View tracker

Hej!

Hahah kände för att skriva idag, känns som att jag inte kommer komma någonstans med den här bloggen annars.. Men hej! Hur mår ni idag? Bra hoppas jag^^

Idag har jag inte gjort jätte mycket, varit in till stan och fikat på espresso house med Sonja typ. Annars har jag typ städat och sett på youtube eller något haha. Inte så intreassant.. Men när jag var på stan med Sonja så cyklade vi till en hamn som ligger nära stan. Där ligger även våran båt (inte min och Sonjas haha). Påväg dit ramlade även Sonja i en buske haha. Men i båten så satte vi oss och gjorde musical.lys haha.

Asså jag har seriöst börjat bli obsessed med den där appen, musical.ly. För er som inte vet vad det är för app, så är det som att man filmer sig själv med musik, så det blir som en musik video. Och så kan man följa andra och kolla på vad de har gjort för videos. Dåligt förklarat, men aa.

Detta var typ ett försök till ett inlägg eller något ahhah. Kommer som sagt endast uppdatera när jag har lust, så lovar ingenting om uppdateringen okok?

Bye<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej igen.. haha

Det var typ tusen år sedan jag skrev här sist haha. Men för att vara ärlig så är mitt intresse för att blogga inte lika stort längre. Jag gillar att skriva såklart, men inte om mig själv. Mitt liv är inte tillräckligt intressant hahaha. Men oj vad tragiskt det lät o_O.

Jag har börjat 7:an nu iallafall, och då har vi gjort som egna skolbloggar. Om någon av någon anledning vill läsa vad jag skriver och lägger ut på min skolblogg, så heter den lovanilssonn.blogg.se. Kreativt, jag vet. Men för att vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den där skolbloggen (vilken jag skriver typ hundra gånger där hihi) så vet inte hur mycket jag kommer uppdatera där...

Jag har också funderat lite vad jag vill göra med denna blogg... Tyvärr tycker jag inte det är lika kul att blogga längre, så att lova någon uppdatering varje dag här är uteslutet. För några dagar sedan ville jag avsluta den blogg helt, och aldrig mer skriva på den. Men nu har jag tänk lite mer på det och bestämt att jag kommer ha kvar den. Jag kommer kanske inte skriva jätte ofta, men ha den till att skriva på ibland. Alltså att jag endast skriver när jag har lust.

Jag vet att jag flera gånger tjatat och tjatat på att jag ska köpa en kamera som jag kan ta bilder till bloggen med, men har ångrat mig och kommer inte köpa någon kamera. Jag vill inte satsa så mycket på bloggen att jag köper en kamera. Mobilkameran räcker till det mesta. Det är ju liksom bara att mejla bilderna till datorn haha.

En annan sak jag tänkt lite på, är hur sjukt mycket läxor det är nu i högstadiet. I 6:an hade vi nästan inga läxor alls, och nu bara är det läxor varje vecka typ. Vi går ju såklart längre i skolan också,, så när man kommer hem vill man typ gå och lägga sig och sova i flera timmar för att man är så trött hahaha.

Nu ska jag typ skriva lite på min skolblogg och få igång den lite.

Vi ses

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!

Nu kan vi alla ta och ignorera att det var 11 dagar sedan jag uppdaterade sist.. Okok? Hallå e de ens någon som fortfarande läser hahah?

Idag är det iallafall en vecka sedan jag och min klass åkte iväg på en klassresa. Vi åkte på morgonen på fredagen och kom hem på eftermiddagen på söndagen. Nästan hela fredagen var vi på Boda Borg. Vilket var jätteroligt.

Boda Borg är som ett ställe där man kan göra massa uppdrag. Det låg iallafall i en grotta, men det såg ut som ett vanligt hus när man kom in. Det fanns som flera hallar med olika rum. Dörrarna till rummen var i olika färger, och innanför de fanns det massa "uppdrag", men man visste inte vad "uppdragen" var.

Om man klarade en "bana" så lös en liten lampa i rummet grönt och en dörr till nästa rum öppnades, där "uppdragen" fortsatte. Tillslut när klarade man "banorna" så kom man ut ur rummen och man fick typ ett poäng eller ngt.

*En stor applåd för att jag är svin dålig på att förklara* googla om ni vill förstå bättre haha.

Efter Boda borg så åkte vi buss i typ en timme till munkviken där vi skulle sova typ två nätter. Där fanns det badtunnor och huset vi bodde i låg jätte nära till vattnet. Så vi badade rätt mycket där också.

Från min och Sonjas snap när vi satt på bussen^^

Å sen en bild på mig bc why not

  • 93 readers

Likes

Comments

Bara för att jag inte har en fungerande dator eller orkar skriva något inlägg, så får ni lite hjärtbilder istället. #lataf

Likes

Comments

Hej igen!

Lovar att det gått typ 36717800 år efter att jag uppdaterat senast.. lol. Men min dator har som sagt slutat fungera typ och jag vet ärligt inte vad som är fel på den, men vi ska försöka fixa det. Att datorn är sönder är också ett skäl till att jag inte uppdaterar lika ofta längre. Visst, mobilen går ju att skriva på, men det går mycket snabbare och enklare att skriva på datorn.

Funderar även på att köpa en kamera, men jag är osäker om det är värt att köpa. Jag menar, mitt i allt kanske jag helt tröttnar på att blogga och lägger ner. Motivationen till att blogga är inte heller lika stor längre.. Men än så länge tänker jag fortsätta.

Det är ju -som ni antagligen vet- den 30 april idag och snön utomhus har börjat försvinna rätt mycket. Lite små snödrivor här och där, men de e inte så att man typ drunknar i snö längre. Inte för att man brukar göra de men aa.

Alla nationella prov som vi har nu i 6:an har vi också gjort färdigt. Och det gick faktiskt bättre än vad jag trott. De är iaf skönt att ha gjort de nu.

Med min lycka har jag också gjort sönder mina femte eller fjärde iPhone hörlurar. Även mina sjätte eller sjunde hörlurar om man räknar med alla jag haft sönder. Om vi bara räknar med iPhone hörlurar så ska ni få en lista på allas hörlurar jag gjort sönder.

1. De som kom med när jag köpte min mobil jag har nu.
2. Mammas hörlurar som kom med hennes mobil.
3. Pappas hörlurar som kom med hans mobil.
4. Pappas gamla mobils hörlurar.
5. Och nu de här som jag hitta på en bänk i hallen.

Det är den här delen man trycker in i mobilen dom har gått sönder. Den hackar hela tiden och t.ex när man lyssnar på musik så hoppar den fram och tillbaka i låten.

Aa de va typ det för den här gången. lol låter som en sagoberättare..

Vi ses iallafall om ett tag. Vet inte om hur länge, kan inte lovs något. Men vi ska försöka fixa datorn så får vi se.

Bye^^

  • 113 readers

Likes

Comments

Hej!

Okej, seriöst. Vad är detta? Min uppdatering suger och som vanligt försöker jag förklara mig när jag kommer tillbaka. Men istället för att dra massa förklaringar som nu en liten lista på saker jag gjort under min lilla.... paus (?)

• Åkt slalom med Sonja i Hemavan.
• Varit sjuk.
• Bakat jätte goda muffins utan recept.
• Åkt mer slalom.
• Gått i skolan i typ två och en halv vecka.
• Min dator har halvt slutat fungera.
• Börjat se PLL igen och har verkligen sett på serien konstant i en vecka. Sedan slutade jag se på den utan anledning... hahah

För att fylla ut det här inlägget så ska jag ge er lite bilder från när vi åkte slalom i Hemavan.

  • 138 readers

Likes

Comments

Hej!

Första inlägget på Nouw! Och tbh, jag tycker faktiskt Nouw var mycket bättre än bloggplatsen.. Kommer ihåg att jag hade en blogg här förut samtidigt som jag bloggade på blogg.se. Men jag fattade inte Nouw då så jag raderade bloggen. Men nu har jag faktiskt lärt mig hur man gör så Aa.

Jag har iallafall kommit hem från skolan nu och kommit på att jag glömde min skoldator på skolan. Men egentligen behöver jag den inte då jag både gjort färdigt svenska läxan och är nästan färdig med engelska läxan.

Den svenska läxa vi har heter bokcafé och då ska läsa en bok och skriva om den, samt redovisa det på skolan. Jag har skrivit om boken Paper Towns eller ja, pappers städer som den heter på svenska. Den tyckte jag iaf var jättebra och jag läste typ ut den på en och en halv dag... #boknörd Hahah nej jag skoja!

Jag har sett filmen innan och slutet på filmen och boken är ju heeelt annorlunda. Men jag tycker nästan slutet i filmen var bättre även om jag vet att de flesta tycker slutet i boken var bättre. Tycker det är så tråkigt att sjukt många filmer tar bort så mycket från boken. Vet att det är för att filmen inte ska bli så lång, men ändå.

Okej egentligen skrev jag bara det här inlägget för att jag skulle "inleda" bloggen här på Nouw. Och som sagt, denna sida tycker jag är mycket bättre än den jag använt innan.

Men vi ses! Bye!

  • 166 readers

Likes

Comments

Heej!

Nyss letade jag runt lite på nätet efter roliga tags, och då hittade jag den här tagen jag tänkte göra nu. Den heter "Music tag" tror jag och går ut på att trycka på shuffle på sin spellista och skriva upp 20 låtar som kommer upp!

Det finns säkert flera musik taggar så don't blame me om den här tagen inte är som den du tänkte på.

1. Should've Been Us - Tori Kelly

2. One Call Away - Charlie Puth

3. Lost Boy - Ruth B

4. Lot To Learn - Luke Christopher

5. Unbreakable Smile - Tori Kelly

6. Something Big - Shawn Mendes

7. You'll never know - Ariana Grande

8. Me, Myself & I - G-Eazy

9. Piano - Ariana Grande

10. Selfish Girls - Jake Miller

11. Hands To Myself - Selena Gomez

12. Better When I'm Dancin' - Meghan Trainor

13. California Lovers - Tori Kelly

14. I Know What You Did Last Summer - Shawn Mendes

15. Dazed And Confused - Jake Miller

16. Work - Rihanna

17. Here - Alessia Cara

18. What Do You Mean? - Justin Bieber

19. WILD - Troye Sivan

20. Same Old Love - Selena Gomez

Taggar alla som vill göra den! Vi ses hejdå!

Jag färdtjänar pris för att ha lagt upp två inlägg på en dag.. Like what?

Likes

Comments

Hej hej!


Sätt på låten längre ner i inlägget :)


Alltså jag älskar att det går tre dagar mellan varje uppdatering på senaste tiden haha. Men det är faktiskt uktigt för att vara mig. Okej? Kommer ihåg förut när det gick typ två veckor mella varje gång jag uppdaterade, inte undra på att jag tappade läsningar... lol. Okej, vidare till de mer "intressanta" grejerna.


Idag och igår har vi åkt längdskidor på idrotten och det är faktiskt rätt kul egentligen. Även om jag är rätt dålig på det haha. Igår åkte vi iallafall två varv runt en liten väg i skogen och övade på teknik i längdåkning. Det gick väl sådär. Jag hade typ på mig alldeles för mycket kläder och det var rätt varmt ute. Så jag svettades jätte mcyket. Jag skojar inte när jag säger att det rann ner för min rygg. Sedan hade jag så mycket träningvärk från igår så det var jättejobbigt att åka idag. Och det var lika varmt ute typ.


När jag iallafall kom hem efter skidåkningen så kom grannens katt springandes mot mig och började trampa runt mig ben så jag knappt kunde gå fram till dörren. Jag klappade ändå lite på honom för seriöst, kommer det en katt som stryker sig längs ens ben, då klappar man den. Katten bestämde sig iallafall att tränga sig in mellan dörren och väggen och trampa in i vårat hus när jag öppnade dörren. Han satte sig under vårat köksbord och bara satt där tills jag lyfte upp honom och gick ut med honom. Jag satte ner honom i snön och sa åt honom att inte komma in i huset.


Men tror ni han lyssnade? Nej.


Efter att ha hållit på så ett tag så lyfte jag upp honom, tog ut honom, gick runt huset, satte ner honom bakom en snödriva. Sedan sprang jag halft halkandes tillbaka till ytterdörren och öppnade den för att gå in. Men då bestämmer sig den där envisa katten att springa efter mig och sätta sig och titta in i fönstret som vi har bredvid dörren. Och där sitter han i typ en kvart innan han gå iväg.


Ibland undrar jag om den där katten asså..


Men nu ska jag nog gå och leta reda på något att äta, jag är skit hungrig och jag venne vad jag ska äta. Oj villket stort problem. (Notera min sarkasm) Okej, jag borde lägga undan datorn och gå och äta nu. Ses!


 

#spotify #hashtaggadebaraförattdetstodattmanskullegöradetlo


l #venneensomdethärmedspotifyfunkarhaha #jajagskagåochäta

Likes

Comments

Hej hej!


Idag har det varit en lite annorlunda dag eftersom de flesta i klassen åkt iväg för att spela skol DM i fotboll. Jag, Anna och Emilia samt några till följde inte med utan var tvugna att stanna på skolan. Att vi behövde stanna på skolan tycke jag var lite kostigt, alla andra år har vi fått följa med och heja på de som spelade. Med tydligen fick vi inte följa med eftersom vi bara skulle vara där och inte göra något.


Iallafall så vi som var kvar hade typ inga lektioner alls, vi städa klassrummet litegrann och fick typ göra vad vi ville resten av tiden. Vi fick dricka saft okså och sluta typ en kvart innan när vi egentligen skulle sluta. Och to be honest, det var rätt tråkigt efter att ha suttit typ två och en halv timme och endast gjort vad jag ville på skoldatorn.


Och det var typ det jag gjort idag. Igår var Anna hos mig och vi klättra upp på taket och skrek på hundar och gubbar haha. Vi var också med mina marsvin Choklad och Lakrits som typ total dissade oss och åt hö istället. Sedan stod vi och åt skit mycket skinka från ett stort... köttben eller vad det nu är. Eftersom skinkan vi åt var så salt så behövde vi dricka jättemycket, vilket ledde till att jag inte alls var hungrug till middagen.. Smart!


Men nu måste jag läsa i min bok. Ses!

  

Anna pyttipanna på bilden :`)Likes

Comments