​Jag har verkligen kommit in i en bra träningsmotivation. Jag tycker det är kul att sticka till gymmet (främst tillsammans med en kompis eller så) eller att bara träna hemma till ett träningspass på youtube. 

Jag tänkte komma med några tips till er som inte har någon motivation just nu så ni kan bli lite mer peppade:

1. Sätt på dig träningskläderna. Det är ju inte så jobbigt. När du väl har de på dig känns det ju jättedumt att ta av de igen och sätta sig i soffan och chilla igen. Så fort jag har mina träningskläder på, känner jag mig mer peppad på att träna. 

2. Gör en spellista på spotify med alla dina favoriter som gör dig på glatt och peppande humör. Har man bra musik under träningen blir det plötsligt mycket roligare. 

3. Gör bara så mycket du orkar. Känner du att du har en jobbig & tung dag, ge träningen bara 10 minuter i alla fall. Man ska inte behöva pressa sig om man inte är i moodet, då kan man tappa motivationen ännu mer. Träna så länge det är roligt och ta ett längre pass nästa tillfälle. Det kan vara att du känner att du vill fortsätta efter de snabba 10 minuterna, då är det bara till & köra!

4. Träna det du tycker är kul. Är det inte roligt att gymma, gör inte det då. Du kan ut & springa, eller köra träningspass på youtube som jag tycker är kul. Har man hittat det man gillar att träna blir det genast roligare. 

5. Varför tränar du? - Att veta varför just DU tränar kan ge en extra spark i baken de dagar träningen tar emot. Att ha mål med sin träning gör det enklare att genomföra sina träningspass. 

6. Träna med en kompis kan underlätta träningen. Är man tillsammans kan man peppa varandra.

7. Hitta inspiration på instagram, youtube etc. Hitta det som motiverar dig, allt från övningar, peppquotes eller vältränade kroppar.

Hoppas något fick dig motiverad & kör hårt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kunde inte våren vara på en lite mer jämn temperaturnivå? Igår snöade och sen sol och idag har det blåsigt som in i. Ena sekunden vill jag ha vinterjacka och mössa och andra skinnjacka om knappt det. Aja, ska försöka plugga nu och senare ska jag se på min lillasystern konsert.

Kram

Likes

Comments

<3 Syster <3

Likes

Comments

Fotade fina Wilma igår. Jättemånga bilder som blev bra som gjorde att jag ville lägga upp här också.

*En dröm just nu är att kunna starta eget fotoföretag. Ha en egen hemsida med portfolio med mina bilder och så småningom tjäna pengar på att fotografera andra. Ett kommande mål*

Likes

Comments

​Första gången jag la min smoothie i en skål haha, gott var det iaf. 

Likes

Comments

​Äntligen fick jag tummarna loss att fotografera en uppgift jag har i skolan (skugga). Detta är min tolkning och jag är kär i bilderna. 

Likes

Comments

​Min snygga pojkvän jag fotade igår. 

Ikväll blir med mys med pappa och syster. Mamma är på Ullared och ska shoppa.

Likes

Comments