Header

Jag köpte mina Arezzo stövlar för några veckor sen och de är såå bra! Tycker verkligen dom ger ett bra stöd så att man får en stabil skänkel. Jag tycker också man får mycket bättre balans när man står upp i lätt sits, har verkligen märkt skillnad sen jag red i endast ridskor. Visst, dom kostar nästan 2000 kronor men jag tycker det är fett värt det. Ett stort plus är ju att dom är jätte snygga!

Så om du ska köpa nya ridstövlar så rekommenderar jag verkligen dessa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej Goingar!

I kväll ska jag ha hoppträning. Med vem vet jag inte än men taggad är jag i allafall. Ska hoppa med mina nya ridstövlar idag eftersom jag bara haft markarbete och dressyr i dom hittils. Jag hoppas lite på Alma eftersom henne måste man verkligen rida. Det är inte bara att sitta och åka med precis. Annars skulle jag vilja ha Råttan eftersom jag ska tävla henne och vill hoppa henne så mycket som möjligt.

I natt ska jag sova hos min farmor så vi får se hur uppdateringen blir.

Likes

Comments

I natt kom det! Victorias föl! Ett jätte fint hingst föl. Omg är så taggad på att se det men samtidigt inte för nu när Vicki fått sitt föl innebär det att hon snart åker. Men jag ska ta vara på den tiden vi har kvar. Kommer sakna skrutten.

Och fölisen blev verkligen såå gullig. Gul med vit bläs! Kolla bara😍

Likes

Comments

Var några dagar sen jag skrev här på bloggen. Har bestämt att ja ska satsa nu på bloggen eftersom jag tycker det är kul. Ska sätta mig nu och planera veckans inlägg. Men nu kör vi på riktigt!

Charmig bild på Poesian va? 

Likes

Comments

Var på pay & jump idag med min älskling. Vi körde en runda på 70cm och vi nollade! Så stolt över skruttan! Kände verkligen att vi hade ett lugnt och jämt tempo idag jämfört med andra gånger. Känner mig bara mer och mer säker inför gota ju mer vi tränar! Känns så bra!

Likes

Comments

Jag tror att det är väldigt viktigt med mål inom ridsporten, eller inte bara inom ridsporten utan med allt man gör. då har man något att kämpa efter. Om man inte har mål tror jag att det lätt kan bli så att man bara kör på lite och till slut tröttnar man lite. Som t.ex mitt mål är att få komma ut och tävla 1 meter och jag har nyss börjat ta ett steg närmare genom att jag ska tävla Gota ponny 2016 med min älskling Råttan.

Har man väldigt stora mål som att tävla Granx Prix t.ex så gäller det ju att man satsar. Jag satsar på ridningen till 100% och rider i stort sätt nästan varje dag.

Det är bara att kämpa, kämpa, kämpa!

Likes

Comments

​1. Jag är väldigt envis.

2. Jag funderar på att skaffa youtube i framtiden.

3. Jag älskar att smyg matcha outfits i stallet.

4. Jag rider på ridskola 3 gånger i veckan.

5. Jag har 1/2 medryttarponnyer.

6. Jag älskar choklad.

7. Jag ska tävla gota.

8. Min favorit häst på ridskolan heter Ratatouille.

9. Jag sparar till en egen ponny.

10. Jag har ridit i 8 år på ridskola.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg!

Jag heter Lova och är 14 år. Tillbringar största delen av mitt liv i stallet och jag älskar´t. Här kommer ni få följa med mig från ridskolan tills jag har egen ponny, och allt där i mellan. Hoppas ni stannar!

Likes

Comments