Header

Lørdag stod den på afslapning og lidt shopping, jeg fandt 2 lækre strik trøjer, den ene er fra ZARA's Knitwear Collection i en lækker beige/sand farve som jeg er ret vild med, materialet er 100% cashmere og rigtig blødt at have på! Den anden er en tyk sort strik fra ANECDOTE også rigtig lækker, specielt når det bliver lidt koldere!
Derudover købte jeg også lidt lækkert fra Bobbi Brown, som er mit absolut yndlings makeup mærke lige for tiden. jeg købte Bobbi Brown Art Stick i farven "Rose Brown", den fungere som både læbestift og liner i en og har en cremet konsistens. Farven er lidt mørkere og passer rigtig godt ind i efterårets farver. Jeg købte også Nude Finish Tinted Moisturizer, da jeg er ikke så glad for foundation mere, ihvertfald ikke til hverdags brug.. så synes jeg hurtigt at det bliver for meget af det gode, derfor købte jeg den her tinted moisturizer, som giver fugt og stadig dækker let rødme og ujævnheder, den er super naturlig og perfekt til no-makeup makeup looket. En anden ting jeg godt kan lide ved den er at den har lidt sol beskyttelse i, selvom vi nærmer os vinter tid er det stadig vigtigt at beskytte huden mod solstråler! Tilsidst købte jeg en blush i "desert pink" som er en blød naturlig pink og passer godt til min hudfarve, den er en lille smule lysere end de andre jeg har og er god hvis man vil have en let naturlig glød.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Basic Info: Jeg er Louise, 21 år gammel og ny blogger her på NOUW.com. Lige nu er jeg er igang med mit 2. sabbatår, hvor jeg er bosat her i dejlige Barcelona. Planen er at det skal jeg blive ved med lidt endnu inden jeg rejser hjem og starter på uddanelse igen.

Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg har prøvet det der med at "nu vil jeg starte en blog... og det bliver bare SÅ godt!" et par gange... Desværre har den motivation ikke holdte ved særlig længe før jeg synes at det simpelthen blev for kedeligt / u-interessant! Jeg synes at det kan nogle gange godt kan virke lidt lamt, at sidde der og skive oplæg efter oplæg, og undre sig over om der overhovedet er nogle som læser med? ...måske er det kun mig der har det sådan? Haha, ihvertfald så er jeg her igen og heldigvis også lidt ældre siden sidst. Jeg har ikke tænkt mig at skrive vanvittig meget om mig selv i det her oplæg, men til dem som er interesseret vil jeg vil prøve hurtigst muligt at lave en - ABOUT ME - sektion her på siden, hvor der vil være en lidt mere personlig beskrivelse af hvem jeg er og mine interesser. Jeg synes det er bedst at gøre det sådan, for hvis vi nu skal være ærlige.. hvor mange læser så overhovedet det første indlæg?

I stedet for vil det her opslag fungere som en hurtig introduktion til bloggen, det bliver nok et kort indlæg, men sådan er det jo, heh! Mine tanker om bloggen er ikke helt afklaret endnu, men det vil primært komme til at bestå af mine interesser: bl.a. så vil i helt sikkert komme til at se en masse til lækre opskrifter, makeup tips, hudpleje, indretning, og hvad jeg ellers render rundt og laver! Jeg har tænkt på at lave en "Barcelona guide" med insider tips, gode spisesteder, shopping, osv.. eller hvad man skal opleve hvis man er et smut forbi Barcelona! Hvis nogle ville være interesseret i det? Ellers vil bloggen kommer til at fungere, som et fristed for mig til reflektere og skrive mine tanker ned. NU vil jeg slå fødderne op og forkæle mig selv, med en lækker spa aften og den nye sæson præmiere på The Walking Dead! Har desværre allerede set spoilers på FB, sevlom jeg sådan har håbet på at kunne undgå det haha, øv øv.


Håber i vil tage godt i mod mig her på NOUW.
Adios chicas! 👋


Likes

Comments