Hej!! Sorry, det är så mycket som har hänt på sista och många beslut som har tagits så har inte kunnat skriva- men den största nyheten är att jag och Zandra har bestämt oss för att testa Melbourne. Så just nu befinner vi oss här och springer runt på visningar. Jag lovar att bli bättre när saker och ting är mer på plats!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Äntligen är Zandra här, som jag har längtat!! Vi åt en supernice lunch i Surry hills, världens godaste veg-burgare sååå sjukt god. Rekommenderas starkt. Go there!!!

Likes

Comments

Hi babes! Sorry för sjukt dålig update, i lördags firade vi Australiens Pride. Vi började med brunch hos Frida och sen gick vi vidare och såg på tåget. Det är så stort med det firandet här! Blev relativt lugnt ändå så jag och Kristin drog och käkade thai och sen blev det hemgång för vår del. De andra drog vidare på tjej-efterfesten, var tydligen amazing. Yaay

Likes

Comments

Likes

Comments

En månad här ''down under'' har passerat. Jag trivs!! Jag har bara lite svårt med den här tidskillnaden i förhållande till Sverige/Norge för det är så många som jag vill prata med men när jag kan så sover hen eller så sover jag. Sjukt störigt. Men allmänt så är allt bra, jag älskar att jag är för det har varit ett mål och en dröm länge. Jag vill bara komma lite mer in i vardagen och få ett jobb och så vidare, det gör att jag kan få utmana mig mer. Jag är superglad för att Zandra snart kommer också, sån lyx!!!! Jag tror jag aldrig förstått att Sydney är så stort som jag tycker att det är, det kom lite som en chock. Jag tror jag tänkte att allt skulle vara närmare, stränderna och storstaden. .Jag tycker att det fungerar bra att ta sig runt med hjälp av alla färdmedel, supersmidigt med tunnelbana och buss - google maps har också varit en räddning i många lägen.

our offical sydney track

Likes

Comments

Har haft taco-cravings sen jag kom hit så träffade jag Kristin i Potts Point och så hittade vi denna guldgruva. Underbart tacoställe mmhmm! Åt en taco med halloumi och en med tofu, so fresh.

Likes

Comments

Jag har varit så sjukt duktig i det sista, tränat på morgonen och käkat en supernice frukost. Älskar att komma igång så och starta dagen. Det är så viktigt med en bra start. Speciellt när du har en del saker att göra. Håller på med en sak som tar ganska mycket tid och koncentration. Men brinner för det så hoppas verkligen det går vägen!!

Likes

Comments

Tack för att messenger finns!!! Och tack för att det är en så bra uppkoppling. Igår pratade jag med två av mina närmaste, min syster Magdalena och zandra!! Det var så himla skönt för jag saknar de så mycket. Tack för att ni är så smarta och får mig att se allt från lite andra perspektiv.

Likes

Comments

This is my rooom-heeey!! Allan de man. <3

Likes

Comments