Skriver detta för att jag är en känslomänniska som behöver ventilera och för att jag är så oerhört tacksam. Under min tredje månad här down under så upplevde jag sådana extrema ångestattacker av ren saknad. Jag var nära på att boka en hembiljett flera gånger. Jag vet att det är vanligt och inte alls konstigt. Jag är så långt ifrån er och det avståndet fick mig att må ganska dåligt. Men sedan har det gått över nu och jag är mer tacksam än någonsin. JUST för att jag har en möjlighet att sakna de finaste personerna jag någonsin mött. Jag är så tacksam för alla personer jag mött i mitt liv hittills och de som står mig nära. Ni är det där lilla extra som gör att jag kan vara den där glada personen jag ofta är. Jag vill tacka sociala medier som gör det lite lättare att följa med och höras. Jag längtar så mycket efter att få krama er!!!!!!! Hänga med er!!!!!! och allt sånt. Men det kommer. Ville iaf skriva att ni är det bästa som finns.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det här är mitt rum och min favvosyssla är att starta dagen med kaffe med kokosnötsolja i sängen innan frukost- sen en springtur men kunde verkligen inte springa idag! Har börjat med en crossfit-trial som varar 7 dagar och vi har kört mån-ons och idag gör det så ont av träningsvärk att jag måste chilla lite. MEN nu ska jag och min vän Kristin som har flyttat ner hit från Sydney njuta av dagen. Ska inte sticka under stolen att det är sjukt kallt här nu. Vem kunde ens ana att jag skulle frysa i Australien? Men det är höst/vinter nu så jag längtar så mycket till vår och sommar! Snackade med Alice igår om att fira nyår i Byron Bay för de har en festival där då. YAAY. Haha älskar att jag redan tänker på nyår. Hehe

Likes

Comments

Imorgon kommer Alice hit till Melbourne. Jag bodde ju tillsammans med henne i Sydney och jag saknar henne massa. Det ska bli så kul!! Plus att Zandra fyller år på söndag så this weekend will be lit. Jag hoppas du också kommer Frida? Vi har alltid rum för dig<3 Bildbax från Fridanippl@instagram cuz i love this pic!!!!

Likes

Comments

Efter våra fantastiska fynd drog vi till vår favoritdel Fitzroy där vi käkade 5dollars-pizza å drack 5dollars cava + sangria på en rooftop bar. Så Nice. Körde en After Shopping. Btw! Vi ska sätta ihop en podd snart och prata om livet här. STAY TUNED!

Likes

Comments

Var på världens fetaste marknad i lördags. En secondhand-kedja hade utförsäljning och sålde ut saker för ca 5-20 dollar vilket är max 140 kr. Vi var i himlen. Så snygga saker också! Zandra hittade ett par kängor t mig (se på bild ovan) bland annat. När vi åkte till Australien så packade vi bara sommarkläder hehe, tänkte inte på att det skulle bli vinter här nu snart.

Likes

Comments

Jag älskar Melbournes CBD för det finns massa mysiga gränder med oväntade kaféer/restauranger i. Finns även massa coola rooftop-barer och sånt. Här dricker vi kaffe i en supernice gränd mitt i staden.

Likes

Comments

Hej! Jag är så hemskt ledsen för dålig dålig uppdatering men har varit väldigt stressigt. Nu är dock allt på plats!! Så nu börjar livet här i Melbourne. Vi bor i St Kilda East/ Balaclava i ett superfint hus med två tjejer från Nya Zeeland som bott här ett tag innan. Vi föredrar norra sidan men detta passade oss så bra för nu har vi egna rum och vi kunde flytta in nästan omgående.

Likes

Comments

Hej!! Sorry, det är så mycket som har hänt på sista och många beslut som har tagits så har inte kunnat skriva- men den största nyheten är att jag och Zandra har bestämt oss för att testa Melbourne. Så just nu befinner vi oss här och springer runt på visningar. Jag lovar att bli bättre när saker och ting är mer på plats!

Likes

Comments

Äntligen är Zandra här, som jag har längtat!! Vi åt en supernice lunch i Surry hills, världens godaste veg-burgare sååå sjukt god. Rekommenderas starkt. Go there!!!

Likes

Comments