Nu är sommarlovet snart över, bara en vecka kvar för mig. Jag börjar den 17:onde augusti :( Har inte tänkt på det så mycket på det men det känns helt sjukt att jag redan börjar nian!! Det är typ det viktigaste året i hela grundskolan, för går du inte ut med någorlunda bra betyg kan det hända att man inte kommer in på det gymnasium som man vill komma in på. Så jag ska försöka lägga all min tid på skolan och kämpa för att komma in på det gymnasium jag vill (har just nu ingen aning). Men det känns inte jobbigt att jag inte vet än vilket jag vill gå på för hela höstterminen kommer handla mycket om gymnasium valet och så. Gymnasium mässan är tillexempel i höst, där tror jag att jag kommer få mycket hjälp. Allt jag vet än så länge är att jag vill gå ekonomi, sen får vi se vilket gymnasium de blir. 

Har inte tränat någonting under sommaren så det ska jag ta tag i när jag kommit hem. Ska fortsätta gå i min dans varje söndag och fortsätta springa två gånger i veckan. vi får se hur de går med springandet pga skolan och så men ska verkligen försöka. 

puss&kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag kom hem från Gran Canaria den 27 juli så det var ett litet tag sen men ville dela med mig av lite bilder jag tog. Jag bodde på Bahia Feliz i två veckor med min mamma och min syster. det var så sjukt härligt att få lite mer värme och sol än vad Svergie kan erbjuda på sommaren. Vi var där förra året också och vi tyckte så mycket om det så vi åkte tillbaka. Kan verkligen rekommendera att åka till både Gran Canaria och bo på Bahia feliz! Helt perfekt värme, mellan 25-32 grader varje dag.

Nu ska jag försöka börja blogga igen! Får se hur de går... Börjar nian nu och antar att det inte finns så mycket tid över till annat än skolan men jag ska göra mitt bästa!

puss&kram

Likes

Comments

Hej! Idag var min sista lektion inställd, så det var väldigt skönt. Direkt när jag kom städade jag hela mitt rum så nu glänser det haha. Sen satte jag mig i soffan för att plugga men så blev det inte, jag fastnade på Youtube.. Men nu ska jag verkligen ta tag i det, har jätte mycket prov framför mig. Ikväll kommer mamma hem och gör pannkakor, har inte ätit det på så länge.

Det blir bara ljusare och ljusare vilket är väldigt skönt. Jag är mer glad och peppad på dagarna när det är sol. Dock e det fortfarande kallt. Men jag låtsas inte om det, jag orkar inte stora vinterjackor mer. här är i alla fall dagens look.


kjol: h&m skor: primeboots tröja: h&m jacka: carlings väska: någon affär i Italien strumpor:h&m


puss&kram

Likes

Comments

Hittade lite bilder på min sjukt snygga vän.

Likes

Comments