Hej på er! Nu var det ett tag sen, förlåt för det. Har haft lite annat i tankarna som fått mig att prioritera bort detta lite, ska försöka skärpa till mig.

I fredags var det iallafall överraskningsfest för bästa Kajsa som fyllde 18. Vi var hemma hos henne och sedan drog de flesta till liljan, men lilla jag fick då bege mig hemåt:) Och innan allt detta hade jag köpt nya skor och varit å käkat thaimat med Sara.

I lördags var det dags för f19 match vilket inte fungerade för min del, gjorde illa foten för precis en vecka sedan och kände inte att jag kunde gå in 100% i alla situationer så valde att kliva av efter uppvärmningen. Det betydde också att jag stannade hemma från Örebro idag.. Jag såg matchen på tvn är är så stolt över vårt lag och vad vi presterar just nu!! Och 3 poäng fick dom med sig hem!

Här kommer lite bilder från helgen! Kram

Likes

Comments

Idag var det dop för det yngsta kusinbarnet My vilket utmynnade i en helkväll hemma hos min farbror, tack Ida och Robbin för en rolig eftermiddag/kväll.

Imorgon är det f19 match hemma mot Piteå, klockan 15.00 på IP.

Likes

Comments

Här är några bilder från matchen igår, fler bilder finns på Ruben Lamers Flickr. Där hittar ni även bilder från nästan alla andra matcher också!

Likes

Comments

Otroligt tråkig förlust... Har inte så mycket mer att säga, artiklar finns att läsa på dt.se och "highlightsen" på damallsvenskan.tv

Bilder från matchen kommer i ett senare inlägg.

Likes

Comments

Idag var det dags för första riktiga LIU passet i skolan. Det är tänkt att jag ska vara med dom på handbollen och köra fys osv och sen köra resten själv på gymmet eller liknande. Men idag så vart det inte så, vi började med att köra uppvärmning och koordination för att sen gå över till spänst och skott i en övning kombinerat. Bestämde mig då för att vara med och köra, och ack så kul det var!

Saknar handbollen otroligt mycket sånna gånger.. I vinter är det tre år sen jag la av och satsade helhjärtat på fotbollen. Egentligen inte ångrat det alls men saknar handbollen det gör jag verkligen.

Fotbollsträning och genomgång inför morgondagens match var det som hände sen, och imorgon bär det av till Linköping för match!

  • Träning
  • 2429 readers

Likes

Comments

Idag på när vi hade hål så bestämde vi oss för att åka till kupolen en sväng och fika. Denna gång fick det bli Wayne's Coffee. Det behövdes då onsdagar är våran längsta dag i skolan.
Till kvällen så stod träning på schemat och efter det tacos på liljan, och förmodligen sista gången på uteserveringen i år för vår del..
Nu blir det ett avsnitt Homeland i sängen innan det är sov dags. Vi hörs imorgon, kram!

Likes

Comments

Ett litet inlägg om det jag fick av pappa när han kom hem från sin konferens i Amsterdam igår. Så glad och tacksam!!
Lancome parfymer och MoroccanOil hårprodukter😍

Likes

Comments

På söndagens schema stod match med f19. Denna gång var det Örebro på borta plan. En otroligt fysiskt match där vi tillslut fick en 2-1 vinst med oss hem. Detta efter pinsamma domare och konsekvenserna av detsamma.

Fotbollsveckan framför oss ser ut så att det är match borta mot Linköpings FC på fredag, så jag måste ta ledigt från skolan denna vecka också. Och på söndag spelar vi med f19 hemma mot Piteå.
Vi hörs senare! Kram

Likes

Comments

Idag stod Umeå IK för motståndet på Umeåkraft arena. Det blev en tuff match där vi ledde spelet större delen av matchen och var det hetaste laget idag. Resultatet blev 2-1 till oss efter att dom turligt fick in ett mål i den sista minuten och 2-0 hade varit ett mer rättvist resultat.

Men vad gör det när vi vann! Så skönt att ta med sig 3 poäng hem till Borlänge. Nu blir det en lång hemresa med massor av fotboll. Och imorgon bär det av mot Örebro med f19.

Likes

Comments

Nu sitter vi i bussen påväg till Umeå och imorgon är det match. Ni kan se matchen på damallsvenskan.tv live klockan 13.00, detta är en väldigt viktig match för resten av säsongen och vi är laddade till tusen, dags att dra igång damallsvenskan igen!!

Likes

Comments