Hej

I dag er det lørdag d. 12 august, dagen før jeg drager på efterskole. Jeg skal være på skolen klokken 13:00 i morgen.
Det er helt syrealistisk for mig at dagen jeg har ventet på så længe, er lige om lidt.

Dagen i dag har jeg brugt på at pakke de sidste ting ned. Her om lidt kommer min bedste veninde, Lærke. Vi skal se Netflix, snakke og grine forfærdeligt meget. Hun bliver her til i morgen tidlig, så hun kan berolige mig.

Jeg bliver på skolen den første weekend, så jeg kommer først hjem fredag d. 25 august (hvilket er på min fødselsdag) Jeg ved ikke hvor aktiv jeg kommer til at være den første tid, men det finder I nok ud af;)

Indtil vi ses igen, håber jeg I får det godt.

- LouDesign din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej

I dag føler jeg, har været en produktiv dag og faktisk en god dag. Min mor og jeg planlagde i går at vi skulle tage ud og købe de sidste ting jeg manglede til efterskole. Da vi kom hjem begyndte vi at pakke. Godt nok starter jeg 'først' på efterskole om 8 dage, men vi tænkte at vi godt kunne gå i gang, med alt det jeg alligevel ikke skal bruge. Jeg mangler egentlig bare mit hverdagstøj og nogle enkelte småting som jeg ikke kan pakke før, dagen før.

Efter vi havde pakket, tog vi en spontan beslutning om at give mit gamle tapet ned på mit ene værelse og sætte noget nyt 'tapet-agtigt' op. Jeg er helt vildt glad for det og synes det giver noget fedt til rummet.
(Det kan købes i Lidl)

Den sidste produktive ting jeg valgte at lavet i dag var at male mit spejl, så det er klar til når mit andet værelse mit lavet.
Jeg har haft en vandskade på det ene af mine værelser, som har gjort at mit gulv blev revet op og mit skab revet ned. Heldigvis begynder de at opbygge mit gulv i næste uge.

Nu vil jeg gå op og spise aftensmad og derfefter se en serie. Jeg håber også at I har haft en god dag!

- Lou

Likes

Comments

Hej

Overskriften siger nok sig selv, men dagens indlæg vil handle om hvorfor jeg har valgt at tage på efterskole og hvorfor jeg har valgt TE. 

​Som ung i dag skal man tage valg der nærmest afgøre ens fremtid, i en tidlig aller (efter min mening) - STX, HHX, HF, HTX, 10. i folkeskole, 10. på efterskole, udvekslingsstudent osv. Jeg har egentlig vidst siden min storebror gik på efterskole at det var det jeg skulle i 10. I en lang periode vidste jeg heller ikke hvad jeg ville efter efterskole (selvfølgelig skal man ikke vide det, men jeg blev stresset fordi jeg følte at alle omkring mig vidste hvad de ville) derfor valgte jeg det bl.a. også efterskole for at få et ekstra år til at finde ud af det. Det har dog ændret sig. De sidste 2 års tid har jeg vidst hvad jeg vil fremadrettet og det er stadig det jeg vil i dag. Hvorfor så ikke droppe efterskole, når jeg ved hvad jeg vil? ​Efterskole er så meget mere end bare et 'ekstra år' Et efterskole år er et år hvor du personligt udvikler dig, du lærer en hel del om dig selv, du får venskaber for livet, du lærer at begå dig socialt og håndtere forskellige slags mennesker (hvilket er to utrolig vigtig faktor at ha' med, ud i 'det virkelig liv') Det er grunden til at jeg ikke vælger at droppe efterskole, selvom jeg ved hvad jeg vil. 

Hvorfor TE?
Mine 'Krav' til den efterskole jeg skulle vælge var at der var fodbold og musik. At det var en skole som var 'pæn' - et sted hvor jeg kunne se mig selv, og et sted hvor jeg følte mig hjemme. TE opfyldte mine krav. Der ligger dog en lidt dybere forklaring bag. Min storebror gik på TE. Hvis ikke han havde gået der, så havde vi nok ikke fundet den. Dog er det ikke fordi at han gik der at jeg valgte den. Vi var også ude at kigge på andre efterskoler, men ingen sagde mig det som TE sagde mig. Plus vi vidste hvordan det var på TE og det er kun positive ting fra vores side. 

Hvorfor er fodbold og musik så vigtigt for dit valg?
​Fodbolden er rimelig vigtigt da det er den linje jeg ville gå på (og skal gå på) Som jeg også nævnte i et tidligere opslag (Hvorfor er fodbold og musik så vigtigt for dit valg? 

​Fodbolden er rimelig vigtigt da det er den linje jeg ville gå på (og skal gå på) Som jeg også nævnte i et tidligere opslag (Hvorfor er fodbold og musik så vigtigt for dit valg? 

​Fodbolden er rimelig vigtigt da det er den linje jeg ville gå på (og skal gå på) Som jeg også nævnte i et tidligere opslag (Hvem er jeg?) så har jeg spillet fodbold i mange år og den tid her hvor jeg ikke har spillet har været svær for mig. Så ja, fodbold skulle der til. Musikken er dog en lidt anden snak. Ingen i min familie er musikalske, som i absolut ingen! Men det er jeg, sådan da - haha. I mange år har jeg sunget for mig selv og lidt med en veninde. Ingen i min familie vidste det og kun ganske ganske få af mine veninder vidste det. D. 23/4-16 blev jeg konfirmeret (Ja i 8. klasse, sådan er det i min by) Nå, men til min konfirmation holdte jeg en tale, hvorefter at jeg sang. Der fandt min familie ud af det. Mine venner har løbende fundet ud af det siden. Grunden til det er vigtigt for mig at der er musik på efterskolen er så at jeg kan ha' det som valgfag og derved gøre to ting som jeg elsker. så har jeg spillet fodbold i mange år og den tid her hvor jeg ikke har spillet har været svær for mig. Så ja, fodbold skulle der til. Musikken er dog en lidt anden snak. Ingen i min familie er musikalske, som i absolut ingen! Men det er jeg, sådan da - haha. I mange år har jeg sunget for mig selv og lidt med en veninde. Ingen i min familie vidste det og kun ganske ganske få af mine veninder vidste det. D. 23/4-16 blev jeg konfirmeret (Ja i 8. klasse, sådan er det i min by) Nå, men til min konfirmation holdte jeg en tale, hvorefter at jeg sang. Der fandt min familie ud af det. Mine venner har løbende fundet ud af det siden. Grunden til det er vigtigt for mig at der er musik på efterskolen er så at jeg kan ha' det som valgfag og derved gøre to ting som jeg elsker. så har jeg spillet fodbold i mange år og den tid her hvor jeg ikke har spillet har været svær for mig. Så ja, fodbold skulle der til. Musikken er dog en lidt anden snak. Ingen i min familie er musikalske, som i absolut ingen! Men det er jeg, sådan da - haha. I mange år har jeg sunget for mig selv og lidt med en veninde. Ingen i min familie vidste det og kun ganske ganske få af mine veninder vidste det. D. 23/4-16 blev jeg konfirmeret (Ja i 8. klasse, sådan er det i min by) Nå, men til min konfirmation holdte jeg en tale, hvorefter at jeg sang. Der fandt min familie ud af det. Mine venner har løbende fundet ud af det siden. Grunden til det er vigtigt for mig at der er musik på efterskolen er så at jeg kan ha' det som valgfag og derved gøre to ting som jeg elsker. 


-Lou 

Likes

Comments

Hej

For mig er det rigtig vigtigt at lave nogle ting i sommerferien, med dem som betyder aller mest for mig. Specielt i denne her sommerferie. Nogle ting som vi kan huske senere hen, ting som man måske normalt ikke lige gør & ting hvor vi virkelig er sammen.

​Derfor pakkede mine to absolut bedste veninder og jeg i går en grill, et telt og noget varmt tøj, og så tog vi til stranden. Vi grillede noget mad og efterfølgende ristede vi skumfiduser.
I vores bagage var der også badetøj at finde, da vi gerne ville aften bade imens solen gik ned, og overraskende nok kom vi i.

Da vi kom tilbage til teltet skiftede vi til varme trøjer og så kravlede vi ned i soveposerne. Derfra gik aftenen med uno, chips, chokolade, slik og snak.
I morges stod vi op, spise morgenmad, pakkede sammen og så vendte vi snuden hjem.

Som jeg skrev tidligere, er det ekstra vigtigt for mig at lave ting som det her i denne sommerferie. Det er det fordi at jeg bliver adskilt med nogle af mine bedste venner i et helt år og andre kan der gå fler uger imellem at jeg ser. Min situration med de her skønne piger er at vi har holdt sammen lige siden 0. klasse, været meget igennem, men aldrig gledet fra hinanden og aldrig været adskilt fra hinanden i mere end 3 uger. Om lidt smutter jeg på efterskole, Nina (Hende med den lyserøde trøje) skal være udvekslingsstudent i et år, i England. Rosa tager en normal 10. klasse her i byen. Det fører så til at vi ikke kommer til at være samlet alle 3 i et år.
Netop derfor sætter jeg så stor pris på at lave ting som det her og det kan virkelig anbefales, uanset om du skal væk, nogle du holder af skal væk eller det bare er en 'normal' sommerferie for dig.

- Lou

Likes

Comments

Hej og ikke mindst velkommen.
Mit navn er Louise og jeg er 15 (soon 16) år gammel. Det her er et helt nyt univers for mig. Jeg har aldrig blokket før, så jeg springer bare ud i det. Jeg håber selvfølgelig at I vil følge med.

Her før sommerferien afsluttede jeg 9. klasse og skal d. 13 august starte i 10. klasse på Tommerup efterskole.
Til hverdag bruger jeg min tid på at være sammen med mine venner, tjene nogle penge og træne - når jeg altså lige får slæbt min krop ned i fitness;)
Jeg er den yngste og eneste pige i en søskende flok på 3. Dog er begge mine brødre flyttet hjemmefra, så jeg bor kun sammen med mine forældre.
Jeg har spillet fodbold i omkring 6 år, men har holdt en længere pause pga. af forskellige årsager, men på efterskolen skal jeg gå på fodbold linjen og jeg glæder mig som et lille barn, til at komme på banen igen.

Min planer her på bloggen er at jeg laver lige det jeg har lyst til. Jeg vil gerne lave en "serie" som kommer i slutningen af hver måned. En serie hvor jeg vil vise, hvad jeg har købt igennem den måned, vi afslutter. I vil også komme til at opleve indlæg om mad, mode, efterskole, tanker, holdninger og hvad jeg nu ellers kan finde på.

- Lou


Likes

Comments