innan dess! Ha en underbar kväll nu alla fina, kram Lova!
<33

Likes

Comments

Idag är det en mysig dag, som spenderas i sängen med datorn i knät. Jag vet dock inte vad man ska kolla på... Jag känner att youtube bara består av drama just nu och har inte hittat någon serie som jag fasnar för. Det får väl bli som vanligt att kolla igenom någon gammal serie eller alla Linn Ahlborgs vloggar. Jag hoppas i alla fall att ni får en super duper bra dag! Kram Lova<3

Likes

Comments

Hej på er!
Vi gör ett nytt försök... Vi har nämligen haft en blogg här på nouw innan men den krachade så nu har vi skaffat en ny! Vi hoppas det går bättre denna gången.

Vi kommer även förbättra våra inlägg och variera vårt innehåll mer. Så det kommer bli lite förändring på vår blogg men också en ny fräsch start!
Hoppas ni kommer gilla det!
Kram Lova & Clara<3

Likes

Comments