Jeans from Hollister, boots from New Look, jumper from NA-KD, jacket from Missguided, watch Daniel Wellington & ring from Thomas Sabo #nouwoutfit

Mötte upp en tjej vid namn Danielle för att fota dessa bilder, vi hjälptes åt att ta till varandras bloggar. Det är ganska svårt att hitta en tyst och fin plats där folk inte går förbi hela tiden, men tyckte dessa blev bra. Jag var tvungen att ta den lilla kameran idag men nästa gång tar jag stora så det blir bättre kvalitet :) Vad tycker ni om tröjan? Jag köpte den nyligen och älskar den så mycket, speciellt hur den ser ut i ryggen.

Met a girl named Danielle who's a blogger to help out with each other's photos. You can read her blog here! It's always tough finding a spot that isn't overly crowded but we managed to find one. Next time I will bring my bigger camera as it's better quality though :) What do you think of the jumper? I recently bought it and love it, especially the way it looks in the back.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag älskade Saint Laurent visningen för Spring/Summer 2018, ni kan se den här. Eftersom dem flesta (mig själv inkluderad) inte riktigt kan lägga pengar på dyra märkesplagg tänkte jag det kunde vara kul att visa några liknande plagg med samma drag. Tycker det är viktigt att det inte är kopior utan snarare saker som går i samma stil. Älskar kombinationen svart/vitt/khaki. Vad tycker ni?

I loved the Saint Laurent SS18 show. You can view it here. Since most of us mortals can't really afford the collection I figured it would be nice to showcase some similar styles. I don't approve of ripoffs but I do think it's nice to get inspired by something and put a spin on it. The combination of the colors is so nice too, love khaki with black and white. What do you think?

Likes

Comments

Fick en kommentar häromdagen om jag kunde skriva ett inlägg om hur det är att studera utomlands och såklart kan jag det! Jag flyttade till London i September för att plugga på universitet, jag kom egentligen först på idén efter många kvällars sökningar på google men jag hade tänkt på det under en väldigt lång tid. Det finns många olika företag som kan hjälpa en med ansökningsprocessen beroende på var man vill läsa, men jag gjorde min på egen hand vilket funkade bra. När jag var mindre bodde jag och min familj i London på grund av min pappas jobb, och jag har velat flytta tillbaka så länge jag kan minnas. På ett sätt känns London inte som utlandet för mig, jag känner mig trygg och hemma här vilket jag har gjort väldigt länge, även de gånger jag varit här som turist.

Däremot är det många som kanske inte är i den sitsen när man funderar på att flytta till ett annat land.

Mitt första tips till hur man ska tänka och agera efter man tagit beslutet är att man inte kan göra fel. Visst, man kan begå misstag eller ångra sig, men man lär sig av det. Du kommer aldrig att veta hur det blir om du inte provar, och att verkligheten ser annorlunda ut än du föreställt dig är oftast bara en positiv sak! Man måste helt enkelt ha ett öppet sinne för allt. De första veckorna för mig var ganska tuffa om jag ska vara helt ärlig, och det var inget konstigt. Jag var ensam i en storstad och hade inga riktiga rutiner.
Mitt andra tips är därför att vara aktiv! Gå med i ett gym och boka gruppträningar, gå med i societies på skolan, eller varför inte grupper på Facebook för att lära känna folk med samma intressen? Upptäck staden, gå på museum och hitta favoritfik.
Mitt tredje tips om du ska flytta ensam är att hitta ett boende där du har möjlighet att bo i närheten av folk som går på din skola. Här kan jag känna att jag hade tur, de flesta av dem jag umgås med bor på ett studentboende 5 minuter från mig. Men jag valde att bo själv i en lägenhet som jag nu i efterhand inser är alldeles för dyr. Så försök antingen att bo på studentboende eller flytta ihop med någon som ska plugga samma som du. Inför hösten kommer jag troligtvis flytta ihop med några vänner.
Mitt fjärde tips är att planera väl, både innan och efter själva flytten. Jag var väldigt förberedd inför den dagen jag satte mig på planet, såg till att alla viktiga dokument var med mig och hade bra koll på det mesta om skolan. Jag är en person som finner trygghet i att planera/organisera så jag gjorde alla officiella ärenden inom den första månaden, som att fixa bankkonto och anmäla mig hos vårdcentralen.
Mitt sista tips är att njuta! Tiden går så sjukt fort och om man inte ska vara utomlands så länge ska man ta tillvara på den så gott det går. Folk som var utbytesstudenter nu första terminen är liksom redan hemma igen? Känns som jag nyss kom hit.

Slutligen - programmet jag läser tycker jag är så himla kul, främst för att mode är mitt största intresse och att vi får så roliga uppgifter. Vi sitter i photoshop flera timmar om dagen, gör scrapbooks och presentationer om designers. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag faktiskt vågade ta det här beslutet. Så ni som valt att göra något annorlunda - be proud! Ni är unika!

Jag har skrivit mycket om just flytten bakåt i arkivet från september, så ni som är mer nyfikna kan kika där. I övrigt svarar jag gärna på några frågor ni kan ha :)

Sorry guys, this post is dedicated to my Swedish readers. Let me know if you want a translation x

Likes

Comments

Då är det snart dags för mig att åka hem igen. Det är en så konstig känsla för jag säger "hem" både till Sverige och London, men London är faktiskt där jag har min vardag - min lägenhet - mina rutiner. Det är en process att flytta utomlands och speciellt när det är första gången man bor själv men jag har lärt mig så mycket om mig själv. Man är starkare än vad man tror och även om det går upp och ner känns det så sjukt bra att jag faktiskt klarar mig ensam. Nu är jag peppad på den sista lediga veckan innan uni börjar igen, tror kurserna i vår kommer bli härliga och ska bli skönt att komma in i vardagen igen. Jag blir så otroligt rastlös och hatar att känna mig oproduktiv, så jag längtar nästan tills jag får lite projekt...

Going back home tomorrow. It's a strange thing having two homes, but I tend to call London my home and Sweden my "home home" haha. I feel like London is where my life is - my apartment - my routines. I feel independent in a different way from what I feel in Sweden. I can't wait for uni to start again so I can feel productive, I hate this feeling of doing nothing for too long. And then maybe I'll complain once projects start piling up but only time will tell ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

--- Detta inlägg är ett tävlingsbidrag i samband med NA-KD x metapic ---

Som jag älskar allt på NA-KD just nu! Detta är mina 5 absoluta favoriter från deras egna märke. Jag har en sådan vit tröja fast från Zara som jag använder hela tiden så det är nästan bud på att beställa en liknande att variera med. Tycker även glasögonen och jeansen är så coola, i vår vill jag försöka bli lite mer vågad i min stil. Om ni använder koden GRAB20 får ni just nu 20% rabatt på deras sortiment! Hur bra?

#nakdxmetapic

--- This post is an entry for a competition with NA-KD and metapic ---

I really love everything from NA-KD at the moment. These are my 5 faves from their own collection. I actually have a similar white jumper I use all the time so I might order this one just to vary with. The jeans and sunglasses are also really cool, this spring I'm going to try and spice up my style a bit. If you use the discount code GRAB20 you will get 20% off NA-KD's stuff. Perfect, right?

Likes

Comments

Såå mysig brunch idag med min syster och hennes fästman. Hon fyller 26 idag! Hjälpte till lite med att isolera deras nybygge igår och sedan lagade vi mat och så sov jag där. Är hemma nu igen och ikväll ska jag ha vinkväll med Fia. Ska bli mysigt, snacka skit och äta gott. Måste städa upp lite innan hon kommer bara, men annars tar jag det ganska lugnt idag. Hur ser er helg ut?

Cute little brunch today with my sister and her fiancé. I stayed over at their place last night after some dinner and then today it's her 26th birthday. I'm home again now in my dad's apartment to clean up a little bit and then tonight I'm having Sofia over for some wine. So all in all a pretty good Saturday!

Likes

Comments

Haha wow vad blå dessa bilder var? Aja. Vaknade upp imorse och kände mig lite krasslig efter gårdagens gympass, speciellt i halsen. Men jag tog mig samman och fick städat lägenheten och packat väskan iallafall inför imorgon. Just nu sitter jag och lyssnar på en podd och har beställt lite saker till lägenheten från H&M Home, vill få lite mer hemkänsla här. Beställde en jättefin stor vas som jag tänker försöka ha fräscha blommor i sedan när jag kommer tillbaka. Antingen hortensia eller liljor tänker jag. Hade varit så fint. Sedan beställde jag en tvålpump till köket för att ha diskmedel i och nya bäddlakan, jag har ganska många hemma men de är i helt fel mått. Nu ska jag strax iväg och handla lite middag och sedan ska jag nog ut ikväll. Imorgon flyger jag inte så tidigt så jag kan förhoppningsvis vara uppe länge utan dåligt samvete ;)

Oh wow these pictures turned out blue haha! Oh well. This morning I felt a little bit ill since I went to the gym yesterday with a sore throat. But I managed to pull myself together and get my apartment cleaned and my suitcase packed for tomorrow. Right now I'm listening to a podcast whilst ordering some stuff from H&M Home. I'm getting a gorgeous vase which I'll fill with flowers once I get back. I also ordered some sheets and a soap dispenser for the kitchen. Now I'm off to the grocery store to get some necessities, and then tonight I'm going out. My flight isn't that early so hopefully I'll be able to stay out late without a bad conscience ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gott nytt år!! Hoppas ni alla hade en jättefin kväll oavsett hur ni firade. Jag var på en maskeradbal i Soho vilket var kul, stack hem relativt tidigt men det var skönt för behövde verkligen sova ut. Idag har jag inte gjort så jättemycket mer än att luncha med Helena och kolla lite i stan, ska köpa med lite saker hem imorgon som jag vet min syster vill ha. Tycker känslan av ett nytt år känns så härlig, inte i det överhypeade sättet att man ska bli en bättre människa haha, men det känns som att man lite får en 'clean slate'. Därför satte jag ihop ett kollage med tre outfits som jag mer än gärna skulle vilja starta året med att bära upp :)

Happy new year!! Hope you all had a really fun night regardless of how you spent it. I was at a masquerade ball in Soho which was nice. Today I haven't really done that much except for lunch with Helena and then we had a look around the shops. Tomorrow I'll go back to pick up a couple of things for my sister. On another note - I love the thought of a new year, maybe not so much in the cliché way of becoming a better person but the 'clean slate' feeling. It has a certain appeal to it which is why I made a little collage with some outfits I'd enjoy kicking off this new year in :)

Likes

Comments

Årets upplevelse Flytten till London, helt klart. Har lärt mig så mycket här, inte bara på universitetet men vad det innebär att bo själv och stå på mina egna ben. Att världen är så mycket större än Sverige och att det finns så mycket kvar att upptäcka (cheesy men sant).

Årets resa Jag kommer typ knappt ihåg var jag har varit lol? Mitt minne skrämmer mig ibland... men Paris med Sofia var sjukt mysigt. Älskar Frankrike och är så tacksam för att min snälla faster lät oss bo i hennes lägenhet den helgen!

Årets inköp Måste ju ändå bli väskan <3

Årets läskigaste Alla fruktansvärda terrorattacker runtom i världen. Blir lika chockad och ledsen varje gång. Vägrar dock att gå runt och vara rädd hela tiden, då vinner terrorn liksom. Kärleken är störst och starkast!!!

Årets sorg Året började otroligt tufft, det har varit det första hela året utan min mamma. Det går upp och ner - jag tror aldrig jag riktigt kommer kunna att acceptera vad som hänt, men samtidigt har jag växt upp så mycket på så kort tid och det har hjälpt mig bearbeta sorgen.

Årets lycka Att båda mina syskon har blivit/ska bli förlovade?? Är så löjligt glad för deras skull.

Årets låt Hmm fan vad svårt. Går enligt min Spotify som säger att jag lyssnat mest på Congratulations av Post Malone och Tunnel Vision av Kodak Black. Lol.

Årets mat Hummus med halloumi och matvete med tomater :)

This year's experience Moving to London for sure. I've experienced so much here and I've only lived here for 4 months.

This year's best trip I keep forgetting places I've visited but I think Paris with my best friend definitely tops the list.

This year's best buy The bag <3

This year's scariest All of the horrible terrorist attacks around the world. It's utterly devastating but I refuse to walk around scared 24/7 - that means the terror 'wins'. Love is stronger!!

This year's grief My mom. It's been a really tough first year without her and I miss her constantly. I have been forced to grow up a lot in a short period of time though, which has helped me with my grief.

This year's happiness That both of my siblings are engaged/soon to be??? So crazy happy for them.

This year's song Lol according to my Spotify it's Congratulations by Post Malone or Tunnel Vision by Kodak Black that I've listened to the most. I blame all of the car rides this summer.

This year's food Houmous with tomatoes and falafel for sure.

Likes

Comments

Sandro dress & a cozy restaurant

Hej och glad fortsättning! Jag hade en jättemysig jul med min familj uppe på landet, dock utan min bror som är i Australien med hans flickvän. Man blir ju inte lite avis när man ser alla bilder. Nu är jag dock tillbaka i "stan" och ska träffa några kompisar de sista två dagarna innan jag åker hem på fredag. Tror jag ska sova hos min syster på torsdag kväll, är så spännande att se hur deras bygge går. Vad gör ni nu i mellandagarna?

Hey guys! I came back from our summer place yesterday where I spent Christmas with most of my family except for my brother. He's in Australia with his girlfriend and I can't say I'm not jealous. These last two days in Sweden before heading home I will meet up with some friends and also stay at my sister's place. It's always fun to see how their house is coming along. What are you up to these last days before the new year?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll kompisar! Blev ett sent inlägg ikväll då jag precis blev klar med dessa inför morgondagens julbord. Jag hittade receptet på köket.se men valde att göra det på mitt eget vis. För att göra det ännu lättare kan man dessutom använda sig av färdigkokta rödbetor men jag hade otur då dessa var slut i affären.
Detta behövs:
1,5 dl creme fraiche, 150 g getost, peppar, 10-12 små rödbetor, en näve hasselnötter och lite flytande honung.
Så här gör ni:
Blanda getosten med creme fraichen och krydda med lite peppar. Dela de kokta rödbetorna på hälften (se till att de är kalla!) och klicka ut en generös mängd ostblandning mellan delarna. Ringla över lite honung och krossade hasselnötter och njuuuut.

________________________________________________

Evening friends. Late post since I just finished these delicious beetroots filled with goat cheese. I found the recipe online but decided to make my own spin on it.
This is what you need:
1,5 dl creme fraiche, 150g goat cheese, black pepper, 10-12 small beetroots, crushed hazelnuts and a small amount of honey
To do:
Blend the goat cheese with creme fraiche and season with a bit of pepper. Cut the beetroots in half (make sure they're cold if you've boiled them yourself) and spread a generous amount of cheese in the middle. Pour a little bit of honey and hazelnuts on top and enjoy!!

Likes

Comments

Tänkte köra en julig lista bara för att, har försökt variera frågorna lite grann då jag samlat dem från olika bloggare. Ni får gärna dela listan vidare, tycker det är kul att se hur olika man firar jul :)

Vilken är din favoritjullåt?
Älskar all julmusik från typ 50/60-talet, allt som Nat King Cole sjunger i princip. Låtarna jag spelar allra mest rent generellt är dock Santa Baby och Baby It's Cold Outside. (Listan Julklassiker på Spotify är riktigt bra!)

Vilken mat är favoriten på julbordet?
För att vara helt ärlig är jag inte världens fan av julmat, speciellt inte nu när jag börjat äta mer och mer vegetariskt. Men om jag skulle välja skulle det nog vara laxen och äggen, i år ska jag dock göra quornbullar och getostfyllda rötbetor tänkte jag :)

Vad ska du ha på dig på julafton?
Det får ni se hehe, har en klänning på lager som jag lääängtar efter att ta på mig.

Vilket julminne är ditt bästa?
Alla jular när man var mindre såklart, var en helt annan känsla då... man kunde knappt sova och vaknade upp med ett pirr i hela kroppen. Åh så mysigt. Det var definitivt inte den julaftonen i Buenos Aires när jag och min bror kollade realityserier på hotellrummet och åt toast haha. Den var dock charmig på sitt sätt.

Ge eller få?
Klassiska frågan, och jag kan ärligt säga att i år är jag väldigt nöjd med allt jag ska ge så jag måste svara ge på denna. Tycker vi alla borde passa på och skänka en slant till valfri välgörenhet också, lätt att bli så uppe i varv kring julklappar att man glömmer bort de i nöd. ♥︎

XMAS LIST! Thought it would be fun to share with you guys, so here goes.

Your favourite Christmas music?

I love everything from the 50's/60's, preferably by Nat King Cole. But if I have to pick two songs in general it's Santa Baby or Baby It's Cold Outside.

And food?
To be brutally honest I'm not the biggest fan of Swedish Christmas food anymore, especially not since trying to eat more vegetarian. But this year I'll make vegetarian 'meatballs' out of quorn and goat cheese-filled beetroots. So hopefully some new favourites are about to be made!

What will you wear on Christmas Eve/Day?
I actually have the perfect dress ready, I'm not usually this planned for just celebrating at home. You'll see it on here eventually.

What is your favourite Christmas memory?
Every Christmas as a child... the whole feeling was different, waking up with such excitement. Aw I miss it. I also have a really fun memory of me and my brother celebrating Christmas Eve in a hotel room in Buenos Aires a couple of years back. The rest of our family was out having dinner but we just watched reality TV and ate toast, haha. Not very glamorous.

Give gifts or receive them?
Give, I love buying gifts especially when I know the person will like it. This year I'm so happy with everything I'm giving. But let's not forget all those in need, I always try to contribute in some shape or form. Whichever organization you choose - every little donation is so helpful. ♥︎

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kikade igenom nelly.com och hittade några favoriter. Tycker sådana här toner av rosa är så fina trots att det får mig att se otroligt blek ut. Dock har jag börjat använda allt mer ljusa/jordnära färger istället för enbart svart och det blir sällan fel. Är så lättmatchat och så tycker jag att det ser vuxet ut på något sätt. Ett av mina nyårslöften kommer iallafall bli att fortsätta på det spåret och försöka ljusa upp min garderob :) Hur vill ni klä er i januari?

Had a look around nelly.com and found a few favorites. Love different shades of pink even though it makes me look really pale. One of my new year's resolutions is definitely to wear more lighter colors, it looks more grown up for some reason and is easy to match. How will you be dressed this January?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sitter och väntar på min syster som ska hämta mig, vi ska upp till landet, jag stannar där ända fram till mellandagarna. Ska bli så skönt att komma ut där, koppla av och få lite frisk luft. Vi har tänkt julbaka också, tomteskumsfudge! Får dela receptet här sedan. Bilderna är från igår då jag åt tapas med tjejerna här i lund. Läppstiftet är verkligen mitt favorit någonsin, det håller hela kvällen oavsett vad man äter eller dricker. NYX Liquid Suede heter det, i färgen Kitten Heels.

I'm sat in my kitchen waiting for my sister who is going to pick me up. We're going to our summer house where we will spend Christmas. Can't wait to get some fresh air and relax. We're also going to do some baking, I will make sure to share the recipe on here later. The pictures are from last night when I had dinner with the girls, just can't get enough of that lipstick. It's NYX Liquid Suede in the color Kitten Heels, it always lasts the entire night no matter what you eat or drink.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för några dagars semester från bloggandet men det berodde självklart på min hemresa till Sverige samt att jag inte haft min dator. Nu är jag dock back on track så tänkte inleda med ett gott recept jag lagade till middag igår, har verkligen saknat att ta mig tiden att laga god mat. Känns knappt lönt när man bor själv liksom. Och så tycker jag råvarorna här är mycket bättre. Det jag gjorde var iallafall en ratatouille, receptet hittade jag hos Ica men kan dela det här; (Till 4 portioner)

1 rödlök
2 paprikor
1 vitlöksklyfta
1 squash
390 g krossade tomater
Matvete
1 kruka basilika
1 kruka timjan
1 halloumi

Skär upp löken, squashen och paprikan i grova bitar och pressa vitlöksklyftan. Stek i en gryta och tillsätt sedan krossade tomater samt 1 dl vatten. Låt puttra i 5 min, lägg i lite timjan och smaka av med salt och peppar. Servera med färsk basilika, matvete och stekt halloumi! Så gott och lättlagat.

So sorry for not posting this past weekend but it was due to my trip home and the fact I haven't had my computer. It feels so good to be back, made this delicious ratatouille yesterday. Missed cooking dinners since I feel cooking for 1 is kind of sad and not really worth it haha. The recipe is from a Swedish website so I guess I'll just share it here; (4 people serving)

2 peppers
1 garlic
1 red onion
1 squash
390 g tomato sauce
Pearl barley or rice
Fresh basil & thyme
1 halloumi

Slice up all veggies and then put them in a saucepan, add tomato sauce and let it heat up for a while. Add 1 dl of water and press the garlic into it. Serve with fresh herbs and rice, also add halloumi! So easy and good.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lite inspiration till kommande släktträffar, middagar och fester man kanske ska på nu i slutet av månaden. Tycker korta, vippiga klänningar är så söta och klassiska på något sätt. Helst matchade med små väskor och höga pumps. Mina favoriter är de med pärlor på, har sett så många variationer på skor med pärlor och det är verkligen så gulligt, ger det där lilla extra.

Some inspiration for up and coming family events, dinners or parties one might go to at the end of this month. I love short, sleek dresses because they have such a classic vibe around them. I'd match with a small handbag and high heeled pumps, preferably the ones with pearls on them. I love everything with pearls at the moment, am I becoming an old lady?

Likes

Comments

Så himla mysig lunch idag tillsammans med Fredrica. Vi brukar oftast hamna kring Oxford Street/Soho men eftersom hon bor i östra delen av London kom vi överens om en ny location. Det är faktiskt svårt att hitta bra lunchställen som inte är överdrivet dyra när man bara går omkring och är hungrig så jag bestämde mig för att boka i förväg. Det gjorde jag rätt i eftersom ingen av de som kom in under tiden vi satt där fick bord! Efter maten drack vi varsin Red Velvet Hot Chocolate och wow den var riktigt god, så tips om ni någonsin besöker denna restaurang. Det är en kedja som finns lite över hela staden, kan verkligen rekommendera då både maten och atmosfären var riktigt härlig. Nu ska jag packa min resväska inför lördag och sedan laga middag, blir falafel och hummus som alltid hehe. Bästa jag vet.

Today's lunch with Fredrica was so cosy at Clerkenwell Grind. We usually go somewhere around Oxford Street/Soho but since she lives in east London we decided on a new location today. I'm happy we did, it can actually be quite tricky to find somewhere good that isn't overly expensive in the most central parts. Grind is actually a chain of restaurants so wherever you are I really recommend you to go, we had an amazing Red Velvet Hot Chocolate for dessert. Now I'm going to finish up packing for Saturday and then I'm making falafel with houmous for dinner. My fave.

Likes

Comments

Contains affiliate links

All pictures from Pinterest

Något jag fastnat för nyligen är smycken i alla dess former. När julen börjar närma sig med stormsteg tycker jag också att det är den perfekta presenten, vem blir inte glad över en fin ring, ett halsband eller en klocka? Själv önskar jag mig Daniel Wellington klockan i mitten då min nuvarande gått sönder och jag jättegärna vill ha en att variera med när den blivit lagad. Tycker svarta ur är så snyggt. Har även funderat lite på att köpa någon fin ring till mig själv, en stilren i roséguld som passar till allt. Tycker små detaljer som dessa gör så mycket till helheten.

Something I've been loving recently is jewelry in all shapes and forms. With Christmas just around the corner it's also the perfect gift - perfect for whomever you want to spoil. Personally the Daniel Wellington watch is on the top of my list, I love the sleek design and think it's such a classic. My old one is broken and I haven't found anywhere to get it fixed yet so this will be a great addition. I've also been wanting to buy a ring for myself, in rosé gold preferably since it goes with everything. I love small details like these - it makes all the difference.

Likes

Comments

Var på skolans modevisning ikväll och det var faktiskt riktigt kul, aldrig fått chansen att gå på en tidigare så det var en bra upplevelse. Tycker att det är så häftigt att folk i min ålder har sådan här kreativitet och kan skapa dessa plagg? Jag kan knappt sy på en knapp på en trasig blus liksom... Önskar ibland att jag också hade gått designprogrammet just för att det verkar så befriande att kunna göra exakt vad man vill utifrån sin egen vision, men i slutet av dagen vill jag inte bli designer. Vill kunna jobba mer "bakom kulisserna" och det är därför jag är så nöjd med att plugga marketing. Har många framtida möjligheter inom olika områden så det känns skönt att inte vara begränsad , speciellt när modebranschen är så stor som den är. Nästa termin kommer jag bland annat att läsa Fashion Trends samt Marketing Research! Men först - ett välbehövt jullov.

Just came home from my uni's own fashion show, it was so fun. Never had the chance to go to a proper one before so this was really inspiring - incredible that people my age can use their creativeness in so many different ways and create pieces like these. Sometimes I wish I also did the design programme but at the end of the day I can barely sew a button on a broken blouse and I don't want to become a designer. It's why I love marketing, I don't close myself off to any opportunities since the industry is so wide and there might be different fields I want to discover. Next term two of my courses will be Fashion Trends and Marketing Research! But first - a well deserved Christmas break.

Likes

Comments