Header

Idag har det inte varit vilken dag som helst, utan idag är det min födelsedag! Har fått så många fina gratulationer och meddelanden. Man glömmer lätt bort hur många man är omtyckt utav✨ Jag har haft en underbar dag med min familj, men framför allt kan jag nu... presentera mig som ägare till Enfys!! JAA!

Jag har varit och skrivit på massor av papper idag, och nu står hon som min. Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är just nu. Världens finaste och bästa häst, jag kunde inte ha önskat mig något bättre 💘 Kan fortfarande inte fatta att jag har precis fått min första häst, det kommer nog ta ett tag för mig att fatta.. Jag flyger på rosa moln just nu, det finns så många möjligheter som har öppnats för mig. Jag är vuxen på papper, jag kan skaffa körkort, tatuera mig, gå ut på krogen, köpa cigg själv, ja herregud...

Givetvis så känner jag inte "WOAAW JAG ÄR 18 ÅR" för det får också smälta in lite antar jag.

Nu tar jag och drar mig till sängen, med ett gott mående ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hittade nyss en skit grym låt av en som kallas Meedi. En annan version på Shape of you av Ed Sheeran, hur bra??

Älskar denna version, lyssnar på repeat! ♡

Likes

Comments

Jag fick äntligen det efterlängtade samtalet från behandlingshemmet igår, och meningen var att jag skulle få komma dit runt april. Men när dom ringde idag så sa chefen att jag kunde komma med en gång, men att jag måste vara 18 först. (om 3 dagar) . Det började storma i huvudet med tankar, vad ska jag ha med mig? Jag måste packa! Kommer jag trivas?

Jag sa till henne att vi ska fira min födelsedag på färja till Tyskland i 2 dagar, till 19 mars. Och isåfall kan komma efter det, den 20 mars. Men jag sa att det hade passat bättre med 21 mars så jag hinner packa det sista dagen efter jag kommit hem till Sverige. Och det gick hon med på! Eller ja hon skulle kolla först med dom som skulle ta emot mig om den dagen blir bra och vilken tid jag ska vara där på inskrivnings-samtal. Och det får jag reda på på måndag! Så inte alls lång tid kvar, jag tror inte ni fattar alltså. Som jag väntat och bitit på mina naglar för det här.

Nu är det dags, att ändra mitt liv.

Likes

Comments

Idag är fisen verkligen värd en guldstjärna! Var väldigt spänd i början när vi skrittade längst vägen där bilarna åker förbi, hon är trafiksäker men vi gick igenom en kohage där kossor går på sommaren. Och Enfys trodde väl att dom var ute, hon är ganska rädd för kossor. Men har blivit bättre på det!

När vi väl kom in i skogen så släppte spänningen en aning, vi tränade på samlad galopp och det tyckte hon var ganska jobbigt. Men hon bar upp sig själv bra! Jättefin var hon verkligen, på vägen hem var det mycket energi kvar i henne. Kunde inte riktigt gå på långa tyglar för då tog hon chansen för att trava, mitt lilla busfrö haha!

På måndag ska fisen veterinär-besiktigas, och på tisdag så köper vi henne! 😍 Och inte på vilken dag som helst, utan min födelsedag! Wihuuu, 18 år på tisdag och vuxen på papper! Känner mig inte alls vuxen, kanske i huvudet ganska mogen men nää... 18 nu?? Det får nog smälta in lite! 😉♡

Likes

Comments

Häromdagen i brist på annat, så sminkade jag min vackra mormor! Himla svårt att sminka henne, knappt några ögonfransar. Men hon blev ju så himla vacker, lika fin utan också men väckte upp intresset för henne med smink. Så nu har vi köpt lite smink till henne och dags att lära henne, så kul!

Olga, min finfina mormor, visst förtjänar hon en kommentar? ♡

Likes

Comments

Idag har jag handlat lite, dels lakan och en filt nu inför flytt till behandlingshem. Jag ska ringa och prata med dom imorgon tänkte jag för att få reda lite på hur det ser ut för mig, när ungefär jag kan flytta dit. Så då köpte 2 fina lakan jag kan ha där, en automat spray-grej som sprutar ut regelbundet en doft så det ska lukta gott på rummet. Ett måste!

Sen ett transparant lös puder, en setting spray och en beauty blender då min gamla börjar samla på sig en hel del bakterier efter en lång tid tillsammans.. Nödvändigt att byta ut dom efter ett tag, viktigt! 😊

och juste! Självklart en tröja, simpel enkel tröja med super mjukt material som dessutom har en cool text..

"Unicorns are real"

Right?♡

Likes

Comments

Idag är det internationella kvinno dagen, grattis alla fina kvinnor! Livmoderbärare eller inte, kvinnor är bäst! ✨

Idag vill jag ge ett extra tack till min mamma som alltid står upp för mig, trots jobbiga perioder. Jag har hennes starka gener och jag är så sjukt glad över att ha henne som mamma! ❤

Vad är GIRL POWER för er? Och vem vill ni hylla extra mycket idag?

Kommentera!♡

Likes

Comments

Tänkte göra en recension på mitt Ps of sweden träns jag köpte till fisen! Det jag har är High Jump Revolution i storlek Cob.

Jag tycker hon verkar trivas i det väldigt bra, ingen direkt skillnad från förra tränset dock. Men jag tror som många säger och upplever, att man inte märker någon direkt skillnad när man byter till tränset, utan man märker stor skillnad när man byter från.

Tränset har bra kvalité och väldigt mjukt läder, anatomiskt format så det inte ska trycka och klämma någonstans. Brett nackstycke som jag tycker om väldigt mycket! Tycker det är riktigt fint och snyggt, dock skulle jag nog inte säga att det kanske behöver vara sååå dyrt som det faktiskt är, men hade ändå köpt det för det priset som jag köpte det för.

Nu har jag kanske ridit det 3-4 gånger så har ingen jättebra överblick på tränset, men absolut ingen försämring eller något negativt! Som jag sa så tycker jag Enfys verkar trivas i det superbra!

Har ni ett likadant träns? Vad tycker ni om det?

Likes

Comments

Det vart så mycket folk och mycket intryck så jag glömde helt bort att filma så mycket som jag önskat.. Men här får ni ändå ett litet klipp, glöm inte att prenumerera!

Likes

Comments

Nu kommer äntligen inlägget upp på vad jag köpte i Göteborg! Inte många saker, men kostade sitt och är fina grejer😍 Jag fick köpt både träns och bett som jag länge önskat och sparat till, men lite spontant så skulle jag testa ett par ridstövlar. Och personalen där var jätte duktiga och snälla, så dom hittade ett par skor som passade precis runt vaderna och foten! Satt som en smäck! Och jag har letat just efter stövlar men alla har varit för små runt vaderna på mig så jag inte kunnat dra upp dragkedjan.. Så det är jag super glad över att jag stannade just där och provade, dessutom fick med dom hem 😉

Sen då till tränset, jag köpte High Jump Revolution från Ps of sweden, satt superfint på fisen. Bilder kommer imorgon eller dagen efter det! samt en recension kanske? "First impression"?

Och ett bett jag tror kommer passa Enfys jättebra är Golden Wings bettet från Stübben. Hört bara bra om det och tänker mig att fisen kommer trivas bra med det! 😃🐴

Jag är supernöjd med mina köp, synd dock att man inte har obegränsat med pengar så man bara kunde peka på allt man ville ha, haha..

Bilder på tränset kommer senare!

Likes

Comments