Hej bloggen! Idag slutade jag vid 12, otroligt deg! Efter jag hade slutat åkte jag till kungsmässan för att köpa hårsprej och stuff till tävlingen på lördag. För er som inte vet är det DM i cheerleading i helgen. Är så otroligt nervös. Men vi hade vår sista träning innan DM idag och vi satte allt så det kommer säkert gå bra. Idag på träningen fick alla skriva på en lapp något dåligt som man inte vill ska hända på DM sen vek alla ihop sina lappar och sen gick vi ut och brände upp dom. Så nu är allt dåligt borta! 😉 Aja här kommer lite bilder från dagen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte börja blogga igen så vi får se hur länge det håller haha. Men idag har jag varit i skolan och sen åkte jag och Ida till mamma och pappas jobb där jag pluggade lite. Sen efter det så åkte vi hem och då gick jag ut och sprang en liten runda. Nu ska jag se om det finns någon bra film på netflix jag kan kolla på.Likes

Comments

Godmorgon! Har bloggat riktigt kasst men det är bara för att jag pluggat en hel del den här helgen. Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera!
I alla fall igår kväll kom Ninjan till mig och sov här. Just nu ligger vi i sängen lyssnar på musik och laddar för eftermiddagens cheerleadingträning. Idag ska alla i vårt lag klä ut sig till Sabres, alltså sabeltandadetigrar.
Eftersom vårt lag heter Sabres. Kommer bli jättekul☺

Likes

Comments

Uppdaterade inte igår för när jag kom hem pluggade jag tills jag somnade med datorn i knät, haha.
I alla fall är familjen påväg till Göteborg för vi ska fira lillkussen Lina som fyller hela sju år idag. 🎉
Här kommer en bild på mig och mamma!

Likes

Comments

Sitter just nu och pluggar lite matte, har precis tränat men ville få gjort lite plugg innan jag hoppar in i duschen.
Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom jag är så otroligt trött. Gick upp jättetidigt imorse för vi började vid 08:00 inte mysigt.
Aja nu ska jag fortsätta.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Josefina och är en tjej på femton år. Jag älskar kläder, killar och att rita. Min familj och mina kompisar betyder allt för mig.
Det jag brinner för här i livet är Cheerleading! Jag går i ett tävlingslag som heter Sabres och att träna cheerleading är det roligaste jag vet.
På min blogg kommer jag skriva om kläder, skönhetstips, min vardag och cheerleading! Följ gärna min blogg☺

Likes

Comments