Middagstips!

Krämig laxpasta

4 st laxfiléer
Valfri pasta (jag föredrar fiber eller fullkorn)
5 dl Cream fraiche
1 ask Philadelphia ost Vitlök och örter
65 g Babyspenat
Fryst persilja
Fryst basilika
Citronsaft
Salt
Pepprar

Gör såhär:

1. Starta pastavattnet

2. Sås - Värm upp stekpannan på mellanhög värme. Blanda cream fraiche och Philadelphia osten i stekpannan så dom smälter. Rör ner babyspenaten tills den börjat "mjukna". Smaksätt såsen med salt, peppar, basilika, persilja och citronsaft.

3. Skär laxfiléerna i lagom stora tärningar och rör ner dom i såsen.

4. Lägg pastan i vattnet. Låt såsen med laxen i skjuda tills pastan är klar!

5. När pastan har kokat klart, häll av den. Häll sedan laxsåsen över pastan och rör om.

Voilà! Klart för servering. Tillagningen tar ca 20-25 min. Om man vill ha lite extra krämig pasta så använd lite riven ost i såsen, tex parmesan. Världens godaste laxpasta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Mat

Likes

Comments

Första tentan blev skriven idag. Blandande känslor och det kändes mest som att jag inte hade en aning om vad jag skrev. Men nu är det gjort! Får hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Efter tentan blev det middag och öl med några goingar från klassen på Orangeriet. Supermysigt och trevligt. Det förtjänade vi helt klart!

Likes

Comments

Hejsan! Här ekar det tomt. Allt bra? Jag själv mår fint tackar som frågar. Jag har (för er om inte vet) börjat plugga och därav min frånvaro från typ allt i mitt liv. Mesta tiden går åt till att plugga. Det har verkligen varit en intensiv start. Jag har knappt tid till det viktigaste runt om kring mig just nu, jag känner själv hur jag har försvunnit in i min egna lilla bubbla. Den tid jag har över försöker jag att koppla av och umgås med Jimmy. För även våran relation hamnar lite på sidan. Ja ni hör där. Vi bor ihop men har mindre tid tillsammans. Det är ganska mycket plugg som gäller. Så allt som har med sociala medier, framför allt youtube, har jag skjutit till sidan. För nu. Jag har videos på g, jag måste bara finna tiden till att sätta mig ner med det. Den tiden finns tyvärr inte för tillfället. Men snart är första kursen på utbildningen klar. Det kanske blir lite lugnare efteråt.

Annars då? Plugget är riktigt kul! Har träffat riktigt fina människor och själva utbildningen är väldigt intressant. Det känns bra i hela kroppen, att jag gjort rätt val, än så länge.

Idag och igår har jag haft hemstudier vilket har varit så skönt. Så dessa två dagar har jag och Jimmy ägnat några timmar per dag åt att bygga en bokhylla. Resultatet ser ni ovan. Vi båda är riktigt nöjda!

Jag hoppas att allt är bra med dig som läser. Och jag hoppas för min egen skull att jag kan snart ha lite mer tid till mina intressen igen, för jag känner mig som en zombie i skallen för tillfället. Ska bli skönt att känna att det finns tid till både plugg och livet samtidigt. Längtar tills den dagen!

Puss och kram!

Likes

Comments