Hej! Idag var jag med mina vänner på Rix FM festivalen. Det var helt okej, väldigt kul när man kunde sjunga med! Vi stod ganska långt bak då vi inte orkade tränga oss. Dock stod alla bara och lyssnade medan alla längst fram hoppade, så vi dansade oss fram någon gång mot slutet. Danny Saucedo körde sist, då stod vi jättelångt fram och det var sån stämning och alla sjung med! Efter det gick vi till espresso house på Vasagatan dom andra fikade medan jag tog en kyckling macka, så sjukt god älskar den!

Nu ligger jag i sängen och ska börja på säsong 4 av sex and the city och sen försöka sova. Är väldigt nervös inför imorgon då jag ska gå till den skolan jag inte vill gå på. Hoppas man inte ska vara där hela dagen. Har sån ångest :/


Puss&kram <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla dessa väskor kommer ifrån Mango. Tycker verkligen alla är sjukt snygga och jag har även den hallonröda med silver detaljer, älskar den! Mitt nästa väskköp kommer förmodligen va den vinröda med runda handtag, såå snygg! Alla passar perfekt till hösten som nu är på väg!
Puss&kram<33

Likes

Comments

Hej! Nu kom jag precis hem från en jättemysig brunch med Alva. Vi var på ett ställa som heter Tintin, ligger på Linnégatan. Aldrig varit där tidigare men det var otroligt mysigt. Lugn stämning och mycket gott att välja på. Kommer garanterat att gå tillbaka dit! Jag tog amerikanska pannkakor och en super god croissant!


Är väldigt trött då jag hade svårt att somna igår kväll så nu ska jag ligga lite i sängen och kolla några avsnitt av sex and the city, så sjukt bra serie! Har sett om den 3 gånger snart. För några år sedan hade jag ingen aning om att det fanns en serie innan själva filmerna. Och det är typ de bästa som hänt mig. Älskar de! Rekommenderar starkt! Jag ser den på dreamfilm, jag tycker kvalitén är mycket bra dock är det svensk text som man inte kan ta bort och jag föredrar utan men annars är allt prima!


Senare idag har jag inget planerat vilket är väldigt skönt ska nog bara vara med mamma och kanske se någon bra film eller så.Puss&kram <3

Likes

Comments

Hej! Idag är det fredag och på måndag ska jag egentligen börja skolan. Börja gymnasiet. Helt sjukt enligt mig. Men jag vill inte, jag har sån ångest. För jag har inte kommit in på den skolan jag vill. Jag har kommit in på en skola jag inte ens vet vilken den är. Vet inte vart den ligger eller någonting. Och det är mitt egna fel då jag inte tog skolan på allvar förens det var försent. Jag gick ut med väldigt låga poäng. Men jag ger inte upp! Är på reservplats 5 på den skolan jag verkligen vill gå på! Och varje gång siffran minskar hoppar jag till av glädje. Det är en skola jag verkligen ser mig ta studenten ifrån, där jag verkligen kan se mig gå. Alla jag pratat med säger att jag verkligen skulle passa där. Jag och min mamma gör allt vi kan för att få in mig men så lätt är det tyvärr inte. Till 1 september är det gymnsieantagningen som har hand om det. men efter 1 september så kan skolan bestämma. Men jag vill verkligen inte gå på den skolan jag kommit in på tills dess :/ mår så dåligt och alla säger att jag bara ska gå dit och det vet jag att jag måste men har sån sjuk ångest. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen nästan. Och jag känner ingen som är i samma position som jag. vet inte en än enda människa som ska gå där. Vet bara att min kompis syster gick där och samma linje som jag ska gå och hatade det. Så allt är inte på topp just nu men som sagt jag ger inte upp förens jag är inne.


Verkligen dags att sova nu. Imorgon ska jag äta brunch med Alva och det ska bli jättemysigt! Hon börjar inte förens på tisdag så hon har lovat att följa mig till skolan första dagen haha. (behövligt:/)


Likes

Comments

Likes

Comments