Snapshat screenshot

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse var jag på väg till skolan när L-train plötligt stannade i tunneln, 75 feet från perrongen från vart jag just klivit på. 10 minuter stig vi innan vi fick order om att gå tillbaka igenom tunnelbanan och kliva av i bakersta vagnen som inte hunnit lämna perrongen. 30 minuter senare började folkmassan i den proppfulla vagnen röra sig bakut, igenom den lilla dörren som tar en vidare till nästa vagn. 15 minuter senare klav jag ut på Bedrord perrong genom en tvångsöppnad tunnelbanedörr.

Följ mannen brevid mig på instagram för en full dokumentation av hela händelsen i detalj med humoristiska, catchy captions.

Över varannan människa i vagnen sträckte upp sin iPhone i luften för att filma eller fota crowdet av människor. Snapshat storys, instagram storys, Facebook, gruppchatter. Alla blev plötsligt proffsiga regissörer som noga tänkte ut den perfekta scenen och snabbt tryckte på play när en MTA employee gick förbi utanför fönstret på tunnelbanan eller mosade sig igenom folkmassan eller när personen framför tog första steget mot dörren. Minuter spenderades på att skriva captions och vrida och vända på texten för att få ett estetiskt snyggt utseende. "What's worse, LA traffic or human traffic" skrevs I mellabstora bokstäver med vit bakgrund, 45 grade snett över övre halvan av bilden.

Sen kom täckningen tillbaka och samtal börjades ringa. "We have been locked in the subway for over an hour!!!". Kraftigt överdrivande.

Även jag överdriver. Alla vill ju visa att de har lite spänning i vardagen.

Likes

Comments

Klicka på bilden för att bli en smula ledsen över priset :)

Slouchy Wool Coat
Cropped Eisenhower Jacket
Cold Rush Puffer Coat

Finns också i grön, gul och svart. Kan inte bestämma mig för vilken som är finast!


Leopard Trucker Jacket
Suede Trucker Jacket
Velvet Trucker Jacket
Mountain Coat

Likes

Comments

Det är jag när jag bygger Ikea-möbler! Känner mig väldigt händig och duktig då :)

Idag cyklade mamma och jag hela vägen till Ikea Brooklyn för att köpa lite grejer som saknas i lägenheten, till exempel en pall till mitt skrivbord. Vi har skaffat varsin årsförbrukning av citi bikes och det finns förvånansvärt mycket cykelvägar här!

Jobbigt läge när Ikea har glömt att borra ett hål där det ska vara så en blir tvungen att hamra i skruven med våld. Bobbes Byggen bygger rubbet Bobbes Byggen bygger bäst!

Likes

Comments

Idag började jag T3, tredje de fyra åren highschool består av. Det common, inte-UNIS-namnet är Junior. Starten av dethär skolåret betyder även staten av IB, starten av speed tempo, staren av läxor overload, starten av hetsplugg och starten av stress. Men det blir säkert bra!

Denna bilden visade en lärare på introduktionsmötet imorse, peppande. Tack fröken.

Efter skolan gick jag och fikade med Noam på ett cafe i närheten av Union Sq. Jag beställde en americano och tackade nej till mjölk, men ändå kom min kaffe bestående av 73% äcklig komjölk. Annars var det mysigt!

-skola är som mjölk; jag vill inte ha det men ändå får jag för mycket

Likes

Comments

Glutenfri -sockerfri -vegan -game going strong

Likes

Comments

Idag tog mamma och jag city bikes till Prospect Park - Brooklyn och Nyc's största park! Hihi jag har hängt på mycket med mamma de senaste dagarna, men det är mysigt! Ikväll ska jag träffa några kompisar och äta pizza hemma hos Noam.

Det var superduper fint väder idag! Ljusblå himmel och 25 grader.

Likes

Comments