View tracker

  • 17 lesere

Likes

Comments

Under mina år i Oslo har det blivit en del resor detta är en av de bättre resorna. Till Barcaelona baby, massa summer-vibes med min bästavän. Vi maxade, levde livet, drack cava varje dag och njöt av varandras sällskap. 

  • 43 lesere

Likes

Comments

​Att ha bott i Oslo i fyra år har varit en sjukt bra start på mitt vuxna liv. Jag flyttade dit efter att ha arbetat ett halvår efter gymnasiet. Sen i 19-års ålder åkte jag, Zandra, Lina till Oslo och Johanna med nästan alla våra ägodelar. Jag har spenderat nästan alla mina somrar i Styrsö som ligger utanför Strömstad, där finns det massa norska gäster och jag blev helt hooked i norskan. Det är lite background-info till varför jag ville flytta just dit, till Norge. Vi hade även hört att det var lätt att etablera sig där när man var ung och att svenskarnas arbetskraft var eftertraktad. Så vi bara drog dit. Sen var jag väldigt less på Uppsala också. 

​Men iallafall så drog vi dit, fick jobb, jag, Z & Joe gick en DJ-kurs och det var fantastiskt kul. Det slutade med att samma år så hade vi klubbkvällar som hamnade i top9 Oslo. Så det var kul!! Sen fortsatte det och vi spelade på andra klubbar. Det var en sjukt blurry och rolig tid, man levde rätt hårt och jobbade massa vid sidan av. Målet var att spara pengar men insåg senare att det inte gick ihop. Men sen började jag på H&M och då började jag få en mycket bättre inkomst och kände att det var lite mer stabilt än vad jag hade gjort tidigare. Tyvärr så slutade våra klubbkvällar men nått år senare blev vi resident på en annan klubb vid namn SO. Det var också sjukt kul. 

Men jag kan verkligen rekommendera att flytta dit, iallafall ett tag. Tyvärr har inte NOK lika bra värde som förr men det är en bra start om du vill kicka igång ett jobb om du inte har någon erfarenhet från förr. 

Just nu saknar jag ju alla som har stått mig närmast från Oslo, saknar att träffa alla underbara så det var sjukt vemodigt att flytta för det kommer ta ett tag innan vi ses, men det var dags. Ville verkligen göra något helt nytt, vilket jag ska. 

  • 44 lesere

Likes

Comments

Smoothie-bowls är det bästa jag vet, så lätt och så sjukt gott. Ett måste är även massa toppings, det här är en hallonsmoothie, med banan och lite yougurt i, ska bli bättre på att göra med havre/kokosmjölk istället. Utbutet av vego/vegan-produkter är så sjukt mycket bättre här i Sverige än i Norge. Just sayin, att gå in på en vanlig Ica här är som rena rama guldgruvan. Den här smoothin toppar jag med granola från Paulúns, kokos-flingor, chiafrön och en passionsfrukt. Try it!

  • 115 lesere

Likes

Comments

Okej, då är allt fixat å klart!!! Helt sjukt. jag drar nästa vecka och det ska bli helt amaze, Har haft förmånen att vara hemma i nästan en månad och det har varit extremt skönt, haft massa kvallitetskvällar med familjen, hängt med släkt och saknade vänner. Men ska bli skönt att ta sig an första målet med 2017, åka till Sydney, leva där så länge jag vill, max ett år. Får se hur bra jag trivs och hur mycket hemlängtan jag får, är så inställd på att snart kicka igång studierna också. Yes nog om det, jag är så peppad att bara få känna på lite av aussi-lyfe innan. Ses snart Frida & Sofie!!!

  • 174 lesere

Likes

Comments

  • 294 lesere

Likes

Comments

Vi kramar ut det sista av Oslo, först förfest med våra kära vänner och sen var vi på ett jättekul event på Halloween. En av mina favvoklubb-concept här i Oslo hade hyrt in sig på ett gammalt museeum där de styrde en feeet fest. Massa electro som jag älskar och lite berlin-vibe. Det var helt crazzy cray.

  • 294 lesere

Likes

Comments

Sockerdetoxen gick fett bra? Jag kände mig nyttig och allt såntdär, dock lite huvudvärk men tror jag ska försöka minsta intaget nu när jag är ur den också.
Sen hade jag jobbhelg och efter det åkte vi ett gäng till min älskade kollega Marre och käka middag och drack bubbel. Det var glassigt och ännu mer glassigt på Dans födelsedagsfest på Stratos. Drack massa öl och hängde runt. Vill helst utnyttja alla goa tillfällen jag har kvar nu i Oslo, 8 helger kvar. Its sick.

  • 352 lesere

Likes

Comments