Header

* Jag älskar NOCCO

* Jag hade inte levt ett fungerande liv utan min musik, familj och djur.

* Jag är hypokondriker

* Jag älskar just nu väldigt ljusa färger, lite smutsrosa, ljusljusblå, beige och pastell!

* Jag är en iPhone, Mac och Canon människa!

* Jag kan inte dricka energidryck, såsom redbull, monster osv.. mitt hjärta ballar ur

* Jag är ett Supernatural-freak! (en serie)

och viktigast... jag älskar er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har haft en jätte härlig permission hemma, har varit lite tufft. Inget jag alls trodde skulle ske, men tror att det handlar om att jag mått så dåligt i så många år i Borås, så det kanske inte är så konstigt att få tillbaka känslorna.. Jag vet inte.

Nu är jag iaf tillbaka på behandlingshemmet, kom för 2 dagar sen. Håller verkligen inte bloggen lika uppdaterad som jag brukar. Har ingen direkt ursäkt för det heller faktiskt, får försöka få in den rutinen igen!

hörrni, vilket jäkla väder vi haft! Igår hade vi verkligen alla årstider på en dag. Kändes så overkligt med så himla stora snöflingor som fall ner igår, med det gröna gräset. Skumt, det intressanta är att jag skrev ett inlägg om klimatet för ett år sedan kanske. Där skrev jag lite om att "vänder jorden på dygnet?". Menar då lite att allt väder och klimat är så långt i från där det ska komma och när nu för tiden.

Ni kan läsa inlägget här: Har jorden vänt på "dygnet"?

Annars har måendet varit hyfsat stabilt tycker jag, lite fram och nergångar, precis som livet är! Hur har ni det?😊

Likes

Comments

I torsdags kom jag hem från Skåne ner till Borås. Jag åkte tåg ner, och det var mycket jobbigare än jag förväntat mig. Jag trodde på något sätt att det skulle vara en lättnad att få komma bort lite från behandlingshemmet, men jag får nästan alla gamla känslor tillbaka. Flashbacks från många gamla dåliga tider, men jag kan förstå det också någonstans inombords. Jag har inte plötsligt blivit bättre, jag har knappt påbörjat med min behandling än!

Jag var nära panikattack flera gånger på tåget, men fick jätte bra stöd av min terapeut via telefon. Otroligt tacksam över det! ✨ Så jag klarade mig förbi den panikångesten, utan att få en attack.

Påväg ner hem från skåne så mötte jag en av mina bloggläsare vid tågstationen! Det var verkligen såå himla mysigt, det är så roligt att se att många utav er har följt mig så länge. Ni känner mig nästan mer än jag känner mig själv haha! Hon tyckte jag var väldigt inspirerande för henne, och säkert många andra. SÅNT HÄR, gör mig glad. Att få känna att jag uppskattas av andra, så många gånger som jag klankat ner på mig själv.. asså, finner inga ord. NI gör min dag, älskar er!

Nu har jag varit hemma i 3 dagar, jag har saknat min familj mer än jag känt när jag vart borta. Det är när man verkligen ser sin familj som man känner hur saknaden har rivits inuti! Och såklart har jag träffat fisen, min fina helt egna häst. Det första jag gjorde var att åka ner till stallet, och blev bemött med öronen framåt och lyster i ögonen av Enfys. Hon visade en helt annan sida av sig själv, hon var så himla mysig, närgången och underbar. Precis som hon hade saknat mig med!

Helt underbart.

Likes

Comments

Ja, nu har jag varit på behandlingshemmet i nästan 3 veckor. Kan faktiskt inte påstå att tiden gått varken snabbt eller långsamt, känns ganska neutralt på den biten. Men jag måste ändå säga att jag är så glad över att jag fick den här platsen, nu när jag varit här har jag hunnit dra många för och nackdelar. Och jag trivs verkligen jätte bra, jag tycker det är en väldigt bra start på mitt vuxen liv, och har många möjligheter till alla sorters olika hjälp. Det vill säga laga mat, ångesthantering, ringa myndigheter, hjälp med räkningar, ja det mesta. Allt från vanliga saker, till trauma-behandling.

Jag ska hem på permission nu på fredag är tanken, men dom måste bara få tillåtelse från mina placerare. Tror inte det ska vara några problem! Och när jag kommer hem ska jag äntligen få träffa mitt hjärta! Som jag saknat min fis, jag kommer få ta hit henne lite senare när jag hittat stallplats och sett till att ekenomin fungerar. Sen ska Enfys få komma hit! WIHUU.

Och självklart har jag saknat min familj, otroligt mycket. Kommer få 2 helger med mamma och brorsan, nu på fredag - måndag, och sen veckan efter det torsdag - söndag. Har specialist tandvårdstid i Borås och får inte missa den tiden, drar grejen till nytta och umgås med mina nära ♡

Likes

Comments

Jag är i chock, jag är skärrad, jag är rädd och allt mer osäker.

Idag har det som inte får hända hänt, ett terrordåd i vårt fina Sverige. En lastbil har i full fart kört mot gående folk på gatan och kört in i Åhlens i centrala Stockholm. Många skadade, en del har avlidit, både på plats och på sjukhus av dom skador dom fått... Det ska enligt vissa vittnen (polisen har inte bekräftat det än) skett skottlossningar på två ställen, i centrala Stockholm.

Jag har inte riktigt några ord, jag skickar styrkekramar till dom drabbade och dess nära och kära.

i see humans, but no humanity.

Likes

Comments

Här kommer den väldigt efterfrågade videon, jag fick inte riktigt med i videon att jag absolut inte är någon typ av brottslig på något sätt. Som vissa kanske kan uppfatta det, utan jag har bara råkat vara med om rätt mycket som liten..

kika!✨

Likes

Comments

Hej fighters! 🌸

Just nu är jag inne i en liten sämre period, jag har haft en hel del jobbiga dagar på raken, och det är inte bättre än.. Jag trivs jätte bra här på behandlingshemmet, det handlar inte om det. Det är nog att jag äntligen kunnat slappna av lite och inte hålla inne allt inombords, när jag väl släppt ifrån mig lite av det jag bär på så har jag verkligen insett hur mycket jag gått igenom. Det finns så mycket att bearbeta och jobba med, och det skrämmer mig lite, samtidigt som jag bara vill bli av med skiten.

Jag äter inte riktigt som jag ska, tänker väldigt mycket på dåliga saker och får ofta impulser. Men jag kämpar fortfarande, jag har inte gett upp. Det är bara lite jobbigt just nu..

Därav den dåliga uppdateringen, hoppas ni har förståelse. Kram✨

Likes

Comments

Ja ni, jag har inte skrivit någonting här på senaste. Men jag är iaf plats på behandlingshemmet, och har varit här i en vecka i tisdags. Jag kan säga att jag trivs väldigt bra, det är bra och duktig personal som jobbar här. Det är väldigt öppet, jag kan göra i princip vad jag vill så länge jag inte är terapi-störande. Däremot är det väldigt intensivt här jämfört med andra ställen jag varit på, det är samtal med terapuet 2 gånger i veckan, färdighetsträning (DBT) 3 gånger i veckan. Och lite små saker som att laga mat någon gång i veckan, utåt exponering (åka buss osv).

Jag har precis kommit igång med det mesta, men inte allt. Från att bara vara hemma och i stallet till det här, är en klar omväxling. Men en bra en! Jag vet att det kommer bli väldigt tufft, men jag har ändå en väldigt god magkänsla på att det här kommer gå bra faktiskt. Och det känns super! ♡

Jag kommer, när jag får tid och ork, att göra en video om varför jag är här. För er som inte följt mig så länge, och för mina Youtube tittare som inte läser bloggen. Håll utkik! (prenumerera här!)

Vi har världens sötaste valp här, som en boende äger. Hon heter Milo ♡

Likes

Comments

Här är dom 2 vloggarna från Stenaline turen till Kiel! Har varit otroligt oaktiv här, men nu börjar jag igen. Kommer berätta så mycket nytt i både videos och i skriftliga inlägg!

Titta gärna videosarna i ordning, kraam! ♡

Likes

Comments

Idag har det inte varit vilken dag som helst, utan idag är det min födelsedag! Har fått så många fina gratulationer och meddelanden. Man glömmer lätt bort hur många man är omtyckt utav✨ Jag har haft en underbar dag med min familj, men framför allt kan jag nu... presentera mig som ägare till Enfys!! JAA!

Jag har varit och skrivit på massor av papper idag, och nu står hon som min. Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är just nu. Världens finaste och bästa häst, jag kunde inte ha önskat mig något bättre 💘 Kan fortfarande inte fatta att jag har precis fått min första häst, det kommer nog ta ett tag för mig att fatta.. Jag flyger på rosa moln just nu, det finns så många möjligheter som har öppnats för mig. Jag är vuxen på papper, jag kan skaffa körkort, tatuera mig, gå ut på krogen, köpa cigg själv, ja herregud...

Givetvis så känner jag inte "WOAAW JAG ÄR 18 ÅR" för det får också smälta in lite antar jag.

Nu tar jag och drar mig till sängen, med ett gott mående ♡

Likes

Comments