Header

Idag red jag ut, vi hade en super mysig uteritt tillsammans! Inget bråk överhuvudtaget, bara en pigg och glad Enfys! MYCKET pigg Enfys hahaha, hon försökte skena iväg vid nästan varje uppförsbacke. Men ändå arbetsvillig annars och fin i form. Det är som dessa dagar man blir extra stolt över sin häst, när allt bara klickar. Det är det bästa ♡

Hon blev helt genomsvettig, men var väldigt nöjd!

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig till Göteborg Horse Show! Och jag ska dit! 😃 Jag ska dit den 25 februari, lördagen. Någon mer som ska dit då?

Jag ska i för sig bara vara på mässan, men om ni ser mig får ni jätte gärna komma fram och säga hej, vore jättekul att få se mina läsare! Sen ska eventuellt träffa Linn Strelin på en fika. Är det något ni skulle vilja fråga henne om jag träffar henne? vill ni att jag ska vlogga den dagen jag är där? Kommentera! 😘


Hoppas vi ses ♡

Likes

Comments

Tänkte tipsa om en återfuktande mask, jag har använt den ett fåtal gånger men tycker verkligen den är skit bra! Dock väldigt dyr, men den fanns hemma som mamma köpt någon gång. Är egentligen anti-age'ing, men tycker den återfuktar huden väldigt bra och passar alla hudtyper. Min hy blir superbra efter denna har varit på i ungefär 30 min!!

Så denna rekomenderar jag verkligen👍

Klicka på bilden så hittar du produkten!

Likes

Comments

Jag har börjat läsa på Nellies bok nu, har tänkt läsa ut en annan bok först men kunde inte hålla mig så läste 20 sidor igår. Och jag blir så inspirerad av den här tjejen, hade väldigt svårt för henne för ett tag sedan. Vet egentligen inte varför, men jag dömde henne väl fort. Vilket är lätt hänt! Men i boken (det jag läst hittils) så kommer man väldigt nära henne och förstår hennes historia mer och mer. Även om hon är väldigt öppen på sin blogg.

Jag har faktiskt tänkt skriva en bok, om mitt liv. Lite om hur mitt liv sett ut sen jag var liten, tiden på bup tills jag står som ung vuxen och friskförklarad. Hade ni velat läsa min bok om jag släppte någon? Men först måste jag självklart bli frisk.

Likes

Comments

Idag vart Enfys jätte busig och glad, fick longera idag då min endometrios tyvärr tog över. Hon ville inte alls trava utan GALOPPERA med luftsprång haha. Och galoppen som brukar vara svårast 😉 så hon var pigg och glad! Efter lite longering så blev hon lite besvärlig och ville inte riktigt gå på en volt, så jag lät henne gå på en pytteliten volt precis vid mig så hon trampa under sig i båda varven, också superbra träning!

Nu tar jag mig ett välförtjänt bad med skum och badsalt, har blivit en riktig badnarkoman sen vi fick badkaret, jag ÄLSKAR att bada 😍

Enfys har nu skaffat instagram! Hon vore glad om ni följde henne😘 @enfyshoreb

Likes

Comments

Yes, jag lever fortfarande, tog bara en paus från det mesta en stund.

Som ni märkt så har jag inte varit aktiv på ett tag, det mesta handlar om mitt mående, det pendlar som vanligt lite då och då. Men nu är det hyfsat stabilt tycker jag! Sov natten på Bup till idag och nu är jag hemma igen. Och satsar på allt fler nätter hemma! Tiden börjar närma sig nu till 26 Januari, och då är det studiebesök på behandlingshemmet jag ska till. Sitter lite och funderar på vad jag ska fråga när jag väl är där, men det kommer väl allt eftersom.

Jag har lite bloggtorka nu, så vad skulle ni vilja läsa mer om här på bloggen?

Likes

Comments

Tänkte börja ha koll på Enfys dagsform mer, genom att ta bilder varannan månad eller mindre. Det är alltid lättare att se på bilder vilken skillnad det är än när man umgås med hästen varje dag, då märker man inte riktigt.

Enfys ser ganska fin ut just nu, har en liten fetnacke och rund mage men det ska motioneras bort. Hon har en fin bakdel med fina muskler annars!

såhär ser hon ut 7 januari 2017

Likes

Comments

Söndag avklarad! Har filmat svaren från frågestunden idag som jag nu ska börja redigera på, den kommer troligtvis upp imorgon eller efter det. Vi får se! Men jag kommer länka den här på bloggen när den kommer upp ♡

Dagen har annars gått bra, har mått bra. Har dock inte gjort så mycket, bara vart hemma. Förutom att ha filmat videon då.. Men imorgon är det möte på skolan, sen efter det är det DBT samtal, och läkarsamtal på det med. Japp.. Men jag satsar på att komma hem och bli utskriven från Bup imorgon! Känner ändå att mitt mående är ganska okej så ser ingen anledning till att vara här. Men det återstår att se!

Har ni haft det bra idag?

Likes

Comments

Idag red jag barbacka på Enfys, körde lösgörande övningar och mycket avslappningshet. Tempo växlingar, gas och broms. Gick jätte bra! Sen så fotade jag henne lite, blev inte jätte många bra bilder för det hann bli lite mörkare när jag var klar med att rida..

Idag är det första gången mamma satte sig upp på Enfys, (mamma är rädd för hästar) men det börjar verkligen gå framåt och mamma är så duktig! Hon ska börja rida lektioner nu, så ska bli kul att senare kanske eventuellt få rida ut tillsammans 😍

Likes

Comments