Header

Hvis der er noget, som jeg er vild med, så er det at udfordre mig selv fysisk. Derfor er løb som Nordic Race lavet lige efter min bog. For det første er der selve udfordringen ved terrænløb. Udover dette er der adskillige udfordringer undervejs såsom klatring, hurdles (lidt alá "hækkeløb") og meget mere.

Det lyder måske lidt overdrevet, men jeg elsker denne form for sportudøvelse. Der er ikke noget federe end at komme i "kamp-mode" og føle sig som en rigtig kriger. Jeg er måske også vild med det, da det på sin vis bringer mit indre barn frem. Det at man kan lege "kriger" synes jeg er helt fantastisk! Der er ikke noget mere bedre end at nå målstregen og føle sig på toppen! Det kan også være et løb for dig, da løbene er i forskellige niveau, og derfor kan tilpasses til dit niveau, MEN man skal stadig vide, at det er hårdt. Så hvis man er klar på en udfording, er dette en skøn måde at gøre det på!


Det er blevet en tradition at løbe et race hvert år. Denne tradition deler jeg med min gamle kammerat fra gymnasiet af, Oliver. Oliver er rigtig dygtig til løb, spring og udholdenhed, så han er god til at presse mig rent tempomæssigt, da han er relativt hurtigere end mig. Men det er kun fedt, det handler jo netop om at blive presset - og det bliver jeg! Plus mine korte arme OG ben er i hvert fald ikke en fordel, så derfor er Oliver et klart must, da han altid er klar med en hestesko, Tak for det, Oliver!

NÅ men lad os komme til det sjove, nemlig selve løbet. Olivers gode ven, Jens, tilbød at komme og filme løbet, så det var jo helt perfekt. Det betyder selvfølgelig, vi har optagelser for største del af løbet. Jeg byder derfor velkommen til vores Nordic Race tradition, Hvilke traditioner har du?

Jeg håber, du nød videoen! Feedback er meget velkommen, og hvis du selv har prøvet Nordic Race, så skriv endelig om din oplevelse i kommentarfeltet. Jeg vil også gerne lære jer, Loubers, at kende ❤️

Jeg elsker at filme mine oplevelser, da jeg føler, at jeg oplever dem igen på denne måde. Jeg har også lavet en vlog fra min ferie til Tenerife, hvor den gengiver alle de sjove og oplevelsesrige øjeblikke, vi havde sammen. Den kan du læse mere om her.


Fyr den af, udfordre dig selv og bliv bedre til dine udfordringer i processen.

With love

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hi Loubers,

Så er det på tide (i hvert fald for mig) at komme godt i gang med træningen igen! Jeg har et tætknyttet samarbejde med Ane fra Steenberg'n'spine. Så det er absolut ikke sidste gang, I får hende at se. Hun er min number one træningspartner-in-crime. Vi er gode til at motivere og presse hinanden samtidig med, at vi har det sjovt - og det vil også præge mine træningsvideoer.

Dagens finisher:

30 sek. Handstand

20 rep. Overhead Lunges

15 rep. Kettlebell Shoulder Press

15. rep. situps

REPEAT


Jeg håber, at friday finisher kunne give lidt ekstra til din træning! Hvis der er nogle af øvelserne, som man ikke kan gennemføre eller måske bare ikke bryder sig om, kan man sagtens skifte dem ud med fx høje knæ, sprællemænd eller planke. Det er helt op til dig. Du er velkommen til at tagge #loupersson, så jeg kan følge med.

With love

Likes

Comments


Ferie er et klart must i min kalender! Jeg elsker at komme væk fra hverdagen og derved også hverdagens jag. Inden jeg tog afsted havde jeg lige afsluttet min første re-eksamen, som du bl.a. kan læse om her. Jeg havde brugt 2 uger af sommerferien på at læse op, så jeg havde virkelig brug for at få et pusterum, inden jeg hoppede i krig med 5. semester på CBS. Så det gjorde vi, og det var ren lækkerhedsferie med sjov, spas og kærlighed. Hvis man har været kæreste så længe, som Nico og jeg har, så er ferie den bedste måde at forny kærligheden på. Jeg bliver forelsket på ny hver eneste gang - selv efter 8 år sammen.

Last year destination

Sidste år tog vi en fantastiske rejse til Mauritius, som var fuldstændig uforglemmeligt! Denne rejse har også betydet, at vi har fået liiiidt for dyre vaner.. ja for at være helt ærligt, så er vi blevet nogle værre luksusdyr. Vi endte nemlig med at bestille et Romance Room med jacuzzi og VIP til poolområdet på taget. Jeg har efterhånden - efter en del rejser - fundet ud af, at vores rejser sammen bliver bare bedre at lægge ekstra penge. Jeg har jo på ingen måde flere penge end andre? Jeg er studerende og får SU samt jeg har et 10-15 timers job ved siden af. Jeg vælger dog at lægge penge til siden hver måned, så jeg om sommer kan få en dejlig og mere luksuriøs rejse med kæresten eller veninderne. Men alt er jo en prioritet? Om det er dyre tøjmærker, at spise ude (også en favorit at bruge penge på) eller måske playstationspil, så er det individuelt, hvad der lokker en :-) Hvad prioriterer du?

Så efter 3 dages arbejde med en modarbejdende imovie (love/hate relationship) lykkes det endelig at få sat en skøn vlog sammen fra vores ferie på Tenerife, så den håber jeg selvfølgelig, at I vil nyde den! Here you go, enjoy Loubers :-)Jeg vil sige tusind tak til Trine, som har anbefalet hotellet, som vi endte med at bestille. Hun har bl.a. lavet en vlog fra sin ferie på Tenerife, som du kan se her. Hun er desuden en rigtig dygtig blogger! Og så skal hun have en baby til december. Det er virkelig hyggeligt at følge med i hele processen fra voksende babybule til køb af barnevogn og babytøj. GO FOLLOW!


Things you must see in Tenerife:

Las Vistas (smuk hvid strand)

Playa Jardín (vulkan strand)

Siam park (vandland)

Loro park (Zoo)

Masca kløften

El Teide (Vulkan)


With love

Likes

Comments

Hi Loubers,

Jeg var i sommers til re-eksamen, og jeg vil meget gerne dele min oplevelse med jer. Det var ikke som forventet.. jeg har brugt to uger af min sommerferie på at læse op, og det var til tider hårdt. Der var nogle rigtige dårlige dage, hvor alt selvtillid og troen på mig forsvandt = min eksamensangst. Det hårdeste ved at læse op er helt klart, at man alene har ansvaret for det. Jeg tog en aktiv beslutning om at blanke min eksamen, så jeg var meget i tvivl om, hvordan det ville blive..Eksamensdagen

Dagen var kommet! Jeg håbede, at min to ugers indsats var nok øvelse til at gennemføre, samt at re-eksamen forhåbentligt ville ligne den tidligere eksamen. Stemning i eksamenslokalet var overraskende positivt. Vores mentalitet lød meget på "JA, så er vi på den igen. Vi napper den i denne omgang. Vi skal bare over stregen". Det var slet ikke som forventet.. det var bedre! Normalt til eksamen er der altid de fem minutters stilhed, inden eksamen begynder, hvor man kan mærke folks urolighed, præstationsangst og stressende stemning. Men denne gang snakkede vi helt indtil eksamen startede, hvilket gav mig mere ro end jeg nogensinde har oplevet til en eksamen. Det var faktisk fantastisk!

Jeg åbner opgaven, og jeg havde på forhånden sagt til mig selv, at jeg skulle springe opgave 1 over, da den fik mig ud af balance sidst. Så det gjorde jeg! Jeg satte kursen mod opgave 2 med det samme. Jeg kunne genkende opgaveformen og gik straks igang. Da jeg var til den første eksamen, var jeg alt for presset og var meget i tvivl, om jeg fik gjort det rigtigt. Men med den rette forberedelse og en bedre forståelse for faget gjorde det helt rart at være til eksamen. Det var stadig en del nervøsitet, men på en langt bedre måde end jeg nogensinde har oplevet før.. tænk at jeg har haft følelsen af en rar eksamen.. wauw.. det troede jeg aldrig, jeg ville sige.. nogensinde!

Ville du gøre det igen?

Det tror jeg sagtens, jeg kunne finde på. Jeg aner ikke, hvad resultat bliver endnu, men jeg synes, at selve stemningen og følelsen af re-eksamen har været en overraskende rar oplevelse. Men selve elementet om at være bedre forberedt spiller bestemt også en rolle. Det er bare "sjovere" at gå til eksamen forberedt. Det skal lige nævnes, at eksamenformen var skriftlig, hvilket var første gang, de testede det. Så vi havde ingen idé om, hvordan opgaven ville se ud til den første eksamen. Men da jeg skulle til re-eksamen, havde jeg fået et indblik i, hvad jeg kunne blive testet i og selve opbyggelsen af opgaven, hvilket gav mig en vis ro i sidste ende. Så for at komme tilbage til spørgsmålet om, jeg ville gøre det igen? JA, det kunne jeg godt finde på. Da jeg besluttede at blanke eksamen sidst, vidste jeg ikke, at jeg ville gøre det, før jeg var 3 timer inde i eksamen. Jeg lyttede til min mavefornemmelsen, som sagde, at jeg kunne gøre det bedre end det, jeg var gang med. Jeg er i hvert fald tilfreds med min indsats. Der var selvfølgelig ting, jeg ikke kunne svare på, hvilket er helt okay. Men på den anden side var der også opgaver, jeg godt kunne finde ud af, så det var dejligt!

Jeg vil slutte af med at sige, husk at lytte til dig selv. Jeg er en person, som bruger min mavefornemmelse utrolig meget og til eksamen, fik jeg en følelse af, at jeg kunne gøre det bedre, og det mener jeg også, at jeg har gjort.

"Så husk at stole på dig selv og lyt til hvad din krop fortæller dig!"

With love

Likes

Comments

Ja som overskriften afslører, så valgte jeg i sommers at blanke min eksamen. Jeg havde ingen intention om at blanke, før jeg var 2 timer inde i eksamen. Jeg vil gerne dele min oplevelse, og hvorfor jeg har gjort det.


Mit mindset var at, at jeg sagtens kunne gennemføre trods meget nervøsitet. Jeg åbner eksamen og tænker, at det skal jeg nok klare, selvom der er flere opgaver end forventet. Jeg ved, at jeg ikke når det hele, men at jeg vil forsøge så godt, jeg kan. Jeg kommer dårligt afsted fra starten af. Jeg bruger en del spildtid og halvvejs igennem tiden kan jeg se, at jeg ikke er nået særlig langt. Der er 6 opgaver, og jeg har kun lavet 1,5 opgave. Jeg fortsætter dog alligevel for at se, hvor meget jeg kan nå.

Der er 1 time tilbage, og jeg kan se, at jeg ikke har tiden til at nå at færdiggøre - og jeg beslutter derved, at jeg kan gøre det bedre. Så i øjeblikket kontakter jeg en af vagterne og spørger, hvad jeg gør, hvis jeg vil blanke den. Jeg får hurtigt hjælp og bevæger mig ud af lokalet. Det er mærkeligt, jeg er den eneste, som forlader lokalet. Jeg kommer ud og har det egentlig okay med min beslutning - men selvfølgelig med blandede følelser, da jeg nu skal man vente med eksamen og tage den i august, men betyder det virkeligt så meget? Tja, det ved jeg ikke endnu. Det finder jeg nok først ud af, når jeg skal til at læse op igen - og jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret omkring dette. Men hvad kan du så få ud af at læse det her?

Jeg tror, det er vigtigt at lytte til sin mavefornemmelse. Jeg har nemlig før siddet i et eksamenslokale og tænk, den her klarer jeg ikke, men hvor jeg har afleveret alligevel. Denne gang var det en anden følelse af, at jeg kan gøre det bedre end det her. Det her viser ikke, hvor god jeg er til faget.

"Så lyt til dig selv og gå et skridt tilbage, hvis det er det, som du har brug for"


Jeg har efterfølgende snakket med andre fra studiet, og hvad de synes om eksamen. Overordnet synes folk, at der var for mange opgaver og ofte meget udfordrende, hvilket bekræfter mig i, at jeg ikke skulle gennemføre den dag. Jeg kan nemlig gøre bedre. Jeg har ikke fortrudt, men jeg har selvfølgelig blandede følelser, da jeg gerne bare vil have det "overstået", men jeg vil ikke gå på kompromis med en dårlig eksamen. Jeg håber, den bliver bedre i anden omgang.

Til jer, der har blanket eller til dig, der har dumpet, så husk at det ikke er verdens undergang. Det er en chance for at forsøge igen. Lad ikke et tal definere dig. Det gælder også for jer, som er blevet skuffet over en karakter. Du er mere værd end et tal!

With love

Likes

Comments

Instagram@loupersson