Header

Detta är jag 99% säker drabbat mig. Jag har kommit hem från skolan och varit så slut på energi att jag inte orkar göra någonting. Då menar jag verkningen ingenting. Jag har kommit hem och bara suttit i sängen med vattniga ögon och bara känt mig slut. Det har inte funnits någon energi att hämta. För mig som till största del är full av energi och ett leende på läpparna är detta extremt jobbigt. Exakt så var det när jag kom hem från skolan i onsdags. Jag satt i min säng, tyst och ensam orkade inte ens prata. Jag har känt mig deppig och gråtfärdig flera gånger om dagen. Detta har aldrig hänt mig tidigare och det känns inge bra. Kroppen sänder varningssignaler.

Anledningarna skulle jag säga är:

Mycket plugg och press i skolan, slutspurten inför sommarlovet.

Mycket kan bero på att jag inte tränar. Det blir typ 1 gång varannan vecka, om ens det. När jag gick på handboll tränade jag 3-4 ggr varje vecka. Jag slutade för att det blev för långa träningar som tog upp hela kvällarna vilket inklusive restider lede till stress-påslag. Jag kände att jag inte skulle hinna träna, plugga (gå ut med godkända betyg) och sova tillräckligt. Men helt ärligt tror jag att jag hade fått mer gjort i skolan om jag hade fortsatt. Dock kanske behövt skippa en träning i veckan. Nu till hösten har vi lyckas dra ihopa ett lag som kommer träna en gång i vecka + match, vilket känns super kul!

Som tur är det sommarlov den 8 juni och bara 2 plugg grejer!

BTW idag tog jag min första löprunda på ca ett år! Blev svimmfärdig och var tvungen och sitta ner i en kvart när jag kom hem. Gillar å springa när det är lite regnigt, så det var superskönt.

Likes

Comments

Vilket väder fredagen bjöd på! och en underbar kväll <3

Enklaste sommar tårtan

Marängbotten

Vanilj kesella

Hallon & blåbär

Basilika

Helgen bjöd på väldigt god mat, trevliga stunder å soliga stunder <3

Likes

Comments