Idag har jag varit och röntgat min fot, vi blev skickade till röntgen av doktorn som vi var hos igår. Vi var på nyhem i Halmstad! Vad de kunde se hade jag inga brott eller sprickor. Läkaren sa att jag antagligen har en kraftig stukning! Skönt att det bara är mjuk delar! Doktorn sa även att jag kan ha skadat något inre men det såg inte ut som det!/LOVA😜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 30 readers

Likes

Comments

Föra gången det var dressyr träning var Johanna tränaren sjuk och idag får jag inte rida efter som att jag stukat eller kanske brutit ett ben😥
Så nu blir det ingen träning idag heller!

/LOVA

Likes

Comments

Namn: Ronja
Ras: labrador
Kallas: rony elr klumpas
Valpnamn: Ronja Rövardotter
Född: 2005
År: 11
Fyller år: i maj
Gillar: mat och vatten
Gillar inte: att bli borstad
Bästa personlighet: att hon är som en valp klumpig😜
Sämsta personlighet: matglad
Hoppat: 1,15 centimeter


Ja och nej frågor
Har hon haft valpar:
nej vi har försökt ta valpar på henne😜
Väger hon mer än 25 kilogram: ja
Har hon tjuvat någonting: ja
Är hon helt svart: ja
Köpte ni henne när hon var 8 v: nej vi ägde hennes mamma så vi har haft henne sen hon föddes!
Hoppar du henne fort farande: nej hon blir halt när man gör det!

Dåligt bild jag vet men den får duga😥
Nu vet ni lite mer om mina hundar under 2016 ska vi skaffa en till hund som ska bli min inga!


/LOVA
💖💖

Likes

Comments

Nu har jag varigt hos vårdcentral. Det tror att det är en stukning men det kan också vara så att jag brutit ett mindre ben i foten. De skickade mig till rönkning imorgon. Tror inta att det blir skola i morgon heller för att jag måste ta det lungor och villa.

De lindade benet/foten och nu känns det i alla fall lite bättre!
/LOVA🎾

  • 32 readers

Likes

Comments

Namn: Lea
Kön: tik
Valpnamn: pomperepossa
Ras: dansk svensk gårdshund
Kallas: shichos
Född: 2011
År: 5
bästa personlighet: att hon är så busig
Sämsta personlighet: att hon är en rädd hare
Gillar: värme
Gillar inte: hund godis
Har hoppat: 1 meter
Ja och nej frågor
Har haft valpar: nej
Har ni ägt henne sen hon var 8 v: ja
Har hon varit hos veterinären någon gång: ja
Gilla hon kyla: nej
Gillar hon andra hundar: ja


Det var lite om Lea😘

  • 32 readers

Likes

Comments

just nu sitter jag utan för skolan och väntar på mamma, därför att jag ska hem. Igår hoppade jag studs matta och stukade foten. Jag tyckte inte att det gjorde så ont i den högra foten i morse men nu har jag riktiga smärtor. Det gick till ungefär så här!
Jag hade Matilda hemma min bästa vän och när min lilla syster kom hem från skolan bestämde vi oss för att hoppa lite studsmatta. På våran matta har vi ett snöre vi kan fästa upp och hoppa över. Jag, Moa och Matilda kom på en lek att vi skulle hoppa över det men vi fick inte göra det helt vanligt så ex snurra över landa på rumpan efter. När vi hade hoppat 3 gånger var och det var min tur igen så tog jag satts och Hoppade landade på rumpa. Det var då jag kände att benet knakade till och började göra ont. Min första tanke var att jag bara landat på foten och kunde ställa mig upp och fortsätta leka. Men när jag precis tryckte i från för att ställa mig vek sig benet och jag fick skit ont jag skrek att Moa skulle hämta mamma och det gjorde hon. Jag låg där i en boll och bara skakade och andades medan Matilda bara satt där. Mamma kom efter ca 2 minuter hon hjälpte mig ner, Matildas pappa kom då mitt i all panik. Jag försökte få på mig min sko men det gjorde skit ont men till slut fick jag i den. Med stöd av mamma på min höger sida hoppade jag in på ett ben. Jag ropade hejdå till Matilda medan tårarna rann ner längst min kind jag hoppade in och satt mig i soffan. Där mamma kände på benet hon konstaterade att jag hade stukat/virkat mig. Jag fick lägga upp benet på två kuddar det svullnade mycket då kom jag på att vi kanske skulle kunna kyla det för att minska svullnaden. Jag satt med is på benet med en handduk i mellan i cirka 45 minuter. Det var fortfarande svullet men inte lika som det var innan. Jag frös jätte mycket efter olyckan mamma sa att jag gjort det för att jag var i chock. Så jag bestämde mig för att ta en dusch, en riktigt varm en. När jag kom ut ur duschen svullnade det ännu mer. Pappa kom hem klockan 9 och då tog vi ett bandage och lindade det. I bandaget la vi is därför att minska svullnaden sedan gick jag och la mig.
Jag ska till doktorn i dag cirka klockan tre och kolla de tyckte att vi skulle göra det! För tillfället gör det väldigt ont hoppas att det blir bättre snart!

Det ser typ ut som om jag fått en tennis boll i benet😭

Den är jätte svullen det ser jätte roligt ut hoppas att det inte är något fel på foten!/Lova😂

  • 33 readers

Likes

Comments

Idag fick Daisy villa efter en 5 timmars lång runda i skogen och om man inte rider så måste man så klart göra något annat. Idag har jag ren gjort alla min och daisans utrustning. det tog ca 2,5 h. 

Betet:kokade jag och skrubbade ett jätte bra sätt att verkligen få vek alla bakterier som finns på det!
Benskydden: la jag i en span med varmt och vanlig grön soppa sen tog jag en mjuk borste som jag gnuggade dem med. ta alltid en mjuk borste annars repar man dem. Sedan sköljde jag av de!
sadlen: sadeltvålade jag först sedan torkade jag av löddret som blev med en trasa. Efter det smörjde jag in hela sadlen med läderbalsam. (jag har 2 sadlar en hopp och en dressyr)
tränset: plockade jag isär sedan gjorde jag lika dant som med sadlarna!
sadelgjordarna: borstade jag av sedan gjorde jag lika dant som med sadlarna!
stövlarna: gjorde jag på samma sätt som allt annat i läder gör utom att jag tog svart sko kräm och smörjer dem med i slutet!
Hjälmen och västen torkade jag av med en trasa!
Det är inte all som gillar göra i ordning sin utrustning men det är lika viktigt som att ge hästen mat och vatten. man behöver inte göra det så krångligt för  en för mig tog det ca 2 h.

          
/Lova☺

📷= Hanna Nilsson

Likes

Comments

O går var det fullt upp igen. Vi hämtade kycklingar städade stallet fixade red m.m så så var min dag han tyvärr inte blogga se om jag hinner lägga ut något mer idag😍

Likes

Comments