​Hej, jag tänkte påbörja en "serie" som jag kommer kalla för "Mitt liv".

I den kommer jag bara berätta och ge er en uppdatering om mitt liv och vad som händer i det just nu.

Så bara för att det inte ska bli helt rörigt så tänkte jag ha olika punkter så man vet va det är som jag skriver om.


*Killar

Så jag gillade en kille men han va liksom barnslig på nått sett och vågade typ inte för när vi typ skrev på snap så sa han typ att han gillar mig och sånt o sen in real när han är med kompisar ska han leka så tuff o vill typ inte ens prata med mig. Så jag bara glömde han för det kändes inte som att jag riktigt brydde mig så mycket om den killen egentligen. Men så igår började jag snapa med en kille som min kompis känner och som jag typ sagt till henne att jag tycker han e snygg och sånt och nu så gillar jag han väldigt mycket.


*Kompisar/vänner

Jag känner själv att jag tagit mer avstånd från dom flesta av mina vänner. Vet inte riktigt varför men jag har inte mått så jättebra på sistone och då har det bara blivit att jag inte orkar. Men nu så har/är jag med Nimiane sen igår. Det är roligt att träffa kompisar igen känner jag, och jag kanske ska till Gävle för att träffa NImiane och kanske nån till på tisdag.


*Familj

Det har vart lite halvjobbigt på sistone när det gäller mellan mig och min mamma.  Men det är inte riktigt något jag har lust att skriva om.


*Skolan

Jag tycker inte om skolan längre, jag trivs inte och jag brukar va hemma fast jag inte behöver. Det har inte med själva skolarbetet att göra eller lärarna det har mest med eleverna att göra. Men om jag har tur så kommer jag kanske att byta till Bergviks skolan tills nästa termin.


*Allmänt

Jag har inte så mycket allmänt att skriva mer än att på tisdag ska jag till en läkare i Bollnäs.


Det var allt för det här inlägget LY♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

info, livstil, idéer, omröstning, smink, roligt

Hej, jag funderar på om jag ska ha olika serier eller teman som man också kan kalla det för. Men alltså att jag kanske typ ger ett boktips en gång i månaden lägger ut nånting om skönhet o kläder en gång i veckan om ni fattar vad jag menar?

Om ni tryckte ja eller kanske på den fråga så kan ni ju gärna lämna lite förslag i kommentarerna på vilka olika serier ni vill ha och ni kan även skriva siffrorna på dom idéer som ni tycker låter bra som jag skriver här under nu.

1.Bok serie(ger er tips på en eller flera böcker 1 gång i månaden)

2. Frågedag (jag lägger ut en bild på min insta som ni får ställa frågor under och jag svarar på alla i ett inlägg)

3. "mattema" (jag skriver nånting om ett recept eller nå godis nånting ätbart helt enkelt.)

4. sminktips (skriver om en eller flera smink produkter som jag tycker är bra)

5. hiss or diss (jag skriver om nånting t.ex en restaurang,plagg,sminkprodukt och om det är en hiss or diss även varför)

6. empties serie (jag skriver om mina empties som jag har gjort slut på under månaden

7. Louise testar (att jag testar olika saker t.ex godis,chips,smink,dricka,mm)

ah ni får jättegärna komma med mer förslag men vi syns. <3


Likes

Comments

livstil, info, bloggens framtid

Hej, jag vet att jag har vart väldigt mycket fram och tillbaka när det gäller bloggandet.

Jag säger att jag vill satsa sen typ att jag slutar och håller på så men nu har jag bestämt mig hur jag ska göra.

Jag har faktiskt börjat skriva på en "1000 saker att göra innan jag dör" lista, där har jag bland annat skrivit börja blogga seriöst och ha en blogg i 1 år.

Jag kommer antagligen inte dela med så mycket om listan här men jag tänkte börja blogga seriöst och lägga ner mycket med tid på inläggen.

Så nu kommer det bli lite ändringar och jag kommer köra seriöst, så se det här som en ny början.

Jag kommer inte ta bort mina gamla inlägg men det är nu jag börjar seriöst, och jag ser det här datumet som kommer vara den så kallade "årsdagen" på den här bloggen. Så man kan säga att jag skapade den här bloggen den 12/9-17.

Jag kommer inte bestämma nå riktiga tider just nu men kommer väl göra det en tid in i bloggandet.

Det kommer antagligen komma ett till inlägg på bloggen lite senare idag, men hoppas ni gillar att jag börjar igen så får ni ha det bra så länge. <3

Likes

Comments

Jag har inte uppdaterat bloggen som jag hade tänkt, och jag kommer inte kunna göra det. Jag kommer antagligen kanske slänga upp nå inlägg då och då. Men dom senaste dagarna har det hänt så mycket så jag orkar knappt med skolan och mitt eget liv. Jag mår just nu så dåligt så jag knappt kan vara vaken utan att gråta och ha dödstankar. Just nu måste jag själv försöka må bra o fokusera på det. Det har hänt så mycket och det känns som om jag förlorar allt och alla. Det hann inte ens gå en vecka i skolan innan jag blev skoltrött, det är redan typ drama på skolan, jag förlorar folk som fått mig att orka, det har hänt så mycket mer som jag inte kan/vill skriva om. Just nu försöker jag bara hitta sätt att sluta känna känslor, sluta bry mig i saker, försöka må bra o låtsas som om ingenting, bara stänga av mina känslor totalt o inte känna nånting.


Likes

Comments

Hej,många brukar ju sommarjobba under sommaren och det gjorde jag också,men eftersom jag redan hade ett jobb så jobbade jag inte på mitt vanliga då. För vi fick fylla i vilka dagar vi kunde jobba och jag fyllde bara i ett enda datum. Sen i december har jag jobbat på Ung Omsorg,från början gillade jag mitt team men efter jag nu sommarjobbat + att jag slutade trivas före så har jag bestämt mig för att sluta jobba på Ung Omsorg.
Det här är ingenting jag har bestämt över en natt utan att jag har tänkt på det länge och igår  (söndag 13/8) så fick jag mitt anställningsbevis från mitt sommarjobb,och dom vill gärna ha mig kvar så dom gav mig anställningsformen "anställning för enstaka dagar" vilket betyder att om jag vill så kan jag jobba helger och lov vilket jag kommer då göra. För när jag fick veta att jag ändå kommer ha ett jobb som jag även tjänar bättre på och som jag trivs på. Så behöver inte jag känna att jag blir utan jobb. På mitt nya jobb lämnar jag även så mycket att på en dag får jag nästan mer än vad jag får om jag jobbar varje pass på mitt boende i en hel månad. Förra månaden fick jag 900 nånting och då jobbade jag bara 2dagar. På mitt "gamla" jobb så kunde jag max få lite över 400kr om jag jobbade varje pass på en månad. Så ni kanske fattar varför jag väljer att sluta där,jag trivs inte med teamet eller teamledaren,teamledaren kind of hotar med att avskeda mig när jag typ inte gjort nå och jag trivs helt enkelt inte.
Det här kanske blev ett litet oklart inlägg men hoppas ni inte stör er på att jag gjorde om o på ett random inlägg nu ist för smink,för tänkte att jag på ändå ut det igår kväll så..
Jaja ha det så bra!❤

Likes

Comments

Jag brukar ha svårt för att hitta bra puder men när jag gick på en smink kurs hos make up store så köpte min mamma deras vd powder. Mamma använder nästan aldrig puder så jag brukar "sno" det av henne och det är nog det bästa pudret jag vet.

Vi köpte den på make up store's egna affär i Birsta. Jag vet inte hur mycket den kostade där men den kostar 345kr hos kicks.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i fönstret i hytten o skriver det här inlägget😂
Jag gjorde nyss en blogg planering för vad jag ska ha för tema o vilka dagar dom ska va.

Om ni har något förslag på nånting jag kan ändra så skriv det i kommentarerna eller skicka ett mail till louisekarlsson@live.se
Nu kanske ni faktiskt förstår att jag försöker vara lite seriös med bloggen och inte bara slänga ut ett inlägg då jag har lust,utan jag planerar o fixar saker i förväg så det inte blir nå krångel i sista minuten eller nå sånt!
Men det va allt för just nu så ni får ha det så bra,så hörs vi.❤

Likes

Comments

Så, mina planer för inläggen som ska komma upp på söndags kvällarna är att skriva om något speciellt som hänt i veckan.

Det är mycket speciellt som hänt men jag har ju redan skrivit om resan så jag får väl skriva om något annat då.

Men som den tur jag har så har det hänt en sak som betyder mer för mig!

Jag fick kontakt med en av dom bästa personerna i mitt liv och jag vet inte riktigt hur mycket jag ska skriva om det men jag har en ny speciell person i mitt liv.

Likes

Comments

När ni läser det här är det den 13/8 idag fyller min yngsta bror Hampus 3 år!

Han har blivit så stor, det är även en till speciell person som fyller år idag men mer än så här skriver jag inte om den personen nu.

om 6 dagar eller ah 3 dagar för er så ska jag påbörja min utredning om ADHD.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, jag menar om jag har det så har jag ju levt med det i så fall redan i 14år och jag har ju inte dött än så jag fattar inte riktigt vad dom ska göra ändå så.

Vi börjar om 11 dagar eller a 8 när ni läser det här o jag är inte så taggad, det är liksom skolan och man börjar ju åttan det alla kallar för det jobbigaste läs året.

Det gör ju inte så att man längtar mer om man säger så..

Jaja det va väl min uppdatering för just nu.

Likes

Comments

Lite random fakta om mig då.
Mitt BMI ligger på 16.8
Jag väger 5kg mindre än va man ens får göra.
Jag borde väga 60nånting kommer inte ihåg exakt.
Jag är 1.71 cm lång.
Jag väger 49kg.
Jag äter typ aldrig förutom då jag blir tvingad.
Jag är inte diogniserad med ätstörning.

Likes

Comments