Hejsvejs

Imorgon är det thanksgiving vilket jag inte har bättre koll på än att jag sätt det i Friends och How I Met Your Mother. Jag är ledig resten och veckan så mamma och jag har bestämt oss för att åka till DC imorgon över en långhelg. Idag har jag inte mycket planer; jag ville äta brunch med mina kompisar men ingen kunde? :(. Hade tänkt boxas idag och plugga lite.

Igår var en superfin dag med sol! Slutade tidigt så åkte till centry 21 och köpte billiga underkläder och strumpor!

Dehär kläderna vill jag ha idag - men det regnar så får de hur det blir med det

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloween. Så mycket godis överallt - receptionen har haft en godis skål framme hela oktober i princip, två lektioner bjöd på smågodis och till och med kickboxningen hade två proppade skålar ståendes för konsumtion. Men nu är det över. Min halloween kostym idag var inte så väldans obvious, men väldigt accurate.

Jag var kall.

Efter boxningen tog mamma och jag båten direkt hem till Williamsburg då det inte kändes helt lägligt att gå på den stora halloween parade med tanke på den potentiella terrorist attacken som skedde idag. Känns jobbigt när det händer i New york som ska vara så fritt och tryggt.

Vi åt middag på The Bedford men några barndomskompisar från när vi bodde i Ekobyn runt 2003 eller så. Det var mysigt! Så konstigt att alla runt om kring en växer och blir äldre.
Imorgon blir jag en siffra äldre!

Likes

Comments

Jag är hemma igen efter ett lov med mer tid spenderandes resande än ikke resande. Hade det supermysigt på gården med pappa och alla djuren och var hos tandläkaren för att fixa min tandställning - nu är det ungefär ett år kvar. Linn är också här i Williamsburg nu under veckan hon har höstlov. Jätte kul!!

Igår, lördag, spenderade mamma, Linn och jag i Central Park med picknick från Hummus Place!

Likes

Comments

Sitter på espressohouse och utnyttjar deras wi-fi medan jag väntar på mitt tåg som ska ta mig till Malmö och Papp. Det är uppgjort för att vara bra, men åndå har jag en olustig känsla. Det är så jobbigt när sådant händer och förstör!! Vänta, jag provar byta plats...

Okej, nu sitter jag i bak istället, mmm lite bättre. Jag tror jag ska plugga lite och tjuvlyssna på människor. Hejdå!

Likes

Comments

Satt på flyget och kände för höst - klev av i Sverige och frös ihjäl! Fast det är rätt mysigt ändå att ha halsduk och vantar, och behöva gå fort för att inte stelna

Likes

Comments

Fick en bild från pappa på min mail idag, satte ett sådant perspektiv på vart jag är i mitt liv! Holy moly tänk vilka möjligheter jag har. Ibland får jag sådana utzoomnings-upplevelser när jag tittar tillbaka på gamla bilder och minnen. Livet!

Likes

Comments

HEjsan svejsan! Jag sitter i skolan och pluggar. Min dag idag bådar gott. Jag har två håltimmar och tre elaktioner varav två är med vikarie. Tänker att jag ska få mycket plugg gjort då mitt lov börjar i helgen och jag vill helst vara utan läxor så mycket som möjligt då. Efter skolan ska jag på kickboxning och sen möta mamma i east village eller tribecka för att titta på lit kläder. Sen klockan sju ska vi äta middag på Buddha Khan med Geoseppe och Geofrancesko from Elba. Jag vet inte helt hur en stavar deras namn, men de är i alla fall ett par vars hus vi bodde i i sommars och nu kommer de hit och bor i vår lägenhet. Mamma och jag har behövt flytta in till Ann denna veckan, men det är värt det med tanke på att vi alltid kan ha någonstans att på på Elba!

Jag har håltimme och sitter själv i ett hörn, men det är ganska skönt! Helgen ska mamma och jag uppstate och rida och sen på söndag flyger jag till Sverige!

Likes

Comments