We <3 Fair day

Likes

Comments

Hej fina ni! Hoppas ni mår bra! Vi var ute och klubbade lite i fredags så var ganska sliten igår och gick en walk, strosade runt området Alexandria och upptäckte lite smultronställen. Bland annat den baren jag bloggade om i senaste inlägget och sen ett supernice café med massa gööööttt. Käkade den godaste lemon/crust/ricotta/almound/bakelsen med en iskaffe till. Ofc! Jag dricker det varje dag. Men här kan jag inte bara beställa en ''ice-coffee'' utan deras är med typ ett ton grädde och glass i, så när jag beställer min iskaffe så säger jag en long black med is i och lite kokos eller almond-milk. haha. liiite. Sen blev det halloumi och sötpotats.middag och straight to bed. Juste, jag ska börja med alkoholfria drinkar and so on, värsta jag vet är att vara bakis. Verkligen det värsta. Jag känner mig inte som mig själv för jag är sjukt seg och de som känner mig vet att jag har så mycket energi och när det bara försvinner mår jag dåligt. simpel?

Nu är det söndag hos mig och det är fair-day som vi ska fira, sitta i en park och mysa och vara uppklädd osv. Let's go. Men först mys och kaffe i sängen. Kanske den bästa starten på dagen enligt mig.

Likes

Comments

Sydney kryllar av sjukt bra barer osv. Vi upptäckte ett smultronställe när vi var ute och gick, så sjukt fint. Blev helt förälskad, sjukt bra meny också. Detta stället ligger i Alexandria vilket är ett upcoming-område med massa warehouses och det ligger så nära Newtown där vi bor. Wow säger jag bara.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag varit här lite mer än två veckor, jag trivs! Speciellt idag. Idag smällde det in på riktigt. Jag fattar att jag bor här typ. Det tog ett tag för mig att helt förstå att jag ska vara här men idag känns det så sjukt rätt.

Likes

Comments

Jag är förälskad. Australien you got me!!!!!! Vi gick i 9 km längs kusten idag, från Coogee till Bondi. Det var så vackert!!

Likes

Comments

Fick en sån cravings!!! Sprang till butiken för att köpa Raw food balls, Its so Nice!! Älskar en sort som finns med choklad och penut butter, alla som känner mig väl vet hur mycket jag älskar den kombon hehe. Bästa av allt är att man inte dör av illamående efter som man kan göra med vanligt godis yaay.

Likes

Comments

Då var min andra helg done! Snackade äntligen med Zandra och Jens, fan vad jag saknar er!! Ville bara säga det. Vi var ute och öla+dansa i lördags, hittat en supernice klubb i Surry Hills. De spelade massa gamla godingar från 90talet, massa hip hop. Love it. Igår käkade vi burgare och ritade på ett burger-hak nära här. Idag ska jag söka jobb!

Likes

Comments

Sån holiday just nu!!! Svårt å söka jobb i den här värmen men blir till att dra igång det mer nästa vecka, funderar på att hitta något PR-relaterat. Har ngn något tips?
Vi får se vad det blir! Yaaay

Likes

Comments

Det är en så nice sträcka mellan Bondi-Coogee beach! har inte gått den än men har sån lust, men vi gick lite på den idag för vi kunde inte bada på Coogee pga bajsvatten haha, då gick vi längs den sträckan en bit. Då visade Frida sin favvo-idyll, Gordons Bay, så fint!! Love it

Likes

Comments