​Så många dagar har jag hållit mig från godis nu. Det är helt sjukt. Alltså det låter kanske inte så märkvärdigt i andras öron men för mig är det en big deal.

Antal gånger jag har fikat under dessa 77 dagar är 4, vilket jag tycker är helt ok faktiskt. Speciella tillfällen :) 


Nu gäller det bara att komma igång med träningen också, ska se om jag kan få fason på det inom de kommande veckorna. Jag måste hitta min grej inom träningen igen - inte helt lätt men nånstans måste man ju börja! :)


// Louise

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Alltså. Den här veckan har på alla sätt INTE blivit som jag har tänkt mig när det kommit till kost och träning. Eller, maten ska jag inte klanka ner alltför mycket på . Jag har börjat äta lite gluten igen, mest för att det blir såå mycket lättare om man nån gång lunchar ute/tar en fika etc.

Jag har känt mig orkeslös, haft ont i tänderna och allmän sjukdomskänsla hela veckan så jag jobbade hemifrån en dag och har försökt vila så gott det går övriga dagar. Jag var ner på stan idag och herre jösses. Så fort jag går upp för en backe eller försöker hålla ett högre tempo så blir jag yr/snudd på illamående. Jag tror att det kanske är ett tecken på att jag borde ta det lugnt. Så nu är jag stationerad i soffan med ett antal filtar, fleece, te och godis. Ja, godis. 

Från och med nästa vecka ska jag styra upp småätander/godisätandet och det ser ut som att jag  kommer få lite hjälp med det hela.. berättar mer om det sen😊

Likes

Comments

Måndag: Spinning 55 + mage/axlar
Tisdag: vila
Onsdag: Kettlebell 45
Torsdag: Spinn&Tone 85
Fredag: vila
Lördag: Classic Iron
Söndag: PowerYoga 90

Intensiv plan för en person som inte har tränat fler än absolut max 3 pass sedan långt före jul men det finns så många pass som verkar roliga som jag vill testa! Kettlebell-passet börjar först 20.05 så vi får se om jag orkar med det (brukar lägga mig vid 21.30) eller om jag ska gymma istället. Jag ser oavsett fram emot en vecka full med träning och träningsvärk😄

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har inte riktigt kommit igång med träningen än i och med att jobbet tar så mycket energi (ännu större anledning att träna kanske) men såhär har veckan sett ut:

Måndag: vila
Tisdag: Spinning 55
Onsdag: vila
Torsdag: gym överkropp
Fredag: vila
Lördag: vila
Söndag: gym överkropp

Hann inte med alla muskelgrupper jag hade tänkt igår men jag är ändå nöjd med 3 pass! Ökning från förra veckan i alla fall:)

Likes

Comments

Dags för första gången på jag vet inte hur länge. Wish me luck!

Likes

Comments

Jag hade funderingar på att haka på trenden med ett sockerfritt januari som mina fina bloggvänner satsade på. På något sätt så fastnade jag i semester- och julkänslan och såg nystarten som när jag väl hade flyttat upp. Det funkade väl inte riktigt i praktiken det heller, slarvade med maten de första dagarna och köpte på mig både lösgodis och naturgodis som jag givetvis åt upp. Inte för att det är hela världen. Från och med i onsdags är jag i alla fall sockerfri förutom en liten grej på bröllopsmässan och lite fikabröd, men det är åtminstone inte godis så jag tar det med ro. 

För övrigt så ställde jag mig på vågen häromdagen, 58,8 kg. Alltså, ibland förvånas jag över min kropp. Visst, jag är glad över att siffran är där nere, för min målvikt ligger egentligen nånstans kring 58 kg. Däremot så vet jag att jag inte har tränat på hur länge som helst och om man nu ska jämföra kroppar (vilket man ju egentligen inte ska) så det jag ju att jag har mer fett på kroppen än vad mina bloggfavoriter har. Förklaringen är väl att mina muskler har försvunnit under hösten när jag har legat lite lågt med träning.😁 Inte så roligt egentligen men då vet jag också vad jag ska göra, satsa på tuff styrketräning i kombo med konditionsträning och äta "clean" så gott jag kan.


Likes

Comments

I och med att jag är i en ny stad och fortfarande vill ha möjlighet att träna så har jag faktiskt köpt ett nytt gymkort. Mitt NW-kort gäller på en anläggning här i Uppsala med men med 5 km till den anläggningen så känner jag mig själv tillräckligt väl för att inse att jag aldrig kommer ta mig dit på vardagskvällarna när jag har 3-4 min cykel till två andra bra anläggningar hemifrån. Jag kommer nog sakna lesmills-passen men om jag får akuta cravings får jag väl gå och träna på NW ändå, haha.

Likes

Comments

Såå, nu bor jag alltså i Uppsala. Jag fick ett jobb på Arlanda flygplats (Swedavia, statligt bolag) så min titel är numera "miljörådgivare kemikalier/miljöcontroller försäljning". Ni som har följt mig på blogg.se vet att jag blev färdig med plugget förra årsskiftet (har läst naturvetenskaplig miljövetenskap på Göteborgs universitet) och har egentligen sedan dess försökt hitta ett heltidsjobb. Därav flytt till Uppsala nu när jag fick ett bra erbjudande! Min kille bor kvar i Gbg, vilket är tråkigt men detta är bara ett vik på 8 månader så det får gå. Det är ju hyfsat lätt att åka mellan :) T.ex. flyga direkt till o från jobbet fredag-måndag 😊 Jaa, det är fel ur miljösynpunkt men det sparar så enormt mycket tid jämfört med att åka tåg när jag ändå befinner mig på flygplatsen. Nog om det!

Jag började jobba i måndags och jag kan säga att det har varit en otroligt intensiv vecka. Jag har liksom varit sovtrött redan vid 19-20 på kvällen så det har inte riktigt funnits någon tid/energi till bloggen. Så kan det ju bli ibland. Jag tror att jobbet kommer bli hur bra som helst när jag väl kommer in i det men det är ju mycket nytt att ta in just nu. Kollegorna verkar också bra och hjälpsamma, så jag ska nog trivas-

Likes

Comments

Dagens frukost, chiapudding på kokosmjölk med äpple&kanel, kaffe och äppeljuice. mmm! Jag börjar bo in mig i huset jag har hyrt nu så jag lovar att jag ska börja uppdatera bloggen mer frekvent.
Dagen ska spenderas med att laga matlådor, förhoppningsvis köpa gymkort och att ta en promenad. Jobbstart imorn, iiih!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag inleder det nya året här på Nouw, en ny bloggportal. Hoppas att jag ska trivas! 

Vad som pågår i mitt liv just nu är flyttpackning, fix inför Uppsala och att komma in i nya träningsrutiner.  Från och med imorgon så bor jag i Uppsala och ska då försöka hitta ett nytt gym och komma in i nya träningsrutiner och fundera ordentligt på vilka träningsmål jag har.

Wish me luck! 

Likes

Comments