Header

Nu har vi äntligen julpyntat lite hemma! Tycker det är skit mysigt här nu, det enda som saknas är snön där ute nu!

Här är lite av pyntet vi har, vi har mer i olika rum.

Visst har vi det mysigt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag tog en hel del medicin igår, för jag mådde inte alls bra. Och jag är ganska groggig nu, trots mycket medicin så vaknade jag flera gånger inatt. Så sov 3 timmar på dagen, skulle vilja sova mer men måste ändå hålla sömnrutinerna.

Jag har inte gjort någonting idag, ganska skönt faktiskt. Har redigerat en vlogg som mamma tog över, den finns på youtube om en halvtimme cirka. Sen ska jag redigera en stallvlog jag filmade igår, men vet inte om den blev bra så inte säkert jag lägger upp den. Men jag får se hur materialet blev till film 😊

En osminkad Louiza..

Likes

Comments

ÅHH! Jag har fått en ny dator, yeeeeeyyyy! Nu kan jag äntligen redigera videos utan problem, har alltid haft skoldatorn och den är inte värst bra.. Och min gamla gamla dator hänger sig flera gånger i sekunden, så mest frustration bakom den skärmen. Så detta behövdes verkligen! Jag kommer va tvungen att lämna in skoldatorn eftersom min närvaro inte är tillräckligt bra. Så detta var precis lägligt!

Har haft den i några timmar, och färgerna på denna datorn är så skarpa och starka, dream! 😍

Likes

Comments

Jajemän! När ni hjälper mig, hjälper jag er. Så jag skulle vilja be er om er hjälp, jag gör smycken när jag har ångest. Det är ångestdämpande och väldigt lugnande. Det hjälper mig att hamna på andra tankar, hamna bort från dom onda tankarna som ni vet att jag ibland har. Men har blivit ganska mycket på senaste.. Så ber er lite om hjälp denna gång, beställ ett smycke eller två via min instagram (@louizasarmband) eller min hemsida www.louizassmycken.tictail.com så gör ni mig en tjänst!

OCH

Ni får 10% rabatt när ni anger koden "LOUIZAJUL"

Kram på er, ni hjälper mig nu mig med min mörka sida, ångesten.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig utav gamla julbilder, tycker själv dom är ganska fina faktiskt och värt att dela med sig av en gång extra.

Dessa bilder är 2 år gamla!

Och dessa är hela 4 år gamla! Visst ser jag liten ut? 😃

Likes

Comments

Igår tog jag lite foton på fina fölet som finns i stallet! Hon är så himla fin och sååå social! Så det vart lite svårt att fota henne då hon gärna vill komma fram och bli kliad haha, aldrig stött på ett så socialt föl! Hon är runt 3 månader nu om jag inte är helt ute och cyklar. Men hur söt får man vara!?

Fina Edition's Miss Idella.

Likes

Comments

Idag (som jag lovade😉) så skulle jag fota vad jag köpt, och jag köpte denna underbara bomberjackan, samt Urban ears hörlurar!

Dagen idag har varit bra, somnade direkt efter ridturen hemma, både jag och Enfys behövde det här haha! Måendet har varit bra, haft ganska bra motivation till att kämpa dessa 3 månader. Jag tror lite mer på mig själv nu och det känns så bra, från att ha känt att jag bara sett det här som en svår press till en motivation! Självklart kommer jag få kvällar och nätter då jag känner att jag inte kommer lyckas, men det är okej, och jag förväntar mig inget annat. För det här är inte lätt, men jag ska kämpa!

En vecka och 5 dagar avklarat.

Likes

Comments

Idag kämpade Enfys på superbra ute i skogen, lite bråk emellan åt men har hittat en del knappar på henne nu så lyckas mer och mer med att styra henne. Gud vad jag älskar min lilla häst, hon är inte min ännu på papper men det känns mer och mer med tiden att vi är gjorda för varandra. Och nu med tiden så är vi närmare ett hästköp. Älskade älskade vän, gud vad man kan älska en fyrbent varelse 💓

svettig tös 😍

Likes

Comments

Jajemän! Idag har jag besökt goooa Göteborg, var där med min öppenvårdsinsats. Köpte ett par hörlurar, samt en bomberjacka jag velat ha superlänge från Tessie! Bilder kommer imorgon, wihuu! Hoppas jag i alla fall, beror på om mamma eller mormor vill ta kort på mig hehe. Men jackan är såå cool, så jag är verkligen nöjd över mitt köp! Hade inte så mycket tid där, hade bara 3 timmar med öppenvården, och det tog cirka 2 timmar att åka tur och retur. så hade ungefär 50 min i staden. Menmen, fick köpt lite i alla fall samt byta miljö!

Är helt sliten nu, mycket intryck. Eftersom jag inte trivs så mycket i mig själv så tar det på krafterna när man går runt bland folk, det känns som alla tittar på en. På ett dåligt och nedvärderande sätt..


En vecka och 4 dagar avklarat.

Likes

Comments

Idag är julmånaden äntligen här! Har fortfarande inte julpyntat hemma men det sker väl snart 😚

Har haft en del tuffa nätter och dagar det senaste, och idag kunde jag inte klara av att hantera den tyvärr. Jag bestämde mig för vad jag skulle göra och bad inte ens om hjälp förräns skadan var skedd. Jag fick åka till akuten för att undersöka såren och dom las om, behövde egentligen sys men eftersom jag har sån extrem sprutskräck så ville jag inte göra det, men vi tejpade såren. Jag åkte till Bup för att prata lite och det hjälpte, behövde inte bli någon inläggning. Så nu är jag hemma! Och det känns ändå ganska skönt, att allt inte blev så dramatiskt som det brukar bli.

Vet inte om jag ska räkna om dagarna, men annars har jag klarat en vecka och 3 dagar.

Ikväll ska denna bok läsas som jag köpte i Trollhättan när jag var förbi äventyrsbadet i Vänersborg. Hört bara positivt om den så ska bli spännande att läsa!

Har ni läst Nellies bok? Vad tycker ni om den?

Likes

Comments