Hej,många brukar ju sommarjobba under sommaren och det gjorde jag också,men eftersom jag redan hade ett jobb så jobbade jag inte på mitt vanliga då. För vi fick fylla i vilka dagar vi kunde jobba och jag fyllde bara i ett enda datum. Sen i december har jag jobbat på Ung Omsorg,från början gillade jag mitt team men efter jag nu sommarjobbat + att jag slutade trivas före så har jag bestämt mig för att sluta jobba på Ung Omsorg.
Det här är ingenting jag har bestämt över en natt utan att jag har tänkt på det länge och igår  (söndag 13/8) så fick jag mitt anställningsbevis från mitt sommarjobb,och dom vill gärna ha mig kvar så dom gav mig anställningsformen "anställning för enstaka dagar" vilket betyder att om jag vill så kan jag jobba helger och lov vilket jag kommer då göra. För när jag fick veta att jag ändå kommer ha ett jobb som jag även tjänar bättre på och som jag trivs på. Så behöver inte jag känna att jag blir utan jobb. På mitt nya jobb lämnar jag även så mycket att på en dag får jag nästan mer än vad jag får om jag jobbar varje pass på mitt boende i en hel månad. Förra månaden fick jag 900 nånting och då jobbade jag bara 2dagar. På mitt "gamla" jobb så kunde jag max få lite över 400kr om jag jobbade varje pass på en månad. Så ni kanske fattar varför jag väljer att sluta där,jag trivs inte med teamet eller teamledaren,teamledaren kind of hotar med att avskeda mig när jag typ inte gjort nå och jag trivs helt enkelt inte.
Det här kanske blev ett litet oklart inlägg men hoppas ni inte stör er på att jag gjorde om o på ett random inlägg nu ist för smink,för tänkte att jag på ändå ut det igår kväll så..
Jaja ha det så bra!❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag brukar ha svårt för att hitta bra puder men när jag gick på en smink kurs hos make up store så köpte min mamma deras vd powder. Mamma använder nästan aldrig puder så jag brukar "sno" det av henne och det är nog det bästa pudret jag vet.

Vi köpte den på make up store's egna affär i Birsta. Jag vet inte hur mycket den kostade där men den kostar 345kr hos kicks.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i fönstret i hytten o skriver det här inlägget😂
Jag gjorde nyss en blogg planering för vad jag ska ha för tema o vilka dagar dom ska va.

Om ni har något förslag på nånting jag kan ändra så skriv det i kommentarerna eller skicka ett mail till louisekarlsson@live.se
Nu kanske ni faktiskt förstår att jag försöker vara lite seriös med bloggen och inte bara slänga ut ett inlägg då jag har lust,utan jag planerar o fixar saker i förväg så det inte blir nå krångel i sista minuten eller nå sånt!
Men det va allt för just nu så ni får ha det så bra,så hörs vi.❤

Likes

Comments

Så, mina planer för inläggen som ska komma upp på söndags kvällarna är att skriva om något speciellt som hänt i veckan.

Det är mycket speciellt som hänt men jag har ju redan skrivit om resan så jag får väl skriva om något annat då.

Men som den tur jag har så har det hänt en sak som betyder mer för mig!

Jag fick kontakt med en av dom bästa personerna i mitt liv och jag vet inte riktigt hur mycket jag ska skriva om det men jag har en ny speciell person i mitt liv.

Likes

Comments

När ni läser det här är det den 13/8 idag fyller min yngsta bror Hampus 3 år!

Han har blivit så stor, det är även en till speciell person som fyller år idag men mer än så här skriver jag inte om den personen nu.

om 6 dagar eller ah 3 dagar för er så ska jag påbörja min utredning om ADHD.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, jag menar om jag har det så har jag ju levt med det i så fall redan i 14år och jag har ju inte dött än så jag fattar inte riktigt vad dom ska göra ändå så.

Vi börjar om 11 dagar eller a 8 när ni läser det här o jag är inte så taggad, det är liksom skolan och man börjar ju åttan det alla kallar för det jobbigaste läs året.

Det gör ju inte så att man längtar mer om man säger så..

Jaja det va väl min uppdatering för just nu.

Likes

Comments

Lite random fakta om mig då.
Mitt BMI ligger på 16.8
Jag väger 5kg mindre än va man ens får göra.
Jag borde väga 60nånting kommer inte ihåg exakt.
Jag är 1.71 cm lång.
Jag väger 49kg.
Jag äter typ aldrig förutom då jag blir tvingad.
Jag är inte diogniserad med ätstörning.

Likes

Comments

Hej, jag tänkte berätta lite om min kryssning till Tallinn.

Så klockan 13.00 på tisdagen så åkte vi ner mot Stockholm, vi stannade på max i gävle och ät lite lunch innan vi fortsatten.

När vi kom ner till stockholm hade jag gpsen på och jag guidade pappa vägen till parkeringshuset, sen gick vi från parkeringen till hamnen, det tog ungefär 5-7minuter att gå dit.

När vi kom in på båtterminalen så gick vi och checka in och vi fick våra "bordingpass" eller vad man ska kalla det för det va ju även våra hytt nycklar.

Efter det gick vi på båten och vi hittade upp till våran hytt som var på våning 9, när vi kom och hade väskan va den ända gången vi tog hissen annars har vi sprungit i trapporna.

Våran hytt va jättefin och jag tror jag spenderade den största delen av resan i vårat fönster för det var så fint och utsikten va så fin.

Jag sov till och med en stund i föstret, jag nästan bodde där.

Första kvällen åt vi middag på grande buffe, och jag måste säga att jag var jävligt besviken!

Tidigare i år så åkte jag med deras båt till Helsingfors deras båt "symfoni" tror jag den heter vet inte exakt stavning eller så, men där hade vi grande buffe och den va jättegod men nu va den absolut rena motsatsen till god.

Efter det gick vi en sväng upp på rummet och jag gjorde mig lite i ordning sen gick vi ner och kollade på nån dans show som va väl rätt okej.

Dagen efter så kom vi ju fram till Tallinn men först åt vi ju frukost på A la carte som ingick i vår hytt, frukosten va jättegod!

Sen så gick vi i land och när vi väl va av färjan kollade vi lite och vi bestämde oss för att åka turistbuss o det va ändå rätt roligt.

Men det skönaste med turistbussen va nog att man kunde välja att lyssna på svenska + att det fanns även wifi.

Vi valde att gå av bussen i old town och där åt vi lunch, maten va rätt så god men jag tror vi hade ställets suraste servitris, hon såg jättesur ut.

Vi fick vänta i nästan 30 minuter på att betala fast dom hade hämtat tallrikarna och vi hade sagt nej till om vi ville ha efterrätt, vi fick tillslut säga till att vi ville betala.

Sen så kronglade vi oss ut och hittade en station för turist bussen och så hoppade vi på den och den stannade utanför vår terminal så vi hoppade av där och gick på båten nästan 4h innan den skulle gå men det va skönt att bara ligga och kolla ut genom fönstret o ta det lugnt kolla lite serie o sånt.

Den kvällen hade vi bokat bord på grill house vilket va ett jättebra ställe med jättegod mat, efter det gick vi och kollade på showen och jag beställde en alkoholfri drink.

Sen gick vi och la oss och nu är vi då hemma.


Tallinn va en jättefin stad som jag vill åka tillbaka till om inte till och med flytta till.

Det va allt om den resan, ni får ha det så bra! <3

Likes

Comments

Alla har väl vart med om att någon vuxen sagt åt en, du måste äta frukost! det är det viktigaste måltiden på hela dagen.

Och jag antar att det väl är sant, och själv har jag alltid hatat frukost men nu tänkte jag berätta lite om vilka olika frukostar jag varierar efter och hur jag gör för att ens kunna äta frukost.

Anledningen till att jag har hatat frukost är nog inte just det att jag hatar själva frukosten utan mer att man alltid blev tvingad att äta den precis när man vaknade.

Så istället för att gå upp och äta frukost som det första man gör,som att jag själv vet att många gör så klär jag på mig och sminkar mig sen går jag o äter frukost o när jag ätit klart gör jag sen det absolut sista.

Men dom som känner mig vet att jag inte gillar och äta och om jag gillar nånting så gillar jag just det och jag är väldigt kräsen av mig om jag ska vara ärlig.

Men det finns vissa frukostar som jag kan äta och här är några av dom.

planti`s soygurt jordgubb smultron med pauluns granola hallon kakao och ibland lite apelcin juice och dricka.

Sen så kan jag även när jag har brottom bara rosta typ 2 mackor ha på smör och marmulad och ett glas oboy till.

Det är 2 olika frukostar som jag har och är dom vanligaste som jag äter också, äter typ ingen annan frukost.

Men ni får ha det så bra så hörs vi här kommer lite bilder på produkterna mm.

Likes

Comments

Hej!

För nån vecka sedan gick jag och Nimiane till Balconetten, för hon skulle va med som "smakråd" eller vad man säger.

Det slutade med det här:

Allt gick sammanlagt på 1247.

Jag vet inte exakt vad varje sak kostade styck men trosorna kostade iaf 199kr.

Jag är jättenöjd med köpet,och jag kommer nog fortsätta att handla där.

Likes

Comments

Jag vet att det va ett tag sen men jag kom på att jag inte skrivit om det på bloggen än så vissa av er kanske inte vet om det.
Jag har nämligen blonderat mitt hår,så jag är nu blondin.
Så om jag nån gång skriver nå korkat vet ni varför😂
Så här blev det iaf:

Jag är jättenöjd och jag kommer nog fortsätta att vara blond ett tag framöver.
Jag använde mood's ultrablond och mood's extra ultrablond sen använde jag även mood's askblond för att få bort det fulaste nyanserna.

Likes

Comments