Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 62 lesere

Likes

Comments

Vi kramar ut det sista av Oslo, först förfest med våra kära vänner och sen var vi på ett jättekul event på Halloween. En av mina favvoklubb-concept här i Oslo hade hyrt in sig på ett gammalt museeum där de styrde en feeet fest. Massa electro som jag älskar och lite berlin-vibe. Det var helt crazzy cray.

  • 62 lesere

Likes

Comments

Landade nyss i Norge igen från mitt älskade Sverige. Jag räknade ut att det är sista gången jag åker från Stlm-Oslo på ett väldigt långt tag. Men det jag har gjort hemma är att jag har varit på min mormors begravning. Det var såklart sjukt jobbigt, jag avskyr begravningar men samtidigt var det så fint där vi var och alla var samlade för att dela massa minner och ta farväl. Men jag tror att hon har det mycket bättre där hon är nu och hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

  • 119 lesere

Likes

Comments

Sockerdetoxen gick fett bra? Jag kände mig nyttig och allt såntdär, dock lite huvudvärk men tror jag ska försöka minsta intaget nu när jag är ur den också.
Sen hade jag jobbhelg och efter det åkte vi ett gäng till min älskade kollega Marre och käka middag och drack bubbel. Det var glassigt och ännu mer glassigt på Dans födelsedagsfest på Stratos. Drack massa öl och hängde runt. Vill helst utnyttja alla goa tillfällen jag har kvar nu i Oslo, 8 helger kvar. Its sick.

  • 119 lesere

Likes

Comments

Mina roomies part one. 
Jag flyttade till Oslo i januari 2013 och där började allt. Vi bestämde oss ganska tidigt i slutet av gymnasiet att vi ville flytta hit. Vi hyrde en släpkärra, tog med oss nästan allt från Sverige och vår dåvarande roomie och en av våra närmaste vänner Linda, hennes föräldrar körde hit oss till en lägenhet på Frogner. Där bodde vi ca 8 månader innan vi flyttade hit till lägenheten på Bislett där vi även har de roligaste och sjukaste minnena. Jag kommer alltid att koppla Oslo med den här lägenheten och alla våra olika roomies vi har haft. Man får en helt annan relation när man bor med folk, de blir som ens familj. I love u guys. 

Men nu är jag så redo att let everything go MEN damn vad kul vi har haft. Ångrar ingenting och är så tacksam för alla fina personer jag lärt känna. Ikväll kommer några gooa på födelsedagsmiddag för Alice, ska bli fett å se alla som varit ute och rest. 

  • 171 lesere

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att börja med socker-detox och det betyder att jag på nästan alla sätt ska undgå att få i mig något slags socker. Det ska bli sjukt spännande och se om man eventuellt kan bli av med sötsuget. Imorse åt jag äggröra på två ägg & lättmjölk, till lunch blev det mitt hemmagjorda knäckebröd med avokado och ikväll kommer jag äta gårdagens rester, pesto-lax, hummus, svartris och fetaoströra. 

Jag älskar att experimentera och är nyfiken på det mesta så det kommer att bli spännande att se om det kommer att ge ngt resultat. Yaay

  • 196 lesere

Likes

Comments

​I lördags var vi på ett collab-event med Whyred och playtype, de har precis öppnat en butik här i Oslo. Efter ett ex-antal whiskydrinkar bar det av på efterfesten på Blå och sen Loveless på internationalen. 

  • 206 lesere

Likes

Comments