Från vårt vardagsrum.

God morgon! Jag vaknade samma tid som Jimmy imorse. 4.20. Har inte kunnat somna om efter det. Fy så tidig morgon. Jag har spenderat tiden med att lyssna på podd och ätit frukost. Jag är så sjukt trött, somnade väldigt sent kanske vid 12 någon gång. Jag ska snart ta och sminka mig och sedan ta mig ner på stan och köpa de sista julklapparna.

Hoppas ni du får en fin dag ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om elva dagar är det julafton och jag har inte riktigt köpt alla presenter klart, men jag är nästan klar. Jag tycker det är mysigt att slå in paket, framför allt att ge bort paket. Jag är dock riktigt kass på att slå in paket. Ett barn skulle göra det bättre... Tur jag har fint papper som kan dölja litegrann av mina otroliga skills.

Har du handlat klart alla julklappar? Eller är det en julklappsfri jul som gäller? Berätta gärna, jag är nyfiken på hur andra gör.

Kram ♥

Likes

Comments

3 bilder från Pinchos i lördags.

Det har vart en riktigt fin helg med mat och umgänge. I fredags bjöds det på spelkväll hemma hos oss. I lördags middag på Pinchos och söndagen spenderade jag hemma hos mamma och pappa med julbak och så spelade jag och pappa in en låt. Söndagkväll blev det mys hemma i soffan med film och hemmagjort godis. Summan av kardemumman: en riktigt fin helg ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag älskar att mysa, jag älskar inredning och jag älskar naturliga färger. Här är några av mina favoriter från H&M Home och många av sakerna ovan går i gråskala vilket jag tycker är jättesnyggt, speciellt med blandning av de beige/bruna färgerna. Så snyggt, stilrent och framförallt mysigt! Perfekt för vinterhalvåret.

Likes

Comments

God morgon.

Roligare frukost blev det inte idag. En smoothie, som för övrigt inte blev så god. Den blev alldeles för vattning och skummig av någon anledning. Till det fröknäcke men ost på.

Jag hoppas att du som läser får en fin dag ♥

Likes

Comments

Från vårt kök.

Vi har inte överdrivet mycket julpynt hemma, men denna lilla uppsättning står på avlastningsbänken i vårt kök och sprider både lite stämning och doft. Träbrickan och doftljuset är från H&M Home. Ljuset luktar underbart gott, väldigt mörk och mustig doft. Jag köpte en liten mindre variant för jag var först osäker på lukten, men nästa gång vet jag att jag ska satsa på en större. Sen älskar jag H&M Homes design på ljusen, med etiketten och allt. Så fina! Krukan är från 5 Rum i Kåge och den lilla tomten i betong har min kära mormor gjort ♥

Likes

Comments

Sitter och kikar runt lite på inredningsinspiration. Hittar så ofantligt mycket fina hem och drömmer mig bort. Nya fina idéer om hur vårt framtida hus ska utsmyckas. Men ännu får det förbli drömmar ett litet tag till. Tills den dagen drömmen slår in, dagen om vårt drömhus, får jag fortsätta kika, fundera och drömma lite till ♥

Likes

Comments