Skönt att det äntligen är Fredag !!! 😃 Starlight har fått vilodag de senaste två dagarna, men idag så ska hon ridas. Vet inte vad vi ska hitta på. Idag så åt jag, Milian och Mamma Tacos till middag och det var sååå gott😍 Mamma hämtade mig från skolan vilket var skönt så slapp jag åka med en massa stinkande människor, helt seriöst det luktar så illa på spårvagnar/bussar usch! Men ja det var det jag ville säga.


bye bye👋🏻👋🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så har det vart en superbra dag. Vi har ju haft lite problem med släppet och så. Först så blev det en med sadelskåp och ingen fronturlastning, vilket vi ville ha. Men efter ungefär en månad så har vi nu fått hem en. Vi ska bara få låna denna i typ en vecka och sen så ska den tillbaks. Den är nämligen svart och våran ska vara grå-ich. Vi får låna denna nu pågrund av att vi ska träna tre gånger nästa vecka och Starlight ska till hovslagaren. Så vi behövde ha en.

Men över till ridningen. Idag så hade vi morgonfodring och lunchen så jag mellan dom två fodringarna. Hon var så fin och duktig idag! Denna vecka har jag ridit ut mycket, så det kan bero på det eller så hade hon en bra dag idag. Jag red i ca 40 min och hon var verkligen så fin. Jag blir mycket mer följsam när hon går fint, så det blir lättare och lättare destu mer man kommer in i ridpasset. Jag är jättenöjd över idag. Igallopen övade vi mycket på tempoväxlingar. I höger varv så var det svårt i början men det blev mycket bättre på slutet. Hon ville gärna öka på volterna i högervarvet, men jag fick tillbaka henne enkelt. En annan tjej i stallet som heter E, hade träning för en liten tjej på hennes häst. E sa att Starlight såg jättefin ut och jag som älskar positiv fedback, blev väldigt glad. Superkul att rida Starlight nu när vi känner varandra mer. I alla fall så är jag jättenöjd över idag😊😍

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Hej! ,

Igår så hopp-tränade jag och Starlight för Eamon hickey. Det gick super bra och det kändes verkligen att det hjälpte. Istället för att börja hoppa direkt , så jobbade vi för att få hästarna mjuka innan vi började hoppa. Det var super roligt och väldigt lärorikt. Eamon är ju från irland så ibland så var det lite svårt att förstå vad han sa. Hon drar på lite i kombinationer och linjer , men jag får lära mig hur jag får tillbaka henne. Hon gick på tygeln jättefint igår. Älskar henne

Idag så var Starlight sååå fin. Hon kändes superbra och väldigt pigg. Övade mycket på böjt spår och på gallopp fattningar. För att det har vi haft lite problem med. Ibland så har hon till och med bockat. Men det känns bara roligt när hon bockar.

(Gammal bild)

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Hej, det var längesedan jag skrev något på bloggen men det har inte hänt så mycket. Igår så hopptränade jag med Starlight. Vi hoppade upp till 70 cm. Vilket är det högsta vi har hoppat tror jag. Vi kan ha hoppat högre på provridningen, men det gick väldigt bra igår iallafall. Finns fortfarande mycket att träna på. Men det fixar vi !

Idag så var det sista gången någonsin jag red på den lilla skrutten Bellman (min gammla medryttareponny), sista gången jag mockade hans box, borstade honom, var ute och åkte med honom och massa andra sista saker. Jag kommer ju att sakna honom, men inte så mycket tror jag. Vi valde ju inte honom direkt, han var ju den enda som fanns, som var lämplig för lilla 7 åriga mig. Men jag har ju gjort så mycket saker med honom.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om vad vi har gjort tillsammans. Älskar honom verkligen. Har lagt ner så mycket tid och kärlek på den ponnyn😊😍 vi fick till en jätte trevlig sista uteritt på honom idag. Han skötte sig så bra. Älskar dig Bellman och lycka till i framtiden😃🦄🐴

( lite gammla bilder på oss )

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Idag så var vi i stallet i 6 timmar och fixade med Starlights box. Jag gjorde mest Starlights saker och red henne medans mamma och pappa fixade med boxen. Jag sopade stallet, sadelkammaren, trappan upp till loftet och loftet. I ridningen så var hon lite spänd, men i slutet var hon väldigt avslapnad. Hon gick på tygeln jätte fint i gallopen och sen i traven så försvan allt😢 Hon svettades till och med, men det var väldigt varmt. Dom öppnade hela ridhuset så det blev väldigt stort och då så känner man sig inte i vägen direkt😅 Men mamma och pappa var ju kvar i stallet så jag red själv och det gick bra. Annars har det inte hänt så mycket.

Släpet som vi beställde ska komma om typ 4 veckor för det hade blivit fel😭 Vi har ju träningar och så bokade liksom. Detta blir inte bra😖

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Tjena mittbena,

I tisdags så var mamma och pappa i lilla edet och kollade på ifor williams transporter. Så nu kan vi äntligen åka ut med henne. Den är väll inte världens snyggaste men den är ju inte ful heller. Den ska va i färgen grå och det är en två-hästars med front urlastningen, utan sadelskåp😢 Den har stört bågar vilket är awesome!👍🏻 modellen heter hb506. Den kommer senast på tisdag.

Likes

Comments

Träning: Idag så tränade jag för Natalie, det var första gången för henne och det gick super bra. Natalie och Starlight var jätte duktiga. Vi jobbade mycket i galopp och på volten, det kändes jätte bra. Men jag måste verkligen öva på att sitta ner i sadeln. Vi tränade i ca 45 min. Det blev bara bättre och bättre desto längre jag red. Jag gjorde mitt bästa på träningen och jag är nöjd.

Skola: På skolfronten så går det bra och så men det är verkligen skit tråkigt i skolan. Vi har långa dagar och korta raster, stränga regler och det känns mer som ett fängelse än en skola. Jag längtar till 6:an då jag förhoppningsvis byter skola till en mina kompisar i Utby ska gå på. Saknar min gamla skola, den var mycket bra👌🏼 förra året var det i alla fall lite roligt, men nu är det bara tråkigt förutom vännerna. Vi börjar 8:25 och slutar 15:05. Jag tycker att det är långt, det käns i alla fall som det. Veckorna går så långsamt.

Det här bemöter man när man kommer in i sadelkammaren!

Likes

Comments

Idag så var det min och Starlights första pay and ride tillsammans. Det var en Lc:1 och det gick bra. Pay and riden var hos GFRK och det tog 10 min att skritta dit. Hon var jätte jobbig i hörnena och ville inte böja sig. Hon gick inte i form och så bockade hon en gång men trots det så är jag njöd.

Vi fick mycket respons vilket var syftet så vi vet vad vi ska öva på. Min sitts var inte heller den bästa och jag tycker att jag red ganska så dåligt. Men då är det bara att öva. Och sen så är det ju roligt att se om det har gått framåt eller inte. Det gick super dåligt på framridningen enligt mig. Tyckte att det gick super dåligt på framridningen verkligen. Det var lite folk där vilket var super könt.

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Idag så är jag tyvärr sjuk. Jag mår jätte dåligt och orkar typ ingen ting. Är nog förskyld för att jag är täppt i näsan och jag är väldigt varm. Får se om jag orkar rida idag eller om mamma får rida. Är hemma från skolan, vilket är både bra och dåligt. Jag gillar inte skolan så mycket, men jag missar ju fortfarande lite. Ska äta lite nu och sen ska jag nog titta lite på Skin wars säsong tre. Gillar verkligen den serien. Igår så gick mamma med Starlight medans jag var hemma. Hon hittade lite nya vägar och en bra backe. Dom gick i typ 30 min.

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Hej!

Igår så var det min och första Starlights hoppträning. Hon var jätte duktig. Lite spänd men det blev bättre på slutet. Vi hoppade typ 30 cm men det räckte bra nog. Vi hoppde fel en gång men det misstaget var ett bra misstag. Hon hoppade så bra! Vi hoppade då en trekombination och ett räcke. Vi tränade på GFRK för Tina Muren och hon var bra.

Idag så red jag och mamma ut i 80 min. Jag red Bellman och mamma red Starlight. Efter det hade vi lunch fodring och det var trevligt. Det är så skönt med helg, älskar det verkligen. Men imorgon är det skola igen, vilket jag inte ser fram emot😕

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments