Hejsan svejsan,

Nu går det verkligen framåt med Starlight och jag hittar många knappar. I dressyr en så går det super och jag har lärt mig hur jag ska få henne i form, sen så tar det lite tid innan jag får henne att gå i form under hela ridpasset men det går ju framåt. I hoppningen så går det också framåt hon över-hoppar sig inte alls lika mycket och vi har börjat träna 70-80 banor. Hon stannar aldrig även hur vi kommer på hinderna. Det går verkligen framåt alltså. Så det går jättebra och jag bara llängtar tills vi börjar tävla.

Bye bye👋🏻👋🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halleluja halleluja halleluja, halleluja ha ha ha ha! Äntligen så är det Höstlov och det är så skönt!! Det var typ allt för detta inlägg. Hahaha😄


Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Igår (måndag) så tränade jag för Anna Fele och det var den bästa träningen med Starlight någonsin. Vi tränade på att få henne i form i början utav passet istället för dom sista 10 minutrarna. Anna hade en jättebra övning och den fungerade utmärkt. Så nu ska vi öva supermycket inör nästa träning som är om 4 veckor. Det kändes verkligen som att jag förstod vad jag gjorde och det har hänt innan att jag inte förstått vad jag har gjort till 100%.

Vi var på ett ställe som kallas för Vita husen och det var så fint där värsta lyx-stället. Skulle verkligen vilja bo där. Vi såg även min kompis träna lite där i början, men sen behövde vi åka hem för att klockan var då 20:30. Det här stället ligger i Kungsbacka och det tar ju 30 min till Göteborg. Så vi var vid stallet klockan 21:00. Men det gör inget eftersom jag är sjuk så är/var jag hemma både idag (tisdag) och igår (måndag).

Vi körde skänkelvikning längs väggen och det kändes väldigt elegant💎 Det var ganska svårt men inte jätte faktiskt, vi gjorde en anna övning som jag tyckte var svårare. jag föreslår verkligen Anna Fele som tränare i vilken gren som helst. Hon är tränare i hoppning, terräng och dressyr.

(Bild ifrån terräng-träninger för Anna)

Bye bye 👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Yeeees!! Idag så har alla i min skola studiedag och det i sååå skönt!!

Idag så kommer det bli en bra dag. Det började med att jag vaknade med Sigge bredvid mig. Sigge är då min nya katt. Och nu så har jag ätit frukost. Ska kanske ha lunch-fodring senare, men jag ska prata med mamma innan och fråga om jag ska göra det.

Men igår så red stallkompisen Starlight eftersom vi inte hade tid igår. I onsdags när jag fick reda på att hon skulle rid Starlight så blev jag lite såhär:😱. Ja och jag blev lite nervös faktiskt. Men jag vet inte hur det och längtar efter att få höra. Sen så har vi testat ett nytt bett och det fungerade inte bra på henne. Det var ett bausher-bett och hon blev bara stark och ville springa iväg från mig när jag red henne, så nu ska vi testa ett Nova-bett. Vi får se hur det fungerar på Starlight.

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Skönt att det äntligen är Fredag !!! 😃 Starlight har fått vilodag de senaste två dagarna, men idag så ska hon ridas. Vet inte vad vi ska hitta på. Idag så åt jag, Milian och Mamma Tacos till middag och det var sååå gott😍 Mamma hämtade mig från skolan vilket var skönt så slapp jag åka med en massa stinkande människor, helt seriöst det luktar så illa på spårvagnar/bussar usch! Men ja det var det jag ville säga.


bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Idag så har det vart en superbra dag. Vi har ju haft lite problem med släppet och så. Först så blev det en med sadelskåp och ingen fronturlastning, vilket vi ville ha. Men efter ungefär en månad så har vi nu fått hem en. Vi ska bara få låna denna i typ en vecka och sen så ska den tillbaks. Den är nämligen svart och våran ska vara grå-ich. Vi får låna denna nu pågrund av att vi ska träna tre gånger nästa vecka och Starlight ska till hovslagaren. Så vi behövde ha en.

Men över till ridningen. Idag så hade vi morgonfodring och lunchen så jag mellan dom två fodringarna. Hon var så fin och duktig idag! Denna vecka har jag ridit ut mycket, så det kan bero på det eller så hade hon en bra dag idag. Jag red i ca 40 min och hon var verkligen så fin. Jag blir mycket mer följsam när hon går fint, så det blir lättare och lättare destu mer man kommer in i ridpasset. Jag är jättenöjd över idag. Igallopen övade vi mycket på tempoväxlingar. I höger varv så var det svårt i början men det blev mycket bättre på slutet. Hon ville gärna öka på volterna i högervarvet, men jag fick tillbaka henne enkelt. En annan tjej i stallet som heter E, hade träning för en liten tjej på hennes häst. E sa att Starlight såg jättefin ut och jag som älskar positiv fedback, blev väldigt glad. Superkul att rida Starlight nu när vi känner varandra mer. I alla fall så är jag jättenöjd över idag😊😍

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Hej! ,

Igår så hopp-tränade jag och Starlight för Eamon hickey. Det gick super bra och det kändes verkligen att det hjälpte. Istället för att börja hoppa direkt , så jobbade vi för att få hästarna mjuka innan vi började hoppa. Det var super roligt och väldigt lärorikt. Eamon är ju från irland så ibland så var det lite svårt att förstå vad han sa. Hon drar på lite i kombinationer och linjer , men jag får lära mig hur jag får tillbaka henne. Hon gick på tygeln jättefint igår. Älskar henne

Idag så var Starlight sååå fin. Hon kändes superbra och väldigt pigg. Övade mycket på böjt spår och på gallopp fattningar. För att det har vi haft lite problem med. Ibland så har hon till och med bockat. Men det känns bara roligt när hon bockar.

(Gammal bild)

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Hej, det var längesedan jag skrev något på bloggen men det har inte hänt så mycket. Igår så hopptränade jag med Starlight. Vi hoppade upp till 70 cm. Vilket är det högsta vi har hoppat tror jag. Vi kan ha hoppat högre på provridningen, men det gick väldigt bra igår iallafall. Finns fortfarande mycket att träna på. Men det fixar vi !

Idag så var det sista gången någonsin jag red på den lilla skrutten Bellman (min gammla medryttareponny), sista gången jag mockade hans box, borstade honom, var ute och åkte med honom och massa andra sista saker. Jag kommer ju att sakna honom, men inte så mycket tror jag. Vi valde ju inte honom direkt, han var ju den enda som fanns, som var lämplig för lilla 7 åriga mig. Men jag har ju gjort så mycket saker med honom.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om vad vi har gjort tillsammans. Älskar honom verkligen. Har lagt ner så mycket tid och kärlek på den ponnyn😊😍 vi fick till en jätte trevlig sista uteritt på honom idag. Han skötte sig så bra. Älskar dig Bellman och lycka till i framtiden😃🦄🐴

( lite gammla bilder på oss )

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Idag så var vi i stallet i 6 timmar och fixade med Starlights box. Jag gjorde mest Starlights saker och red henne medans mamma och pappa fixade med boxen. Jag sopade stallet, sadelkammaren, trappan upp till loftet och loftet. I ridningen så var hon lite spänd, men i slutet var hon väldigt avslapnad. Hon gick på tygeln jätte fint i gallopen och sen i traven så försvan allt😢 Hon svettades till och med, men det var väldigt varmt. Dom öppnade hela ridhuset så det blev väldigt stort och då så känner man sig inte i vägen direkt😅 Men mamma och pappa var ju kvar i stallet så jag red själv och det gick bra. Annars har det inte hänt så mycket.

Släpet som vi beställde ska komma om typ 4 veckor för det hade blivit fel😭 Vi har ju träningar och så bokade liksom. Detta blir inte bra😖

Bye bye👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Tjena mittbena,

I tisdags så var mamma och pappa i lilla edet och kollade på ifor williams transporter. Så nu kan vi äntligen åka ut med henne. Den är väll inte världens snyggaste men den är ju inte ful heller. Den ska va i färgen grå och det är en två-hästars med front urlastningen, utan sadelskåp😢 Den har stört bågar vilket är awesome!👍🏻 modellen heter hb506. Den kommer senast på tisdag.

Likes

Comments