Header

Är hemma nu efter en lång dag, fick iallafall mysa lite med min älskling och klippt+färgat håret rött, är verkligen jätte nöjd!
Puss Emelie💕


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åkte direkt hem till Niklas när jag slutade så nu är jag med min bebis, ska ta bussen om ca en timme till frisören så ska jag bli rödhårig igen!! Woop woop. Bloggar mera efter jag varit hos friören.
Puss Emelie💕


Likes

Comments

Skolmötet gick helt okej, varför jag hade det är eftersom att jag har missat en hel termin pga min panikångest, socialaångest och add. Det var inte riktigt lätt för mig men nu har vi gjort upp en bra plan och jag ska satsa på 4 ämnen sedan gå IM på gymnasiet. Förut idag var jag och mamma och handlade och blev så sötsugen så jag har tjockat mig hela dagen med min älskling för han kom hit förut men nu har han åkt. Ska sova nu så godnatt!
Puss Emelie💕

Likes

Comments

Är i skolan nu, klockan tre har jag ett möte med dom om hur vi gör med mig skolgång. Kommer nog antingen börja gå halvdagar eller plugga hemma. Ska göra ett inlägg senare om hur mötet gick och varför jag har möte om min skolgång osv...
Puss Emelie💕
Likes

Comments

Har spenderat kvällen genom att mysa med mig älskling och fixat i garderoben, rensat osv. Nu ska jag bara dega i sängen och sen gå och lägga mig.
Puss Emelie💕


Likes

Comments

Mådde inte så bra innan så ringde och väckte Niklas istället så fick han komma och hämta mig, nu blir det kärleksdrycken och mys hemma.
Puss Emelie💕


Likes

Comments

Niklas kom igår och sov hos mig så nu längtar jag bara tills skolan ska sluta så jag kan åka hem och väcka min älskling, idag ska jag förmodligen bara vara med honom och dega hemma, kanske plugga lite.
Puss Emelie💕

Likes

Comments

Igår var min lilla vovve hos veterinären för att han hade en knöl på höger bakben. Det gick bra, läkaren tror inte det är cancer eller en tumör och OM det skulle vara det så skulle det vara en godartad. Vi kom hem med en tratt och en salva vi ska smörja in knölen med 2 gånger om dan :)


Likes

Comments

I fredags och iförregår var det fest, därför hann jag inte blogga så bra. Idag är jag hemma, sjuk. Niklas kanske kommer hit och gör mig sällskap för han är ledig idag sen får vi se vad som händer!
Puss Emelie💕
Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering! Har en annan blogg jag driver själv också så glömmer av ibland men ska skärpa mig! Läs gärna den också på http://refusesink.blogg.se

Jag red lady ganska hårt i två dagar så hon får vila idag. Ska dock upp dit för att mocka, packa hö och mat.


Likes

Comments