Att tända ljus, göra lite te, ta fram snacks, gosa in sig i en filt och sätta på mysig musik. Det gör så mycket för mig när jag pluggar. Får så mycket mer motivation och vilja. Speciellt nödvändigt är det nu när det är så kallt och mörkt ute. Då är det ganska mysigt att låsa in sig och plugga- när pluggstunderna nästan alltid se ut så här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Första gången man gör något tycker jag alltid är lika jobbigt. Jag ogillar verkligen att vara ny, att inte ha koll på hur saker och ting fungerar. Ni vet första jobbdagen/skoldagen, första dejten, första jobbintervjun. Är det bara jag som verkligen tycker det är jobbigt? Helst vill jag bara vara mästare på precis allt på en endaste gång.

Sedan har vi ju det här med första inlägget på bloggen!!! Hur börjar man ens? Så svårt haha. Min spontana tanke var att hålla en kort presentation, men det känns så konstigt när man vet att man inte har en enda läsare, som att man står och förklarar för en vägg vilka intressen man har och vart man befinner sig i livet. Vart man kommer ifrån och hur gammal man är. Det känns bara så konstigt. Men det är väl lite så det få bli, känns minst lika konstigt att bara låtsas som ingenting och börja berätta om mina dagar och visa er mina inredningsidéer och fotografier. Det är iallafall så det är tanken att det ska bli tillslut. Att jag visar er tips och idéer på inredning, delar med mig av senaste trenden, kommer med någon tanke och visar lite av mina skolarbeten. Jag studerar nämligen till Certifierad inredare och Homestagingkonsult och på det håller jag på med foto och film. Jag älskar att kombinera dessa två tillsammans.

Jag heter Louise och är 21 år och kommer från Småland. Bor sedan lite mer än ett år tillbaka i Stockholm.

// ​En  bild på mig och bilder jag tagit för att ge en känsla av hur det kan komma att se ut här på bloggen. 

Likes

Comments